Office 2003 HUN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Ja és ha jól emléxem, lehet a háttérnek beállított képet "méretezni" is, mint az Asztal hátterét (eredeti méret, nyújtás, mozaik, stb stb)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Beszúrás - Háttér - Fájlból....

ibrik

HeLLo aLL!

Lenne egy aprocska kerdesem:

Hogy lehet kepet beleagyazni egy doc fajlba ugy, hogy ha az ember megnyitja a dokumentumot akkor siman tudjon szoveget irni, mikozben a hatterben egy halvany kep van.(a4-es keprol lenne szo)
Lasd: Ceges levelpapír pl.

elore is THX
Ombika
udv!!

Office 2000 /hun/-hoz kellene javitas hol talalok szerintetek?

KOXX
ki hallott a SOT Office 2003-ról és mit tud róla?

Sziasztok!

MS Office 2003 HUN 30 naposhoz lenne szükségem productkey-re vagy törésre hogy aktíválni tudjam. Segítsetek!!! Elõre is köszönöm
Nagyon nagy szükségem lenne az office 2003 hun 30napos próbaverziójának törésére. Sokat próbáltam, de egyik sem jó. Ha tud valaki segítsen. Örök hála
KOXX
vagy amúgy megvan a Microfostól rendelt pro hun változat és elég lenne, ha ahoz mondanátok törést

JA, és csak a CD 11-re lenne szükségem

KOXX
Hol lehet letölteni a az Off 2003 Enterprise-ot, vagy csak simán a pro-t?
sok helyen láttam de soha sem sikerült értelmes letölthetõ helyet találni

Frank99

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99

Frank99

Frank99
60 valahány mega...

Frank99
egy kicsit máshol vannak a menüiben a dolgai, egy kis gyakorlás után rájössz, hogy nagyszerû.

mindig a Microfossal kínlódtam én is, de egyre inkább rájövök, hogy ingyenes programok is lehetnek jók, sõt!

Ráadásul megnyitja és gond nélkül kezeli az Excell függvényeket is, és a Word formátumait is.

kinn van az 1.1.1

http://www.openoffice.hu/

mielõtt feltenném, mit érdemes róla tudni, miben külömbözik a MS off-tól?

Frank99
tedd fel az Open Office-t

szánja má rá valaki magát, hogy szerez törést ahoz amit mondtam, mert 1001 serialt próbáltam + crack-et de már beszarok lassan.

rushman
eszközök->dokumentumvédelem, sluszpassz egy single user nem nagyon tud mit kezdeni vele...

Jóestét mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a köv. témában:
Van egy word dokumentumom. amit leszeretnék védeni úgy,
hogy utólag ne lehessen módosítani, csak olvasni.
Az office beállítópanelen a biztonság lenyíló nem az igazi!
Hiába adok meg jogosultságokat, ugyanúgy kicopyzhatom a szöveget, amit új dok-ba beillesztve, már azt csinálok véle
amit akarok. Azzal is tisztában vagyok, hogy tökéletes védelem nincs! Így olyan megoldásra szeretnék Töletek ötletet, ami egy általános felhasználótól védi a file-t.
Köszönettel Impi

tudtam 100%-ra hogy te bele szólsz de mindegy

bizar
Semmi baj bár egy kicsit megtévesztettél!

nem letöltöttem hanem rendeltem, csak hogy pontos legyek
elnézést mindenkitõl

a microsoft oldaláról letöltöttem az office pro 30 napos próbaverzióját és ahoz kéne nekem az aktivációs kulcs vagy valami crack. valaki jó lenne ha küldene, elõre is kösz

Hol lehet letölteni a teljes VERZIÓT?

mit nézel?™

bizar
Koxx márola dicsak mi van veled bolond?Jólett a vizsga?

jól van már bizar rákiz te már sokat tudsz, eddig egy értelmes szavad nem volt
fuck you!

bizar
Nem mindegy!!!

honnan lehet letölteni a Prof. Enterprise Edition-t? (nem baj ha nem magyar) Sok helyen láttam de csak beta verzió mind nekem meg az nem jó

bizar
ezt próbáld meg www.bizar.gportal.hu

Próbáld meg winace-szel kicsomagolni, vagy állítsd be úgy vmelyik tömörítõ progit, hogy akkor is hagyja meg a file-t, ha nem tudta jól kicsomagolni

üdv! vg 17. üzenete volt, hogy feltette SMS ftp-re a Prof. Enterprise Edition-t de ez már nem jön be és ha valaki meg tudná ugyanezt csinálni, hogy felrakja ftp-re ugyanazt a verziót, akkor megköszönném mert nagyon kéne!

