Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Icewind
megtudnátok mondani, hogy honnan tudom letölteni az alap yugit és a toábbi részeket? www.topanime.extra.hu ezt már próbáltam, de már nincs ott fenn.... <#rinya><#nemtudom><#help><#help>

// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

coolpet
thx ki fogom probalni

Battletag: coolpet#2467

Zickler
Van nézd meg a #2761 -dik hozzászólást.

Battletag: Muhee#2716

Zickler
És ha újra telepítenéd a játékot?

coolpet
Srácok, az a helyzet, hogy a yuri destiny nevu gameban nem tudok menteni, nem jegyzi emg a beallitasokat kilepeskor, allitolag valami 2.0 as patch kell, de sehol sem talalom a neten. tudnatok segiteni? koszi.

Battletag: coolpet#2467

Zickler
Szokot valaki játszani a Kaiba Corp VDS-sel?
Mert ha valaki igen vegyen fel MSN-re.
MSN: [email protected]

ITT az msn címem:: [email protected]
hELLÓ!! vALAKI AKAR MULTIZNI??? sZIVESEN JÁTSZANÉK!!!!
sziasztok! miért nem rakja fel az installom a common mappát, légyszi ha esetleg van ötletetek mondjátok meg , mert e miatt nem tudok semmit menteni.

Sziasztok! Nekem mind ahárom POWER OF CHAOS megvan. Szépen sorba feltelepítettem õket, de nem engedi a joey-ban hogy az összes kártyát használjam!! Légyszi segítsetek! Elõre is köszi!
valaki megtudja mondani ,hogy honnan lehet letölteni a yu-gi-os játékot?Ha igen kérem mondja meg
Hellosztok, volna egy kérésem.
Valaki meg tudná mondani, hol tudom letölteni torrent-mentesen a játékot? Mert nekem valahogy sosem megy, és ahol nem torrentes, ott mindig hibaüzenetet ír ki, néhány oldalon voltam, amit a fórumosok írtak, de ott nekem nem indítja el. Tudna valaki segíteni?
mi az a torrent?
Nekem maga a játék kéne nem a torrent
torrent

Honnan lehet letölteni a Yu-gi-oh Power of Chaos játékot?
Honnan lehet letölteni legalább egy NEM online Yu-gi-oh játékot?
Légyszives küldjétek el az e-mail címemre a weboldal címet.
E-mail címem:[email protected]
Zickler
Akinek van kedve egy Yugioh!-s bajnoksághoz az jelentkezzen a a http://raynex.extra.hu/ oldalon!

Miközödhozá??

Vki megtudja mondani h lehet bekakni az osszes lapot a Yu-Gi-Oh! Kaiba the Revenge-be

Miközödhozá??

Pl a www.gamecopyworld.com nevû oldalon.
hello valaki tudna ojan honlapot adni ahol le lehet tölteni a végigjátszást.Az összes Power of chaos hoz hogy meglegyen az összes lap.Ha van ien itt köldel! léci vagy az email omra ami a következõ:[email protected]
elörre is köszönöm
6984
lets duel hamichi nev JINZO_001 PASS:jinzo 😄
Zickler
Egyébként vannak olyan oldalak ahonann lelehet dolgokat tölteni a Power of Chaos-okhoz?

Akkor se engedi<#vigyor3>
Zickler
Telepítsd újra a jétékot.

Helló! A Power of Chaosban amikor kilépek nem menti a paklit, és ha el akarom menteni a párbajt nem engedi. Mit tegyek?
ndaveed
Ok köszi szépen!!

sziasztok4 miért lehet az hogy elindítom a játékot, aztán bármely menüpontba megyek, lefagy?

Hogy Lehet felrakni a Full paklit? Modja meg már valaki.<#worship><#nemtudom>
Zickler
www.topanime.extra.hu innen lelehet tölteni ingyen mind a 3 Power Of Chaos részt.

ndaveed
Hol lehet letölteni a játékot?

Zickler
De engem inkább az érdekel honnan töltötted le a Yu-Gi-Oh Power Of Chaos - The Joey Passion-t?

Zickler
Richard90 honnan töltötted le a Yu-Gi-Oh - Kaiba's Revenge-t és Yu-Gi-Oh Power Of Chaos - The Joey Passion-t?<#nemtudom><#taps><#help><#conf>

www.g-portal.hu/jinzo
Yu-Gi-Oh - Kaiba's Revenge, Yu-Gi-Oh Power Of Chaos - The Joey Passion
letöltöttem ezt a jét játékot... az a gondom hogy a menü nem angol. hogy tudnám átállítani angolra?
elõre is thx

www.g-portal.hu/jinzo uj verseny indult akki akkar nezze meg!!!
<#mf1>
Jelentkeztem a yugioh ladderra de már két napja nem kaptam semmi választ és még a fel se tettek!!!!!!!!!!!
Egy idöbe aták ki ha nem értenéd

Az amitt legutoljára letöltesz te szerencsétlen

Mondja már meg valaki h melyik a legujabb rész??????

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

Köszönöm! remélem sikerülni fog
a 2735. hozzászólásban leírtam
Kössz bazi sokat segítetté van 36 oldal a fórumba....olyan k**va nehéz lett volna neírni hogy mit kellene csinálni hogy elmentse azokat a kártyákat?...
Honnan van meg neked a Power of Chaos???
darth devil
Sziasztok!
Játszottam a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY-vel, elmentettem a paklim mivel vindóz reinstall volt, és most nem engedi vissza importálni a paklit. Érvénytelen mentésfájl vagy valami hasonlót ír. Van erre valami megoldás?

War, war never changes.

Milyen reg filet kellene átírnom ha megkérdezhetem ugyanis egy regsetup nevü file van a feltelepitett mappába de azt ha elinditom nem csinál semmit egy kicsit részletesebben nem tudnád leírni esetleg.
a full paklit meg úgy tod felrakni ha átírod azt a reg fájlt abba ahol van a játék, aztán futtatod. Utána létrehoz egy másik common mappát és oda kell bemásolni.
bazzeg ha vissza olvasnál... millioszor levan írva...
Hello! Valaki segítsen nekem abba hogy játszok a Yugi the Destinyvel és a Joey's Passional és mind a kettõél ugyan az van hogyha kilépek akkor elveszik az összes lap amit megszereztem, és hogy lehet ezt kiküöszöbölni??? Please valaki help<#conf><#conf>