231
Office 2003 HUN
-
Katt a képre>jobb gomb>Képformázása>nézet fül>szöveg elé? -
kkovax38 #230 Elfelejtettem, hogy wordbe hogyan lehet különböző alakzatokba (kör, ovális, sokszög esetleg vízcsepp) képet beilleszteni. Régen csináltam ilyet, de sajnos elfelejtettem. Megköszönöm a segítséget. Kálmi. [email protected] -
gaspijoci #229 Segítség!!!!
Tegnap óta azt a hibaüzenetet írja ki a gép az office indításakor,hogy az alkalmazást nem telepítették a felhasználó számára, futtassa a telepítőt. Újra telepítettem az egészet, szépen le is futott, de maradt a hiba.
Mit csináljak??? -
"nemtudom hova kéne rakni azokat embed kódókat hgy megjelenjenek (pl:videó) "
1. Nyitsz egy Jegyzettömböt.
2a. Megnyitod vele a szerkesztett HTML-állományt vagy
2b Ha nincs még szerkesztett HTML-állományod, beleírod a következőt:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Az oldal címe</title>
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=iso-8859-2">
</head>
<body>
</body>
</html>
3. A <body> és </body> tagek közé beilleszted a videó beillesztésére szolgáló kódokat.
"például egy ilyet hova kell tenni hogy megjelenjen normál nézetben:
<style type="text/css">body {cursor: url(http://www.hitetlen.hu/kurzor4/78.cur); }</style>
Ezt meg a <head> és </head> tagek közé.
Mellesleg ha weboldalt szerkesztesz, tanuld meg a HTML, CSS nyelvet.
Pár oldal segítségképp:
Nagy Gusztáv - Web programozás jegyzet
XHTML és CSS oktatás -
garimaldi561 #227 például egy ilyet hova kell tenni hogy megjelenjen normál nézetben:
<style type="text/css">body {cursor: url(http://www.hitetlen.hu/kurzor4/78.cur); }</style> -
garimaldi561 #226 hello tudna segíteni valaki
nemtudom hova kéne rakni azokat embed kódókat hgy megjelenjenek (pl:videó) -
Zsolt01 #225 Sziasztok.
Eredet vizsgáló indításnál kis ablak 2 gomb,
1 weboldalon aktiválás - Nem megy át a ...
2 ... később
Sugó / Termék aktiválásnál azt írja, hogy már aktiválva van.
De most szórakozik.
Van valami cucc valakinek kapásból hozzá !?
(Nem "bolti" az Office 2003.)
Köszi. -
balcsi70 #224 Azért köszönöm,majd valamelyik nap megnézem. -
balcsi70 #223 Nem az enyém a gép,de mikor csináltam kitörültem neki hogy ne foglajon helyet.
-
Ha a telepítésnél meg lettek hagyva a telepítési fájlok, akkor elvileg nem. Úgyis kiderül. -
balcsi70 #221 A Programok telepítési résznél az eltávolításra ha rámész ,akkor is kéri a cd-t? -
A Programok telepítése résznél, az eltávolítás gombbal ki kellene adnia egy ablakot és van javításra lehetőség. Vagy ha nem megy, indítsd el újra az Office telepítőjét. -
balcsi70 #219 Sziasztok.
A probléma a következő:elindítva az Outlook kiírja hogy hiba van és csökkentett módba dolgozik és kijavítható a hiba de azt nem írja hogy hogyan. "a microsoft office outlok hibát észlelt,ezért leáll "
. Elindítható csökkentett módba de sokkal kisebb az asztal.,csak kérdés az hogy hogyan javítható ki. Előre is köszönöm a választ.
-
Sziasztok, a problémám a következő.
Office world: nyitok egy új lapot, elfordítom fekvőre, és 2 hasábot csinálok. 1és2 hasábban ugyan az a szöveg van. Hogy lehetne megcsinálni, hogy ha első hasábba pl a névhez beírok egy nevet, akkor a második hasábban ugyan ott a névnél szintén beírja ugyan azt? Van valami IF mező, de nem jutottam vele sokra, más megoldás van? -
Látom régóta nem lett ez a fórum használva. A napokban akadt egy kis gondom az Office 2003 hitelesítéssel. Lenne új, szabad termékkulcsom, de melyik keychanger programmal a legkockázatmentesebb az átírása? A neten ugyanis oltanak azzal hogy összeomolhat a rendszer stb..
