10360
Mu Online
-
#1116 bár mi már tisztáztuk, de azért a többiek előtt is mosom kezeimet:
én egy cirka fél éve nem használt karakteremnél láttam, hogy kiszedték a jeweleimet, de az valószínűleg azért lehetett, mert nem zártam le a vaultomat. asszem ezt hívják tanulópénznek -
Smashing Skull #1115 donoki! én csak annyit kértem tőled ha már azt mondtad hogy onnan nem lehet letölteni a jó Mu-Pk kliens, akkor mond már meg hogy honnan????????????????????????????????????????????? -
Smashing Skull #1114 nem, most ugy néz ki hogy stabilizálódik a ruha ügyem.
-
#1113 Kurwa Bug és LAgg!!!!!
4bart visszaestem a lagg miatt
Meghaltam 5ször a várban!
monnyuk ez is akkora baromság, a várban fogom a fegyvert:
-
Fairy Elf #1112 akkor Forsty te befejezted MU-s pályafutásod??? -
Smashing Skull #1111 donoki!!! honnan töltsem le a mu-pk-t??? amugy amit te mondtál borg azok az emberek a scammerek. -
donoki #1110 Hát ezek a tények emberek!
Sajnos... -
#1109 Engem a régi karimat 2 szer hekelték meg de engem akkor loptak meg mikor nem voltam neten :) De vannak köcsögök akik arra utaznak hogy beteszik a cuccot az elején és baromigyorsan kicserélik 1 tök hasonlóra csak nincsen opció vagyis te megnézed az elején miközben figyeled hogy te berakjad a vagyonod azért a cuccér hopp eltellik az idő ok ot nyomsz hogy minnél hamarabb meglegyen aztán gyorsan ő is le okozza te meg jól megszívod :) 1 szer akarták velem ezt csinálni :) de jó rábaszott mert én is kicseréltem neki ja ezt az 1 es szerveren csinálják mert ott mindenkinek szaggat!! legalábbis majdnem mindenkinek:) -
Smashing Skull #1108 aszem én se csinálok többet ilyet, ha egyáltalán lesz még erőm a folytatáshoz... -
Fairy Elf #1107 az az érdekes, hogy én soha nem használtam a MU-ba hekket nem másztam fel semmilyen idióta oldalra se, és nem is hekkeltek meg........ -
Smashing Skull #1106 és hogy a fenébe kéne felrakni azt a privát serveres mut donoki ha nem onnan kell letölteni??????????? -
Smashing Skull #1105 hát nem igy volt!!!! ugy volt reklámozva az oldal mint egy game guide!!! -
Fairy Elf #1104 hi Musha:)
gondolkodtam és rágyüttem, hogy téged is mekhekkeltek annó pedig te biztos nem használtál szompolygósz hekk progit!!! -
#1103 Ua mint kalonlineban: jatekban reklamoznak ilyen olyan cheateket, mezei user felmegy az oldalra felrakja maganak a trojait abban a hitben hogy cheatet kapott, es azon ebred hogy kifosztottak. Szvsz az ilyen ember szerintem meg is erdemli. -
#1102 nem települnek ilyen programok csak úgy maguktól az ember gépére...talán valami szompolygósz kisz hekk programot próbáltál használni ami felrakott neked egy cúnya trójait. -
Smashing Skull #1101 Egyszerüen és nagyszerüen a gépemre települt egy gépelésfigyelőprogi vagy egy keylogger vagy egy mittoménmi, és amikor bejelentkeztem utánna szépen elküldte a kódom és lefosztották rólam ami kellett nekik, ugy hogy egy másik embernek átadták trade-ben. Valószinű. -
Fairy Elf #1100 hi:)
Zozi csak nem rátaláltál erre a fórumra
smashing még mindig nincs semmid??
kifejthetnéd kicsit pontosabban, hogy is lettél mekhekkelve mert én még mindig nem bírom elképzleni, hogy is csinálhatják -
donoki #1099 Tegnap este felé akartam venni DRG cuccokat és az egyik pont azt árult de nem rakta be a store-ba!
Aztán tradeltem.
Meg mutatta a cuccot azt a BoB-omat kérte érte!
Én beraktam azt rányomtunk az OK-ra és nekem semmi neki minden!
Azt röhögött a markába sztem! -
donoki #1098 Mer nem az eredeti oldalról kell letölteni! -
#1097 Amit feltöltöttem szett még jó régen 650 üzenet környékén az a legerősebb szett gse-n +11+16 exc hurrican annál jobban nincsen a globalon összesen 5 embernek van :) -
Mirk #1096 nekem nem megy.
egy órán keresztül updateolt aztán meg hibaüzeneteket ír ki, ezt nem találja meg msg error meg ienek... -
donoki #1095 Honnan töltötted le frosty??
az eredeti oldalról?
Mer nem onnan kell mer ott hibás!
:(:) -
Smashing Skull #1094 ja és mintha nem müködne a server.... -
Smashing Skull #1093 hát nekem van egy nagy problémám!!!! hogy a fenébe lehet ezt elinditani??? -
Mirk #1092 Na én asszem kipróbálom ezt a mu-pk-t csak a fun kedvéért -
donoki #1091 Majd én is pár képet benyomok holnap a gse-ről! -
Smashing Skull #1090 hm... a kezdeti képek biztatóak! De neked nincs Dark horse-d?
-
Nwis86 #1089 1X öcsém próbált 1 szervert ahol 80 000 * Xp volt na az már tényleg baromság 1hét alatt kilehetett maxolni a karit és ráadásul lagolt mint az állat -
donoki #1088 Hát azt meghiszem!
Elég sok!
Nézted a videót?
Hogy hogyan fejlődik??
:) -
#1087 4000*xp, lol
hű, inkább nem fejtem ki erről a véleményem mert indulatos lennék... -
donoki #1086 Ok!Thx Nwis!
Vdanoss majd megfontolom!
De nem tudom egyszerre leírni az egyészet mer ez nem egyszerre történtek! -
Nwis86 #1085 felvettelek msm-be
szerver neve Mu-pk -
#1084 Donoki ha írni akarsz akkor egyben írd le a szöveget mert nagyon idegesítő -
donoki #1083 Nekem az msn címem: [email protected] -
donoki #1082 És ez az új skill amit csinálsz a mg-del!
KIRÁLY! -
donoki #1081 Hát ez jó!
Minden szörnynél ugrik 1 szintet!
:D -
donoki #1080 Na megy!
Mivel vetted fel??
És a mg-d anyas lvl-ű??
Mer ha 215-nél több akkor mér nem csinálsz magadnak szárnyat??
És lécci mondd el hogy hol jáccasz!
Meg ha an msn-ed akkor azt is! -
donoki #1079 Most megpróbálom lementeni! -
donoki #1078 Nekem nem nyitja meg a videód! -
donoki #1077 Hali Nwis86!
Én is unom már az eredeti mut!
Te melyik tört szerveren nyomod??
Én a gse-n meg a td-n!
De leginább a gse-n!
Most megnézem a videód!