231
Office 2003 HUN
-
riczakdav #111 tudtam 100%-ra hogy te bele szólsz de mindegy -
#110 Semmi baj bár egy kicsit megtévesztettél! -
riczakdav #109 nem letöltöttem hanem rendeltem, csak hogy pontos legyek
elnézést mindenkitől -
riczakdav #108 a microsoft oldaláról letöltöttem az office pro 30 napos próbaverzióját és ahoz kéne nekem az aktivációs kulcs vagy valami crack. valaki jó lenne ha küldene, előre is kösz -
kritika #107 Hol lehet letölteni a teljes VERZIÓT? -
#106 Koxx márola dicsak mi van veled bolond?Jólett a vizsga?
-
riczakdav #105 jól van már bizar rákiz te már sokat tudsz, eddig egy értelmes szavad nem volt
fuck you! -
#104 Nem mindegy!!!
-
riczakdav #103 honnan lehet letölteni a Prof. Enterprise Edition-t? (nem baj ha nem magyar) Sok helyen láttam de csak beta verzió mind nekem meg az nem jó -
#102 ezt próbáld meg www.bizar.gportal.hu -
tproli #101 Próbáld meg winace-szel kicsomagolni, vagy állítsd be úgy vmelyik tömörítő progit, hogy akkor is hagyja meg a file-t, ha nem tudta jól kicsomagolni -
riczakdav #100 üdv! vg 17. üzenete volt, hogy feltette SMS ftp-re a Prof. Enterprise Edition-t de ez már nem jön be és ha valaki meg tudná ugyanezt csinálni, hogy felrakja ftp-re ugyanazt a verziót, akkor megköszönném mert nagyon kéne! -
applause #99 Egy variáció jelszó http://bighed.try.hu
-
#98 Az OpenOffice szerintem otthoni használatra mindent tud amire csak szükség lehet, nem éri a drága M$ cuccot feltenni helyette. -
mochee #97 ok, kösz, szerintem az lesz. bár ujrainstallálva ment, de ha ezt többször el kell játszanom, akkor inkább lecserélem arra amit mondtál. -
#96 hát igen ilyenek mostanában a drágább programok, aktiválni kell Neten vagy telefonon keresztül.
használj OpenOfficet, azt nem kell aktiválni, és TÖKÉLETES...
http://www.openoffice.hu/ -
mochee #95 hmm... de hát már egyszer tudtam használni, időközben egyszer csak ilyen lett. -
#94 Törd fel az aktiválását a proginak. törés található a http://www.astalavista.box.sk-on vagy a www.cracks.am-en -
mochee #93 Hali!
Lenne egy problémám, ha tudtok, pls segítsetek. Ugyan office xp pro-t használok, de remélem így is tudtok válaszolni. A problem az lenne, hogy sem exelben, sem wordben nem tudok egy idő óta irni, utóbbi azt irja ki alul, hogy "ez a parancs nem használható, mert a dokumentum szerkesztése zárolva van". Eszméletlen idegesítő, ugyhogy ha megirná valaki, hogy ez ellen mit lehetne tenni, azt igen megköszönném. -
#92 Van annyira jó az OpenOffice mint az MSOffice. Bizonyos szempontból még többet is tud. Igaz a kinézete egy kicsit más, nem a "megszokott", de egy kis használat után nagyon kényelmes. -
HoTDoG #91 Tudnátok mondani egy warez-t, ftp-t, vagy bármit ahonnan le tudnám tölteni az Office 2003 HUN-t?
Az ICE-world-ről most szedtem le, de valami hiba van vele. A total comm. szerint minden rendben van, de csmagolás közben ezt írja ki a végefelé:
! C:\Downloads\mso2k3hun.001: CRC hiba a titkosított fájlban: mso2k3hun.iso (hibás jelszó ?)
! C:\Downloads\mso2k3hun.001: Az archívumnak nincsen vége
Ha vki tud erre megoldást, azis jó lenne.
