3263
Szal...
-
#1703 ycd filevel nemmész semmire mert az csak az összállitott paklit tartalmazza nem az összes lapot. -
#1702 Ha simán berakod a fileokat, akor valamiért nem működik, csak a reg-gel. Én is megpróbáltam visszarakni az előző install file-jait, de ugyanúgy az alapdecket töltötte be -
#1701 azé mégsem olyan nyerő az a lap:)) -
kalimpa #1700 Illetve él, de nekem nem jó a system.dat, mert nekem nincs telepítve a dolog, (hagy ne magyarázzam :)) szóval nekem kifejezetten egy ydc file kéne! Amit importálhatok. Teccikérteni? -
kalimpa #1699 Ja, csak az a link már nem él.
-
#1698 #1327 -es hozzászólásban van link full paklira. -
#1697 yeesss blind destruction,ez egy jó kis trap lap,ez az első értelmes lap amit mostanság nyertem:)) -
#1696 #1327 -es hozzászólás -
KisKolok #1695 Akkor már nekem is :) -
kalimpa #1694 Ja email ... [email protected] -
kalimpa #1693 Hi!
Valaki legyen már oly kedves, és linkeljen (vagy küldjön) már egy full paklis mentést (yugi, kaiba) nekem. De ne a system.dat-ot hanem a .ydc file-t! Köszi!!! -
#1692 lássuk:) -
Szuperkaraj #1691 egy képet valaki? -
Pogi #1690 Irigyellek benneteket, én most kezdetem újból a Yugi-t,elveszett a múltkor a mentésem, utánna jöhet a Kaiba, a Joe-t még meg kéne szerezni, ti meg lassan kiakasztjátok? -
Szuperkaraj #1689 de nekem singleben is működött -
#1688 nah megjött a válasz:) -
#1687 nemtom sztem véletlenszerűen csinálja az egészet a gép -
#1686 Én mindig duelt játszom annál akkor möködik ha mind a 3 lap
amit nyertél már megvan akkor bármelyik lapra rá clickelve
kapsz egy menűt hogy lecserélheted a nyert lapokat , yes és kapsz 3 ujat. -
Szuperkaraj #1685 Melyik kártyát lehet lecserélni?
Amikor nyersz egy olyan kártyát ami már megvan le lehet cserélni csak azt nem tom hogy mennyit és hogy milyeneket -
#1684 Lol csak védekező lapokkal vertem el joey-t:DDD -
Szuperkaraj #1683 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN!!!!!!!
Egy újabb szar lap:The Portrait Secret(?) 1200/1500 -
#1682 nincs,csak szar lapjaim vannak:)) -
Szuperkaraj #1681 Megvan az Ultimate Offering? -
Szuperkaraj #1680 én is simákat csak egy kettő meccset jáccok -
#1679 én simát,olyat majd akkor játszok ha mrá megvan az össezs lap:) -
Szuperkaraj #1678 ti meccseket vagy simákat nyomtok?
-
#1677 én most az elmúlt 2 játék során olyan lapokat nyertem ami már megvan:( -
Szuperkaraj #1676 Magic-Arm Shield-el is szivat -
Szuperkaraj #1675 de legalább az Ultimate Offering és a The Masked Beast+rituál kártyája megvan!!! -
Szuperkaraj #1674 ismerős engem is azzal szivat három van neki
leszedem,kiteszi,leszedem aza egyik patkányát nem tom mi a neve de visszahozhatsz egy 1500 v kevesebb atk-os szörnyet kihozta a Kinetic Soldiert(volt kint DNA Surgeryje és harcos volt választva)azt is leszedem.Utána még egy Gravity Bind,jó meginn leszedem.Utána CopyCattel lemásolja a Hósárkányomat,jó még azt is leszedem.De utána még egy CopyCat,lemás. Vorse Raider+Gravity Bind+United We Stand!!! -
#1673 nah ja jó kis lapok az ok,csak nincsenek meg:))
engem pl. most azzal a gravity bind lappal szivatott egész végig,1x sikerült levekarnom az asztalról erre kirakott egy másik ugyanolyat,és kénytelen voltam végigjátszani a partit mert sehogy sem tudtam leszedni:DD
De nyertem:) -
#1672 8 csillag de túl könnyű ,igy is most úgy nehezitek hogy a gép használhat régebbi lapokat de én csak a Joey-s lapokat
használom ellene. Nagyon jó pl. a Faery Box -
Szuperkaraj #1671 Combo:DNA Surgery+Kinetic Soldier
A DNA surgeryvel a harcost választod és kihozod a Kinetic Soldiert mert mikor az harcos tipusú lénnyel harcol kap + 2000 atk-ot(!) és defet(?) -
Szuperkaraj #1670 A Gravity Bind is nagyon nagyon jó kártya!!! -
Szuperkaraj #1669 Joey nekem is 7 -
Szuperkaraj #1668 Ki tudom jáccani a The Masked Beastet!(3200/1800) -
Szuperkaraj #1667 nekem is van egy talán -
#1666 nah a szenvedés eredménye nyertem egy axe raider-t:D
nah ezzel sokra megyek... -
Szuperkaraj #1665 én is általában úgy vagyok vele hogy ő megszerzi a vezetést van mikor pár száz lp-vel van mikor pár ezerrel,de utána mindíg én nyerek,kivéve mikor nem:)) -
#1664 Konami Digital Entertainment - America sent out a press release announcing the details of the final tournaments for Yu-Gi-Oh!, their respective video game and trading card game. The Yu-Gi-Oh! U.S. Finals will take place at the Comic-Con International Consumer Expo in San Diego, Calif. on July 22 and 23: "Sixteen players will compete in the U.S. Finals. Fifteen of these players have already been selected after having competed in regional tournaments across the U.S. The sixteenth player will be selected via a special Wildcard tournament, which will be open to the public, and will be hosted at Konami’s booth (#3929) at the Comic-Con International Consumer Expo in San Diego, Calif. on Saturday, July 22". People interested in competing in the U.S. Finals can register and receive a free one-day pass to Comic-Con by visiting this website. "Those who participate in the tournament will also receive exclusive Yu-Gi-Oh! trading cards and other special gifts". Also, Konami will host the Yu-Gi-Oh! World Championship 2004 Tournament on July 25 from 9 a.m. – 6 p.m. at the Anaheim Convention Center (Halls A&B): "In front of a crowd of more than 10,000 fans, 12 finalists from eight countries (USA, Japan, France, Germany, UK, Italy, Holland and Spain) will compete for the highly coveted Yu-Gi-Oh! trophy and the honor of being the Yu-Gi-Oh! World Video Game Champion". Press 'read more' for details.
kinek sok pénze van mehet :)