Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
gmo mostanában elég sürün szarakodik. akárhányszor próbáltam elérni a héten egyszer ment egyszer nem :S

practitioner of the forbidden arts of death

balee66: ha nem bírtad az "alacsonyabb XP-s rész"-t, ami 50x expes, akkor hogy éreznéd magad egy olyanon, amit ensomhet keres 8-15x exppel. Szerintem neked nem hardcore szervereken kéne keresgélned... <#wink>

the MuOnliner ;)

régen volt red dragon emlékszem
devias upper gatenal megjelent egy és hirtelen rávetette magát vagy 40 karakter😊
Vdanosss
stadium nincs, red dragon szintén nincs, exc runeblade pedig 2évben egyszer esik szörnybõl... bár én már rég nem jáccok.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Nah hogy vmit írjak is.

Rég jártam globalon, lehet noobságot kérdezek most 😄
Van ott stadium? Ha igen, mire használják? PvP-re?
Red Dragon van?
Melyik mobból esik értékesebb exc cucc, pl exc rune blade+skill?

Kösz :=)

Bocs muszály írnom újra a magyar muról 😊

ensomhet: nemtom te hogy bírtad az "alacsonyabb XP-s rész"-t, nekem valahogy 1:15 perces lvlup-hoz nem nagyon volt hangulatom :S

Ha találsz ilyen szervert, szólj nekem is, van egypár ismerõsöm aki szintél keresgél de nem talál.

A Frienz elég korrekt szerver, szerintem semmi probléma nincs vele (csak az, hogy kevsen játszanak rajta). (Ez az Evolutionre vonatkozik, a másikat nem nagyon használtam.)

A magyar muonline.hu is egész jó most (alacsonyabb XP-s rész). Vagyis volt, az elsõ 2 hónapban, 0-ról kezdeni, szetet gyûjteni, elsõ CS, kvíz eventek, viszont már ráuntam, mostmár csak pontgyûjtés. A guildunk szinte mindenben elsõ volt, a kastélyt is képtelenségnek tûnik elvenni (3 20+ rr karakter...)

Azért írok ide, mert keresgettem most egy olyan szervert, ami olyan 8-15x-s, AFK engedélyezett, és nincs reset, de nem találtam. Gondoltam hátha lesz valami javaslat.

Globalra EE: attól függ mennyit akar rákölteni az ember. Egy +7+12 wind set + 2nd wing jó kezdésnek. Erõ és agi annyi, amennyi sethez kell, a többi mind energyre. A wind+7+12 statjával exc vine-t, silk-et, ceto-t is tudna hordani. Ezen felül lehet variálni, +7/9+12/16 exc wind+dd+hp, vagy +13+16 vine+dd+hp, csak szerintem ilyen senkinek sincs.

Frosty01
jobb klikk az asztalon.

klikk a tulajonságokra

klikk a megjelenésre

klikk a betüméret nevü legordülõs részhez

és ott klikk a normál -ra

majd ok-zd le. ha jó akkor faja. ha nem akkor próbáld meg átállítani a windows skinedet klasszikusra, vagy vmi másra, hátha úgy jó, mert valszeg a betüméreted túl nagy, ami miatt nem tudsz klikkelni a start gombra.

hajrá 😊

ingabb hvalaki tud nekem segiteni akor vegyen fel MSN re [email protected] és itt valaszoljon aki fe vett koci 😄
ne tudod boveben le irni mit csinaljak vagy erhetoben mert nekem kinai 😄
Vdanosss
cseréld le XP re...

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

na kosz hogy segietél csak az a gond hogy vista van rajta a gépemem és nem xp más hogy nem tudod le irni ???
www.google.com>directX>search?

elsõ találat amúgy...
honnan birok letölteni DirectX-et?

kicsoda?

Vdanosss
magyar vagy??

thx,megprobálom!

Frosty01
Direct X-et kell újra feltelepítened, és a legújabb videókártya drivert.

hali mindenkinek! nekem az lenne a problémám, hogy letöltöttem a Mu-t és mikor rámegyek a Start game-ra, akkor kijön az az oldal, ahol a pályákat lehet kiválasztani. nah és itt nekem minden lelassul, alig mozog a kép, meg az egér is. és mit birok ez ellen tenni? miket telepitsek még az xp-mre? plash player.stb??

