Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan mire és hogy?
Klemice
registryben kell átírni cuccokat

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

halihó mindenkinek! DAWE20!! figyu, én eljutottam a joey the passion megcsinálásáig, de nem vágom ezt: " Lesz a tömörített mappában egy system.dat amit ahonnan elindítod a játékot oda teszed be és felülírod az elõtte lévõt." -> betettem a YUGIOHPC mappába, meg a Commonba is, de nem tuidom, mi ez a felülírás... Az exporter meg mindig failed-ed ír ki a név beírása után... brühühü!!! pedig már majdnem megvan...
Klemice
sehogy sem lehet új kártyákat hozzáadni

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Van ilyen lap. Két Flipes: egy boszi és egy maszk
rodzsi
hali
tudja bvlki h lehet uj kártyákat adni a joey the passion-höz mert megvan az összes csak kicsit már uncsik, mondjuk az uj gx sorozat kártyáit vagy akármit???
ppliz aki tud vlmi infot azt mondja meg
köszi elõre is

rodzsi
sziasztok all!
azt szeretném megkérdezni h a yugioh joey the passion-be van olyan kártya amivel ha használom akkor egy varázslapot vagy csapdalapot vissza tok a kezembe rakni? konkrétan a polimerizációs lapot szeretném ujra a kezembe tudni
csak pontosan nemtom van e ilyen lap a játékban ami ezt teszi lehetõvé
elõre is köszi a helpet

Hali Nyitottam egy uj szervert aki akar jöjjön.

Név: Wild Web World
Kód: www

Béke
Melyiket? 😄

hello! Honnan lehet letölteni a yu-gi-oh játékot!
Mostmár a 2008 kellene,abból is az angol nyelvû áltozat,valamint érdekelne hogy ehhez milyen emulátor kell.

Raven456
heló adjatok már ojan linket ahonnan lehet letõlteni yugi oh anime magyar részeket

hello! pls segitsetek, hogy honnan lehet letölteni a Power of Chaos összes részét.
aki csak úgy játszani akar, azoknak itt egy server:

név: gamejustforfun

jelszó: blackmagician
Sziasztok!Most regisztráltam de már égóta olvasom a fórumot!megvan a joey meg a yugi és tegnap 2x megidéztem Exodiát!már csak azt nem tom h játszhatok online hamachin belül!tudja vki?
sipati alul leírta dawe20...
azt szeretném kérdezni hogy a 2944 válasznál a végén jártam és az exporter nem fogadja el a nevem, nem tom mé pls segítsetek
köszi
Cs all a hamachy szerveren meik yu-gi-ohval jáccotok??És honnan tom leszedni?

Miközödhozá??

MI az a YVD és manuális??
hol lehet letölteni
Raven456
Letöltöttem a yugi the destiny összes lapját de hogy kell bemásolni hogy tudjak velük játszani

Nem tud valaki a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Joey the Passion-be berakható ÚJ lapokat?
Új hamachi server nyílt!
Loggin:kisturi
Jelszó:kisturi
Gyertek minél többen!!!!
És a 2007 honnan tölthetõ le?Néztem pár torrent oldalon de nem leltem.

biomage
a WC 2006 és alatti az GBA ha jól tudom, a 2007 pedig NDS azt Ideas vagy No$GBA nevü emulátorral játszható

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

World Championsip 200* vagy a Tag force használható valami emulátorral pc-n?

Na már csak a játszmát nem tudom összehozni,hehe...:

Na már jó,nem importtal csináltam csak simán átírtam a set fájlt.

Adam5
biomage: Jó hát "nem fejleszti a játékot egy évig" = "elment 1 évre szabira" 😊.
A frissítés viszont mindenképpen jó lesz 😊!

faláb: Hát nemtudom. Én most letörtöltem géprõl, és letölöttem újra tesztként. YVD fel--->új YVD.set bemásol--->Atem's Images kicsomagol Image könvytárba--->játék indít---> És nekem ott van Neos meg minden Neo-Spacian :S. Pedig nem is nyomtam Importot bal fent <#nemtudom>.

