10360
Mu Online
-
#10240 felraktad a videokártyát? -
nigthden #10239 Hello azt akarom kerdezni hogy miert szaggat nekem a MuOnline, eddig nem volt semmi baj vele... ujratettem a gepet es most nagyon akad... pls help:) -
bigbigle #10238 nekem gmail-om van.akkor reggeljek még oda vagy hogy ? -
#10237 nekem gmail-re és freemailre baxott küldeni... próbálkozz :\ -
bigbigle #10236 valaki pls és most reggeltem 1-et de nem küldik már 1 jó ideje az aktiválót. -
bigbigle #10235 na akk még valami.
én még annó a seson 2-vel toltam ott volt karim most seson 3-at tettem fel de nem enged be.akkor most inaktív lettem vagy mi?
(am az oldalon ott felül kiírja a nevemet de amúgy meg mintha nem is létezne) -
#10234 tudományos zsebszámológépen is elfut simán :P -
bigbigle #10233 2 ostoba kérdésem lenne.
mi a mu online hu rendszerigénje mert nem találtam.
és az oldalon nem lehet belépjek de miért? -
#10232 igen, pont egy reinstallt tervezek:S.... én is erre jutottam egyébként. -
donoki #10231 hát akkor valami driver hiba lesz, az az idő alatt megzakkant a windózod, sztem egy reinstall mindenre jó :D -
#10230 sőt, nem csak 1 mu, hanem semeik sem indul el.,vagyis a leírtak alapján nem jól -
#10229 nem, nem az officallal, hanem másik mu-val... -
donoki #10228 ha az official muval akarsz játszani, elvileg van valami biztonsági beléptető az oldalon hozzá, bár nem tudom, elég régen nem játszottam már vele.. -
#10227 Üdv!
nagy problémám van, mégpedig az, hogy eddig nagyon sok mu-onlinével játszottam, kihagytam fél évet, és a gépet nem tettem újra se semmi, de sem az új sem a régi mu-k nem futnak rendesen... elkezdi betölteni, és mikor betölt-fogja és kilép...semmi hibaüzenetet nem küld.
Érdekesség képpen: egy újraindítás után sikerült belépnem , de utána, szóval most, sehogyan sem tudok játszani.
-
#10226 Ki tudja, h mire jó a Invitation to Santa Village? -
#10225 na irány firecrackereket dobálni a muban! :D -
#10224 B.U.É.K. for all!!! -
#10223 :)
skacok, ha valami történik ingame, azért szóljatok, persze ha érdemes kiírni a banner alá vagy ilyesmi... -
#10222 Lol megváltoztattam a fejlécemet, erre csillagokat kaptam :D Legközelebb korábban megváltoztatom, kár, h már csak 2 hétig él a VIP ;( -
#10221 lol télleg :) Ekkora egy csicskát
És BUÉK mindenkinek :) -
MobDozer #10220 LoL... visszanézni 10oldalt? minek?
Csak lesd meg a reggelése idejét
UI: A sok törtszerós nyominak -> Ez még mindíg az Official topic.
BUÉK all -
#10219 Ez pontosan így van velem is...(Frosty01)
Nem beszélve arról, hogy pont te (PttM Fa) vagy az aki mindig ittvan, mikor kb 10oldat visszanéztem, és még mindig nem láttam egy hozzászólásodat sem...
Am.+ ha fel akarod "pördíteni" a topicot, akkor azt modjog nélkül is meglehet csinálni... -
#10218 sg-függő vagyok minden órában megnézem egyszer. az hogy ide nem írok, az azért van mert semmi mondanivalóm nincs. -
#10217 Miért felejteném?
Te egy hónapban egyszer jössz erre fele mig én minden nap megnézem vane valami ujdonság errefele... -
#10216 felejtsd el. ez a topik nem lesz piti privát szerverek gyüjtőtégelye :) -
#10215 Itt nem jár házigazda??? Én átveszem a rangot ha bele egyeznek a moderátorok és az adminisztrátorok mert igy nem jo... És felpőrditem a topikot... -
#10214 Letőltöttem jo de lassan lehet fejlödni. Én ajánlanám a MuPower-t ajánlanám! -
tomibayern #10213 Találtam egy gyors reset nélküli szerót. Most indult a napokban. Szeretnék egy jó magyartársaságot összehozni. Akit érdekel: www.muonlinepvp.co.uk
-
vazzeg #10212 *honlapról -
vazzeg #10211 tököm kivan az egésszel.. :(
a honalról már működne... de vagy az avast nem tetszik neki vagy a win7... xDxDxDxDxDxDxD -
vazzeg #10210 Hali.
Gondoltam vissza térek a globálra, de nem bírom elindítani xD. azzal a honalpos baromsággal sem megy állandoan tölteni akar ha meg felteszem kiírja, hogy ne használjak explorelt.
Jó lenne pár ötlet. :D -
#10209 nem. -
belick #10208 Sziasztok lehet valahogy anci nélkül lvl 3 as vinget csinálni? a goblin szett chaos weapont ír tudja valaki mi a az?
-
#10207 Jah, bocs ez kimaradt:
-
#10206 A globalon "A Very Special Christmas Event" zajlik, aki tud tegnaptól tolja a game-et :D
-
coolcar #10205 Sziasztok!
MIért van az, hogy elinditom a game-t és kiirja azt, hogy auto it bot detected és ledob.
Vajon mi lehet a baj? -
#10204 Persze... Beleraksz 1 blesst és ha sikerül jó és ha nem még egyet raksz... -
MobDozer #10203 H all
A Fenrirt nekem PetHealer nem gyógyította csak a Bless működött rajta.
A HázasÉlet, ha jól tudom akkor a tört szerverek sajátossága "Globalon nem mükszik"... amúgy egymás közti teleportációra jó.
A SuperBox is a tört szerverek sajátossága "Globalon nincs" -
#10202 Ki mejik Mu-n játszik?? Én a StrikeMu n erősen jó!!! 50 points / lvl és 65535 a max stat!!! nekem még csak energy nem full Blade Masterrel vok -
#10201 a pet healernél