Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki azt a fajta MuOnline fajtát ismeri,ami angol és mindent meglehet venni benne?(Pl.:Jewel of Soul/Bless,Fenrir,Dark Raven/Horse stb...)
http://maktoko.picturepush.com
A leállás okát nem részletezem de ha érdekel nézd meg😊GainMu Szerver
Tudna nekem valaki segíteni? AZ lenne a problémám, hogy amikor elindítom a játékot és be kell jönnie a szerverválasztásnak, akkor bejön a kép, de azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat a MUonline.hu szerverrel, és az okéra kattintva kilép. Ezt már egy pár hete csinálja, fogalmam sincs miért, pedig már egy pár dolgot kipróbáltam, hogy hátha az a baj, de eddig semmi nem segített sajnos. Valakinek van valamilyen ötlete?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Sophia
[email protected]
nincs olyan nem is lesz hogy végtelenig lehessen pontozni ám töltse egy agy bug nevezetû doc filet vagy keress rá muonline stats bug ra és ott is a max stat 65767 de ezt azért nem használja senki mert SM meg DL karinál bug os 😄 mert nem jön ki skill max staton
Semmit ismerem a Muhunline megalapítóját is néha azért állt le a game mert pingelték az oldalát és mi segítettünk neki kiküszöbölni 😛 de ám szerintem sikerült már megcsinálni
így csak próbálkozz mert rendesen belenyúltak az oldalba
ám kösz az infót mindenkitõl.
gyertek és játszatok ti is itt a link ha valqaki van még olyan fun mint én 😛
http://alphamu.co.cc/
Valaki tudna küldeni valamilyen linket?
Leszedtem a magyar mu onlinerol a jatek klienset, de amikor csatlakoznek azt irja, hogy "Muonlne.hu frissitesi hiba. A file serult." Pedig a muonline.hu-rol szedtem, es folmentek a frissitesek.
Mit rontok el?
Koszi.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
ahol végtelenig lehetne pontozni😄DDD
én nem találatm remélem csak én nem találok..
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
De ti magyarok vagytok, szóval okosak is!😄
Nos, ötletek?
ezért nem használom azt a fost 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Nagyon nagy gondban vagyok. Akármelyik MU online-t letöltöm, az összes laggol elviselhetetlen szinten.
Semmilyen letöltés nem fut, se torrent, se semmi. A net megfelelõ.
Régebben futott, most Win7 van a gépen...Ez lehet a hiba?
Segítsetek légyszi!
Úgy döntöttem nem kötöm le magam vele.. se piac terén se játék terén😄
Szal kezdtem tesómmal egy pure ee-t Im3lf néven.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Láttál már egy ilyesmi játékot? 😊
A keleti MMORPG-k közt (fõleg az ingyenesek táborában) nagyon-nagyon sok hasonlít egymásra, a legtöbb gyakorlatilag hack'n'slash kaptafa.
practitioner of the forbidden arts of death
Nem tudom, van-e valaki, aki követi a MU-val kapcsolatos eseményeket.
Ha van, akkor esetleg tudhat róla, hogy Ázsiában (Kínában) hamarosan béta tesztelõi fázisba lép a MUX Online (júl. 23., hogy open vagy closed beta, arról nincs infó).
Õ lenne az: http://www.youtube.com/watch?v=Xt2RO7uiBG8&hd=1
Ismeri valaki?
Ez egy nemhivatalos MU Online folytatás, bár kronológiailag a MU Online elõtt játszódik a történet.
A játékot a The9 kínai játékcsapat fejleszti, a MU Online-ra épül, méghozzá olyannyira, hogy még a kasztok skilljei is részben vagy egészben megegyeznek a jól ismert MU-s skillekkel.
Gyakorlatilag tehát egy felturbózott MU Online-nak tekinthetõ a játék, szebb grafika, stb.
Az eddigi információk szerint 4 kaszt várható, úgy mint Master, Swordsman, Assassin és Archer.
(bocs, hogy ide írtam, de gondoltam hátha érdekli a hozzám hasonló MU fanokat 😊)
GTA V (*.*)
Elkezdtem újra a fortressMU-t de kéne egy kis segítség: hogy lehet a kamerát mozgatni? és van-e külön guild magyarok közt ? utolsó: itt hogy kell rr-ezni?
elõre is köszi😊
HELP
Csak a weboldalon keresztül lehet indítani.
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+