Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
nemfizetõs, csak van egy lehetõség amiért fizetni kell(p2p), de ez mellékes.
Server 1 ,2 ,3 itt (f2p) ingyenes játék van.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
elsõ 3 server nem.

practitioner of the forbidden arts of death

DE A GLOBAL FIZETÕS!!!!!!!!!!!!!!
Vdanosss
ne itt köszönd a magyarmunak, mert mi nem foglalkozunk a magyar mu szerverével.Ez igazábol a Global Mu Online topic.<#vigyor0><#hawaii>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Hát ennyit errõl. Gondolom mivel S3 lesz minde törlõdik,köszönöm magyarmu. Ti aztán még ha vlamai jó történik azt is elrontjátok.

hm
darkmun a guild masterem neve outlaw és görög a csávó
lehet hogy az õ szervere?😄
Frosty01
kipróbálom így hogy lejárt az elõfizum globalon <#nyes>

Vdanosss
hát az biztos hogy soha többé be nem teszem oda a labam😄!
>>>> www.outlawsmu.com <<<<< Season 2 , de van benne egy pár új dolog!
: -Dreadwave Axe - 50atk speed 80-100 sebzés
-uj ancient szettek: Xeno GS, Deviant Divine, Xenon DP, Summoner DM, Immortal TH...
-3. szintû wing nincs de a 2. szitû wing skin -je átvan cserélve.
-Még kevesen játszanak, a legnagyobb rr karakterek a "rankings"-ban
130rr ,69rr, 64 rr es ezalatt a tobbi.
-Barátságos GM !
-Görög játékosok, nempedig lengyel és brazil!
-cs,ww invázió, arena, crywolf(van pár uj kard meg ruci), trial(itt esnek az anchientek)
-Pár szett skinje is átvan cserélve.
További érdekességek : Az mg(magic gladiator) felvan erõsitve:
-Greater fortidute, egykezes fegyverek+powerslash skillel, tudja viselni a Great Dragon,GrandSoul cuccokat és a Grand Viper Staffot is.
-Az elfnek a Summonjai megvannak erõsítve, és vannak olyan ruhái amiben a hajuk szine megváltozik.

azthiszem ennyi 😄
tesókám itt játszik <#vigyor2><#hawaii> ajánlom mindenkinek!

TuxSkajvok
<#vigyor2><#nevetes1><#rinya><#taps><#taps>
Énis, és xar.<#nyes>

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Vdanosss
fúh hát komolyan , egyáltalán nemtudom elképzelni mit eszel a magyarmu-n<#wow1><#wow2>
Én már próbáltam...

fúú hát ne óm tom mit eztek annyira globalon de mind 1 majd kipróbálom!!!!!!!!
Frosty01
danoz lesz póló? ha igen mikor?

Vdanosss
ezen most nevetnék ha vicnek szántad volna, de mivel magyarszerón játszol, gondolom egy sima kérdés.<#confused><#sniffles><#wilting>
egyébként igen.. ritka..

Frosty01
jah pl globalon is <#eplus2>

másszerókon is ritka az ex venommist armor?

Frosty01
globalon van eladó :
Thunder Hawk Armor +7+8 = 3 bless
Adamantine Gloves 3+12 = 3 milla

Frosty01
😊

nyugalooom, a hosszú élet ritka

Vdanosss
szerintem inkább kihagyja a selejt szervereket..

fúúú mivaolt ma mirc de magyar muzol is???????
ignore target def(ezt valószínüleg diabló 2 bõl szedtem es mu-ban nem pontosan ez van odaírva de a lényeg ugyanaz)
x% esély hogy figyelmen kívül hagyod az ellenfél védelmét
roli613 ha fennt vagy írjál egybõl levélben és jó lennne ha msn-re is feljönnél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyelõre annyit tudok (mert hülye vagyok) hogy sokat ér.

Jó mi,XD,elküldtem PM-ben.

Mondjátok PLS elnekem mit ad az ha ignore-os a wing? nekem +luckos is (magyarban)

roli 13 hogy hívják a guildet aben benne vagy??
mármint magyarmuban
shaba23
merre lehet veletek találkozni ingame? bár mostmég a midgard 13-on vagyok
Vdanosss
<#idiota><#hawaii>

Frosty01
hallod! szar kedvem van, de ezen jót röhögtem 😄

Felhasználó blokkolva!
Blokkolás oka: csúnya beszéd
Hátralevõ idõ: 0 nap
A blokkolás okáról bõvebben a fórum szabálysértések topikjában olvashatsz.