Amikor behozza a listát hogy milyen lapok vannak a frissítés adatbázisában,akkor ott kiírja az összes neos-es lapot,ki is vannak jelölve,beraknám a játék listájára erre nem rakja be:S

biomage
tévedsz 😊, csak nem fejleszti a játékot egy évig, megsugok valamit 😊 nem sokára lesz új set amiben lesz pár jó lap, link 01-16 ig KP1+FTR+RTM+KSP az új, ami 16-43-ig van az bent van

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ott csináltam,be is rakott durván 2 ezer lapot,de nincs közte rendesen neos és neospecian.

Adam5
A deck kreáló képernyõn balt fent, nyomd meg a "Import New Cards to Database" gombot. Utána browse, és keresd ki a yvd.set filet.

Csak az elemental herok jöttek elõ ezzel ami érdekel is,neost nem láttam,valamint neopecianbol is csak a delfint:S

De Neos most sincs😞

Kösz,már jó😊

már leszedtem a set filet,de mikor beraknám kiír valamit.

Adam5
Külön kell leszedni hozzá data és image filet. Innen ni 😊. "OCG & TCG - Combination Archive" részben benne van minden.

Hm,majd megnézem akkor😄
Na leszedtem amúgy a YVD-t de csak 1800 valahány lap közül tudok választani és nem látok a listán ilyet hogy Neos,stb...

Adam5
Jahm. A janime.info fórumán pedig még az épp leadott nap (szerda) 😊.

Ja japánul nézem,youtubra csütörtökönként fel szokták tölteni az aktuális új részt.

Adam5
YVD. Abban benne van minden. Illetve további emulátoros megoldások... KCVDS-ben csak néhány Judai lap van :S. Ráadásul a készítõ elment 1 évre "szabira", így nem érdemes frissítésre számítani <#sir>.

(Jól látom hogy Judait írtál és nem Jadent 😊? Akkor ez azt jelenti hogy te is japánul nézed ^_^?)

Visszaolvasva láttam hogy igen,de akkor úgy kérdem hogy melyiket ajánlanátok amiben vannak pl neospecianok.

Ebben a virtual desktopban vannak Judai lapok?

Oks, köszi majd megnézem!
de én konkrétan erre a game-re gondoltam:

jóh, csak béna vok és nem bírtam megjegyezni a nevét..😛 szal a Power Of Chaos - Yugi the Destiny-s konami játéknak kellene a Seto Kaiba és Joey változata. Vagy ha esetleg láttátok vmelyik áruházban, mindenképp szóljatok légyszi!!!
Adam5
Adam5 a nevem.

YVD-ben is lehet hamachizni ^^.

biomage
Azt ismerem 😊 de nem igazán szeretem megadni az ip cimetem, meg ott van a nyelvi mizéria ha nem állitom azt be nem tudok se csatlakozni vagy szervert csinálni 😊 nem beszélve az errorokról 😊 ami 10 játékból 5x megtörténik
A KCVDS legalább normális, ha eljuttotál játékba
Amugy mi a neved a KCVDSben

Adam5
Bezony, én is ált ezt használom 😊. Vagy ha olyan kell amiben minden kártya benne van, de teljesen manuális, akkor YVD (Yugioh Virtual Desktop).

biomage
ja azt még megemlitem, hogy van forum a weblapon "Battle City" és magyar részleg is van, allul megtalálható 😊

biomage
én tudok egy ingyenes yugioh online játékot itt van, két problémát tudok felhozni, kicsit lassú a grafika + hogy mindent neked kell csinálnom, pl temetöbe lap helyezés stb, ja és kell némi angol tudás hogy tud mi a lap effeckje 😄

Adam5
Jah ez jó játék. Annyi a baj hogy csak az elsõ 10 duel ingyenes, utána DUELPASS-t kell venni hogy tovább toljad. És az elején gagyi kártyákkal kezd az embert, szal az állandó újra regizis nem megoldás :S.

Tudna valaki adni nekem egy NEM torrentes címet, ahonnan mind3 Yu-Gi-Oh KONAMI PC játékot (Yugi/Seto Kaiba/Joey) le lehet tölteni (ingyen..?😄D)?

Ha valakit érdekel, találtam egy online-game letölthetõ verziót!
http://www.yugioh-online.net/top/english/intro/download.html

Még nem próbáltam milyen, épp most fogom letölteni!