Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
the MuOnliner ;)
devias upper gatenal megjelent egy és hirtelen rávetette magát vagy 40 karakter😊
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Rég jártam globalon, lehet noobságot kérdezek most 😄
Van ott stadium? Ha igen, mire használják? PvP-re?
Red Dragon van?
Melyik mobból esik értékesebb exc cucc, pl exc rune blade+skill?
Kösz :=)
ensomhet: nemtom te hogy bírtad az "alacsonyabb XP-s rész"-t, nekem valahogy 1:15 perces lvlup-hoz nem nagyon volt hangulatom :S
Ha találsz ilyen szervert, szólj nekem is, van egypár ismerõsöm aki szintél keresgél de nem talál.
A magyar muonline.hu is egész jó most (alacsonyabb XP-s rész). Vagyis volt, az elsõ 2 hónapban, 0-ról kezdeni, szetet gyûjteni, elsõ CS, kvíz eventek, viszont már ráuntam, mostmár csak pontgyûjtés. A guildunk szinte mindenben elsõ volt, a kastélyt is képtelenségnek tûnik elvenni (3 20+ rr karakter...)
Azért írok ide, mert keresgettem most egy olyan szervert, ami olyan 8-15x-s, AFK engedélyezett, és nincs reset, de nem találtam. Gondoltam hátha lesz valami javaslat.
Globalra EE: attól függ mennyit akar rákölteni az ember. Egy +7+12 wind set + 2nd wing jó kezdésnek. Erõ és agi annyi, amennyi sethez kell, a többi mind energyre. A wind+7+12 statjával exc vine-t, silk-et, ceto-t is tudna hordani. Ezen felül lehet variálni, +7/9+12/16 exc wind+dd+hp, vagy +13+16 vine+dd+hp, csak szerintem ilyen senkinek sincs.
klikk a tulajonságokra
klikk a megjelenésre
klikk a betüméret nevü legordülõs részhez
és ott klikk a normál -ra
majd ok-zd le. ha jó akkor faja. ha nem akkor próbáld meg átállítani a windows skinedet klasszikusra, vagy vmi másra, hátha úgy jó, mert valszeg a betüméreted túl nagy, ami miatt nem tudsz klikkelni a start gombra.
hajrá 😊
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
elsõ találat amúgy...
Megjegyzem már fentvolt mult héten a mu, játszottam is, akkor minden ok volt vele, normálisan mûködött, de azota lerohadt a gépem, ujratettem és most nemmûxik.
lécci segitsetek! thx😄 bye
sajna nem vágom a kelet-ázsiai nyelveket, és írásjeleket, szóval én megmaradok az angolnál 😊
A Globálra mostanság csak ritkán nézek fel, mivel alapvetõen a koreai szerveren játszok. <#wink>#wink>
Vegita:
tedd a következõket:
- jobb egérkatt az asztal üres területén
- felugró menüben Tulajdonságok pont (legalsó)
- Megjelenítés tulajdonságai ablakban Beállítások fül (jobbra fent)
- Speciális gomb (jobbra lent)
- a megjelenõ ablakban Általános fül
- DPI-beállítás legördülõmenüben Normál méret (96 DPI) kiválasztása
- OK gomb kéteszer, és kész <#wink>#wink>
the MuOnliner ;)
vicces
Grat a kinevezésedhez! 😉
the MuOnliner ;)
Csak azért ne harapd le a fejem 😊😊
Nagyon örülünk a kinevezésednek, de azt az illegális szerver linket légy olyan szíves levenni!
Nem hiszem, hogy a GlobálMu-s közösség jó szemmel nézi, hogy 2x akkora betûkkel reklámozol egy illegál privát szervert, mint a hivatalos golbált! Nem picit korrupció szaga van a dolognak...
the MuOnliner ;)
aztán egy kis aktivitást ha lehetkérnem plz 😄
szal kitudja, lehet nem .. 😄
chat ~ enter.
whisper ~ enter, ott a kis ablakban a jobb oldalra az illetõ nevét besírod, és utánna írkálhatsz neki úgy hogy csak õ látja, ha az a kis fülecske sárga.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
😊)
miért nem megoldható? vagy ha picit több pénzt fektetsz bele, bérelhetsz servert egy teremben pesten, állandó nettel, árammal és klímával.
Újra megy a szerver!!! Sajnos kevesen vagyunk (Nem ismernek) Nem tudunk 24/7 menni de ahogy telik tõlünk megy a szerver.
Adatok:
A régi domain a gainmu.myip.hu nem megy
új cím: GainMu
Exp rate 4500x
drop 80%
PVP
max lvl 420
reset 400
reset limit 999
Reset cost: 15.000.000
Minden ques ON
Crywolf Standby
CastleSiege: OFF
Bless Bug: ON
Teljes Season 3!!!
ma fórum nézegetése közben láttam vine gloves +dd+hp-t, és találjátok ki mennyibe kerül!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)