Mu Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok . Szeretnék ajánlani nektek egy Mu-t. Mu~Guardian (www.guardianmuonline.com) Season 4-es, sok exc cuccal és sok minden más dologgal. Ajánlom mindenkinek .!!!

ui. a Mu~Guardian-ba van egy GM-em 35rr, Hades +7,+8 opt set , Imperial Staf +7, +12 opt, Guardian Shield +7,+8opt, Wings os Vortex +8,+8 opt

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Imisz
Én is többnyire 3-ason vagyok, Cheapsh0t néven megtalálsz.
Nekem is DK-m van (azaz már BK) és én hibrid vagyok.
193-as vagyok most.

Vdanosss
Hát én több karival jáccom.
Mostkezdtem nemrég énis agi knightot.
De Bogyoka néven vagyok elérhetõ és énis server 3 mon jáccok töbnyire.
Javaslom énis a 10: 6/3/1 arányt str/agi/vit.

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
de lehetsz akár str, akár vitality, akár energy akár agility knight is. mindnek megvan a maga elõnye hátránya. pl a legérdekesebb az energy knight, az csak egy skilre gyúr, a life swellingre, és így kiváló partytag, de egyedül életképtelen. 😄

aztán str knight, erõs de sokat kell költeni a felszerelésére, hogy jó defense legyen, és viszonylag lassú is

agility knight gyors, iszonyú védelme van a mobokkal és a többi játékosokkal szemben is, viszont nagyon kicsi a sebzése. (exc + defense rate setet hord, exc + excellent damage fegyverekkel, ezért nagyon drága)

vitality knight hasonló a str knight-ra, viszont magas hp miatt jól boldogul a legtöbb helyen. szintén a set-jére kell költeni sokat.

legtöbben hibridet csinálnak, str-agi-vita kombóval, ez viszonylag elég univerzális, talán olcsóbb cuccban is életképesebb mint a többi. viszont okosan kell csinálni 😊

gmo forum > character builds szekcióban többet megtudhatsz róluk. van pár kissebb regény minden fajtához ^^

practitioner of the forbidden arts of death

kk kb 20 perc és megyek fel (lehet rettegni 😄)
Frosty01
Ati007
általában a 3ason mind, ha dk-t kezdesz, akkor javaslom a 300 agit, 100 vitalityt, és a többit str-re egyenlõre. aztán majd meglátjuk hogy alakul 😊)

Nah global mu-n ugy döntöttem dk-t kezdek valaki tud valamit javasolni vele kapcsolatban pl hogy mien arányba osszam el a pontjaimat? Yah és Midgardon hanyas szerveren szoktatok lenni és mi a nevetek ?
Frosty01
igen pvp-ben tényleg jó, de fejlõdni sajna nem nagyon lehet pvp-zés közben 😊

a dl nagyon erõs pvp karakter amit csak a bk tud legyõzni
madarat mellõzni kell, pajzsot és dark horseot kell használni
magas szinten a dark horse jelentõs mennyiségû sebzést nyel el, annyit hogy csak egy bk képes leütni egy jó dl-t
Frosty01
heheheh. 😊

Vdanosss
hát a dl az jó kari.. de köztudott hogy mindenben alulmarad a többitõl azonkívül hogy a legerõsebb pvm
hibája hogy kicsi a defe és a command végett elveszti a pontjai erejét..
de így madárral egészen türhetõ😊))
(kisnézet/tálcára/afk)<#idiota><#hawaii>

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Frosty01
am. grat a köpenyhez. remélem tényleg megérte 😊
bár a dl-t te is tod, hogy szar ^^

Frosty01
(9_9)

mi abban a jó

Vdanosss
kreáltam egy szép +0+15def+20%dmg+8dmg -s Köpenyt és vettem egy madarat 50blessért<#vigyor>
szal most DL-t huzom egy ideig... tökjó.. hogy folytom megunom a karikat..

Imisz
Jó!<#vigyor>

Frosty01
helyes <#vigyor3>

Vdanosss
zsírkirály

Hali mindenkinek jövök én is Global Mu-zni 😊Midgardon Atreusz néven leszek megtalálható.
Frosty01
aki tud próbáljon meg toborozni magyar játékosokat. kevesen vagyunk 😞((

Imisz
Volt 150, kidobáltam, nem a drop a lényeg, hanem az, hogy utána 2 óra alatt megint lootoltam 60-at és azokat eladom+még vagy 90-et és utána megint jöhet a dobálás <#vigyor1><#beka3><#wow3>

Vdanosss
Imisz blekezdett a medálok begyüjtésébe, majd késõbbi árusítására<#alien2>

Imisz
Ja csak szerverfrissítés...
ZSÍR a medal event!!! Legalább 90 medal van most!<#vigyor1>

Imisz
Hazaérek, és nemjó az accountom azt írja, és üres mindegyik server, csak a 4-es nem...
NEMÉRTEM<#szomoru1>

Frosty01
a ramod nagyon kevés. de menne. csak mondjuk 10+ játékosnál eléggé szaggatna 😄

