Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
tudja bvlki h lehet uj kártyákat adni a joey the passion-höz mert megvan az összes csak kicsit már uncsik, mondjuk az uj gx sorozat kártyáit vagy akármit???
ppliz aki tud vlmi infot azt mondja meg
köszi elõre is
azt szeretném megkérdezni h a yugioh joey the passion-be van olyan kártya amivel ha használom akkor egy varázslapot vagy csapdalapot vissza tok a kezembe rakni? konkrétan a polimerizációs lapot szeretném ujra a kezembe tudni
csak pontosan nemtom van e ilyen lap a játékban ami ezt teszi lehetõvé
elõre is köszi a helpet
Név: Wild Web World
Kód: www
Béke
név: gamejustforfun
jelszó: blackmagician
azt szeretném kérdezni hogy a 2944 válasznál a végén jártam és az exporter nem fogadja el a nevem, nem tom mé pls segítsetek
köszi
Miközödhozá??
hol lehet letölteni
Loggin:kisturi
Jelszó:kisturi
Gyertek minél többen!!!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A frissítés viszont mindenképpen jó lesz 😊!
faláb: Hát nemtudom. Én most letörtöltem géprõl, és letölöttem újra tesztként. YVD fel--->új YVD.set bemásol--->Atem's Images kicsomagol Image könvytárba--->játék indít---> És nekem ott van Neos meg minden Neo-Spacian :S. Pedig nem is nyomtam Importot bal fent <#nemtudom>#nemtudom>.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Na leszedtem amúgy a YVD-t de csak 1800 valahány lap közül tudok választani és nem látok a listán ilyet hogy Neos,stb...
(Jól látom hogy Judait írtál és nem Jadent 😊? Akkor ez azt jelenti hogy te is japánul nézed ^_^?)
de én konkrétan erre a game-re gondoltam:
jóh, csak béna vok és nem bírtam megjegyezni a nevét..😛 szal a Power Of Chaos - Yugi the Destiny-s konami játéknak kellene a Seto Kaiba és Joey változata. Vagy ha esetleg láttátok vmelyik áruházban, mindenképp szóljatok légyszi!!!
A KCVDS legalább normális, ha eljuttotál játékba
Amugy mi a neved a KCVDSben
Ha valakit érdekel, találtam egy online-game letölthetõ verziót!
http://www.yugioh-online.net/top/english/intro/download.html
Még nem próbáltam milyen, épp most fogom letölteni!