Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenesetre maradok globalon. nekem ez tetszik <#smile>#smile>
practitioner of the forbidden arts of death
Szép, meg vannak benne jó újítások, de... egy bughalmaz.
Olyan alapvetõ bugok vannak benne, amik már nagyon rontják a játékélményt (és nem az exp bugra és nem az agility bugra gondolok...), egyénként nem lenne rossz... ha nem lennének ezek a hibák.
A Globált próbáltam. Nekem picit túl lassú, arról nem is beszélve, hogy szinte már minden privát szerveren fent volt az Season3, amikor ott még csak egy 0.99-es verziónál tartottak.
Én maradok a magyar munál (egyenlõre mindenképp, amíg jobbat nem találok): nincs annyi bug, nincsenek hackelések, az adminok rendesen végzik a dolgukat.. ja és persze nem utolsó szempont az sem, hogy magyar!
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
Úgy döntöttem elkezdek játszani a Globalon. Majd bevsztek a klánba?
a nevem: Metamo
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Tudom hogy ez a topic a globalmu-é, de csak szólok hogy márciusban változások történtek a magyar mu-n.
Az egyik szerón 50x Exp van, szóval könnyebb mint a global, de talán hardcore mu-sok is szerethetnék.
Nemsokára lesz Castle Siege, bár gondolom ez a nem magyarmusokat nem igazán érdekli... ja és a szerver garantáltan hack mentes, és szerintem elég jó, érdemes benézni!
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
pl
Muonline
Muonline1
Muo1212nline12
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
A tettes Lahap egyik bugját kihasználva egy jó kis packet szerkesztõvel Blessek ezreit gyártotta le magának, majd ezeket szépen eladogatva a shopokban tetemes vagyonra tett szert. Ebbõl felvásárolta a legjobb itemeket, ahol többszörös árat kínált a gyors siker érdekében. Ennek hatására az egész piac felborult a GMO szerverein...
Érzésem szerint a K2 nincs kellõen fekészülve az ilyen jellegû kalózkodások kivédésére.
A játékosok lázonganak...
the MuOnliner ;)
van pár jóarc, azt csá.. annyi elég is :]
Lepjék el a global szervert a magyarok.
Most például levan törölve és már nem is tervezem hogy feltelepítem ujra, esetleg ha megjön a kedvem.<#hawaii>#hawaii>
Én kb 3éve játszottam vele elöször. De akkoriban nem érdekeltek különösebben az rpg-k, szal hamar abba is hagytam. Nem rég kedvem lett rpg-zni így hát letöltöttem újra az muonline.
Most játszogattam egy kicsit, de a szerver megint behalt... Azért feltornáztam 15ös szintre a DK-mat.
A chaos 80as lvlig ritka aztán már aztse fogod tudni hova rakd:D.
Nézd meg az árusító paliknál hogy mennyiért adják el...
A Blood Chastle jó dolog (event) , de oda ám felkell készülni:], amúgy ha megnyered az eventet (magyarul végigméssz Blood Chastle pályáján) akkor a nyereményed 1chaos, tehát ha biztos vagy benne hogy megnyered, csak akkor nem pazarlás.<#vigyor2>#vigyor2>
A chaos jewel milyen gyakran szokott elhullani? scroll of archangel meg blood bone kb 3percenként érkezik. Kíváncsi lennék erre a blood castle-re.. Bár félek nem érdemes rá elpazarolni egy chaos jewelt, ha ilyen ritka.
Most épp nemtok csatlakozni... Folyton szarakszik a szerver. Kezdenek elvonási tüneteim lenni.
Te mióta tolod az ipart?
úgyis kompenzálják majd ezt a geciséget... lesz majd exp event vagy ilyesmi meglásd -.-
és hamarabb leszel nagyobb ;D
Leresetelték ezek a szemetek a szervert vagy hogy van ez kérem szépen?
Amúgy én a Midgardon tolom, fel is vettelek barátnak, ha minden igaz. Ez alatt a 3napnyi játék után, egy magyarral se találkoztam. :(
Köszi szépen. :)
elsõ betû nagy legyen. a többi mind kicsi. csak angol betûk lehetnek benne, meg szám, de az sem lehet az elején
példa:
Muonline
Muonline12
Mu1212
a you have 0 minutes of play credit remaining meg mindig látszódni fog, de lényegtelen ha free szerón játszol :)
ha elõfizetsz akkor is dátumot fog kiírni, ameddig érvényes az accountod
Az a bajom,hogy bejelentkezek, akarok csinálni magamnak egy karaktert, de bármilyen nevet írok be neki sose fogadja el. "incorrect character name was entered or same character name exists."
Annyi mindent beírtam már. Nehogy már foglalt legyen minden név. Ha csak vénetlenszerûen rácsapok a bill-re akkor is ezt írja.
Ráadásul alul az a "you have 0 minute(s) of play credit remaining." kiírás se tetszik. vénetlenül fizetõsre kattintottam talán?
Vannak szerverek, amikre be se enged.
Szóval most, mit hova? hogyan? Valaki írja le szájbarágósan.
Felnyomtam gépre a magyar mu-t, de szerintem nagyon rossz. TÚl gyors a fejlõdés.
Global mu-t nem tom beüzemelni egyszerûen. Nem tudok karaktert létrehozni. Ez most fizetõs lett, vagy hogy van? Valaki helpeljen, mert nem értek már semmit.
Belépünk a Muonline.hu világába<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
Nemhittem volna hogy idáig süllyedek hogy megnyomom a letöltés gombját:D<#phone>#phone>amúgy