Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali.

Gondoltam vissza térek a globálra, de nem bírom elindítani xD. azzal a honalpos baromsággal sem megy állandoan tölteni akar ha meg felteszem kiírja, hogy ne használjak explorelt.

Jó lenne pár ötlet. 😄
Frosty01
nem.

practitioner of the forbidden arts of death

Sziasztok lehet valahogy anci nélkül lvl 3 as vinget csinálni? a goblin szett chaos weapont ír tudja valaki mi a az?

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

TuxSkajvok
Jah, bocs ez kimaradt:

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

TuxSkajvok
A globalon "A Very Special Christmas Event" zajlik, aki tud tegnaptól tolja a game-et 😄

Sziasztok!

MIért van az, hogy elinditom a game-t és kiirja azt, hogy auto it bot detected és ledob.

Vajon mi lehet a baj?
PttM Fa
Persze... Beleraksz 1 blesst és ha sikerül jó és ha nem még egyet raksz...

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

H all

A Fenrirt nekem PetHealer nem gyógyította csak a Bless mûködött rajta.

A HázasÉlet, ha jól tudom akkor a tört szerverek sajátossága "Globalon nem mükszik"... amúgy egymás közti teleportációra jó.
A SuperBox is a tört szerverek sajátossága "Globalon nincs"

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

PlogT
Ki mejik Mu-n játszik?? Én a StrikeMu n erõsen jó!!! 50 points / lvl és 65535 a max stat!!! nekem még csak energy nem full Blade Masterrel vok

Frosty01
a pet healernél

Imisz
én csak azt tudom hogy a fenrirt úgy lehet gyógyítani ha ráteszel egy bless-t...

Sziasztok.Tudja valaki,hogy a fennirt hol lehet gyógyítani és ez a "feleséget keresek "dolog amit sokan hirdetnek mire való.a válaszokat elõre is köszi

Core2 Duo E8400 3GHz 6MB 1333FSB// ASUS P5QL s775,IP43, GeForce 9800 GT 512MB 4 GB 1066Mhz DDR2 Kingstone// 500 GB SATA-II HDD Samsung LIVE GamerTag:Belick1980 Steam:Lumper

Vdanosss
1- nemtudjuk hol jáccol😄
2- a szerveren belül kérdezz, biztos tudják hogy mi hol esik.. és konkrétan a superboxot nem ismerem... szerintem senki más rajtam kívül..
3- minek neked exc..? ha ilyen kérdéséket képes vagy feltenni.. azthallottad hogy az jó és egybõl keresed?😄
am. hajrá!

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Valaki tudna nekem segíteni hogy lehet superboxot csinálni annyit tudok hogy jewel of soult kell rátenni csak hogy azt nem engedi
Arenába eshet exc?
Imisz
ha egy helyen sokáig ölsz talán esik...
de csinálni asszem nemlehet...

Valaki nem tudja hogy lehet exc-ket csinálni vagy szerezni?
draxler12345
Nincs valakinek vmi részletes faq a game-hez ?

Amúgy többi magyar már a magyar szerveren játszik?
Mert globalon nem igazán találkoztam Elfikén kívûl mással...
K,megoldható(nem tudtam,h nem lehet ilyet).
Amúgy nekem van progim,ami mûködik,csak van,akinek nem mûködik,ezért próbáltam keresni másikat,meg láttam itt,h belinkeltetek már autó progiról linket,ezért gondoltam ezt is megnézitek,hátha megy...
Mondjuk ez utóbbi linkhez hozzáírtam,h nem próbált,ezért ellenõrizze le,akit érdekel elõsször...
Frosty01
ilyet inkább ne alpha. a játékban próbáljatok meg vkivel összehaverkodni és tõle elkérni, honlapokat, amik ennyire gyanúsak, inkább mellõzzétek, mert törölni fogom

TuxSkajvok
Akkor nekem egy olyan auto progi kellene, ami windows 7, illetve vista alatt mûködik...

