10360
Mu Online
-
#9879 szerintem menni kell neki.. -
#9878 eléred maximális pénzmennyiséget, és így ha venni akarnak valamit, mivel nem fér a pénz ezért nem engedi megvenni.. -
#9877 1. Dolog (Ajánlott):NE játsz azzal a sz*rral!!! a fortressmu az egy rakás....
2. Dolog:Ha azt akarod hogy ne tudják megvenni, gyűjtsd ki a max. pénzt (2000kk) azaz 2 milliárd azthiszem -
bigbigle #9876 szerintetek az alap MU vagy a Fortress MU menne 128MB RAM alatt és GT 7600-al? -
gergely012 #9875 Ja, és azt hogy kell csinálni, hogy ne tuidjhák megvenni a boltból a cuccaimat? (fortress mu-n játszok) -
Mirk #9874 ha azt mondják hogy offer akkor ajánlatot kell tenned
már nem egy menetre, hanemm mondjuk 10 bless, érted -
Juanito #9873 Hát vagy megnézed szótárban gondolom azt ismered vagy elmondom
OFFER = ajánlat.
(Pl.: eladok egy exc DM armort és mi az "offer" ajánlat, mit adtok érte...)
Remélem segítettem, de aki tud választ arra amit én írtam lejjebb kicsit kérem írja le.
-
gergely012 #9872 Szeretnék kérdezni valamit mi az az OFFER? Mindig ezt emlegtik meg az áruházban is .. Mit jelent? :( -
Juanito #9871 UI: Már vagy 20-25x próbáltam rendesen játszani de ezt csinálta mindig... -
Juanito #9870 Sziasztok, van egy kis problémám.
Na szóval most egy külföldi szerveren játszok és eddig minden rendben is volt, pár napja folyton DC-ét kapok. Ez úgy néz ki, hogy elindítom a klienst be is tölt minden kiválasztom a servert beírom a jelszót és mát lorenciába is vagyok. Na de elindulok az npc-et se látom és kb. 10-20 másodperc múlva jön a kis felirat a kis ablakaba: "You are disconnected form the server" Hát remélem tudtok segíteni, mert alig lehet egy normálisabb servert találni és ez nekem többé kevésbé tetszik.
Előre is köszönöm a válaszokat. (remélem lesznek) -
#9869 az lehet..
de attól még kijött egy SM wing +0+L!:P -
#9868 még széééép! Csak 90% lehet a 2lv wing :C -
#9867 mivan???
van lahap ncp? :) -
#9866 Respect.Respect.Respect.
Thanks for evribodri:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LAHAAAAAAAAP!!!!!!!!!!!,LAHAAAAAAAAP!!!!!!!!!!(vissztért közénk)xd -
#9865 ja -
#9864 HEHE! Ma betolakodtam 5-ödiknek és...
SIKERÜLT!
Kicsomagolt nekem 1 B+3-at!
Kiwarpolt arena-ba és elcseréltük -
#9863 :SSSSSS -
#9862 Egyszerűen lehetetlen kicsomagolni a Packokat az 5ös szerveren..
-Az MM késik..
-A sok buzi rádáll és innentől kezdve az MM vagy átugorja a karidat és jöhet a következő csumbuj, vagy kilép, vagy valamelyik rajtadállónak kicsomagol..és hiába álltál reggel 9től a 6. helyen....
(tegnap pl.: 4. ig elment és kilépett) -
#9861 Melyik mu?
Globa Mu-nál ilyen probléma akkor lép fel ha nincs feltelepítve a videokártyád.. -
Lowosan #9860 Helló!!! Lenne egy problémám amikor belépnék a Mu-ba állandóan megfagy, néha pár percet kibír de semmi több. És csak ez a játék csinálja ezt semmi más Valaki nemtudja mi lehet a gond? Konfigom:7300 gt 2 GB memória AMD 4200as proci -
#9859 már eladtam.. meg még sokmindent...szal most televagyok b+3-mmal... -
#9858 nekem kell ha jobb DMG-je van!!! -
#9857 exc*, szóval most van egy fasza CDA-m ha kell valakinek szóljon.
Ezenkívül eladó:
Exc Sphinx Helm+HP+ZEN
Light Plate Set +7+4/+8+0/+8+8 -
#9856 Jeeezz:D:D:D
Ma elcseréltem egy exp double poleaxe+8mana/lvl -t egy CDA+9+skill-re -
#9855 nem igazán baxurálja a b3-at a k2. inkább csak baszik kicsomagolni. meg kéne egy normális programókus nekik aki kijavítaná lahapot, de lusták vagy mittomén :SSSS
ha kitörlik akkor kapjákbe a hayam :|||||||||||wwwwwww -
#9854 nincs miből.. de dolgozom rajta...
Amúgy a K2 a világgazdaságot próbálja utánozni??vagy csak a b+3mat próbálják törölni és növelni a sima jewel árát... -
#9853 hölye leszek eladni ^^
dani te is vegyél párat. később új seasonban nagyon jól fog jönni!!!!
(vegyél nekem is párat :D:D:DD) -
#9852 de csakis a Lehap tehet róla.. -
#9851 [sírvafakadt] -
#9850 75 milla vagy 2bless/1soul xd -
#9849 lol O.o
b+3 mennyit ér most? -
#9848 Hihi
Vettem RS helmet +7+16!!! -
#9847 :DD
akko baxátok meg XD -
#9846 akkor jó lenne, ha szólnál máskor.. -
#9845 már leírtam neki...
-
#9844 ati neaggódj, amióta nem vagy elérhető, 120blessre,dk wing+0+12-re és egy halom drága dologra tettem szert..:P -
#9843 nincs gépem bakker :|
nem tom hogy fogok kockulni :SSS -
#9842 lol, noobz >_< -
#9841 >_> okés.. -
#9840 amúgy +8+12 bronze kesztyűd van és még én adtam =.="