10360
Mu Online
-
balee66 #10280 Ismereteim szerint a Webzennel már voltak konfliktusaik, de azt nem tudom, bíróságra is vitték-e az ügyet.
Láttál már egy ilyesmi játékot? :)
A keleti MMORPG-k közt (főleg az ingyenesek táborában) nagyon-nagyon sok hasonlít egymásra, a legtöbb gyakorlatilag hack'n'slash kaptafa. -
DAK3 #10279 hát... nekem ugyrémlik hogy láttam nagyonrég egy ilyesmi játékot...:) mármint a trailert 1-2 éve:O -
DAK3 #10278 hát... nemhinném hogy mu fojtatás... webzen sztem nem hagyná mármint 9ök cisnálnák sztem ezcsak egy egyszerü koppintás:D -
donoki #10277 egész jól néz ki, majd kipróbáljuk :p -
#10276 nagyon érdekesssssss talán majd megnézem, ha kijön emberi nyelvre is :P -
balee66 #10275 Sziasztok!
Nem tudom, van-e valaki, aki követi a MU-val kapcsolatos eseményeket.
Ha van, akkor esetleg tudhat róla, hogy Ázsiában (Kínában) hamarosan béta tesztelői fázisba lép a MUX Online (júl. 23., hogy open vagy closed beta, arról nincs infó).
Ő lenne az: http://www.youtube.com/watch?v=Xt2RO7uiBG8&hd=1
Ismeri valaki?
Ez egy nemhivatalos MU Online folytatás, bár kronológiailag a MU Online előtt játszódik a történet.
A játékot a The9 kínai játékcsapat fejleszti, a MU Online-ra épül, méghozzá olyannyira, hogy még a kasztok skilljei is részben vagy egészben megegyeznek a jól ismert MU-s skillekkel.
Gyakorlatilag tehát egy felturbózott MU Online-nak tekinthető a játék, szebb grafika, stb.
Az eddigi információk szerint 4 kaszt várható, úgy mint Master, Swordsman, Assassin és Archer.
(bocs, hogy ide írtam, de gondoltam hátha érdekli a hozzám hasonló MU fanokat :))
-
#10274 Ezt nézd meg, maszturbál a vault :D -
bigbigle #10273 Sziasztok!
Elkezdtem újra a fortressMU-t de kéne egy kis segítség: hogy lehet a kamerát mozgatni? és van-e külön guild magyarok közt ? utolsó: itt hogy kell rr-ezni?
előre is köszi:) -
DAK3 #10272 tölcsd le ujra nekem pl a virusirto is néha bekavar mert nemindul el magátol ésha nincs elinditva nemtok netes játékok szeroihoz belépni -
#10271 újratelepítettem, nettel semmi gond, de még mindig sz*r -
DAK3 #10270 én midgrad on vagyok MephistoHU néven léágyszives irjatok majd rám:D Imisz öööööööööööööööööö játék reinstall, elenörizd a neted... stb... -
#10269 Lenne 1 kérdésem: Ahogy belépek a játékba, és rányomok a karakterre, kihozza a képet a töltés utána és kiírja hogy: You are disconnected from the server. És ezt elég gyakran csinálja, van amikor vissza is számol előtte :F
HELP -
DAK3 #10268 Sziasztok ujra szeretnék mu onlinezni meik szervere érdemes menni?? ahol sok a magyar?? -
MobDozer #10267 Fel kell menni a weboldalra és ott be kell jelentkezni... ha meg van akkor a bal oldalon található nagy narancs színü "StartGame" ikonra kattintva indul a játék.
Csak a weboldalon keresztül lehet indítani. -
tamas0713 #10266 Üdv! Most töltöttem le a játékot, és azt írja ki amikor belépek, hogy csatlakozási hiba. Ilyenkor mi a teendő? -
#10265 a dobozán/papírjaim, eszközkezelő + internet... illetve everest ultimate (vagy home) -
#10264 Szia István én a Valallán játszom Betonkocka néven :) Summoner el -
zetor proxima #10263 a ram 1536 . és hol lehet megnézni hogy vga kártyát? -
donoki #10262 sztem egy windóz reinstall mindent megold :D -
#10261 többnyire middgrad-on találni elvétve kósza magyarokat, de már eléggé kihalt faj a magyar a globalon... :( -
#10260 milyen vga kártyád van, és mikor frissítetted utoljára? lehet ott lessz a bibi, vagy pedig kevés lesz a ram... win7-en... -
zetor proxima #10259 Helló a 9.0-át leszedtem feltettem rá de ugyanúgy szaggat. -
istvan56 #10258 hello!
A global mu onlineon melyik szerveren játszanak magyarok? -
bigbigle #10257 google és ott beírod hogy directx 9 és akk kiadja azokat az oldalakat ahonnan le tudos szedni.(utána simán felteszed) -
zetor proxima #10256 Nálam nemsikerült eltudnád küldeni a linkjét és hogy hogyan frissítetted fel? -
bigbigle #10255 nekem az van és tökéletesen megy -
zetor proxima #10254 a 9-es jó hozzá? -
zetor proxima #10253 Légyszívás kűldjön valaki egy linket. -
zetor proxima #10252 És honnan szedjem le? Kaphatnék egy linket? mert nem értek hozzá. -
zetor proxima #10251 Köszi akkor a legujjab direct x?
-
#10250 direct X
legfrissebb vga driver
és jó lesz -
zetor proxima #10249 Hellósztok azt akarom kérdezni nekem a season 3 van meg és szaggat az egész játék még a menűben is pedig 3.06 GH-s proci 1 gb ram és ez windows 7-en. Valaki sgítsen hogy mi lehet a probléma! pls -
#10248 Van még valaki aki játszik az eredeti szerveren?? azon belül is a valhalán. Esetleg van klán is :) régi motoros újrakezdte :) -
#10247 Már nem érdekes, sikerült megoldani... A biztonsági lapon kellett módosítani, h lehessen írni... -
#10246 nem tudja valaki, hogy mi akkor a teendő, ha vista van a gépen, és nem tudom felülírni a "hosts" fájlt?
Aztmondja, h ellenőrizzem az elérési utat, vagy fájlnevet... Pedig duplaklik, és mentést használtam, nem máshonnan nyitottam meg, v mentés másként... -
#10245 Én sajna mostanság elég ritkán játszom, csak hvégenként néha pár órát, ugyanis Szakvizsgára készülődöm, vagy mifene :D
Am. ugyanott tolom, mint eddig... -
alpha174 #10244 Sziasztok!
Officialon ki játszik még,mert Rage-t meg Lacibluest ismerem,de Laci már nem tolja egy ideje....
Én Mithgardon vagyok az újraszervezett lalala guildban Rage-el.
Elfike,te hol játszol most,mert téged se látlak egy ideje?:) -
#10243 hát ha nem oldod meg a problémát, bizony uninstallálnod kell és ami a legrosszabb le kell mondanod erről a játékról -
nigthden #10242 kosz:D most meg azt irja h Transform into pada... mi a gond? -
#10241 vagy a friss directX-et