Office 2003 HUN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Lenne egy aprocska kerdesem:
Hogy lehet kepet beleagyazni egy doc fajlba ugy, hogy ha az ember megnyitja a dokumentumot akkor siman tudjon szoveget irni, mikozben a hatterben egy halvany kep van.(a4-es keprol lenne szo)
Lasd: Ceges levelpapír pl.
elore is THX
MS Office 2003 HUN 30 naposhoz lenne szükségem productkey-re vagy törésre hogy aktíválni tudjam. Segítsetek!!! Elõre is köszönöm
JA, és csak a CD 11-re lenne szükségem
sok helyen láttam de soha sem sikerült értelmes letölthetõ helyet találni
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
mindig a Microfossal kínlódtam én is, de egyre inkább rájövök, hogy ingyenes programok is lehetnek jók, sõt!
Ráadásul megnyitja és gond nélkül kezeli az Excell függvényeket is, és a Word formátumait is.
kinn van az 1.1.1
http://www.openoffice.hu/
Segítséget szeretnék kérni a köv. témában:
Van egy word dokumentumom. amit leszeretnék védeni úgy,
hogy utólag ne lehessen módosítani, csak olvasni.
Az office beállítópanelen a biztonság lenyíló nem az igazi!
Hiába adok meg jogosultságokat, ugyanúgy kicopyzhatom a szöveget, amit új dok-ba beillesztve, már azt csinálok véle
amit akarok. Azzal is tisztában vagyok, hogy tökéletes védelem nincs! Így olyan megoldásra szeretnék Töletek ötletet, ami egy általános felhasználótól védi a file-t.
Köszönettel Impi
elnézést mindenkitõl
mit nézel?™
fuck you!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
használj OpenOfficet, azt nem kell aktiválni, és TÖKÉLETES...
http://www.openoffice.hu/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Lenne egy problémám, ha tudtok, pls segítsetek. Ugyan office xp pro-t használok, de remélem így is tudtok válaszolni. A problem az lenne, hogy sem exelben, sem wordben nem tudok egy idõ óta irni, utóbbi azt irja ki alul, hogy "ez a parancs nem használható, mert a dokumentum szerkesztése zárolva van". Eszméletlen idegesítõ, ugyhogy ha megirná valaki, hogy ez ellen mit lehetne tenni, azt igen megköszönném.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az ICE-world-rõl most szedtem le, de valami hiba van vele. A total comm. szerint minden rendben van, de csmagolás közben ezt írja ki a végefelé:
! C:\Downloads\mso2k3hun.001: CRC hiba a titkosított fájlban: mso2k3hun.iso (hibás jelszó ?)
! C:\Downloads\mso2k3hun.001: Az archívumnak nincsen vége
Ha vki tud erre megoldást, azis jó lenne.
Elõre is kösz!
Hát a kérésem nem pont a Office 2003 -al kapcsolatos.
Arról lenne szó, hogy van egy Office 2000 telepítõ CD -m, de nincs hozzá kódom. Ha valaki tudna nekem adni akkor nagyon hálás lennék.
Köszi!
egy próbát érjen mindenkinek
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
De ez windowsos...
A havernak akarod mutogatni, hogy neked van lopott Microfosod?
Miért nem lehet kipróbálni egy legálisan használható programot? Mert itt mindenki odavan a Microfosér meg a lopásér?
sztem nem kellene.
Ha majd egy 100.00 Ft költséggel járó tárgyalássorozat után lesztek, megértitek, miért mondom.
Jó néha a más kárán tanulni, nem a sajátodon.
Bár nekem mondták volna ezeket 1997-ben...
ingyenes, és szinte mindent tud, amit a Microfos.
néhány levelet, meg táblázatot csinálni tökéletes, nem kell az Office, ráadásul mész érte a bíróságra, meg polgári perre is, ha megfognak, ugyanis a Microfos programokért harapnak legjobban, ráadásul a magas áruk miatt hamar eléred azt a határt, amivel már nem biztos hogy Megrovással megúszod...
A SETUPPRO.EXE a porfessional telepítõtt indítja el.
A SETUPSTD.EXE a standard edition telepítõtt indítja el.
A SETUPSTP.EXE a small business editon telepítõtt indítja el.
Tehát nem kell programonként telepítenni.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P