Előre is kösz! -
#90 ITT nézd meg -
targa6269 #89 Sziasztok!
Hát a kérésem nem pont a Office 2003 -al kapcsolatos.
Arról lenne szó, hogy van egy Office 2000 telepítő CD -m, de nincs hozzá kódom. Ha valaki tudna nekem adni akkor nagyon hálás lennék.
Köszi! -
tudatlanka #88 Gyerekek hallgassatok Frankre tényleg nem éri meg.Az openofficet meg rakjátok fel és használjátok egészséggel.Mennyivel ésszerűbb ott jó pár dolog.
egy próbát érjen mindenkinek -
#87 Nem jön.
De ez windowsos...
A havernak akarod mutogatni, hogy neked van lopott Microfosod?
Miért nem lehet kipróbálni egy legálisan használható programot? Mert itt mindenki odavan a Microfosér meg a lopásér?
sztem nem kellene.
Ha majd egy 100.00 Ft költséggel járó tárgyalássorozat után lesztek, megértitek, miért mondom.
Jó néha a más kárán tanulni, nem a sajátodon.
Bár nekem mondták volna ezeket 1997-ben... -
norti #86 És mindjárt jön vki, hogy használjunk linuxot... -
#85 használjátok az OpenOffice 1.1-et
ingyenes, és szinte mindent tud, amit a Microfos.
néhány levelet, meg táblázatot csinálni tökéletes, nem kell az Office, ráadásul mész érte a bíróságra, meg polgári perre is, ha megfognak, ugyanis a Microfos programokért harapnak legjobban, ráadásul a magas áruk miatt hamar eléred azt a határt, amivel már nem biztos hogy Megrovással megúszod... -
#84 Inkább dc-n próbálkozz, nekem 2 nap alatt lejött (most pedig már talán van t1, t3-nál is). -
#83 kösz -
#82 Pharaoh: a serialt lentebb találod de legyen jó napo ime: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY
A SETUPPRO.EXE a porfessional telepítőtt indítja el.
A SETUPSTD.EXE a standard edition telepítőtt indítja el.
A SETUPSTP.EXE a small business editon telepítőtt indítja el.
Tehát nem kell programonként telepítenni.
-
#81 A pnd-util-mso2k3h féle Office 2003- hoz tud valaki serialt?
A Cd-n nem látok egységes telepítőt, programonként kell teleíteni? (exel, word, stb) -
norti #80 próbáljátok meg emule-el, azzal talán több sikeretek lesz:
emule.sf.net >> Kad Test Client v0.41b ezt ajánlom
Keresők pedig itt vannak:
www.shareprovider.com
www.sharereactor.com
forum.pleasuredome101.com ()
vagy magában a progiban (bár ott elég sok a fake...) -
nero #79 Koszi a file-t. Probalkozok. -
#78 Naja ADSLel egy több mint egy hete 3% jött le abból a torrentből... néha néha talál egy emberkét hozzá :(((
Ha valakinek még régebben lejött az tegye már ki vhova!! -
norti #77 A torrent fájlt letöltheted innen, nekem még talált rá forrást ma:
Office 2003 MUI CD4 -
nero #75 Sziasztok. Egy kis HELP kellene:
Sikerult megszereznem az OFFICE SYSTEM PROFESSIONAL V2003 5 CD valtozatat. Magyarositast szeretnek hozza (eleg lenne az Office 11-hez). A Supernovan mar nincs fent az Office 2003 MUI CD 4. E cd-t keresem. Elore is kosz. -
#72 A 30 napos trial magyar nyelvű.
-
#71 de a 30 napos trial magyar vagy nem???? -
#70 Corporate verzió -
AdminGen #68 A Microsoft weboldaláról INGYEN meg lehet rendelni a 30 napos trial verziót, amihez csak működő crack vagy Product key kell.