3263
Szal...
-
ThunderBite #1743 feltettem a reg-et. a régi dat-tal meg kinulázódnak a lapok. de elmentettem a régi reget és azzal megy. -
#1742 hmm.
reg filet feltetted ugye? próbáld meg a saját system.dat fájloddal lehet azzal működik, ha ezzel sem akkor holnap utánnajárok a dolognak. -
#1741 summon nélkül irta tehát nem tribute summon volt hanem egy special summon. ilyenor egy varázslap segitségével hivja le a szörnyet pl: polimerization, ritual vagy egyéb más varázslap ami szörnyet idéz tribute nélkül. -
ThunderBite #1740 Most meg nemindul el egyik Yugi se. -
KisKolok #1739 Ugh 2500-as 4csillagos kártya?!
Vagy ott is úgy van, mint az animében, hogy le lehet rakni tribute nélkül is? -
#1738 mail ment! -
ThunderBite #1737 elküldtem. és előre is köszi -
#1736 ja izé, a mailcimem: [email protected] -
#1735 sajna azt sehogy mert amikor felinstalállod a gamet akkor a registerybe beir egy kódot ami szerint felismeri a system.dat filet és ha a system.dat fileban nem aza kód van akkor lecserélli az alaplapokra.
mielőtt újra raktad volna a windózt kikellet volna menteni a registeryből azt a kódot.
de még megoldható csak kéne nekem a system.dat filéd. küld el nekem mailban és megpróbállom kimenteni belőlle a kódot. -
#1734 Ja, ott elég durván játszik Joey. Te hány meccset játszottál ott eddig ? Én már mindenkit (aki elérhető) megvertem 18-szor, de semmi új ellenfél nem jön Joey óta -
ThunderBite #1733 Hali!
Újra installáltam a windowszot és eltüntek a megnyert lapok. De a "System.dat"-om még megvan. Ha vki tudna segíteni hogyan tudnám visszahozni akkor légyszi írjon... -
#1732 Ja egyebkent aki asziszi magarol hogy nagy YuGiOh jatekos szereze meg GBA-ra a World Tournament editiont! Kapasbol 2500 as kartyakal tamad sumon nelkul nekem meg a legnagyobb eddig a 1700 -as volt :) -
#1731 Na Kerekes Joey is letudva... mikor jon a kov ?:) -
#1730 Érdekes, nekem gond nélkül felment, pedig nem az alapkönyvtárba van felrakva a játék. Lehet, hogy a magyar WIN miatt van gond nálatok ? -
Szuperkaraj #1729 ja próbáltam csak én béna vagyok
-
Szuperkaraj #1728 Ha valki be tudná állítani és fel tudná tenni a reget azt nagyon megköszönném
Nekem erre kéne D:\Yu-Gi-Oh\Yu-Gi-Oh Power of Chaos Common
a játék pedig D:\Yu-Gi-Oh\Yugi the Destiny\ -
kalimpa #1727 Szerintem te is írd be kézzel a registrybe. Nekem azóta megy jól. -
Szuperkaraj #1726 Nekem sehogy nem műkszik a reg
Valószínű már mindenkinek elege van a bénákból de azért megkérdezem hogy valaki tudna-e segíteni mert én(szerintem)már mindennel próbáltam
Másoltam a mappákat ami a regben volt arra a helyre meg megpróbáltam átírni is de mindig csak azt írja ki amit kalimpa is írt:nem rendszerleíró adatbázis... -
kalimpa #1725 Beírkáltam kézzel a registrybe, és így jó!
Köszi Venom! :) -
kalimpa #1724 Üdv!
Próbáltam a reg file-t, de csak egy hibaüzenetet kapok: a megadott file nem rendszerleíró adatbázis parancsfile. Most mi van ? -
Oszi #1723 Sziasztok honnan tölthetem le a Joey the Passion nevü játék bin fájlát? -
Szuperkaraj #1722 szerintetek melyik a jobb a Black Luster Soldier vagy a Black Luster Soldier-Envoy of the Beginning?? -
Szuperkaraj #1721 nem akarok más nevében írni de szerintem senki sem tudja(még),mert ha tudna remélem megírná -
#1720 ha mégsem ottlenne akkor nyizsd meg a reg filet notepaddal és ird átt az útvonalat a mappákhoz. -
#1719 jó de hol van a game könyvtára?
c:\program files\konami itt?
mert akkor ezzela reg fileval. -
kalimpa #1718 Hi!
Szóval úgy történt, hogy vinyón kaptam meg a játékot, ahonnan csak átmásoltam a könyvtárral együtt. A Yugi és a Kaiba van meg. De a paklimat tudom módosítani, tudom exportálni és importálni is. -
#1717 nemtudom beállítani a Git-et!
valaki segítsen! -
#1716 bazz hogy hogy csak áttmásoltad?
azt telepitteni kelett volna teee.
ha nincs feltelepitve a game akkor a registerid sik üres és ijenkor még a pakklidon se dudsz alakittani
olvan a game a gépedenn? -
#1715 mertha az én system.dat filemmel felülirtad a régit és felrakod a reget akkor használhatod az összes lapot. peresze ilyenkor az alap paklit rakja be. -
#1714 na várjál, azé csak ennyi van benne mert csak azt a számsort kell lecserélni. megse próbáltad felrakni a reg-et? -
kalimpa #1713 Az jó lenne, ugyanis az én reg-fileomban ennyi van:Windows
Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system]
@=""
"flcrc"=hex:82,47,89,43,01,a6,ed,02,30,20,92,08,72
szóval egy értelmes reg-nek igen örülnék.
-
#1712 figy most munkahejen vagyok majd délután 3 kor megyek haza kijavittom neked a reg filet.
de ha ki akarod most szedni nyizsd meg szövegszerkesztővel(notepad)a *.reg filet és szedd ki azt a sort ami azt jelöli hogy hova van felinstalálva game, vagy ird átt arra az útvonalra ahova te felinstaláltad(ezlessz a legjobb megoldás). úgy műxeni fog. -
Szuperkaraj #1711 szedjél le hozzá trainert -
Szuperkaraj #1710 mégsem jó,csak +100/100 nem 500 -
kalimpa #1709 Neeeeeeeeeeeeeem.....nem vagyok időmilliomos, és nem akarok toprongy paklival nyomatni a köcsög Kaiba ellen...:) Help! -
Szuperkaraj #1708 Solemn Wishes! -
Szuperkaraj #1707 jácc sokat -
Szuperkaraj #1706 Végre egy jó lap:Machine King 2200/2000
Gép tipusú szörnyekért fejenként +500 atk és def -
kalimpa #1705 Akkor hogy szerezzem meg az összes lapot? Már az is jó lenne, ha a yugiból meglenne mind...Mert az a problémám, hogy nekem nem telepítve van egyik sem, hanem csak átmásolva, és nem tudom a reg filet használni. -
#1704 9 csillag