Ez mennyire reális?
Vagy: Comodo 3.12-ben hol tudom tiltani a word, excel stb. netre csatlakozási próbálkozásait hogy elkerüljem minden boot után a genuine vizsgálatot? -
VodevilX #216 Vajon egy magyar Office-t át lehet állítani angolra vagy angolt kell tennem? -
Zsolt01 #215 Privátba ment. -
Xenator #214 Szép napot mindenkinek! Ma is jó idő van, de az office 2003 szériaszáma, ami itt volt feltéve az már nem jó, mert feketelistán van a Microsoftnál. Ha valaki tudna egy használhatót, megköszönném! -
adrienn0307 #213 ma reggel nagyon jo volt az idö -
sagjoz #212 MEgoldást keresek azon problémámra, hogy szeretnék egy táblázatot körlevél varázsló segítségével egy dokumentumba konvertálni...ami megy is és gond sincs vele! A probléma az, hogy a táblázatban szereplő dátum (év, hónap, nap) nem ilyen formátumban jelenik meg a word dokumentumban hanem a köv.képpen (hónap, nap, év) Tudja vki a megoldást???
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
TTomi #211 Hi! Outlook 2003-at használok levelezésre, és nem küldi el valamiért a csatolt fileokat. Régen Outlook Express alól ment. Az emil egyébként átmegy csak üresen... A nejem, a saját profilja alatt szintén outlookot használ, nála minden tök jó, csak én szívok! Mi lehet a gond?
-
ayvanda #210 Igen. -
cooldoc #209 Ő az alapértelmezett levelezőprogid? -
ayvanda #208 Sziasztok! Az Outlook nem nyitja meg a kapott linkeket egyetlen böngészőben sem (IE vagy FireFox). "Általános hiba. ... Az alkalmazás nem található."
Minden most lett újratelepítve, elvileg működnie kéne. Ha valaki tud, legyen szíves segíteni. Köszönöm. Vanda -
Zsolt01 #207 És megosztanád velem ezt a másik kódot ?
Nem árt, ha van tartalékba.
Köszi ! -
Egy másik kóddal:D Tehát semmi extra:P Szerencsémre adtak egy olyat, amit hajlandó volt benyelni egy a rohadt tetű telepítő.. ^-^ -
Zsolt01 #205 És, hogy oldódott meg ? -
Köszke - így megkésve:) Amúgy nekem nem sikerült ezzel a kóddal vadulnom..:) De azóta hál' istennek megoldódott a gebasz:) -
orgik #203 Helló.
Újra lett rakva a gép(persze előtte elmentettem a dolgok pl. dokumentumok). A gépet sikerült újraraknom vissza is helyeztem az elmentett filékat de a Word-ös dokokat ha megnyitom akkor fájlátalakítást ír ki. Hiába választom ki bármelyiket akkor se tom elolvasni a szöveget. Mivel lehetne olvashatóvá tenni? -
Zsolt01 #202 Telepítő kód:
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY
Termékazonosító:
74012-640-0000106-57812
Nekem ezzel semmi gondom ! -
Hella!
Nagy ganéban vagyok.. Érettségi előtt állok informatikából, végre szereztem Office-t, csak a termékkulcs nem stimmel..:D Meg az a másik 20, amit végigzongoráztam... -.-' Tehát ha valaki tudna küldeni !!!működőképes!!! termékkulcsot, eléggé kihúzna a bajból:) Esetleg e-mail: [email protected] :) Köffi ^-^ -
rozoli #200 Hali!
Egy kis leírás kellene telepítő CD-be akarom integrálni az SP2-t és a hotfix-eket.Köszke -
Zsolt01 #199 Mértem szerzel be egy magyar telepítőt. Lehet, jobban járnál azzal, mint így utólag szórakozni vele. -
jómagam #198 Sziasztok!
Én meg azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a M. Office Excel-t magyar nyelvüre varázsolni?
(segítsetek egy kezdőnek) -
Zsolt01 #197 Köszi, ez jó dolog !
-
highooo #196 serials.ws -
GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY
? -
Valaki please rakjon be egy működő Office 2003 pro (magyar) serialt mert minjárt szétrobbanok.... eddig 5-öt próbáltam de baszik működni -
TomBond #193 Köszi szépen! -
highooo #192 =DARABTELI(A:A;"n")+DARABTELI(A:A;"x")