Most akkor óráim vannak még?????????????????????????????

shaba23
ok, kösz a tanácsot 😊 65%
Vdanosss
szerintem inkább 4re derüljön ki mert amikor kezdtem nemtudtam mivan és varázslóval is a Strengt-re osztottam a pontjaimat(azaz ütõerõre)
és most hogy van Elf soldier a játékban, ha nemtalálod meg akkor gyorsan kinyulsz..
Ja ha letölt , Midgard server 13-ra menny mert ott gyorsabb egy kicsit a fejlõdés. de csak 60 ig, aztán server 3.

shaba23
ha minden igaz ~1re lejön, 2re kiderül, hogy megy vagy marad😊
Vdanosss
hát, farmolás igen , inkább többnyire az üzlet a fontos...
felülnézetes, tehát nem olyan mint az L2, és a szörnyeket nemkell külön kijelölni, az a jó benne hogy nagyon sok a tömegsebzõ skill.

shaba23
már lejött 11% de már 5 óra van hátra 😊 bosszantó, mivel 366MB max 6-7 perc kéne hogy legyen...

olvasgatom a fórumot közben, de azért 1 kérdésem lenne.
Mennyire hasonlít a játék a lineage2-re vagy az archlordra? mármint játékmenetileg. Ez is eszetlen farmolás 0/24-ben, vagy van valami eltérés?
Vdanosss
hát nemtudom.. nekem is lassan töltötte le..

shaba23
Tud valaki egy linekt adni kliens (Global MU Online 1.02a) letöltéséhez? a globalmuonline oldalon lévõ nem nagyon akar menni, 1MB körül meghal a letöltés

vagyis helyet már találtam, most már csak olyan kéne, ahonan 366MB nem 4 óra alatt lehet letölteni😊
Frosty01
te inkább húzzál globalra, ha már befizettetted magad 😄
ha nem leszel határidõre legalább lvl 280, kigolyózlak <#ejnye>

Vdanosss
privát szerver:
-Más Admin, más MM-ek.
-Magasabb rate-k (experience, drop, chaos kombináció, ruhatuning ..)
-Talán újabb csatamezõk.
-Legfontosabb, hogy van Reset amit (álltalában) 400level en kaphatsz meg, ami annyit takar, hogy a pontjaid és azok a dolgok amiket használsz használtál, megmaradnak, de a karaktered visszalép 1. szintre, és kezdõdik minden elõlrõl, annyi különbséggel, hogy erõsebb leszel.
-Minden erõre külön-külön 32767 pontot lehet maximum osztani( ebben az a jó hogy ha elviszed a karaktert magasabb szintre, szuper gyors leszel, magas védelemmel és ütõképesebb leszel minden szörny ellen )
-Nagyobb eséllyel szerzed meg a kedvenc ruhaidat, fegyvereket stb.
-Több Event(MM, Admin által vezérelt játék) van, már ha van.
-Mostanság a legelterjedtebb a Season 3, ebben új szettek, fegyverek, szárnyak vannak.
nemtudok többet írni.
Ajánlok egy szervert: http://www.outlawsmu.com
Itt még a játék Skin-je is ki van cserélve

<#vigyor3><#hawaii><#nezze>

meséljetek nekem már milyen a privát szeró hol találok róla többet és hogy mit jelent a privát szerver ...
Vdanosss
pontosan!
privátszerón ha Arena spotok bevannak kapcsolva akkor sokkal elterjedtebb az Ice storm-al való afkolás<#hawaii>

TuxSkajvok
De az SM/DW-vel is nagyon könnyû, csak megszerzi az ewilspiritet, és mehet az afkolás....

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Vdanosss
<#kacsint>

autoclicker nélkõl is létezne dl csak nem volna ien "kényelmes"
és nem a dl-eket kel szidni, nem ok tehetnek rola hogy 234-as atk speeddel +2344 cmd-vel születnek <#rinya><#vigyor2>

Vdanosss
omg<#idiota>

hát lol
lorencia a magyaroknál tudod a kút miatt
ott van a tali hely
Vdanosss
nemvagyok fent és lõjjetek le ha véletlenül regisztálni merek, arra a rakás ****-ra.
mi az a lorkut?<#wow2><#hawaii>

add meg a magyar mu-s neve és tali lorkutba ha fennt vagy
danoz te nem vagy fennt magyaron???
Vdanosss
azért!

Játszik😄