Mu Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui. a Mu~Guardian-ba van egy GM-em 35rr, Hades +7,+8 opt set , Imperial Staf +7, +12 opt, Guardian Shield +7,+8opt, Wings os Vortex +8,+8 opt
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Nekem is DK-m van (azaz már BK) és én hibrid vagyok.
193-as vagyok most.
Mostkezdtem nemrég énis agi knightot.
De Bogyoka néven vagyok elérhetõ és énis server 3 mon jáccok töbnyire.
Javaslom énis a 10: 6/3/1 arányt str/agi/vit.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
aztán str knight, erõs de sokat kell költeni a felszerelésére, hogy jó defense legyen, és viszonylag lassú is
agility knight gyors, iszonyú védelme van a mobokkal és a többi játékosokkal szemben is, viszont nagyon kicsi a sebzése. (exc + defense rate setet hord, exc + excellent damage fegyverekkel, ezért nagyon drága)
vitality knight hasonló a str knight-ra, viszont magas hp miatt jól boldogul a legtöbb helyen. szintén a set-jére kell költeni sokat.
legtöbben hibridet csinálnak, str-agi-vita kombóval, ez viszonylag elég univerzális, talán olcsóbb cuccban is életképesebb mint a többi. viszont okosan kell csinálni 😊
gmo forum > character builds szekcióban többet megtudhatsz róluk. van pár kissebb regény minden fajtához ^^
practitioner of the forbidden arts of death
általában a 3ason mind, ha dk-t kezdesz, akkor javaslom a 300 agit, 100 vitalityt, és a többit str-re egyenlõre. aztán majd meglátjuk hogy alakul 😊)
madarat mellõzni kell, pajzsot és dark horseot kell használni
magas szinten a dark horse jelentõs mennyiségû sebzést nyel el, annyit hogy csak egy bk képes leütni egy jó dl-t
hibája hogy kicsi a defe és a command végett elveszti a pontjai erejét..
de így madárral egészen türhetõ😊))
(kisnézet/tálcára/afk)<#idiota>#idiota><#hawaii>#hawaii>
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
bár a dl-t te is tod, hogy szar ^^
szal most DL-t huzom egy ideig... tökjó.. hogy folytom megunom a karikat..
ZSÍR a medal event!!! Legalább 90 medal van most!<#vigyor1>#vigyor1>
NEMÉRTEM<#szomoru1>#szomoru1>
azt hogy követted el?
A privát szerverek bugja, hogy ha valaki skeleton ringet használ, akkor (igazából sima skeleton lehetne) valamilyen wing és fegyver jelenik meg a hátán, de csak látszatra, szóval repülni sem tud meg semmi ha nincs mindjuk wing alapból...
Másik ugyanilyen bug", hogy miután berakod a ringet és kiveszed majd visszarakod a szárnyad vagy a fegyvered, akkor mindenki ugy látja és teis hogy csonti vagy pl. Legstaff-al meg Mg wingel..
A 3. bug pedig a Fortressre jellemzõ, hogy mikor berakod a gyûrût, kapsz egy rakat buffot meg ilyesmit..például van olyan hogy 4x es sebességgel közlekedsz^^..vagy triplaakkorát sebzel..de ez mindig más, akárhányszor ki-be rakod a gyürüt...
sarkanyharc.try.hu
sarkanyharc.try.hu
2. Dolog:Ha azt akarod hogy ne tudják megvenni, gyûjtsd ki a max. pénzt (2000kk) azaz 2 milliárd azthiszem <#pias>#pias>
sarkanyharc.try.hu
már nem egy menetre, hanemm mondjuk 10 bless, érted
OFFER = ajánlat.
(Pl.: eladok egy exc DM armort és mi az "offer" ajánlat, mit adtok érte...)
Remélem segítettem, de aki tud választ arra amit én írtam lejjebb kicsit kérem írja le.
sarkanyharc.try.hu
Na szóval most egy külföldi szerveren játszok és eddig minden rendben is volt, pár napja folyton DC-ét kapok. Ez úgy néz ki, hogy elindítom a klienst be is tölt minden kiválasztom a servert beírom a jelszót és mát lorenciába is vagyok. Na de elindulok az npc-et se látom és kb. 10-20 másodperc múlva jön a kis felirat a kis ablakaba: "You are disconnected form the server" Hát remélem tudtok segíteni, mert alig lehet egy normálisabb servert találni és ez nekem többé kevésbé tetszik.
Elõre is köszönöm a válaszokat. (remélem lesznek)<#awink>#awink>
de attól még kijött egy SM wing +0+L!😛
Thanks for evribodri😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SIKERÜLT!
Kicsomagolt nekem 1 B+3-at!
Kiwarpolt arena-ba és elcseréltük <#eplus2>#eplus2><#pias>#pias><#ravasz1>#ravasz1>
-Az MM késik..
-A sok buzi rádáll és innentõl kezdve az MM vagy átugorja a karidat és jöhet a következõ csumbuj, vagy kilép, vagy valamelyik rajtadállónak kicsomagol..és hiába álltál reggel 9tõl a 6. helyen....
(tegnap pl.: 4. ig elment és kilépett)
Globa Mu-nál ilyen probléma akkor lép fel ha nincs feltelepítve a videokártyád..