128 ram?
azt hogy követted el?
Imisz
Szerintem a global az simán 😊

help
Vdanosss
hülyeség..
A privát szerverek bugja, hogy ha valaki skeleton ringet használ, akkor (igazából sima skeleton lehetne) valamilyen wing és fegyver jelenik meg a hátán, de csak látszatra, szóval repülni sem tud meg semmi ha nincs mindjuk wing alapból...
Másik ugyanilyen bug", hogy miután berakod a ringet és kiveszed majd visszarakod a szárnyad vagy a fegyvered, akkor mindenki ugy látja és teis hogy csonti vagy pl. Legstaff-al meg Mg wingel..
A 3. bug pedig a Fortressre jellemzõ, hogy mikor berakod a gyûrût, kapsz egy rakat buffot meg ilyesmit..például van olyan hogy 4x es sebességgel közlekedsz^^..vagy triplaakkorát sebzel..de ez mindig más, akárhányszor ki-be rakod a gyürüt...

FortressMU 4ever <#nyes><#eljen>

sarkanyharc.try.hu

tényleg xD na szóval láttam egy érdekességet, hogyha valaki felveszi a Skeleton Disguise Ringet, akkor bármilyen szárnyat magára rakhat. Csak láttam egy havertól nem hinném hogy igaz. Ha valakinek van ilyen ringje próbálja már ki hogy pl . Dk felak egy MG winget, és ha leveszi a Ringet, akkor mûködik e. Köszi xD

sarkanyharc.try.hu

Vdanosss
szerintem menni kell neki..

Vdanosss
eléred maximális pénzmennyiséget, és így ha venni akarnak valamit, mivel nem fér a pénz ezért nem engedi megvenni..

Imisz
1. Dolog (Ajánlott):NE játsz azzal a sz*rral!!! a fortressmu az egy rakás....
2. Dolog:Ha azt akarod hogy ne tudják megvenni, gyûjtsd ki a max. pénzt (2000kk) azaz 2 milliárd azthiszem <#pias>

szerintetek az alap MU vagy a Fortress MU menne 128MB RAM alatt és GT 7600-al?
Ja, és azt hogy kell csinálni, hogy ne tuidjhák megvenni a boltból a cuccaimat? (fortress mu-n játszok)

sarkanyharc.try.hu

ha azt mondják hogy offer akkor ajánlatot kell tenned

már nem egy menetre, hanemm mondjuk 10 bless, érted
Hát vagy megnézed szótárban gondolom azt ismered vagy elmondom
OFFER = ajánlat.
(Pl.: eladok egy exc DM armort és mi az "offer" ajánlat, mit adtok érte...)
Remélem segítettem, de aki tud választ arra amit én írtam lejjebb kicsit kérem írja le.
Szeretnék kérdezni valamit mi az az OFFER? Mindig ezt emlegtik meg az áruházban is .. Mit jelent? 😞

sarkanyharc.try.hu

UI: Már vagy 20-25x próbáltam rendesen játszani de ezt csinálta mindig...
Sziasztok, van egy kis problémám.
Na szóval most egy külföldi szerveren játszok és eddig minden rendben is volt, pár napja folyton DC-ét kapok. Ez úgy néz ki, hogy elindítom a klienst be is tölt minden kiválasztom a servert beírom a jelszót és mát lorenciába is vagyok. Na de elindulok az npc-et se látom és kb. 10-20 másodperc múlva jön a kis felirat a kis ablakaba: "You are disconnected form the server" Hát remélem tudtok segíteni, mert alig lehet egy normálisabb servert találni és ez nekem többé kevésbé tetszik.
Elõre is köszönöm a válaszokat. (remélem lesznek)<#awink>
Vdanosss
az lehet..
de attól még kijött egy SM wing +0+L!😛

Imisz
még széééép! Csak 90% lehet a 2lv wing :C

Frosty01
mivan???

van lahap ncp? 😊

Vdanosss
Respect.Respect.Respect.<#worship>
Thanks for evribodri😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LAHAAAAAAAAP!!!!!!!!!!!,LAHAAAAAAAAP!!!!!!!!!!(vissztért közénk)xd

Vdanosss
ja<#kacsint>

Imisz
HEHE! Ma betolakodtam 5-ödiknek és...
SIKERÜLT!
Kicsomagolt nekem 1 B+3-at!
Kiwarpolt arena-ba és elcseréltük <#eplus2><#pias><#ravasz1>

Frosty01
:SSSSSS

Vdanosss
Egyszerûen lehetetlen kicsomagolni a Packokat az 5ös szerveren..
-Az MM késik..
-A sok buzi rádáll és innentõl kezdve az MM vagy átugorja a karidat és jöhet a következõ csumbuj, vagy kilép, vagy valamelyik rajtadállónak kicsomagol..és hiába álltál reggel 9tõl a 6. helyen....
(tegnap pl.: 4. ig elment és kilépett)

Vdanosss
Melyik mu?
Globa Mu-nál ilyen probléma akkor lép fel ha nincs feltelepítve a videokártyád..

Helló!!! Lenne egy problémám amikor belépnék a Mu-ba állandóan megfagy, néha pár percet kibír de semmi több. És csak ez a játék csinálja ezt semmi más Valaki nemtudja mi lehet a gond? Konfigom:7300 gt 2 GB memória AMD 4200as proci