Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vdanosss
Jelentem csatlakoztam újra a GlobalMu szerveréhez.<#whatever><#hawaii>
Bogyoka (264 hybrid elf)!
R4pe (182 Dl)!!

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
Globalon a guild átalakult -ra, és GM váltás is történt, már nem én, hanem az új guildmaster.

practitioner of the forbidden arts of death

Semmire
Zen-t kapsz érte a boltban
Vdanosss
nekem fogalmam sincs.. de ugytudom semmire csak eladni a bolban.!<#hawaii>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

akkor valaki tudja mire jó? mert nem tudom mit csináljak vele
lesz
csak még nincs
Frosty01
ezt az új kasztot honnan szedted? ^o)

valaki elmondaná hogy a Stone mire jó? nem lower és nem higher hanem csak sima stone
Frosty01
mirk, majd keress meg darkmuban ha még játszol, nickem: NovaHeart

Frosty01
nincs, mert megváltoztatták 😄

Vdanosss
hááát már season2 az alap asszem, aztán season 3 most és season 4 már akad.szóval nincs

és már 1-ik muban sincs Wigle - Maya sero???

Frosty01
igen mivel nagyon ügyes aranyos és pofátlan társaság a k2, azért is pénzt kérnek hogy találj egyáltalán zent... na mindegy. ha visszaolvasol picit, esetleg gmo forumot, akkor rájösz h mi a helyzet.

Vdanosss
engem is kb azóta nem érdekel...

pfff na mind1 AKK nem is érdekel már !!!!!!

Vdanosss
már rég nincs maya meg wigle =(
Amióta K2 van azóta ujak a szerverek.

hahó akkor valaki segít???????
??????????????????????????????

a global mu-n csak helmeim server van vagy mi nem maya meg wigle kérlek írjatok ha tudtok segíteni!!! thx elõre

Vdanosss
azaz hogy ne értse férre senki Wáooow!

Vdanosss
WoW<#ejnye1><#vigyor3>

Frosty01
köszipuszi! :]
darkmuhoz dobsz egy linket priviben?

DarkMu-n már season 4 van
Új pálya, minden kasztnak új skill, új fegyverek és új setek.
Lesz egy új karakter is amit JEN-nek hívnak.
Skill tree mûködni fog.
egyébként...
Frosty01
ki mit tud a season 4rõl???

mu-ba mindig azt mondják ha valaki kérdezi post-ba hogy ic végén esik, de hogy meik szörnytõl azt nem tudtam
azért kösz
Frosty01
queentõl kezdve bármelyikbõl eshet

lvl2-es winghez a toll icarus meik szörnyétõl esik? a great darkan vagy a phoenix?
Frosty01
na merre vagytok emberkék 😛

kezd uncsi lenni ez a topik, szal vmi életet plz 😄
miujság a nyáron ? ilyesmi sztorikat vagy vmiket tessék regélni 😄

Frosty01
mostmár globalon is 180ig van

Vdanosss
régebben 100 ig segitett

Lenyomod az M betût, és kiválasztod hova akarsz menni.
Az elf soldier általában 180ig segít.

Vdanosss
attól függ hol játszol..

medig add tamogatást az elf solider?
Hogyan lehet portozni? Valaki segítsen. plz
mit gondoltál mégis mi a globalmu?
Hol itt, hol ott.
A magyart meguntam, nincs benne már kihívás. A LastLand sem annyira érdekes, mivel ott meg rengeteg jewel esik. A Frienznek nem látom értelmét, hogy folytassam, kevesen játszanak, vagy akik vannak, azok mind anubis+exc vm / hyon+exc dk.

Amúgy konkrétan most a TauriWoW-val játszok, bár általában az is meg szoktam unni olyan 40-50es szint környékén. Talán majd jön pár ember, akikkel lehet csapatban, úgy érdekesebb lesz.

Frosty01
te most merre játszol?

