Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoltam vissza térek a globálra, de nem bírom elindítani xD. azzal a honalpos baromsággal sem megy állandoan tölteni akar ha meg felteszem kiírja, hogy ne használjak explorelt.
Jó lenne pár ötlet. 😄
Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
MIért van az, hogy elinditom a game-t és kiirja azt, hogy auto it bot detected és ledob.
Vajon mi lehet a baj?
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
A Fenrirt nekem PetHealer nem gyógyította csak a Bless mûködött rajta.
A HázasÉlet, ha jól tudom akkor a tört szerverek sajátossága "Globalon nem mükszik"... amúgy egymás közti teleportációra jó.
A SuperBox is a tört szerverek sajátossága "Globalon nincs"
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper
2- a szerveren belül kérdezz, biztos tudják hogy mi hol esik.. és konkrétan a superboxot nem ismerem... szerintem senki más rajtam kívül..
3- minek neked exc..? ha ilyen kérdéséket képes vagy feltenni.. azthallottad hogy az jó és egybõl keresed?😄
am. hajrá!
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Mert globalon nem igazán találkoztam Elfikén kívûl mással...
Amúgy nekem van progim,ami mûködik,csak van,akinek nem mûködik,ezért próbáltam keresni másikat,meg láttam itt,h belinkeltetek már autó progiról linket,ezért gondoltam ezt is megnézitek,hátha megy...
Mondjuk ez utóbbi linkhez hozzáírtam,h nem próbált,ezért ellenõrizze le,akit érdekel elõsször...
practitioner of the forbidden arts of death
Lehet még az is a problémája,h akad valami programmal(nem cseréltél valami drivert le a gépeden?nem raktál fel velemi progit mostanában?).
frosty köszi a tippet de kikapcsoltam az összes letöltést és már vagy 100-szor letöltöttem ura de azért kössz
Mit kell csinálni?
Amit alpha küldött, az windowsban tökéletesen megy, de a MU-ban semmit sem csinál 😞
a legkisseb rendszerkövetelmények vannak beálitva (ediig ment)
lécci aki tud vmit irjon a honlapra vagy e-mail:[email protected]ímre
elöre is köszi
nézd át figyelmesebben
Mert én beírom a fenti linknél a nevem és jelszavam, és el is fogadom a feltételt, de azt mondja, hogy valamit nem töltöttem ki az accoummal kapcsolatban? Van más módja is a transfernek?
Nem lehet valahogy jelenteni a webzennek, h javítsák ki?
és fogalmam sincs. csak annyit csináltam hogy refuse chat, és nem tudtak írni, és nem is fagytam ki ^^
Ennek örömére veszek is pár firecrakert a globalon, és lövöldözök velük 😄<#gun>#gun>
http://www.speedyshare.com/574659874.html
Nemtudom,h valamelyikõtök-e...