Egy variáció jelszó http://bighed.try.hu

Harder
Az OpenOffice szerintem otthoni használatra mindent tud amire csak szükség lehet, nem éri a drága M$ cuccot feltenni helyette.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

ok, kösz, szerintem az lesz. bár ujrainstallálva ment, de ha ezt többször el kell játszanom, akkor inkább lecserélem arra amit mondtál.

Frank99
hát igen ilyenek mostanában a drágább programok, aktiválni kell Neten vagy telefonon keresztül.

használj OpenOfficet, azt nem kell aktiválni, és TÖKÉLETES...

http://www.openoffice.hu/

hmm... de hát már egyszer tudtam használni, idõközben egyszer csak ilyen lett.

bon
Törd fel az aktiválását a proginak. törés található a http://www.astalavista.box.sk-on vagy a www.cracks.am-en

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hali!
Lenne egy problémám, ha tudtok, pls segítsetek. Ugyan office xp pro-t használok, de remélem így is tudtok válaszolni. A problem az lenne, hogy sem exelben, sem wordben nem tudok egy idõ óta irni, utóbbi azt irja ki alul, hogy "ez a parancs nem használható, mert a dokumentum szerkesztése zárolva van". Eszméletlen idegesítõ, ugyhogy ha megirná valaki, hogy ez ellen mit lehetne tenni, azt igen megköszönném.

Tono34
Van annyira jó az OpenOffice mint az MSOffice. Bizonyos szempontból még többet is tud. Igaz a kinézete egy kicsit más, nem a "megszokott", de egy kis használat után nagyon kényelmes.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tudnátok mondani egy warez-t, ftp-t, vagy bármit ahonnan le tudnám tölteni az Office 2003 HUN-t?

Az ICE-world-rõl most szedtem le, de valami hiba van vele. A total comm. szerint minden rendben van, de csmagolás közben ezt írja ki a végefelé:
! C:\Downloads\mso2k3hun.001: CRC hiba a titkosított fájlban: mso2k3hun.iso (hibás jelszó ?)
! C:\Downloads\mso2k3hun.001: Az archívumnak nincsen vége

Ha vki tud erre megoldást, azis jó lenne.
Elõre is kösz!

Devids Pro
Sziasztok!

Hát a kérésem nem pont a Office 2003 -al kapcsolatos.
Arról lenne szó, hogy van egy Office 2000 telepítõ CD -m, de nincs hozzá kódom. Ha valaki tudna nekem adni akkor nagyon hálás lennék.

Köszi!
Gyerekek hallgassatok Frankre tényleg nem éri meg.Az openofficet meg rakjátok fel és használjátok egészséggel.Mennyivel ésszerûbb ott jó pár dolog.

egy próbát érjen mindenkinek

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Frank99
Nem jön.
De ez windowsos...

A havernak akarod mutogatni, hogy neked van lopott Microfosod?
Miért nem lehet kipróbálni egy legálisan használható programot? Mert itt mindenki odavan a Microfosér meg a lopásér?

sztem nem kellene.
Ha majd egy 100.00 Ft költséggel járó tárgyalássorozat után lesztek, megértitek, miért mondom.

Jó néha a más kárán tanulni, nem a sajátodon.
Bár nekem mondták volna ezeket 1997-ben...

És mindjárt jön vki, hogy használjunk linuxot...

Frank99
használjátok az OpenOffice 1.1-et
ingyenes, és szinte mindent tud, amit a Microfos.
néhány levelet, meg táblázatot csinálni tökéletes, nem kell az Office, ráadásul mész érte a bíróságra, meg polgári perre is, ha megfognak, ugyanis a Microfos programokért harapnak legjobban, ráadásul a magas áruk miatt hamar eléred azt a határt, amivel már nem biztos hogy Megrovással megúszod...

2XP
Inkább dc-n próbálkozz, nekem 2 nap alatt lejött (most pedig már talán van t1, t3-nál is).

Pharaoh
kösz

bon
Pharaoh: a serialt lentebb találod de legyen jó napo ime: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

A SETUPPRO.EXE a porfessional telepítõtt indítja el.
A SETUPSTD.EXE a standard edition telepítõtt indítja el.
A SETUPSTP.EXE a small business editon telepítõtt indítja el.

Tehát nem kell programonként telepítenni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P