3263
Szal...
-
clowner #3143 Sziasztok!
még új vagyok itt, és szeretném megkérdezni hogy, igaz yugioh kártyákat honnan lehet rendelni?
Draker: sztem telepítsd újra a drivereket,de különben fogalmam sincs hogy mi a gond -
Draker #3142 hali. Segitséget kérnék abba, hogy mikor elinditom a játékot bármeiket is a mikor a kő-papír-ollóhoz érek egyszerüen megfagy:S valaki tud megoldást?
elüre is köszi -
Rundstedt17 #3141 3350 a kinetic katonának mert warrior típust
Még 300 a metalmorph miatt plussz extra 675 megint csak amiatt= +975
Magyarán ez eddig 4325 támadó pont ebből marad -1350= 2975 tiszta sebzés
A Fairy meteor Crush pedig életbe lép újabb 2975
ami 5950 végösszeget ad ki én sem értem..... -
KOMC #3140 Üdv!
Hozzáértők segítségre lenne szükségem egy (számomra) rejtély megoldásához.
A képek egy támadás végét mutatják és sehogy se jövök rá, hogy sikerült 7125-öt besebezni.
A jobb oldali Kinetic Soldier-re van linkelve a Metalmorph és a Fairy Meteor Crush.
Egy csapdának köszönhetően minden monstra warrior típus.
A támadás: a jobb oldali KS megtámadta a lefordított Ancient Lamp-emet, így a támadását átlinkeltem a bal oldali KS-re. A Metalmorph aktíválódott és bejött ez a szép szám.
Akárhogy számoltam, nem jött ki ekkora sebzés.
A segítséget előre is kösz. -
poci1995 #3139 megamorf
ide nem kell jelszó -
poci1995 #3138 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever16
jelszó:123
Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected]
http://yugiohforever8.mindenkilapja.hu -
poci1995 #3137 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever13
Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected]
poci1995 #3136 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever12
Fabregas #3135 hellotok én egy igen csak kezdo vagyok -
Mestro #3134 Hi all! Win7 en hogy lehet berakni az összes kártyát, mert a .reg nem akarja. -
poci1995 #3133 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever15
Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected] -
poci1995 #3132 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever14
Gyere nyugodtan még van pár hely!!! Ha mégsem tudsz feljönni írj email címemre és segítek: [email protected] -
poci1995 #3131 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever13
poci1995 #3130 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever12
poci1995 #3129 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever11
poci1995 #3128 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever10
poci1995 #3127 Sziasztok! Csináltam egy hamachi szervert. Itt tényleg csak aktívok lesznek!
Név:yugiohforever9
És agy tovább yugiohforever15
ig
Bendegu #3126 Sziasztok!
Létrehoztam egy hamachi szervert.(ez az első szerverem szóval még nem tudom mennyire jó :) )
Név: YU-GI-OH GAME
jelszó: password
Aktivitás: Hétvégenként és hétköznap este 7-től reggel 6:30-ig.
Aki akar jöjjön.
-
h4xOr #3125 Hy all!
Ha szeretnétek hétvégenként Joey the passion versenyeken játszani nézzetek be ide:http://yugiohcups.gportal.hu -
Vykos #3124 Szia ryuudemon végre hogy vala adott egy jó hamachi címet mikor vagytok aktívak? -
#3123 torrent:D -
#3122 Sziasztok! Honnan lehet letölteni ezt a játékot?xD -
Xattika #3121 Hali!
Egyik gépről másikra át lehet vinni a lapokat? mert nekem sehogysem akar sikerülni...:S -
baly1313 #3120 másik meg nem tudjátok h lehet multizni? pls helppppppppppppp -
baly1313 #3119 Sziasztok! Yugisban nem menti el a paklit...valaki tudna segiteni, hogy mér?
Elöre is köszi a válaszokat! -
cocobanana #3118 Jelentkezni lehet a 2009-es Magyar Joey The Passion Bajnokságra.
Bővebb info: www.yugioh.hu -
lakalakalaka #3117 hamachi
név:eclipse13
jelszó:eclipse -
aati91 #3116 Sziasztok lenne egykis problémám véletlenül letöröltem a játékot és elvesztek a mentéseim :S
Ha valaki tudna adni hozzá cheat-ot azt nagyon megköszönném nincs kedvem megint végigvinni mind a 3-mat :S
Előre is kösz -
garimaldi561 #3115 Hello nekem olyan kérdésem lenne hogy 3 külömböző helyről is letöltöttem a játékot és nem akkar menni egyszerüen lefagy amirok megnyomnák valamit
és ez így van az összesnél
Segítséget kérnék
kösszi -
lobar123 #3114 HY ALL...NA KÉRÉSEM WAN..WALAKI SEGITSEN..
AMIKOR NYEREK LAPOT,UTÁNNA KILÉPEK A JÁTÉKBOL ÉS WISSZAMÉK,ELVESZNEK....MI CSINÁLJAK???
A YUGI,JOEY,KAIBA JÁTÉKBA IS EZ WAN...
NAGYON SZERETEM A JÁTÉKOT ÉS ROSSZ HOGY ELVESZNEK..:(
MÉG 1X SEGITSETEK PLS.... -
Rundstedt17 #3113 -
attila0012 #3112 Ha valaki nem érti akkor jobb gombbal tud mozogni az ember, és menj az egyik lifthez. Ott majd válazd ki az országot. -
eva9413 #3111 Bocsi, az előbb rossz linket adtam xD
Itt van a verseny:
Yu-Gi-Oh! Verseny újra!!! -
eva9413 #3110 Üdv!
Megint indul verseny a tavaszi szünetben!
Jelentkezz április 9, este 8-ig, és gyere játszani! :P
Yu-Gi-Oh! Verseny újra! -
#3109 egyb. meik a legjobb a három közül?:D
én a yugissal tolom,de elég nehézkes még:/ :D -
tormaimi #3108 dawe20 nem vesszük be az idióta gladiatusos baromságodad szval húzd el a beled innen okés? -
Rundstedt17 #3107 Sajna ez a játék halála csak néhány lap jó.áldozat nélküli erős atk lények.amúgy kiegészítővel játxd mert yugis idegrágó -
Rundstedt17 #3106 Ezt mondtam.ebben mindent lepucolnak.a lényeg legyen sok pusztítód,és 4es Erős ATK lények. -
#3105 Hihetetlen ez a játék, hogy mindig van egy válasz lap, mindig. Az áldozatot igénylő szörnyeim nem igazán élnek 1-2 körtől többet, mert mindig ott van a pusztító lap. Érdekes. Azt hiszem kénytelen leszek unlockolni a lapokat, mert így élvezhetetlen. -
#3104 Azért a gép nem gyengén csal, mindig pont van nála eg emberevő bogár, vagy raigeki,de persze tépos szörnyekből sincs hiány. Így aztán ha azzal a kezdő kis szar paklival nyerek az csak szerencse. Kedvencem mikor azzal a megállíthatatlan Exodi-val vagy kivel azonnali győzelmet csinál.