10360
Mu Online
  • Nwis86
    visszább olvastam és látom hogy ti az eredeti szerveren játszotok nektek nem unalmas, hogy 1 év mire normális karaktert tudtok csinálni
    én amin most játszok ott 4000* XP van és ne mondjátok hogy így nincs értelme mert itt is van mindenki arra törekedik hogy kimaxolja a karakterét minden stat pont 32000 legyen és ezt azért így is sokáig tart +csinálni és az ilyen szervereken ha jól tudom van olyan pálya és tárgyak is ami az eredetibe nincs és igazán jó cuccokat itt is nehéz találni. és 5 karakter választható az eredetibe + ha jó tudom 3vagy 4
  • Vdanosss

• Vdanosss
    Küldök még 1-2 képet
  • Vdanosss
    Nwis86 kira a filmed
  • Nwis86
    Csátok

én is játszok néha a MU-vall csak mostanába 1 kicsit hanyagolom mért nem érek rá de öcsém kb. 1 éve játszik vele kisebb +szakításokkal már vagy 20 szervert próbáltunk ki de vagy mind lagos vagy ami jó az+ pár hét és megszűnik vagy átállítanak rajta vamit, az eredeti szerver + szerintem nagyon szar mert túl lassan fejlődik a karakter

1 saját videó hang nélkül

• Mirk
    Hi Zozi:) Tőled akartam venni egyszer cda-t frosty meg is adta a neved csak mire elértem volna hozzád már találtam:D
    Akinek kell CS+2+S az szóljon
  • Smashing Skull
    Zozi!!! Segithetsz mindenféleképpen de legfontosabb lenne az hogy uj armort és cipellőt találjunk magamnak meg persze egy jobb sityót is!! Ha lejjeb nézel meglátod az okát is :S

• SteWhite
    Vagy egy szint elérése után egy orb felhasználásával vagy eleve van a fegyverednek vagy pajzsodnak skillje. Ha ez megvan, akkor látnod kell a bar közepén alul. Itt tudod kivállasztani. Ha több is van akkor rákattintasz az aktuálisra és mind felugrik, ekkor tudod ha fölé viszed a kurzort a Ctr+szám kombinációval beállítani. Javaslom hogy olvasd ela Guide-ot és ha játék közben megnyomod az F1-et az is segít :)
  • Stotoo
    hogy lehet skillt tanulni, hasznalni? mert ott irja hogy ctrl+1 el be lehet nyomni gyorsvaltasba a skilleket de azt meg nem talaltam meg hogy hol :D
  • Zozz
    Hi it Zozi a mubol:) honét máshonnét.
    Nekem most mondták h létezik ez a forum pedig elég öreg roka vok a muban:)
    na mind1 ha valakinek van kérdése szivesen segitek v itt v a muban.
    bye!
  • Smashing Skull
    az egy uj választható karakter...
  • donoki
    Különben vki már elmondhatná h Dark Lord az miből les??És az mi?
    Mer sok helyen láttam a képét de sehol sem írják le!
  • donoki
    Különben a frosty!
    Milyen extrákat tartalmaz a fizetős mu?
  • donoki
    Na ott van az aláírásba!
    De nem fogom mindig frissíteni!
    Mer elég gyorsan fejlődök!
    Én ott DS-be és BC-be szoktam gyilkolni!
    Ott jó az EXP!
    Meg még itt: Stadium(Arena), Tarkan, Icarus!
    Jahh meg köcsög noobkat!
  • donoki
    De ott nincs Chaos Combinations leírás!!
    A nevemet meg csinálom az aláírásoma!!
    Csak az a kár a gse-be h nincs friend list!
  • SteWhite
    Thaiul bizos tudsz :)

Szerintem ez sokkal jobb : Muonline Philippines (99.z) /angolul/
  • Smashing Skull
    Mi a neved GSE-n?
  • Stotoo
    én wigle2 -n vagyok
  • Vdanosss
    Én addig jáccok ameddig el nem lopjáka a cuccaim
  • donoki
    Engem már a képek se csbítanak vissza globálhoz!!
  • donoki
    Én már többet nem hiszem h jáccok ezzel!
    Majd ha meg gyün a kedvem!
    Most Gse-n nyomom!!
    Ott nincsenek ilyen dc-s hackerek eg ott semmilyen sincs!
    És van ár egy csomó magyar haver!
  • donoki
    A faxom ki van!
    Ma felakarom venni SteWhite-ot barát listára azt ezek a büdös hackerek mindig megszakítják!
    Meg csodálatos módra eltűnt agyűrűim!!
  • Smashing Skull
    VALAKI SEGITSEN VISSZASZEREZNIIIIIII
  • Smashing Skull
    én szerintem be fogom fejezni a játékot... azok a rohadt hekkerek lenyulták a legjobb cuccaimat a karaktereimről és a pénzemet a karaktereimből...
  • Smashing Skull
    ha jáccani van kedved neked is maya servert javasoljuk és Dark Wizardot vagy esetleg Elfet ( energyre gyurva :D)
  • Smashing Skull
    hát ingyé megy most de mivel van egy fizetős változata ( a legujabb cuccok meg olyan ujitások vannak benne hogy megáll az ész) ez valószinű hogy nem lesz pízes.
  • Stotoo
    most ingyenes beta van vagymi?
  • Stotoo
    d2vel is lehetett, de ez mmo gondolom, már töltöm is :D
    anno d2ot le se tudtam tenni, jokis hentek :)
  • donoki
    hát jahh csak neten megy!
  • Stotoo
    ez a game vmi diablo2 feleseg ?:D
  • Vdanosss
    Nekem kell frosty
  • donoki
    Én is ajánlok egy oldalt!
    Nekem ez teccett a legjobban:)
    MuThai
  • Mirk
    a dark horseos kép király
  • SteWhite
    MuHQ Én ezt ajánlom mindenkinek :)

Ma vettem egy Soult = 15M+1%HP nyaklánc+UNI (nem full kb 2/3)+ dragon stuff 2db

Még megvan és eladó:
    Plate Helm +2+12 = 3C; Silver Bow +2+12 = nemtom; Wind +3+12 Boots & Gloves és Armor +3+4+Luck = 1S
  • Smashing Skull
    CHAOS ELMÉLET
    Ez kicsit lengyel de senkit se zavarjon mert a képek alapján meg lehet érteni, amugy nézegessétek a többi részét is, már aki jáccik a muval annak hasznos!
  • Smashing Skull
    Levél a szőke nő anyjától
    Kedves lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.
    Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig.
    Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
    Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
    A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
    Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
    Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
    Csókol szerető anyád
    Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
  • Smashing Skull
    ELADÓ:!!!SPHINX ARMOR +2+12!!!
  • Smashing Skull
    na megoldódott a logo problémám is
  • Vdanosss
    Még meggondolom
  • Smashing Skull
    EMBERÖK! A GÉM LÉNYEGE A JÁTÉK MEG A FUN MEG MINDEN NE *****SZÁTOK EL A HACKEL!!!