Megjegyzem már fentvolt mult héten a mu, játszottam is, akkor minden ok volt vele, normálisan mûködött, de azota lerohadt a gépem, ujratettem és most nemmûxik.

lécci segitsetek! thx😄 bye

Frosty01
wow, koreain? csak nem koreai vagy? 😛
sajna nem vágom a kelet-ázsiai nyelveket, és írásjeleket, szóval én megmaradok az angolnál 😊

Frosty: Nagyon sajnálom, hogy a K2 Network nem áll a helyzet magaslatán a hackerekkel szembeni fellépés terén. Remélhetõleg a mostani incidensek hatására kicsit összekapják magukat, és a Webzennel karöltve hadat üzennek a tisztességtelen módon játszóknak.
A Globálra mostanság csak ritkán nézek fel, mivel alapvetõen a koreai szerveren játszok. <#wink>

Vegita:
tedd a következõket:
- jobb egérkatt az asztal üres területén
- felugró menüben Tulajdonságok pont (legalsó)
- Megjelenítés tulajdonságai ablakban Beállítások fül (jobbra fent)
- Speciális gomb (jobbra lent)
- a megjelenõ ablakban Általános fül
- DPI-beállítás legördülõmenüben Normál méret (96 DPI) kiválasztása
- OK gomb kéteszer, és kész <#wink>

the MuOnliner ;)

Sziasztok én letõltõtem mu online rá katintok a ex sze fajra és amikor kijõn a start és opciok ana nekem a fele jõn ki és nem tok a start ra katintani most ilyen kor mit kell teni??? vagy mit csináljak
😄D
vicces
Frosty01
egyébként mit szólsz a globalos sorozatos ballépésekhez? egyáltalán játszol még? 😄

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Grat a kinevezésedhez! 😉

the MuOnliner ;)

Frosty01
A betûmérettel még nem vagyok tisztában. Nálam néha a global néha a másik volt nagyobb, még most tanulom én is ezeket a dolgokat 😊 de rendben, észben fogom tartani.
Csak azért ne harapd le a fejem 😊😊

Frosty!

Nagyon örülünk a kinevezésednek, de azt az illegális szerver linket légy olyan szíves levenni!

Nem hiszem, hogy a GlobálMu-s közösség jó szemmel nézi, hogy 2x akkora betûkkel reklámozol egy illegál privát szervert, mint a hivatalos golbált! Nem picit korrupció szaga van a dolognak...

the MuOnliner ;)

Vdanosss
zsírkirály<#vigyor3>

Frosty01
namint látom, házigazda lettem :ð pedig már õsrég el lett küldve a kérelem. na, megreformálom a kinézetet hamarozsan :-]]

aztán egy kis aktivitást ha lehetkérnem plz 😄

az csak valley of lorenben van
Frosty01

Frosty01
legalábbis frienzen....

szal kitudja, lehet nem .. 😄

Frosty01
jaja, tabbal lehet ki be kapcsolni asszem <#smile>

tényleg van térkép? csak nekem nem tûnt fel?
Frosty01
Season 3 Episode 2 ~ féle verziókban már van térkép. meg új karakter. meg minden más ami lényeges 😊

chat ~ enter.
whisper ~ enter, ott a kis ablakban a jobb oldalra az illetõ nevét besírod, és utánna írkálhatsz neki úgy hogy csak õ látja, ha az a kis fülecske sárga.

Chat-be úgy írsz hogy enter-t megnyomod. Térkép nem tudom hogy van-e már, rég játszottam vele akkor még nem volt. Az hogy hogy lépsz olyan gyorsan szintet attól függ hogy törtszerveren játszol vagy az eredetin.

mama2
Én is leszedtem. Hogy lehetchatba írni? És van térkép? Hogy lépek olyan gyorsan szintet?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Frosty01
na remélem ez egy jó lökés lesz nekem arra hogy többet ne játszak szar mmorpgt a büdös életbe :'(

Frosty01
omg, globalt megint szétcsítelték :S

Úgy ahogy mondod. "picit több pénzt fektetsz bele" ennek van hiánya
😊)

Frosty01
aza pác hogy nem 24/7
miért nem megoldható? vagy ha picit több pénzt fektetsz bele, bérelhetsz servert egy teremben pesten, állandó nettel, árammal és klímával.

upsz úgy látszik a fórum az taget nem engedi 😄
így nencs 😊)

itt a szerev infó:

Vdanosss
nemlehet rossz így elsõre..<#vigyor2>

Üdv mindenkinek!

Újra megy a szerver!!! Sajnos kevesen vagyunk (Nem ismernek) Nem tudunk 24/7 menni de ahogy telik tõlünk megy a szerver.
Adatok:
A régi domain a gainmu.myip.hu nem megy
új cím: GainMu
Exp rate 4500x
drop 80%
PVP
max lvl 420
reset 400
reset limit 999
Reset cost: 15.000.000
Minden ques ON
Crywolf Standby
CastleSiege: OFF
Bless Bug: ON
Teljes Season 3!!!

Vdanosss
😄 hát igen, ha megy az üzlet

Frosty01
hmm érdekes.

ma fórum nézegetése közben láttam vine gloves +dd+hp-t, és találjátok ki mennyibe kerül!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
100bless a m/b, most tart 150nél, és 200 a a/w 😄

Vdanosss
szerintem Agility 25%+Hp 15%+Energy 60%

Frosty01
mit gondoltok milyen build lenne a legalkalmasabb egy EE-hez, amit arra használnék, hogy haverokkal együtt mászkáljunk vadászni fõként icarus vége felé, és kanturu 2-3 ban?

Frosty01
nemrég találtam gondoltam megosztom veletek is: