3263
Szal...
  • Madridfan
    Aki nem tud menteni próbálja ki ezt a trükköt!/Nekem működik!/
    Szal ha eldöntötted h meikkel akarsz jáccani akkor a Start majd futtatás,írd be h regedit!Majd megkeresed ezt:HKEY_LOCAL_MACHINE,majd SOFTWARE,KONAMI,Yu-gi-oh!Power of chaos és végül system!Jobb oldalt kidob a géped kb. 10 elemet!Keresd meg a CommonDir-t és oda írd be annak a mappának a teljes elérési útját ahol az elmentett pakli van!/Pl:A joey the passionnal akarsz jáccani és a Joey evű mappában van az elmentése akkor:
    C:\Program Files\Konami\Yu-gi-oh!Power of Chaos Common\Joey!
    Fontos hogyha min.2féle Power of chaos game van a gépeden akkor külön mappát csinálj mindkettő elmentéseinek hogy ne kavarodjanak össze!
  • Ry0K3N
    nem hinném
    ugyanakkor raktam fel a Yugit és a Kibát de yugiban nem tudtam mentani míg kibában igen és nincs nod32-m
  • spet95
    Sziasztok akinem tudja elmenteni annak az a baja hogy mielőtt felmásolod a gépre vagy feltelepíted kapcsold ki a nod32-t és a tűzfalat meg minden vírusírtót ha kikapcsoltad és úgy rakod fel akkor el tudod menteni
  • prindunn
    itt is lehet jelentkezni versenyre: www.gportal.hu/yugiohparbaj
  • Kinght
    Hali mindenkinek
    Havi versenyek vannak itt www.yugiohbajnoksag.extra.hu aki még nem ismeri az katt az oldalra.
  • djmassive
    sziasztok akiknek van ps2-je vagy aki tudja mondja már meg hogy melyik jatékokban is vannak isten kártyák???
    azt mondják hogy a duelist of the roses
    ez igaz???

• Kinght
    hali

Azt kérdezném meg hogy nem tudja-e nekem valaki azt megmondani hogy meg lehet vajon azt csinálni, hogy a KCVDS kártyáit át raknom a YGO bármej részébe?
    Mivel én leszedttem az össz kártyát a KCVDS-ből és meg van Windows Explorer Command fáljban. Valaki segítene?

Üdv. Kinght
  • Frantyo
    nekem megvan mind a harom power of chaos resz de a mikor ra akarok menni valamire a menuben lefagy.probaltam ujrainstalalni es nem segit.ha valaki tudja ennek az okat pls segitsen.
  • prindunn
    Én is csináltam nemrég, még alig vannak néhányan rajta. Aki akar erre is jöhet:
    szervernév: YU-GI-OH!!!!
    jelszó: duel

És van egy yu-gi-oh versenyre készített szerver, amin én is rajta vagyok. A szervern keressétek fel Danit (LordDani), s írjátok neki hogy szeretnétek részt venni. Ahhoz hogy részt vehessetek rajta, le kell győzni a tesztpaklit, de ezt ő is írni fogja. A többi információt(ha legyőztétek) majd írni fogja.
    szervernév: Joeythepassionfans
    jelszó: joey

Ui.: Ha vmit rosszul írtam akkor írjatok, s kijavítom...
  • Madridfan
    Csináltam új szervert Hamachin!Szal ha van kedve valakinek duelezni jöjjön bátran!
    név:Madridfan,jelszó:madrid
  • Ry0K3N
    Warezoldal Torrent stb. nézz körül a neten ott mindent megtalálsz csak idő kérdése.
  • Ry0K3N
    Nekem is ugyanez van, De én a Joey- tettem fel elsőnek aztán a Yugit és a Kibát. Yugiba nem mentia Deck beállításokat és nem tudom miért pedig az összes rohadt játék fájlt írhatóvá tettem.
  • Gregor Gábor
    honan lehet letölteni Yugioh játékot
  • Yarkan
    vegyél fel msnen, aztán segitek :) [email protected]
  • hitman55
    HElósztok! az a problémám hogy régeben fennt volt a gépemen a kaiba the revenge fasza volt meg minden öszes lap megvoolt, de most megint kedvem lene játszani megvan mind a 3 része de akármelyiket rakom fel a lapokat egyikbe se menti el . ahányszor kilépek mindig eltünek a lkapok, exportálni se tok mert beirokk egy Pl:12 rámegyek hogy import és semii nincs ott. Valaki please Segitsenű!!!!!!!!!!!!!!! eéőre kössz
  • Yarkan
    ja és persze ingyenes online játék :)
  • Yarkan
    Hellosztok
    Találtam 1 jó yugios játékot, ugyan ojan mint a Yu-gioh Power of Chaos játékai, csak sokkal több lappal, és hogy nem automata a játék hanem neked kell mindent csinálnod, pl.: amikor leveszik az életpontodat, akkor neked kell levonni...

Akit érdekel a játék innen letudja tölteni:
    http://www.setokaiba.com/KCVDS/Download.html

Regisztrálni fent tudtok a BATTLE CITY menü pontnál...
  • Kinght
    Hy all!

Akinek van kedve az jöjjön egy uj szerverre játszani
    név deck2007
    kód deck

U.i:valaki tusna abban segíteni hogy mit tegyek mert leszedttem a magyarosítások.hu-rol a magyarosítást a YGO-hoz és egy internetes ikonként kirakta az asztalra, onnantól kezdve mit csináljak vele?
    valaki segítsen elöre is köszi.
  • Yarkan
    akinek lenne kérdése a yugiohval kapcsolatban, pl összeslapot betenni vgy ijesmi, az nyugottan irjon az msnemre [email protected]
  • rockersrac01
    Hali! A Power Of Chaos KAIBA REVANGE-ben hogyan kell megcsinálni hopgy mentse a lapokat?
  • Don Petro
    http://yugiohbajnoksag.extra.hu/ <<New bajnokság gyertek =)
  • 7Ryan7
    Hy all! Van egy kis gondolm a mentéssel! Visszaolvastam és regeditben kell átállitani a dolgokat nah ezt én meg is csináltam és már abba a mapába ment amit én adtam neki! De mikor egy másik gépre is át akarom rakni a mentésem azt ott nem hoza elö pedig a másik gépen is létre hozom ugyan azt a mapát és át is állitom a regeditet de még se látja a mentésem! Létre hoztam saját exportot is de azt meg nem akarja betölteni. Fogalmam sincs mi lehet a baj. Valaki tudna tanácsot adni? A választ elöre is köszönöm:D És joo volna ha részletesen letudná irni mert én akarom megszerezni a lapokat és ha ujra rakom a gépem nem akarom hogy elveszenek.
  • felhasználó2
    akkor vagy van már agy profil amit le kell törölni vagy újra kell telepíteni a gamet
  • Martin 11
    ezt írja ki
  • Martin 11
    User profile creation failed!
  • felhasználó2
    a joey mappában az exporterel csinálni kell egy profilt és akkor menteni fogja
  • Martin 11
    hello nekem meg van mindhárom game csak az a problémám hogy nem enged menteni.mi baja van?
    van két gépem és az egyiken engedi a masikon nem

kösz a segítséget
  • mial
    Hy valaki adjon egy hamachis szervert ahol vannak is onlinon mert senki se játszik
  • djmassive
    vki játszott már a Yu-Gi-Oh Online-nal???
  • mcpityesz
    nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a kaiba the revangéhez a magyarositást mert a magyaritasok.hu-rol nem megy vagy valaki segitsen
  • mcpityesz
    Hello nem tudja valaki hogy hogyan kell feltenni az összes lapot a kaiba the revengehez
    És ha valakinek kell valamilyen végigjátszás irjon erre az e-mail cimre és megbeszéljük: [email protected]
  • cristianboy
    Uj parbajozo hej akkinek kedve van jojon fel :D
    Name: Joey_Wheeler
    Passworld: joey
  • Vegetos
    hello
    nem tudja valaki honnan lehet letöltenni a kaiba revenge-t vagy a yugi the destiny-t?
  • ediboy
    ja es hogy lehet ketten jatszani a joey-ba
  • ediboy
    nincs valakinek a kaiba the revenge-hez magyarositas vagy minden kartya kioldo
  • ediboy
    hello
  • laciword
    tzd valaki yugioht online játszani a yu-gi-óssal?Ha igen beszéljük meg és játszunk!!
  • Yarkan
    plzz csináljatok hamachi hálozatot mert már amit megadtatok már megtelt...
  • Dawe20
    Heló mindenkinek! Ha a leírásom elég bonyolult valakinek, azaz nem érti hogy hogyan is kell beállítani a mentést vagy bármi ilyesmi, ne nagyon keressen msn-en mert nem igazán megyek fel, Hamachin mindenki megtalál. Név: dawe201 jelszó:dawe201 :)
  • endrow
    Oké, megvan. Már megy.