3263
Szal...
  • Shep
    Akkor ezek szerint, nem én vagyok a hülye, hogy valamit nem értettem :)

Az Etherlords nem RPG?
  • Rundstedt17
    Abszolút haszontalanok...számomra is érthetetlen ez a egész.ez még nem is lenne baj ha a játék nem lenne iszonyatosan BROKEN....ebben csak az a lényeg hogy minél erősebb támadó szörnyeket rakj be amik nem igényelnek áldozatot(4 csillagosból)...és fontos hogy legyenek pucoló lapok amik letisztják az ellenfelek szörnyeit,minmimális védelem a varázs csapdák ellen...HA JÓ KÁRTYAJÁTÉKOT AKARSZ AMI NEM BROKEN AKKOR ETHERLORDS 2.
  • Shep
    Azt nem értem ebben a játékban, hogy ilyen 500/1000 meg még gyengébb lényeknek mi értelme van ha semmilyen képességgel nem rendelkeznek. Mire jók ezek?
  • Superhun
    Csak 10 duel ingyenes az Online-ban, de azt is fostaliga paklival kell végigszenvedned. Ha nem akarsz befizetni rá, felejts el. Inkább a JTP-vel játsz, ha már automata játékot akarsz.
    Amúgy csináltam egy új Hamachi hálózatot, mert a régiek már teljesen kihaltak. Aki akar jöhet.
    Név: JTP Multiplayer
    Pass: duel
  • laci4321
    Nagyon nagy segítség kéne!! Letöltöttem a Yu-Gi-Oh Online 2-t a hivatalos oldalról. Már regisztráltam is, be is léptem a játéba, de nem tudom, hogy hogyan kell elindítani a meneteket! Csak annyit tudok csinálni, hogy mások duelfelvételeit nézegetem! Sík ideg vagyok! Már minden menüpontot végignéztem, de még mindig nem tudom, hogy hogyan kell duelezni!
    Légyszi segítsetek!
  • Ersiman
    Ha még nem sikerült volna rátalálnod:
    Ez egy torrent.
  • gyurka666
    csátok!én még új vagyok ezem az oldalon és azt szeretném megkérdezni hogy nem e tudtok adni nekem egy oldal cimet ahonnan letudom tölteni a játék?(ha nem muszáj torrent ne legyen.de azt is adhatok)elöre is köszönöm szépen a segitséget
  • Kinght
    Az oldal sorsa most a ti kezetekben van! Szavazz, hogy életben maradjon-e a portál vagy ne.
    http://llcorp.gportal.hu/
  • Dingoday
    Új Hamachi szobát csináltam Yu-Gi-Oh Joey -hez.
    Akit nem látok pár naponta, azt kidobom, max visszajön.
    Így csak aktív játékosok lesznek benne.
    Neve: ellenallo
    Jelszó: ellenallo
  • eva9413
    Hali! Újra indul a verseny! Jelizzetek! Yu-Gi-Oh! Verseny
  • eva9413
    Hali! Ezt nézzétek meg: Yu-Gi-Oh! Verseny
  • cocobanana
    2008-as évre tervezett Yu-Gi-Oh verseny elindult.
    A Yu-Gi-Oh: Joey The Passion játékkal vívott online megmérettetésre bárki jelentkezhet, de a további részleteket a www.yugioh.hu
  • Kinght
    HELLO MINDENKINEK!
    A http://llcorp.gportal.hu/ OLDAL ISMÉT MEGNYÍLT ÉS VÁRJA A PÁRBAJOZNI KIVÁNÓ JÁTÉKOSOKAT.
    NINCS MEG A JÁTÉK? NEM BAJ HISZEN AZ OLDALRÓL LETÖLTHETED A JÁTÉKOT, AZ ÖSSZES KÁRTYÁT ÉS A MAGYAROSÍTÁST IS.
    GYERE ÉS JELENTKEZZ A HONLAPON A PÁRBAJRA ÉS MÉRD ÖSSZE A VERSENYEN A TUDÁSODAT A TÖBBIEKKEL.

