3263
Szal...
-
steweee #1823 na, már vannak nyert meccseim is. amit még nem értek, hogy hogyan lehet az új kapott kártyákat belekeverni a pakliba. vagy egy olyan menüpont hogy deck kondtruction , de nem értem hogy kell kezelni.
a kaiba the revenge a legújabb része?
találtam egy hibát, a tributa of the doomed ha jól emléxem a lap nevére, két múmia van rajta, ha úgy aktiválom hogy nincs a kezemben monstrás lap amit fel lehet áldozni hogy kinyírjak egy ellenséges monstát, akkor ugyan megjelenik a panel a választáshoz üresen, és ott azzal annyi is a dolognak, semmivel nem lehet visszafordítani(ctrl-alt-del/reset)mint mondjuk egy varázslatnál jobb esc-vel -
#1822 Bocs, de
Akkor komolyra fordítva a szót, az ATK érték támadóállásba számít, a DEF pedig védekezőállásban (lerakásnál jobb gombbal tudod védekező pozícióba lerakni). Ha a megtámadott szörny értéke kisebb (támadó állásban az ATK, védekezőben a DEF számít), mint a támadó szörny ATK-ja, akkor az megsemmisül. Ha a megtámadott szörny védekező állásban van és több a DEF-je, mint a támadó ATK-ja, akkor a támadó szörny tulajdonosa a különbséget elveszti az életerejéből, de a szörnye nem semmisül meg.
Ajánlok egy alapfokú angol tudást a játékhoz és a tutorial megnézését. -
steweee #1821 még nagyon amatő vagyok, sosem játsottam kártyákkal, de megtetszuett ez a játék. sok mindenre rájöttem, de pl hol látszik a mondtrák életereje? arra rájöttem hogy amennyivel nagyobb az aTK (attack) mint a DEF (defense) annyit sebez rajta, ugye? -
ThunderBite #1820 Ha vkinek kellene:
Teljes pakli
-
R3sp3ct #1819 Hi!
valaki megtudja mondani meik porton megy a yugioh multija? -
#1818 GIT? hmmmmm.....megkeressük :) -
ThunderBite #1817 Van rá egy GIT nevű progi, csak sajna nemtom beállítani.
Ha visszaolvasol megtalálod. -
R3sp3ct #1816 Hi!
Valaki leírná hogy lehet-e a "JOEY THE PASSION" Pc-s verziójába neten multizni? és ha lehet
akkor kell hozzá valami progi?vagy csak lanon megy a multi? -
ity #1815 Jobb későn mint soha :)
Köszi még1x. -
Gotenkskun #1814 szia, nekem is kéne :) [email protected] -ra küld lécci -
ThunderBite #1813 bocsi a késés miatt, de nyaralni voltam.
már elküldtem... -
xtimer #1812 [email protected] -
xtimer #1811 nekem is küld el
köszi -
ity #1810 Akkor légy szíves az [email protected] -ra küldd el.
Előre is köszi. -
ThunderBite #1809 Nekem megvan.
Ha adsz egy Emailt, elküldöm. -
ity #1808 A Joey the Passion 63.5%-ánál (490/771) "meguntam" a játékot, de azért belenéznék a full pakliba, hátha vissza jönne tőle a játék kedvem újra :)
Ha tudna vki küldeni (vagy belinkelni) egy 771 lapos system.dat-ot (reg-el együtt) azt nagyon megköszönném. -
xtimer #1807 Nah mi van?
már senkisem tolja a gémet? -
netkoo #1806 Hi all:)
Most szereztem meg ezt ajátékot;) Nagyon jo csak nem tudom meik kártya mit tud:(Nem álllok jól az angolla:)
Tudna valaki valamien keirást küldeni akártyák rol?
-
Szuperkaraj #1805 Próbáld meg letöltésvezérlő nélkül -
Gotenkskun #1804 Többször is letöltöttem más yugi játékokat más helyekről is próbálkozva, de semi változás. :( -
#1803 Hy
A Yu-Gi-Oh The Movie -t megcsinálták már????
Ha igen lelehet tölteni valahonnét??? -
Szuperkaraj #1802 Szerintem azért írja azt neked mert nem tudja kicsomagolni a Data1.cab nevű fájl-t
Próbáld meg letölteni még1-szer -
Gotenkskun #1801 sziasztok, letöltöttem a játékot de mindig ezt írja ki telepítéskor: Error 1311.Source file not found F:\Data1.cab. verifry that the file exists and that you can access it. -
Szuperkaraj #1800 Majd még meglátjuk... -
Tomifan #1799 Hi!
SZUPIKARAJ korlátlan neted van? Nyess fel egy képet a kárgyáidról akkor holnap /8:00/ az én paklimat is láthatod! -
pafi #1798 Nem olvastam vissza ezernyolcszáz üzenetet, de kéne egy editor a voice.dat-hoz.
Ha kicserélem egy ugyanojan nevű, de 0 biteos file-ra akkor nem dumál a kis genyó, de nincs zene sem, azt meg szerettem. Más megoldás is érdekelne ha van. (Arra, hogy ne dumáljon annyit) -
Szuperkaraj #1797 ja jó ezt nem tudtam -
#1796 Tomiboj az már bizonyitotta, hogy okos ember, hagyjad :) -
Szuperkaraj #1795 Ja,és ez egy normális topic nem pedig azért van hogy fikázzuk a másikat ha azt akarod akkor pedig ezt a topicot látogasd -
Szuperkaraj #1794 1.Lehet hogy igen,de ha megkérhetlek ne becsülj alá
2.Dobj fel róla egy képet
3.A medve a kanalat nemhiszem hogy le tudná nyomni,főleg hogy nincs is kanala! -
Tomifan #1793 Egyébként ma reggel akasztottam ki! -
Tomifan #1792 csákány!SZUPERKARAJ nagyon gyenge paklid az enyém úgy lenyomná a tiedet mint medve a kanalat -
bobo11 #1791 szia
az rip én irtam be azt régen én is onnan szedtem le annao,de már most szedem torrent-röl iso-ba azért köszi -
#1790 Hi
1574 Itt még mindig fennt van -
bobo11 #1789 iso-t merre találok tudnál nekem segiteni
köszönöm
üdv -
#1788 a ripelt gamek legtöbbje kacat és sztem azis. szerezz be egy iso-t inkább. mentés is azé nem működik. -
bobo11 #1787 vazzeg ez mindig kifagy ha multizni szeretnék a másik gépen minden rendben,mivel akadhat? -
bobo11 #1786 azt meg hogy ugyanis ripellt game és nincs uninstall -
#1785 Gond van a registryben, esetleg próbálj egy reinstallt. -
bobo11 #1784 sziasztok
miért irja ki a joe-s ban amikor mentenék hogy failid to save file?