3263
Szal...
-
#1663 nah pl most összepakta magát,egész rendesen szivat már vagy 15 perce játszom ezt a nyamvadt partit és nem én vezetek:))
Igaz míg nekem 4 lap van a graveyard-ban neki meg 14:) -
Szuperkaraj #1662 ja így majd a végén nem kell arra várni mikor 2 hiányzik hogy mikor nyered meg őket
Nekem egyik sincs fullra megcsinálva mert a Kaibásban és a Yugisban is 2-2 hiányzik!!!!!! -
#1661 de legalább folyamatosan új lapokat lehet nyerni:)) -
Szuperkaraj #1660 Dark Spirit of the Silent most nyertem -
Szuperkaraj #1659 én meg gagyi szörnyeket nyerek állandóan:atk/750 def/600 vagy atk/1650 def/1200 effect 1 áldozatért -
Szuperkaraj #1658 nekem fordítva -
#1657 asszem a michizure megvan,de a másik nincs meg -
Szuperkaraj #1656 Meg a Michizure is -
Szuperkaraj #1655 a Sebek's Blessing egy nagyon jó kártya.Megvan? -
#1654 1x sikerült vele egy nagyon brutál játszmát lenyomni,csak elfelejtettem elmenteni:)) -
Szuperkaraj #1653 nekem egyik sincs meg csak ő jáccotta ki
nekem 6(most éppen jáccok)de néha tényleg képes összeszedni magát -
#1652 jah benne van,csak nekem nincs meg:((
csak a blue eyes toon kártya van meg nekem de azzal így sokra nem megyek...
Ráadásul állandóan gagyi spell lapokat nyerek...
és az a joey gyerek meg 7 csillagos de még mindíg eléggé gyér,bár vannak olyan partik ahol képes összeszedni magát. -
Szuperkaraj #1651 Ezeket is onnan vágtam! -
Szuperkaraj #1650 -
Szuperkaraj #1649 Benne van a Mesevilág is -
Szuperkaraj #1648 szóltok -
Szuperkaraj #1647 Na mit szólok a Dark Necrofearhoz? -
#1646 Szerintem most van annyi kártya a játékban, mint a WWE-ben. -
Szuperkaraj #1645 Ezt a játékból vágtam ki
-
Szuperkaraj #1644 -
Szuperkaraj #1643 6*
Egyébként benne van a játékban a Dark Necrofear is! -
#1642 4 csillagos a Joey és mégis olyan bénán játszik, hogy unalom ellene játszani -
Szuperkaraj #1641 Na legközelebb már csak holnap írok... -
Szuperkaraj #1640 kösz
-
#1639 jah az kell a nyerőgép laphoz,ha párosítod vele akkor 700 ponttal növeli az Atk és a DEf értékét a lapnak -
Szuperkaraj #1638 Nem arra gondoltam,bocs hülyén írtam az oldalt lévő 7 colored alatt amin 3 kártyát lehet használni -
#1637 Versago the destroyer asszem ez a pontos neve: ez egy jó kis lap a polimerizációnál fel lehet használni,bár melyik szörnyet amelyik a polihoz kell lehet vele helyettesíteni!
pl.: blue-eyes ultimate dragon-hoz kell 2 blue eyes és ha van versago lapod akkor is megtod csinálni a polimerizációt -
Szuperkaraj #1636 Na szóval:a 7 colored alatti kártya??? -
#1635 -
Szuperkaraj #1634 A képeden a 7 colored fish alatt lévő kártya mire jó mert nekem olyanom nincs -
#1633 azért kevés benne a yoes lap,mert mostanság csak varázs meg trap lapokat nyerek amiket meg nem akarok használni,mert nem túlzottan jók legalábbis sztem -
Szuperkaraj #1632 Én megnéztem és jó pakli csak kevés benne a Joeys lap úgy látom inkább Kaibásat használsz,nem mintha baj lenne.
Ja és még valami:ha azt akarod hogy sokan lássák akkor ne linkeld hanem szúrd be a képet,mint én:)) -
Szuperkaraj #1631 nemtom nem szoktam védekezni...inkább támadni mert védekezésre ott a Swords of Revealing light meg ugye az említett Wabokuk meg a Mirror Force és nekem ennyi elég is de azért kössz a tanácsokat -
#1630 és az enyémet senki sem nézte meg:(( -
Szuperkaraj #1629 tudom majd bele fogom tenni a Labyrinth wallt(valhogy így hívják)meg még Giant Soldier of Stoneból 2,de a Labyrinth wallt azt a Wall Shadow miatt is beteszem. -
#1628 túl sok ez a lapmennyiség,ráadásul egy csomó felesleges lap van benne,jah és tényleg védekező lapok kellenek bele:) -
Szuperkaraj #1627 Lightning Blade asszem harcosnak +800 atk és minden víz tipusú szörnynek -500 -
#1626 Nem az igazi, sok az 57 lap, pl a Yami-t meg a Waboku-kat kiszedheted nyugodtan, illetve a Space Typhoon melletti kardot is (nem tudom hogy hívják). -
#1625 azért nem jo mert nincs benne védekezo lap!:P -
Szuperkaraj #1624 bocs ha túl nagy lett