Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maktoko
Helló!

Valaki azt a fajta MuOnline fajtát ismeri,ami angol és mindent meglehet venni benne?(Pl.:Jewel of Soul/Bless,Fenrir,Dark Raven/Horse stb...)

http://maktoko.picturepush.com

Üdv mindenki ha szeretnétek gyertek beindult (újra) 😊 a szerverünk.
A leállás okát nem részletezem de ha érdekel nézd meg😊GainMu Szerver

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? AZ lenne a problémám, hogy amikor elindítom a játékot és be kell jönnie a szerverválasztásnak, akkor bejön a kép, de azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat a MUonline.hu szerverrel, és az okéra kattintva kilép. Ezt már egy pár hete csinálja, fogalmam sincs miért, pedig már egy pár dolgot kipróbáltam, hogy hátha az a baj, de eddig semmi nem segített sajnos. Valakinek van valamilyen ötlete?
Elõre is köszönöm a segítséget!

Sophia
agyliti bug 😄
Sziasztok ám ha valami gondotok van itt aaz MSN címem vegyetek fel
[email protected]
a win 7 el az abaj hogy külön állítani kell próbáld meg úgy hogy rámész az asztalon lévõ file-ra és a jobb gomb tulajdonságoknál van olyan hogy kompatibilitás azt állítsdát úgy hogy a win7 kezelje ha nem megoldás akkor keress meg kitalálunk rá valamit 😛
Pista báá
nincs olyan nem is lesz hogy végtelenig lehessen pontozni ám töltse egy agy bug nevezetû doc filet vagy keress rá muonline stats bug ra és ott is a max stat 65767 de ezt azért nem használja senki mert SM meg DL karinál bug os 😄 mert nem jön ki skill max staton
MuldR

Semmit ismerem a Muhunline megalapítóját is néha azért állt le a game mert pingelték az oldalát és mi segítettünk neki kiküszöbölni 😛 de ám szerintem sikerült már megcsinálni
így csak próbálkozz mert rendesen belenyúltak az oldalba
Sziasztok elindult saját szerverem tom kicsit régi a kliens meg minden de nem kell fikázni 😄
ám kösz az infót mindenkitõl.
gyertek és játszatok ti is itt a link ha valqaki van még olyan fun mint én 😛

http://alphamu.co.cc/
Sziasztok én nem tudom letölteni a játékot mert amikor rámegyek a letöltésre felugrik egy fehér ablak és nem jön be.
Valaki tudna küldeni valamilyen linket?
Sziasztok,

Leszedtem a magyar mu onlinerol a jatek klienset, de amikor csatlakoznek azt irja, hogy "Muonlne.hu frissitesi hiba. A file serult." Pedig a muonline.hu-rol szedtem, es folmentek a frissitesek.
Mit rontok el?
Koszi.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Helló segítségeteket kérném. win7-em van .a mu online-t elindítom de szaggat. lefrissítettem dx9c-vel asszem most meg task manage detected-et ír. de ez azután hogy a start-ra megyek elfut az updater és ekkor.:S
Nem tud valaki egy olyan mut ahol nincs meghatározvaa full stats?
ahol végtelenig lehetne pontozni😄DDD
én nem találatm remélem csak én nem találok..
TuxSkajvok
Tolja még valaki rajtam kívül a Globalon (Middgrad szervereken)? Ha nem, de vannak jó cuccai, elfogadom õket <#vigyor3> Részletek priviben <#idiota>

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Zsolek123
min'gy'á mon'gy'uk

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Szevasztok lenne egy nagyon nagy problémám mindegyik Mu-nál. Az lenne baj, hogy most windows 7-em van ez elött windows xp-m volt és most windows 7-en a mu szószerint ilyen másodpercenként játsza le az egész játékot annyira akad valamiért. Ha lenne valami tippetek, hogy mi a lehet a baj pls mongyátok :S
TuxSkajvok
Yo, akkor meséld el, h milyen a géped, és milyen szoftverek futnak rajta (oprendszer(moddolt, v original, vagy miféle), sp, auto-update-ok messengerek, torrentek, egyeb prgk...) Illetve videokártya driver megfelelõen (vagy, egyáltalán) van-e rajta?

mohito
nem, nem sikerült.... a global forumján se mtudnak semmit:S... el vagfyok veszve...
De ti magyarok vagytok, szóval okosak is!😄
Nos, ötletek?

TuxSkajvok
de sikerult? Vagy a geped szereti a win7et es a MU-t 1xre? XD

mohito
hm,.... az angoltudásom eléggé...hogyismondjam... hiányos:S... ezért nem ott kérdeztem.

Frosty01
hivatalos fórumon kérdezd meg, mintha official serveren játszanál, és segíteni fognak . valszeg vmi driver hiba, vagy win7 fasság lesz :S

ezért nem használom azt a fost 😄

practitioner of the forbidden arts of death

mohito
Hahooo valakiii!
Nagyon nagy gondban vagyok. Akármelyik MU online-t letöltöm, az összes laggol elviselhetetlen szinten.
Semmilyen letöltés nem fut, se torrent, se semmi. A net megfelelõ.
Régebben futott, most Win7 van a gépen...Ez lehet a hiba?