Egyébként az autóprogiról annyit,h nekem simán megy játékban is(lehet,mert winxp alatt használom).
Szia norby19961126!
Lehet még az is a problémája,h akad valami programmal(nem cseréltél valami drivert le a gépeden?nem raktál fel velemi progit mostanában?).
hy!
frosty köszi a tippet de kikapcsoltam az összes letöltést és már vagy 100-szor letöltöttem ura de azért kössz

TuxSkajvok
De ha még jól emléxem, akkor lényeg, h kell egy chaos item, amit a goblinnál csinálsz; majd azt amit csináltál itemet, azt berakod regulár kombiba, meg mellé chaost és ha miden igaz ennyi volt... (Ha jól emléxem, de én is mindjárt megsasolom a videót 😊

TuxSkajvok
Ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=__QMPW42opU

hogy kell szárnyat csinálni?Mert már össze kombináltam és utánna nem tudom vissza tenni
Mit kell csinálni?
valaki segitene letöltöttem a mu-t beinditom és egyserüen amikor a szerokat kéne véálasztani hibát ir ki
TuxSkajvok
semkinek sincs egy jó autobuffja, ami kompatibilis vistával?
Amit alpha küldött, az windowsban tökéletesen megy, de a MU-ban semmit sem csinál 😞

Frosty01
talán mert lagol? kapcsold ki a torrentet, meg a többi letöltéseid ^^

csáztok figyu nemtudjátok miért akad a mu?
a legkisseb rendszerkövetelmények vannak beálitva (ediig ment)
lécci aki tud vmit irjon a honlapra vagy e-mail:[email protected]ímre
elöre is köszi

Frosty01
egymásba rakod, vagy eldobod és space-val felszeded

TuxSkajvok
és hogyan?

Frosty01
igen

TuxSkajvok
Ha van egy splinter of Armor (3/20) és veszek mellé egy 4/20-as packot, akkor ezeket össze lehet adni, h 7/20legyen?

TuxSkajvok
nem lehet, hogy már letörölték az accomat? Felémenttem a k2 oldalára, és új jelszó igénylésénél nem fogadja el az emailcímemet 😞

TuxSkajvok
És ha sikerrel járnék is, (pedig biztos, h jól írtam be...) akkor utánna hogyan tovább?

Frosty01
nincs más, de valszeg user error :
nézd át figyelmesebben

TuxSkajvok
tudnátok segíteni az account költöztetésben?
Mert én beírom a fenti linknél a nevem és jelszavam, és el is fogadom a feltételt, de azt mondja, hogy valamit nem töltöttem ki az accoummal kapcsolatban? Van más módja is a transfernek?

TuxSkajvok
Jó, de akkor nem is látják, h online vagy-e vagy sem...
Nem lehet valahogy jelenteni a webzennek, h javítsák ki?

Frosty01
detto ugyanez volt nekem is 😄
és fogalmam sincs. csak annyit csináltam hogy refuse chat, és nem tudtak írni, és nem is fagytam ki ^^

TuxSkajvok
Nemtudja valaki, hogy miért bugos a friend chat? Lehet ez ellen valamit tenni? Baromira idegesítõ, amikor írnának nekem, vagy én írnék akkor kifagy...

TuxSkajvok
Szerintem a mostani volt a legjobb tüzijáték 😊
Ennek örömére veszek is pár firecrakert a globalon, és lövöldözök velük 😄<#gun>

TuxSkajvok
"Sajnos ez van... Mivel olyan bénák, hogy csináljanak saját fórumot, tele offolják a miénket <#rinya>" - GlobalMUonline privát üzenet - Elfike

Engem Omegadgl néven (221-es sm)találsz meg Mithgardon és ugyanezen a néven Vallhalán.
TuxSkajvok
Emgem Elfike néven megtalálsz a midgradon... (71es ee) De ma már nem leszek, csak holnap...

Egyébként innen letöltheted:
http://www.speedyshare.com/574659874.html
Mostmár mindkét szerveren ottvagyok,de egy magyarral sem találkoztam😊
Felvett valaki friendbe valhallán...
Nemtudom,h valamelyikõtök-e...