3263
Szal...
  • Adam5
    A deck kreáló képernyőn balt fent, nyomd meg a "Import New Cards to Database" gombot. Utána browse, és keresd ki a yvd.set filet.
  • faláb
    Csak az elemental herok jöttek elő ezzel ami érdekel is,neost nem láttam,valamint neopecianbol is csak a delfint:S
  • faláb
    De Neos most sincs:(
  • faláb
    Kösz,már jó:)
  • faláb
    már leszedtem a set filet,de mikor beraknám kiír valamit.
  • Adam5
    Külön kell leszedni hozzá data és image filet. Innen ni :). "OCG & TCG - Combination Archive" részben benne van minden.
  • faláb
    Hm,majd megnézem akkor:D
    Na leszedtem amúgy a YVD-t de csak 1800 valahány lap közül tudok választani és nem látok a listán ilyet hogy Neos,stb...
  • Adam5
    Jahm. A janime.info fórumán pedig még az épp leadott nap (szerda) :).
  • faláb
    Ja japánul nézem,youtubra csütörtökönként fel szokták tölteni az aktuális új részt.
  • Adam5
    YVD. Abban benne van minden. Illetve további emulátoros megoldások... KCVDS-ben csak néhány Judai lap van :S. Ráadásul a készítő elment 1 évre "szabira", így nem érdemes frissítésre számítani .

(Jól látom hogy Judait írtál és nem Jadent :)? Akkor ez azt jelenti hogy te is japánul nézed ^_^?)
  • faláb
    Visszaolvasva láttam hogy igen,de akkor úgy kérdem hogy melyiket ajánlanátok amiben vannak pl neospecianok.
  • faláb
    Ebben a virtual desktopban vannak Judai lapok?
  • SabakuKizu
    Oks, köszi majd megnézem!
    de én konkrétan erre a game-re gondoltam:

jóh, csak béna vok és nem bírtam megjegyezni a nevét..:P szal a Power Of Chaos - Yugi the Destiny-s konami játéknak kellene a Seto Kaiba és Joey változata. Vagy ha esetleg láttátok vmelyik áruházban, mindenképp szóljatok légyszi!!!
  • Adam5
    Adam5 a nevem.

YVD-ben is lehet hamachizni ^^.
  • biomage
    Azt ismerem :) de nem igazán szeretem megadni az ip cimetem, meg ott van a nyelvi mizéria ha nem állitom azt be nem tudok se csatlakozni vagy szervert csinálni :) nem beszélve az errorokról :) ami 10 játékból 5x megtörténik
    A KCVDS legalább normális, ha eljuttotál játékba
    Amugy mi a neved a KCVDSben
  • Adam5
    Bezony, én is ált ezt használom :). Vagy ha olyan kell amiben minden kártya benne van, de teljesen manuális, akkor YVD (Yugioh Virtual Desktop).
  • biomage
    ja azt még megemlitem, hogy van forum a weblapon "Battle City" és magyar részleg is van, allul megtalálható :)
  • biomage
    én tudok egy ingyenes yugioh online játékot itt van, két problémát tudok felhozni, kicsit lassú a grafika + hogy mindent neked kell csinálnom, pl temetöbe lap helyezés stb, ja és kell némi angol tudás hogy tud mi a lap effeckje :D
  • Adam5
    Jah ez jó játék. Annyi a baj hogy csak az első 10 duel ingyenes, utána DUELPASS-t kell venni hogy tovább toljad. És az elején gagyi kártyákkal kezd az embert, szal az állandó újra regizis nem megoldás :S.
  • SabakuKizu
    Tudna valaki adni nekem egy NEM torrentes címet, ahonnan mind3 Yu-Gi-Oh KONAMI PC játékot (Yugi/Seto Kaiba/Joey) le lehet tölteni (ingyen..?:DD)?

Ha valakit érdekel, találtam egy online-game letölthető verziót!
    http://www.yugioh-online.net/top/english/intro/download.html

Még nem próbáltam milyen, épp most fogom letölteni!
  • ryuudemon
    jelszó : realduel
  • ryuudemon
    Hamachi
    név: realduel
  • Turcs
    jah igen tom de mostanában ahogy elnézem nem sokan nézik a Fórumot:S
  • Tamas19921008
    a chatbe írjatok ha regiztek a versenyre
  • Tamas19921008
    Csősztök. Van egy új verseny amire reményeim szerint sokan jelentkeztek majd.Akkor kezdődik, ha megvan a megfelelő létszám (8 vagy 16).Az oldal címe: http://gportal.hu/portal/yugiohf4ever/. Gyertek minél többen :)
  • matti12
    hi all mit jelent az hogy amikor belépek hamachira és online akarok lenni akk azt irja ki hogy Mediation server has rejected your login request
  • Tamas19921008
    Sziasztok. Van egy új hamachi oldal gyertek minél többen név: Yugioh game jelszó: timoteus
  • Kinght
    Neeeeeee csináljátok ez velem.Kihalófélben van a fórum??

