3263
Szal...
  • ThunderBite
    feltettem a reg-et. a régi dat-tal meg kinulázódnak a lapok. de elmentettem a régi reget és azzal megy.
  • Venom
    hmm.
    reg filet feltetted ugye? próbáld meg a saját system.dat fájloddal lehet azzal működik, ha ezzel sem akkor holnap utánnajárok a dolognak.
  • Venom
    summon nélkül irta tehát nem tribute summon volt hanem egy special summon. ilyenor egy varázslap segitségével hivja le a szörnyet pl: polimerization, ritual vagy egyéb más varázslap ami szörnyet idéz tribute nélkül.
  • ThunderBite
    Most meg nemindul el egyik Yugi se.
  • KisKolok
    Ugh 2500-as 4csillagos kártya?!
    Vagy ott is úgy van, mint az animében, hogy le lehet rakni tribute nélkül is?
  • Venom
    mail ment!
  • ThunderBite
    elküldtem. és előre is köszi
  • Venom
    ja izé, a mailcimem: [email protected]
  • Venom
    sajna azt sehogy mert amikor felinstalállod a gamet akkor a registerybe beir egy kódot ami szerint felismeri a system.dat filet és ha a system.dat fileban nem aza kód van akkor lecserélli az alaplapokra.
    mielőtt újra raktad volna a windózt kikellet volna menteni a registeryből azt a kódot.
    de még megoldható csak kéne nekem a system.dat filéd. küld el nekem mailban és megpróbállom kimenteni belőlle a kódot.
  • Cobra.
    Ja, ott elég durván játszik Joey. Te hány meccset játszottál ott eddig ? Én már mindenkit (aki elérhető) megvertem 18-szor, de semmi új ellenfél nem jön Joey óta
  • ThunderBite
    Hali!
    Újra installáltam a windowszot és eltüntek a megnyert lapok. De a "System.dat"-om még megvan. Ha vki tudna segíteni hogyan tudnám visszahozni akkor légyszi írjon...
  • Sephi
    Ja egyebkent aki asziszi magarol hogy nagy YuGiOh jatekos szereze meg GBA-ra a World Tournament editiont! Kapasbol 2500 as kartyakal tamad sumon nelkul nekem meg a legnagyobb eddig a 1700 -as volt :)
  • Sephi
    Na Kerekes Joey is letudva... mikor jon a kov ?:)
  • Cobra.
    Érdekes, nekem gond nélkül felment, pedig nem az alapkönyvtárba van felrakva a játék. Lehet, hogy a magyar WIN miatt van gond nálatok ?
  • Szuperkaraj
    ja próbáltam csak én béna vagyok
  • Szuperkaraj
    Ha valki be tudná állítani és fel tudná tenni a reget azt nagyon megköszönném
    Nekem erre kéne D:\Yu-Gi-Oh\Yu-Gi-Oh Power of Chaos Common
    a játék pedig D:\Yu-Gi-Oh\Yugi the Destiny\
  • kalimpa
    Szerintem te is írd be kézzel a registrybe. Nekem azóta megy jól.
  • Szuperkaraj
    Nekem sehogy nem műkszik a reg
    Valószínű már mindenkinek elege van a bénákból de azért megkérdezem hogy valaki tudna-e segíteni mert én(szerintem)már mindennel próbáltam
    Másoltam a mappákat ami a regben volt arra a helyre meg megpróbáltam átírni is de mindig csak azt írja ki amit kalimpa is írt:nem rendszerleíró adatbázis...
  • kalimpa
    Beírkáltam kézzel a registrybe, és így jó!

Köszi Venom! :)
  • kalimpa
    Üdv!

Próbáltam a reg file-t, de csak egy hibaüzenetet kapok: a megadott file nem rendszerleíró adatbázis parancsfile. Most mi van ?
  • Oszi
    Sziasztok honnan tölthetem le a Joey the Passion nevü játék bin fájlát?
  • Szuperkaraj
    szerintetek melyik a jobb a Black Luster Soldier vagy a Black Luster Soldier-Envoy of the Beginning??
  • Szuperkaraj
    nem akarok más nevében írni de szerintem senki sem tudja(még),mert ha tudna remélem megírná
  • Venom
    ha mégsem ottlenne akkor nyizsd meg a reg filet notepaddal és ird átt az útvonalat a mappákhoz.
  • Venom
    jó de hol van a game könyvtára?
    c:\program files\konami itt?
    mert akkor ezzela reg fileval.
  • kalimpa
    Hi!

Szóval úgy történt, hogy vinyón kaptam meg a játékot, ahonnan csak átmásoltam a könyvtárral együtt. A Yugi és a Kaiba van meg. De a paklimat tudom módosítani, tudom exportálni és importálni is.
  • samsung
    nemtudom beállítani a Git-et!
    valaki segítsen!
  • Venom
    bazz hogy hogy csak áttmásoltad?
    azt telepitteni kelett volna teee.
    ha nincs feltelepitve a game akkor a registerid sik üres és ijenkor még a pakklidon se dudsz alakittani
    olvan a game a gépedenn?
  • Venom
    mertha az én system.dat filemmel felülirtad a régit és felrakod a reget akkor használhatod az összes lapot. peresze ilyenkor az alap paklit rakja be.
  • Venom
    na várjál, azé csak ennyi van benne mert csak azt a számsort kell lecserélni. megse próbáltad felrakni a reg-et?
  • kalimpa
    Az jó lenne, ugyanis az én reg-fileomban ennyi van:Windows

Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos\system]
    @=""
    "flcrc"=hex:82,47,89,43,01,a6,ed,02,30,20,92,08,72

szóval egy értelmes reg-nek igen örülnék.
  • Venom
    figy most munkahejen vagyok majd délután 3 kor megyek haza kijavittom neked a reg filet.
    de ha ki akarod most szedni nyizsd meg szövegszerkesztővel(notepad)a *.reg filet és szedd ki azt a sort ami azt jelöli hogy hova van felinstalálva game, vagy ird átt arra az útvonalra ahova te felinstaláltad(ezlessz a legjobb megoldás). úgy műxeni fog.
  • Szuperkaraj
    szedjél le hozzá trainert
  • Szuperkaraj
    mégsem jó,csak +100/100 nem 500
  • kalimpa
    Neeeeeeeeeeeeeem.....nem vagyok időmilliomos, és nem akarok toprongy paklival nyomatni a köcsög Kaiba ellen...:) Help!
  • Szuperkaraj
    Solemn Wishes!
  • Szuperkaraj
    jácc sokat
  • Szuperkaraj
    Végre egy jó lap:Machine King 2200/2000
    Gép tipusú szörnyekért fejenként +500 atk és def
  • kalimpa
    Akkor hogy szerezzem meg az összes lapot? Már az is jó lenne, ha a yugiból meglenne mind...Mert az a problémám, hogy nekem nem telepítve van egyik sem, hanem csak átmásolva, és nem tudom a reg filet használni.
  • Luiprima
    9 csillag