10360
Mu Online
  • Vdanosss
    Van eladó Accountom, ha érdekel, és atinak is van.(Frosty01)
  • luchifer
    nincs valakinek egy eladó muonlinéje???
  • Frosty01
    keress szoftverbazison nvidia drivert, ha xp-d van akkor arra, és kész. nvidiánál tetülassan jön :D
  • irvine90
    uj drivert fx5500 hoz hol tudom letölteni ? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_91.36 ez lenne a leguljabb ?
  • Frosty01
    direct x + uj vga driver és máris no para. nekem 3 vga közül egyiken se szaggatott (gf mx 400, gf 5600GT, 8500GT silent)
  • irvine90
    nekem is hasonlo a probleman hogy szaggat ... a regi geforce fx5500 videokartyam van az egyik gepemen es azon szaggatas nelkul bejon :S
  • Frosty01
    [: stfu
  • Vdanosss
    grd > unknown
    GD > great dragon :]
  • Frosty01
    grd > guardian
    gdr > great dragon :)
  • Vdanosss
    (guardian)
    nekem pedig van eladó:
    DW wing+0+L
    DK wing+0+0
    MG wing+0+0

és veszek 2lv / 1lv elf winget!

MM> Bogyoka (midgard)
  • Frosty01
    van elado grd kalap 9+12+L ha esetleg valakinek szüksége van rá GMO\midgardon
  • Frosty01
    :DD
    tényhogy a voodoo színeit, és egy két tulajdonságát a mai kártyák képtelenek hozni, pedig nagyon régi... na mindegy :D
    boldog karácsony reggelt mindenkinek!
  • kegabor
    Ott télleg egy picit "laggol", de nem szaggat! :D

Folyamatosan látom az fps-t is, mert megy a fraps a háttérben. Egy ilyen kártyával még a színek is mások, persze végre játszható az mg is. :D
  • Frosty01
    azért server 1, lorencia, piac :)))) nemond hogy nem :D
  • kegabor
    Egyáltalán nem szaggat, ha

van egy ezeréves 3d gyorsító kártyád ami támogatja az OpenGL-t és persze a játékot is.

Amióta játszom a game-val, van egy Voodoo3 2000 gyorsító kártyám, amivel akadás mentesen 30 fps-el megy a játék.
  • Frosty01
    tedd fel a legújjabb drivert az ati kártyádhoz. amugy szaggatni szaggat még a legjobb gépeken is, mert egyszerüen szarul van megírva :))
  • Gery345
    Nekem ati radeon 9200 van 128mb os 512 ram 2.5 mhz proci és mégis szaggat még a 3dik évad is. :( Nemtudjátok miért???
  • Mirk
    directX, videókártya driver, jobb gép
  • zolimurer
    Hello len egy kérdésem a játékal kapcsolatban mikor elindítom már elsötétedik aképernyö és egy pilllanat allat kilép.... semit nem ír ki és nem is jelezi....mindig ezt csinálja segítsetek mi lehet a gond???
  • Vdanosss
    hozzáteszem, hogy akkor 90b volt az ára.. mostanra lement 60-ra kb.
  • Imisz
    Nemtudom mennyi az lvl1 raven de a tesóm vett lvl 13-asat és az 50bless volt!
  • Frosty01
    már rég nem müxik.

hivatalos oldalon ki van írva meddig tart, én nem tom mert nem játszok most.

ravent meg nem tudom ^^
  • Nuclearity
    egy harmadik kérdés :D

régebben volt vmi auto clicker bot
    f1 sima attack f2 skill f3 auto loot ..stb nagyon egyszerü volt meg minden
    az megvan valakinek és ha megvan vmi linket tudna adni vagy valamit?

elöre is köszönöm
  • Nuclearity
    és egy raven mennyibe kerül?
  • Nuclearity
    meddig tart?
  • Frosty01
    4× EXP
  • Nuclearity
    cence az meg ki?

igen van egy nagyobbocska bk-m Gerzsony névvel :D

minden esetre még meggondolom a dolgokat, meg a társaság is fontos és ahogy látom a haveroknak nem jön be a gamma >:[
  • Frosty01
    asszem te vagy cence, nem?
  • Imisz
    Nem annyira sok mert a bless az 5m körül mozog.
    De str mg hogy kezdesz?
    Vagy van már legalább 220-as karid?
    Ha van akkor mond a nevét :)
  • Nuclearity
    hmm 10b az sok nem? :S
  • Frosty01
    majdnem 10b
  • Frosty01
    40m
  • Nuclearity
    noh mindegy, str mg mellett döntöttem, egy kérdés a sima rune blade ára most hogy van? v esetleg ha olyan semmilyen árban van valaki tud szerválni nékem egyet?
  • Frosty01
    mg, dl gyenge pvpben. anubis sm, hyon knight a legjobb, argo agi/vita ae még türhető.
  • Nuclearity
    és str mg / dl el mi a helyzett party játékba / pvp ben? gyengék?
  • Nuclearity
    ha most kezded és szólsz akkor mehetünk együtt :)
  • Frosty01
    midgard > 1,2,3 szerver free, a többi meg az első karaktered első 60 lvl-éig free, persze most majd lesz 4× xp, ott érdemes kihuznod magad gyorsan, aztán a többi meg idő kérdése az első 3 szerón.
  • toarpad
    Itt az együttmünködés úgy látszik NUKU. Nekem csak az a bajom hogy hozzá szoktam az úgynevezett ahogy ti mondjátok " privát szerverekre" és fura hogy itt minden "alap" . SEmmi más . Na akkor melyiket kell választani amikor belépek a játékba ?
  • Vdanosss
    mindenképpen a Blade knight állja meg a helyét legjobban.
  • Vdanosss
    ja meg fegyós gyerek.. 12éves gondolkodásod végett inkább menny vissza Magyarmura.. jobbaz neked..