3263
Szal...
-
bobo11 #1783 sziasztok
tudtok segiteni a joe val szeretnék lan-ba játszani de mindig kifagy a gépem ha rámegyek a duel modra amugy megy a jaték,összekötöttem a két gépet utána hogy kell valamit bekell állitani vagy mivan tudtok segiteni elmagyarázni hogy állitsam be vagy használjam
elöre is köszi
üdv -
#1782 az egy jó kis lap,amíg nem szedik le addig az összes flippes effektet hatástalanítja...
a magical hat meg nem olyan nagy durranás,asszám már nincs is bennt a paklimban -
ThunderBite #1781 Végre én is befejeztem. Már azthittem soha nemadja meg az utolsó lapot. Tudja vki hogy a Mirc-en merre találok Magyar Yugi szobát??? -
Szuperkaraj #1780 De nekem nincsen Magicial Hat-em meg az alsó sorban balról a 6. lap -
Szuperkaraj #1779 kb. 43% asszem -
ez sem egy erős pakli... -
#1777 a lapok hány százaléka van meg neked? -
Szuperkaraj #1776 -
kalimpa #1775 Mehet bele még Morphing Jar, Cyber Jar, Card Destruction -
Szuperkaraj #1774 szerintem nem jó a paklim -
#1773 nyomj be egy képet a paklidról,kiváncsi vagyok rá:) -
Szuperkaraj #1772 nekem szivatja magát is mert mindig olyan effektes szörnyeket tesz ki ami miatt felvehet egy kártyát a kezébe -
kalimpa #1771 Remélem ahogy nő a csillagok száma, úgy fog nehezedni, mert így nem túl nagy kihívás... -
#1770 ja pl needle worm :) meg gravekeepers servant :) -
kalimpa #1769 Hi!
Gondolom nem én vagyok az első, akinek eszébe jut :), de próbáljátok ki dobatós lapokkal a játékot. Elég könnyen be lehet szívatni az ellent, mert mindig 40 lappal játszik, és azt azért elég könnyen le lehet fogyasztani...:) -
kev #1768 jah még vmi.....
az import-export-ot ne nagyon használjátok ettől lehetnek még gondok (persze nem minden esetben) főleg ha egyik másik rész kártyáit próbáljátok.
úgy is meglesznek a kártyák mert autómatikusan tovább visza a joey a kaiba-nál meg az említett update kell.
üdv: megint én:ridley -
kev #1767 Nekem is voltak gondok a save gaméval..bár csak az első résznél.
úgy vettem észre a yu-gi-oh common mappában lévő system.dat(asszem :) csak 1 file van)ez kergül meg valamiért.
szóval ha fut minden rendesen akkor gyakran mentegessétek ezt a file-t (vhova)és ha beüt a crack akkor vissza másoljátok.
szerintem a regezés nem jön be mert nekem van egy régi "rossz" file-om és ha vissza másolom akkor rossz az első rész ha azt használom amit most akkor meg megy minden.
érdemes feltenni sorrenben a gamékat és a kaiba után updatelni a yugit(így ez 2.0-ás lesz)
én sajna ezért kezdtem előröl de most minden jó...még :)
240/771...1 hét alatt
üdv:ridley voltam...kev a haver akinél épp vagyok :) -
Oszi #1766 Sziasztok kinek mi a kedvenc kártyája a Joey the Passionben
nekem a Buster Blader? -
antijedi #1765 nem csak lanon ovlass vissza..., amugy akor ki miylen irccsatin van most ? :) -
ThunderBite #1764 Multizni csak Lan-on lehet. -
#1763 vki tudja már hogy hogyan lehet multizni a joey-ban??
bár mondjuk még csak a lapok 37% van meg,de szívesen játszanék már multit:)) -
ThunderBite #1762 Én még csak olyat láttam ami egy nemlétező hejre akarta tenni a save-t. A haveromnak az F:\-re akarta tenni, neki meg a D:\ volt az utolsó. -
#1761 vagy csak simánn nem irja be hogy hova rakja fel a gamet. -
#1760 jaja. valamejik windowsnál nemrakja fel a reget. -
ThunderBite #1759 a windows reg-jében kell megadnod hogy hova tegye a savekat. nekem meg úgyrémlik ezt már leírták korábban. -
zsloti #1758 Sziasztok
Lenne egy problémám a Yu-gi-oh pc-s változataival
Se a kaiba se a Joey nem menti el a megszerzett lapokat hiába nyerek egy csomó lapot másnap már nincs meg
Ha valaki tud megoldást segítsen
Az ujrainstallálásokon már tul vagyok
Köszi
Ui:ne azt írjátok hogy olvassak vissza mert már végigolvastam az egészet és vagy nem voltam elég figyelmes vagy nem volt válasz de nem találtam -
steweee #1757 hogy is hangzik az az állati jó mondat amit az ellenfelünk mond hogy nem győzhetsz?
"do you really think you are going to beat me?......"
már nincs meg a játék, de ez a mondat király volt. leírná vki? -
#1756 onnan töltöttem már fele lentvan de hétvégénn letörölték :( -
Oszi #1755 Szia Venom erről az oldalról letöltheted:http://gportal.hu/portal/maxpegasus/ -
#1754 láttam de nemtudok felcsatlakozni arra az ftp-re sajna :( -
#1753 Venom -> #1574 -
#1752 sajna nekem még nincs meg a Joey mert nincs egy szaros warez oldal ahonnan ingyen leszehetném :(
sms-webesre meg Szlovákiából nem lehet sms-t küldeni. -
ThunderBite #1751 kössz. De a tiédből még hiányzik Joey 350kártyája. Nekem már volt belőle 160kártya. -
#1750 baze ha szóljá hogy full save kell:
http://venom.elastoprint.com/PoC-KtR-allcards.rar
itt az enyém. -
ThunderBite #1749 Hi Sephi!
Nemtudnád véletlenül elküldeni a "System.dat"-ot és a Regben lévő kódot? Mert nekem most tűnt el 580kártya és semmi kedvem előről kezdeni. Mail címem "[email protected]". Előre is köszi... -
#1748 Én meg úgy gondoltam, hogy te is játszol a World Tournamenttel, és hogy ott hogy állsz, mert kicsit unalmas így, hogy jó ideje se új ellenfél, se új lap. Egyébként érdekes, mert a PC-s Joeyban vannak olyan lapok, amikkel a WTC-ben nem találkoztam. -
#1747 En ugy ertettem hogy mar 100% osan kijacottam Joey-t is. A mikor jon a kovetkezo jatekos mondatomat ugy ertettem hogy a Konami mikor ad ki egy uj YuGiOh-t uj szereplovel. -
ThunderBite #1746 De a Joey mellett van exporter, esetleg nemlétezik importer? -
ThunderBite #1745 a kártyák nemjöttek vissza. csak az a pár amit már nyertem a nullázódás után. -
#1744 szal akkor mostmár minden okés?
akkor levolt mentve a registerynek aza része ami a kódot tartalmazza?