AZ OLDAL EGYIK HIVATALOS SZERVERE A

NÉV:LL Corp no 1
    KÓD:llcorp
  • Dzsí Pí
    Név: Duelhun
    Jelszó: 555
    Minden duelezni vágyót szívesen látok/látunk!
    (Hamachi frissítése ajánlott a connecting előtt)
  • Hamachiduel
    Szeretnél yugioh versenyen résztvenni a nyáron? Vagy csak segítségre lenne szükséged játékkal kapcsolatban? látogass el az új honlapunkra és kérdezz bátran vagy engem vagy a főszerkesztőt. http://www.yugiohjoeyclan.mlap.hu/
  • Dzsí Pí
    Ja, és még vmi: aki tud bármilyen infót arról, hogy a Yu-Gi_Oh! Online-hoz hogyan lehetne duelpass-t szerezni/gyártani/felhackelni, az pls írjon privátba, nyíltan, levélben, távíróval, tök8, csak írjon:D THX
  • Dzsí Pí
    Am én csináltam egy hamachi szervert, külön a yu-gi-oh-nak, aki akar az jöjjön, a onnan tovább nem nagyon vágom a dolgokat.
    Név: Duelhun
    Pass: 555
  • nagsakon
    Jaja Jinzo! Engem se enged :S
  • nagsakon
    Sziasztok! Akit érdekel, hogy lehet meg az összes kártya, egyszerűen és gyorsan, az nézze meg az oldalamat: Yu-Gi-Oh
    Itt a letöltések menüpontban, alul van, hogy hogy kell megcsinálni, és honnan lehet letölteni!
    Sok sikert mindenkinek! Üdv:Tomi
  • Dzsí Pí
    Én mennék Jinzo, csak nem enged be(jelszó vagy mi a rák a baja)
  • nagsakon
    Szijasztok! Csináltam egy király oldalt! Nézzétek meg!
    Yu-Gi-Oh Verseny
  • Jinzo
    hali akinek van kedve duelezni server: Ojama jelszo Yellow soksikert halikot
  • biomage
    persze hogy vannak, de azokat csak emulátorral tudod elinditani
  • levente1995
    Hellótok a Yugioh-nak van másik része a Power of Chaos mellett??
  • Hamachiduel
    Üdv mindenkinek!
    Akik hamachin keresztül szeretnének yugioht játszani de nem találtak még megfelelő szervert azok írjanak msn-en. A szerverről tuddni kell hogy akik benn vannak azok elég gyakran vannak fenn így csak akkor írj ha te is szeretsz játszani és ahogy időd engedi te is jössz a hamachira. A szervercímet és a jelszót msnen mondom az érdeklődőknek.
    Msn cím: [email protected]
  • Jani1989
    Sziasztok!Valaki küldhetne kártya mentést-(eket).Cserébe ha kell énis elküldeném az enyémet. A címem [email protected]
  • Ry0K3N
    lapzz vissza pár oldalt ott le van írva de nagyon maceráns megoldani, vagyis nekem az volt
  • csabinho7
    Hellosztok le lehet valahonnan tölteni a Power of Chaosba az ÖSSZES lapot ha igen hogy kell beleteni a játékba?
  • Dév
    Helló!
    Joey the passion-ben hogy lehet LAN-on jáccani??
    előre is köszi
  • RvP11
    Sziasztok!
    Valaki légyszi mondjon egy hamachi server felhasználónevet + jelszót.Ahol szinte mindig van valaki belépve, akivel lehet duelezni.
  • kakadu
    csá
  • Kinght
    De én Hamachin keresztűl szeretnék játszani és nem pedig ip-n.
    De azért kösz
  • nandorb
    kell szerintem ip
  • Kinght
    Hello

Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy amikor belépek a joeyba és hamachin keresztül akarok mással játszani és rámegyek akár a Hostra vagy a Guestre nem akarja engedni hanem visszahúzza az ablakot tehát úgymond kilép a hostos részből és oda dob ki ahol ugyebár választhatsz, hogy Host vagy Guest.

Léccives segítsetek mert nem tudom mért nem megy.
    Előre is kösz.
  • Kinght
    Sziasztok az lenne a problémám hogy a yugi the destiny be elmenti a játékot és minden fasza de mikor kilépek meg vissza akkor be akarom tölteni a replayom-at de azt irja ki hogy "WARNING failed to save fail
    ja és nem tudtok pár olyan mentéseket ahol több mint 100 lap van légyszi segítsetek nagyon megközönném( ha tudjátok részletesen is leirhatjátok hogy mit csináljak) köszi még 1x

Nem tudom mi lehet a baj. Talán de ez csak egy tipp, nézd meg azt a mappát ahová menti a replay-okat és figyeld meg, hogy nincsen-e ott valami probléma, mármint oda nem illő fálj vagy hasonló
  • krizsuli
    Helló mindenkinek! Nem tudja valaki hogy hol lehet leszedni a Duel Master-höz feliratot? Mert én csak az 57. részig találtam :(
  • nagy horgász
    Sziasztok az lenne a problémám hogy a yugi the destiny be elmenti a játékot és minden fasza de mikor kilépek meg vissza akkor be akarom tölteni a replayom-at de azt irja ki hogy "WARNING failed to save fail
    ja és nem tudtok pár olyan mentéseket ahol több mint 100 lap van légyszi segítsetek nagyon megközönném( ha tudjátok részletesen is leirhatjátok hogy mit csináljak) köszi még 1x
  • Kinght
    Ujra nyitni fog a http://gportal.hu/portal/tournament/ oldal, amin ismét versenyek lesznek. Már alig várom. (nem én szerkesztem már)
    Ismét fenn lesz a játék letöltése a hamacih és minden ami kell az online párbajhoz.
    Tehát http://gportal.hu/portal/tournament/ mindenkinek.

üdv.
  • dragon11
    Joey, ezt nem értem..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudnál adni pm-ben, vagy ide egy olyan letöltési lehetőséget, amibe jó a data.cab és feltudja tenni?Mert az enyémbe hibásnak írja..Thx..
  • Klemice
    mivel a joeyban van multiplayer ezért azzal