Hamachira gyertek
    név:duel07-08
    kód:duel
  • Márió92
    Aki csak snassz játszani akar online annak itt egy hamaichi szerver!
    név:joeythepassion
    pass:joey
    Várok mindenkit sok szeretettel!
    Esetleg itt az oldalam...
    Oldalam - Joey The Passion
  • Kinght
    Hello mindenkinek
    Csináltam egy portált amit még csak most keztem el de már lehet rajta versenyekre jelentkezni ha valakit érdekel.
    http://gportal.hu/portal/tournament/
  • Kinght
    Hali egy uj hamachi szerver lépett érvénybe amit most csináltam.
    név:deck07-08
    pass:deck

Gyertek minnél többen:))
  • Madridfan
    Hamachi-n keresztül!
  • Turcs
    azt nem tudja valaki hogy hogyan kell a joey the passion-on online-ozni???előre is köszi
  • Madridfan
    Egyáltalán nem te vagy az egyetlen!Ha visszaolvasnád a korábbi írásokat látnád h többen küdtöttek ezel a problémával!1ébként ez a géped beállításaitól függ!
  • mambobambo
    egyébként vki nem tudja, hogy a konami nem-e akar csinálni a power of chaos-hoz új részt? (pl. a GX-böl)
  • mambobambo
    olvastam, már megcsináltam, de nem azt kérdeztem hogy lehet megcsinálni, hanem, hogy miért csak nálam nem lehet menti, amikor ugyan arrol a dvd-röl telepítettük fel?
  • Madridfan
    Próbáld meg azt amit nem olyan rég leírtam!
  • mambobambo
    Na engem ez a full paklis dolog nem igazán érdekel, de menteni nem tok, a 3 játék közül egyikbe se. Amikor kilépek elvesznek a lapok. ISO-ban van meg mind a 3 játék. Minden haverom tud menteni csak én nem.
    Az hogy lehet, hogy ugyan arrol a dvd-röl telepítettük fel, mégis csak nekem nem ment?
  • Dawe20
    Katt rá!ha többet szeretnél megtudni, a yu-gi-oh-ról. Képek , filmek, videók, meccsek, történetek, chat, és egyéb ilyenek.
  • Dawe20
    Hello mindenkinek,
    Joey the passion innen töltheted le, CSAK torrentes letöltés van ->http://www.mininova.org/tor/154865

Na innen lehet leszedni,de ha nem megy akkor beírod a googléba hogy ->Joey the Passion torrent -> és a legelső link lessz az. (Remélem egyértelmű hogy ha nincs meg a torrent program a gépetekre akkor azt is le kell szedni, -> torrent download a kersőbe:) )

Na mostmár megvan a játék, ekkor jön egy olyan probléma hogy magyarul, szeretnél játszani, itt rengetegen csak azt írják, hogy "jaj nekem megvan de nem jó, mert gagyi" vagy ilyesmi meg hogy "nemsokára lesz jobb", ilyenektől kap az ember idegörcsöt hogy azért a linket ideírhatná, vagy ahonnan le lehet szedni.

Magyarítás ->http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=871 ->

egyébként a magyarítások.hu -n a kerseőbe beírod hogy "yugi the destiny" , tudom hogy ez az első rész de mind a 3 játékhoz jó, nem mondom hogy tökéletes de legalább magyarul van a kártya szövege, igaz hogy van benne egy két rossz fordítás, de hát úgy is rájön az ember a saját kárán hogy mire is képes a kártya. Ja csak a kártya felirat, és szövege magyar, de semmi más, de ne aggódjatok eléggé alap szavak vannak, benne.
    Na most hogy magyar a játékunk, már csak egy gond adódik, hogy túl sokáig tart megszerezni az összes kártyát.

Összes kártya -> http://www.4cheaters.de/pc/cheats/yugioh_power_of_chaos_joey_the_passion_20564

vagy a googléba beírod hogy "joey the destiny cheats" és megkeresed azt az oldalt ami a 4cheaters.de oldala. letöltöd a tömörített mappát.
    na most jön a bonyolult dolog srácok/lányok elősre nem bizti hogy felfogjátok.

Start/rámész a "futtatásra" beírod hogy "regedit" aztán lezs ott olyan hogy HKEY_LOCAL_Machine aztán "software" aztán "Konami" aztán "Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos" aztán "system" aztán látsz egy "CommonDir" bejegyzést ott melette van hogy hove menti a játékot! az írd át arra a helyre ahová szeretnéd hogy mentse a játékot.pl: C:\Program Files\YU-GI-OH\YUGIOHPC\mentés\Common <- ezt a common mappát csináljátok meg a mentési mappába.(Ez egyébként akkor is hasznos ha nem tudod elmenteni a játékot, azt így kell megoldani.)
    Ezekután a mentési mappátokba csináltok egy Joey mappát. Újra Start/rámész a futtatásra beírod hogy "regedit" aztán lezs ott olyan hogy HKEY_LOCAL_Machine aztán "software" aztán "Konami" aztán "Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos" aztán "system" aztán látsz egy "InstallDir"-t és melette egy elérési utvonalat , na ezt megváltoztatod arra hogy a joey mappába tegye, vagy tudom is én ez mire jó de a lényeg hogy fontos. Pl:C:\Program Files\YU-GI-OH\YUGIOHPC\mentés\Joey .
    Amit kibontottatok tömörített fájt (all cards) abból csak a joey mappa kell. Lessz benne egy reg fájl amit átnevezel bármire, és beleteszed a Joey mappába (amit a mentés mappába tettél) és kéttszer rákattintasz majd engedélyezed hogy hozzáadja a tartalmát a géphez.. Lesz a tömörített mappában egy system.dat amit ahonnan elindítod a játékot oda teszed be és felülírod az előtte lévőt. A Common mappába is belemásolod a system.dat-ot. Namost ahonnan elindítod a játékot ott van egy exporter, amit megnyit és beírod a neved, a program csinál egy mappát neked oda ahol a mentéseid szerepelni fognak. ha nem találok keress rá, de egy kis logikával simán kikövetkeztetheted hogy hol van. Na ebbe a mappába beleteszel mindent amit a kitömörített allcards/joey mappába találsz kivéve a a reg fájlt.

Na azthiszem ennyi!