Nem szükséges megadni user/pass-t, mûködik anélkül. Én eleve úgy szoktam, hogy tûzfalban kizárom, hogy a program bármit küldhessen net felé.

czu14: Az 5USD-s szervereken 1hét alatt az ElfGuard buffot használva simán fel tolod magad akár LvL.120-150-ig is ami már azért elfogadható.

ensomhet: én kérdeztem használható bot-ra, de login/pass-t kérõvel nem foglalkozom <#ejnye1>
Nem kockáztatom meg a login hekkelést mert aztán meg majd leshetek mikor eltûnik az a "kis"vagyonom amit összeharácsoltam ez az 5-6 év alatt.

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Azért nem kell a globalt sem dícsérni, ez a jewel és cs dc mass dc probléma elég szánalmas. Így szerintem nincs értelme kínlódni vele.
Ha igazán akarnának valami megoldást, akkor nem botokat tiltogatnának, hanem kérnék, hogy jelentsék a gyanús usereket, aztán részletes logban megfigyelnék a tevékenységüket, és bannolnák véglegesen. Elõbb-utóbb elfogynának.
Valaki kért mûködõ afk programot, tessék:
http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=226671

Mobdozer persze hogy sokan sirnak az 1x XP miatt nem midneki szeret lassan fejlodni ... en pl kifejezetten azt szeretem ha gyorsan fejlodok ! az se baj ha tul gyorsan xD de ne egy 7 alatt fejlodjek mar 40 lvl-t ... ugy rossz 1x XP rate mellet nekem kinszenvedes a jatek es azt hiszem ezzel nem vok egyedul .
Frosty01
nem az hogy sajnálom.... csak hát ... ez az 5 dodó is kb háromnegyed hónapig tart, és nehogymár csak így lehessen játszani. és leginkább azért fáj kifizetnem mert leszarják a játékosokat nagyon nagy ívben :]

Azért ennyire nem gáz a Global <#wink>
Amúgy meg szerintem 5USD(kb.720HUF)/hó szerintem nem pénz érte és akkor még item droppod is lenne.
Én felöltöztettem egy 1-1 BK-t, MG-t, DL-t, Varit és 1 Elfet.
Szerintem egész jól el lehet benne lenni csak kár, hogy kevés a magyar... mindenki sír az 1x XPtõl meg sajnálja azt a 720HUFt, de hát sajnos ez van <#szomoru1>

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Vdanosss
rendben!

Frosty01
msn? :]

Frosty01
addig elhiheted hogy viszonylag monthatni iszonyú jó volt és érdekes AMÍG estek itemek , és free volt a mu. igaz akkor nem voltak updatek, player support se volt, de ennyi ge*izés se. mióta k2 van, azóta hiába vannak updatek, fenrir meg minden anyám kínja, hihetetlenül szar játszani. freen csak zent, és blood scrollt találtam... ja és egy dark steel gloves +0+12-t <#smile> akkor én már nagyon menõ is vagyok... XD

Vdanosss
na..akkor te kb. egy vonalban vagy velem kivéve hogy nekem tényleg volt pár fullos karim<#idiota> és én jáccottam a Globalon elég sokáig...
Season3 elõtt játszottam énis... , sõt én Season 1 elõtt is játszottam, meg akkoris amikor még Mg,DL-sem volt.<#idiota> (kb.)

Akkor elmondom neked hogy nem jatszottam a magyaron 😄 meg mikor a season 3 nem volt akkor jatszottam rendesen es volt egy 4 rr-es dl-em ez volt a legjobb karim a magyaron ... tehat nem voltak olyan karijaim mint amire te gondolsz de en a teszt szero 800-os XP ratjenel is unalmasnak talalom a magyart ... akkor ugye nem kerdeses hogy az 1x XP ratrol mit gondolok 😄
Frosty01
jah.. nem kifejezés hogy mennyire szarnak a pléjerekre 😞(

Vdanosss
bár már a Globalmut énis abbahagytam a sok igazságtalanság végett.

Vdanosss
ebbõl a beszólásból megállapítottam hogy Magyar szerveren jáccottál és hogy van pár fullresetes karaktered amik sz*rtsem érnek<#vigyor3><#rinya>