Segítsetek légyszi!

TuxSkajvok
am. eléggé megváltozott a global, a multkori látogatásom óta... szal aki tud, valami magyar leírást mellékelhet az újdonságokról <#hehe>

TuxSkajvok
Nézd+ a globalon... Valami doboz, amit csak kulccsal lehet kinyitni... Eddig silver és gold változatban láttam...

azmiaz?😄

TuxSkajvok
tudja valaki, hogy hogyan lehet kulcsot szerezni/csinálni a sealed boxokhoz?

Nézzétek meg az oldalam Mu online-al és MMorpg-kel foglalkozik http://mmorpg.lapunk.hu

Nagyon mu-s a játék... tulságosan ezért a Webzen megbasztathatya öket...
Frosty01
kár hogy azzal magas szinten szart se fogsz érni 😊

Vdanosss
ejnye..am. énis játszogatom Midgardon...
Úgy döntöttem nem kötöm le magam vele.. se piac terén se játék terén😄
Szal kezdtem tesómmal egy pure ee-t Im3lf néven.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Ismereteim szerint a Webzennel már voltak konfliktusaik, de azt nem tudom, bíróságra is vitték-e az ügyet.

Láttál már egy ilyesmi játékot? 😊
A keleti MMORPG-k közt (fõleg az ingyenesek táborában) nagyon-nagyon sok hasonlít egymásra, a legtöbb gyakorlatilag hack'n'slash kaptafa.

hát... nekem ugyrémlik hogy láttam nagyonrég egy ilyesmi játékot...😊 mármint a trailert 1-2 éve😮
hát... nemhinném hogy mu fojtatás... webzen sztem nem hagyná mármint 9ök cisnálnák sztem ezcsak egy egyszerü koppintás😄
egész jól néz ki, majd kipróbáljuk :p

Frosty01
nagyon érdekesssssss talán majd megnézem, ha kijön emberi nyelvre is 😛

Sziasztok!

Nem tudom, van-e valaki, aki követi a MU-val kapcsolatos eseményeket.
Ha van, akkor esetleg tudhat róla, hogy Ázsiában (Kínában) hamarosan béta tesztelõi fázisba lép a MUX Online (júl. 23., hogy open vagy closed beta, arról nincs infó).

Õ lenne az: http://www.youtube.com/watch?v=Xt2RO7uiBG8&hd=1

Ismeri valaki?
Ez egy nemhivatalos MU Online folytatás, bár kronológiailag a MU Online elõtt játszódik a történet.
A játékot a The9 kínai játékcsapat fejleszti, a MU Online-ra épül, méghozzá olyannyira, hogy még a kasztok skilljei is részben vagy egészben megegyeznek a jól ismert MU-s skillekkel.
Gyakorlatilag tehát egy felturbózott MU Online-nak tekinthetõ a játék, szebb grafika, stb.
Az eddigi információk szerint 4 kaszt várható, úgy mint Master, Swordsman, Assassin és Archer.

(bocs, hogy ide írtam, de gondoltam hátha érdekli a hozzám hasonló MU fanokat 😊)

RiCSi1234
Ezt nézd meg, maszturbál a vault 😄

GTA V (*.*)

Sziasztok!

Elkezdtem újra a fortressMU-t de kéne egy kis segítség: hogy lehet a kamerát mozgatni? és van-e külön guild magyarok közt ? utolsó: itt hogy kell rr-ezni?

elõre is köszi😊
tölcsd le ujra nekem pl a virusirto is néha bekavar mert nemindul el magátol ésha nincs elinditva nemtok netes játékok szeroihoz belépni
Imisz
újratelepítettem, nettel semmi gond, de még mindig sz*r <#nemtudom><#kuss><#confused>

én midgrad on vagyok MephistoHU néven léágyszives irjatok majd rám😄 Imisz öööööööööööööööööö játék reinstall, elenörizd a neted... stb...
Imisz
Lenne 1 kérdésem: Ahogy belépek a játékba, és rányomok a karakterre, kihozza a képet a töltés utána és kiírja hogy: You are disconnected from the server. És ezt elég gyakran csinálja, van amikor vissza is számol elõtte :F
HELP

Sziasztok ujra szeretnék mu onlinezni meik szervere érdemes menni?? ahol sok a magyar??
Fel kell menni a weboldalra és ott be kell jelentkezni... ha meg van akkor a bal oldalon található nagy narancs színü "StartGame" ikonra kattintva indul a játék.

Csak a weboldalon keresztül lehet indítani.

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Üdv! Most töltöttem le a játékot, és azt írja ki amikor belépek, hogy csatlakozási hiba. Ilyenkor mi a teendõ?
TuxSkajvok
a dobozán/papírjaim, eszközkezelõ + internet... illetve everest ultimate (vagy home)

Borg87
Szia István én a Valallán játszom Betonkocka néven 😊 Summoner el

..::Borg::..

a ram 1536 . és hol lehet megnézni hogy vga kártyát?
sztem egy windóz reinstall mindent megold 😄

TuxSkajvok
többnyire middgrad-on találni elvétve kósza magyarokat, de már eléggé kihalt faj a magyar a globalon... 😞<#rinya>