10360
Mu Online
-
#9798 hááát már season2 az alap asszem, aztán season 3 most és season 4 már akad.szóval nincs -
Atesz1994 #9797 és már 1-ik muban sincs Wigle - Maya sero??? -
#9796 igen mivel nagyon ügyes aranyos és pofátlan társaság a k2, azért is pénzt kérnek hogy találj egyáltalán zent... na mindegy. ha visszaolvasol picit, esetleg gmo forumot, akkor rájösz h mi a helyzet. -
#9795 engem is kb azóta nem érdekel...
-
Atesz1994 #9794 pfff na mind1 AKK nem is érdekel már !!!!!! -
#9793 már rég nincs maya meg wigle =(
Amióta K2 van azóta ujak a szerverek. -
Atesz1994 #9792 hahó akkor valaki segít???????
??????????????????????????????
?????????????????????????????? -
Atesz1994 #9791 a global mu-n csak helmeim server van vagy mi nem maya meg wigle kérlek írjatok ha tudtok segíteni!!! thx előre -
#9790 azaz hogy ne értse férre senki Wáooow! -
#9789 WoW -
#9788 köszipuszi! :]
darkmuhoz dobsz egy linket priviben? -
Mirk #9787 DarkMu-n már season 4 van
Új pálya, minden kasztnak új skill, új fegyverek és új setek.
Lesz egy új karakter is amit JEN-nek hívnak.
Skill tree működni fog.
egyébként... -
#9786 ki mit tud a season 4ről??? -
akbaa #9785 mu-ba mindig azt mondják ha valaki kérdezi post-ba hogy ic végén esik, de hogy meik szörnytől azt nem tudtam
azért kösz -
#9784 queentől kezdve bármelyikből eshet -
akbaa #9783 lvl2-es winghez a toll icarus meik szörnyétől esik? a great darkan vagy a phoenix? -
#9782 na merre vagytok emberkék :P
kezd uncsi lenni ez a topik, szal vmi életet plz :D
miujság a nyáron ? ilyesmi sztorikat vagy vmiket tessék regélni :D
-
#9781 mostmár globalon is 180ig van -
#9780 régebben 100 ig segitett -
ensomhet #9779 Lenyomod az M betűt, és kiválasztod hova akarsz menni.
Az elf soldier általában 180ig segít. -
#9778 attól függ hol játszol.. -
zedleey #9777 medig add tamogatást az elf solider?
-
zedleey #9776 Hogyan lehet portozni? Valaki segítsen. plz -
Mirk #9775 mit gondoltál mégis mi a globalmu? -
ensomhet #9774 Hol itt, hol ott.
A magyart meguntam, nincs benne már kihívás. A LastLand sem annyira érdekes, mivel ott meg rengeteg jewel esik. A Frienznek nem látom értelmét, hogy folytassam, kevesen játszanak, vagy akik vannak, azok mind anubis+exc vm / hyon+exc dk.
Amúgy konkrétan most a TauriWoW-val játszok, bár általában az is meg szoktam unni olyan 40-50es szint környékén. Talán majd jön pár ember, akikkel lehet csapatban, úgy érdekesebb lesz. -
#9773 te most merre játszol? -
ensomhet #9772 Nem szükséges megadni user/pass-t, működik anélkül. Én eleve úgy szoktam, hogy tűzfalban kizárom, hogy a program bármit küldhessen net felé. -
MobDozer #9771 czu14: Az 5USD-s szervereken 1hét alatt az ElfGuard buffot használva simán fel tolod magad akár LvL.120-150-ig is ami már azért elfogadható.
ensomhet: én kérdeztem használható bot-ra, de login/pass-t kérővel nem foglalkozom
Nem kockáztatom meg a login hekkelést mert aztán meg majd leshetek mikor eltűnik az a "kis"vagyonom amit összeharácsoltam ez az 5-6 év alatt. -
ensomhet #9770 Azért nem kell a globalt sem dícsérni, ez a jewel és cs dc mass dc probléma elég szánalmas. Így szerintem nincs értelme kínlódni vele.
Ha igazán akarnának valami megoldást, akkor nem botokat tiltogatnának, hanem kérnék, hogy jelentsék a gyanús usereket, aztán részletes logban megfigyelnék a tevékenységüket, és bannolnák véglegesen. Előbb-utóbb elfogynának.
Valaki kért működő afk programot, tessék:
http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=226671 -
czu14 #9769 Mobdozer persze hogy sokan sirnak az 1x XP miatt nem midneki szeret lassan fejlodni ... en pl kifejezetten azt szeretem ha gyorsan fejlodok ! az se baj ha tul gyorsan xD de ne egy 7 alatt fejlodjek mar 40 lvl-t ... ugy rossz 1x XP rate mellet nekem kinszenvedes a jatek es azt hiszem ezzel nem vok egyedul . -
#9768 nem az hogy sajnálom.... csak hát ... ez az 5 dodó is kb háromnegyed hónapig tart, és nehogymár csak így lehessen játszani. és leginkább azért fáj kifizetnem mert leszarják a játékosokat nagyon nagy ívben :] -
MobDozer #9767 Azért ennyire nem gáz a Global
Amúgy meg szerintem 5USD(kb.720HUF)/hó szerintem nem pénz érte és akkor még item droppod is lenne.
Én felöltöztettem egy 1-1 BK-t, MG-t, DL-t, Varit és 1 Elfet.
Szerintem egész jól el lehet benne lenni csak kár, hogy kevés a magyar... mindenki sír az 1x XPtől meg sajnálja azt a 720HUFt, de hát sajnos ez van -
#9766 rendben! -
#9765 msn? :] -
#9764 addig elhiheted hogy viszonylag monthatni iszonyú jó volt és érdekes AMÍG estek itemek , és free volt a mu. igaz akkor nem voltak updatek, player support se volt, de ennyi ge*izés se. mióta k2 van, azóta hiába vannak updatek, fenrir meg minden anyám kínja, hihetetlenül szar játszani. freen csak zent, és blood scrollt találtam... ja és egy dark steel gloves +0+12-t akkor én már nagyon menő is vagyok... XD -
#9763 na..akkor te kb. egy vonalban vagy velem kivéve hogy nekem tényleg volt pár fullos karim és én jáccottam a Globalon elég sokáig...
Season3 előtt játszottam énis... , sőt én Season 1 előtt is játszottam, meg akkoris amikor még Mg,DL-sem volt. (kb.) -
czu14 #9762 Akkor elmondom neked hogy nem jatszottam a magyaron :D meg mikor a season 3 nem volt akkor jatszottam rendesen es volt egy 4 rr-es dl-em ez volt a legjobb karim a magyaron ... tehat nem voltak olyan karijaim mint amire te gondolsz de en a teszt szero 800-os XP ratjenel is unalmasnak talalom a magyart ... akkor ugye nem kerdeses hogy az 1x XP ratrol mit gondolok :D -
#9761 jah.. nem kifejezés hogy mennyire szarnak a pléjerekre :(( -
#9760 bár már a Globalmut énis abbahagytam a sok igazságtalanság végett. -
#9759 ebből a beszólásból megállapítottam hogy Magyar szerveren jáccottál és hogy van pár fullresetes karaktered amik sz*rtsem érnek