3263
Szal...
  • steweee
    na, már vannak nyert meccseim is. amit még nem értek, hogy hogyan lehet az új kapott kártyákat belekeverni a pakliba. vagy egy olyan menüpont hogy deck kondtruction , de nem értem hogy kell kezelni.

a kaiba the revenge a legújabb része?

találtam egy hibát, a tributa of the doomed ha jól emléxem a lap nevére, két múmia van rajta, ha úgy aktiválom hogy nincs a kezemben monstrás lap amit fel lehet áldozni hogy kinyírjak egy ellenséges monstát, akkor ugyan megjelenik a panel a választáshoz üresen, és ott azzal annyi is a dolognak, semmivel nem lehet visszafordítani(ctrl-alt-del/reset)mint mondjuk egy varázslatnál jobb esc-vel
  • Cobra.
    Bocs, de
    Akkor komolyra fordítva a szót, az ATK érték támadóállásba számít, a DEF pedig védekezőállásban (lerakásnál jobb gombbal tudod védekező pozícióba lerakni). Ha a megtámadott szörny értéke kisebb (támadó állásban az ATK, védekezőben a DEF számít), mint a támadó szörny ATK-ja, akkor az megsemmisül. Ha a megtámadott szörny védekező állásban van és több a DEF-je, mint a támadó ATK-ja, akkor a támadó szörny tulajdonosa a különbséget elveszti az életerejéből, de a szörnye nem semmisül meg.
    Ajánlok egy alapfokú angol tudást a játékhoz és a tutorial megnézését.
  • steweee
    még nagyon amatő vagyok, sosem játsottam kártyákkal, de megtetszuett ez a játék. sok mindenre rájöttem, de pl hol látszik a mondtrák életereje? arra rájöttem hogy amennyivel nagyobb az aTK (attack) mint a DEF (defense) annyit sebez rajta, ugye?
  • ThunderBite
    Ha vkinek kellene:
    Teljes pakli
  • R3sp3ct
    Hi!

valaki megtudja mondani meik porton megy a yugioh multija?
  • Icewind
    GIT? hmmmmm.....megkeressük :)
  • ThunderBite
    Van rá egy GIT nevű progi, csak sajna nemtom beállítani.
    Ha visszaolvasol megtalálod.
  • R3sp3ct
    Hi!

Valaki leírná hogy lehet-e a "JOEY THE PASSION" Pc-s verziójába neten multizni? és ha lehet

akkor kell hozzá valami progi?vagy csak lanon megy a multi?
  • ity
    Jobb későn mint soha :)
    Köszi még1x.
  • Gotenkskun
    szia, nekem is kéne :) [email protected] -ra küld lécci
  • ThunderBite
    bocsi a késés miatt, de nyaralni voltam.
    már elküldtem...
  • xtimer
    [email protected]
  • xtimer
    nekem is küld el
    köszi
  • ity
    Akkor légy szíves az [email protected] -ra küldd el.
    Előre is köszi.
  • ThunderBite
    Nekem megvan.
    Ha adsz egy Emailt, elküldöm.
  • ity
    A Joey the Passion 63.5%-ánál (490/771) "meguntam" a játékot, de azért belenéznék a full pakliba, hátha vissza jönne tőle a játék kedvem újra :)
    Ha tudna vki küldeni (vagy belinkelni) egy 771 lapos system.dat-ot (reg-el együtt) azt nagyon megköszönném.
  • xtimer
    Nah mi van?
    már senkisem tolja a gémet?
  • netkoo
    Hi all:)
    Most szereztem meg ezt ajátékot;) Nagyon jo csak nem tudom meik kártya mit tud:(Nem álllok jól az angolla:)
    Tudna valaki valamien keirást küldeni akártyák rol?
  • Szuperkaraj
    Próbáld meg letöltésvezérlő nélkül
  • Gotenkskun
    Többször is letöltöttem más yugi játékokat más helyekről is próbálkozva, de semi változás. :(
  • Patesz
    Hy

A Yu-Gi-Oh The Movie -t megcsinálták már????
    Ha igen lelehet tölteni valahonnét???
  • Szuperkaraj
    Szerintem azért írja azt neked mert nem tudja kicsomagolni a Data1.cab nevű fájl-t
    Próbáld meg letölteni még1-szer
  • Gotenkskun
    sziasztok, letöltöttem a játékot de mindig ezt írja ki telepítéskor: Error 1311.Source file not found F:\Data1.cab. verifry that the file exists and that you can access it.
  • Szuperkaraj
    Majd még meglátjuk...
  • Tomifan
    Hi!
    SZUPIKARAJ korlátlan neted van? Nyess fel egy képet a kárgyáidról akkor holnap /8:00/ az én paklimat is láthatod!
  • pafi
    Nem olvastam vissza ezernyolcszáz üzenetet, de kéne egy editor a voice.dat-hoz.
    Ha kicserélem egy ugyanojan nevű, de 0 biteos file-ra akkor nem dumál a kis genyó, de nincs zene sem, azt meg szerettem. Más megoldás is érdekelne ha van. (Arra, hogy ne dumáljon annyit)
  • Szuperkaraj
    ja jó ezt nem tudtam
  • Jonny87
    Tomiboj az már bizonyitotta, hogy okos ember, hagyjad :)
  • Szuperkaraj
    Ja,és ez egy normális topic nem pedig azért van hogy fikázzuk a másikat ha azt akarod akkor pedig ezt a topicot látogasd
  • Szuperkaraj
    1.Lehet hogy igen,de ha megkérhetlek ne becsülj alá
    2.Dobj fel róla egy képet
    3.A medve a kanalat nemhiszem hogy le tudná nyomni,főleg hogy nincs is kanala!
  • Tomifan
    Egyébként ma reggel akasztottam ki!
  • Tomifan
    csákány!SZUPERKARAJ nagyon gyenge paklid az enyém úgy lenyomná a tiedet mint medve a kanalat
  • bobo11
    szia
    az rip én irtam be azt régen én is onnan szedtem le annao,de már most szedem torrent-röl iso-ba azért köszi
  • Luiprima
    Hi
    1574 Itt még mindig fennt van
  • bobo11
    iso-t merre találok tudnál nekem segiteni
    köszönöm
    üdv
  • Venom
    a ripelt gamek legtöbbje kacat és sztem azis. szerezz be egy iso-t inkább. mentés is azé nem működik.
  • bobo11
    vazzeg ez mindig kifagy ha multizni szeretnék a másik gépen minden rendben,mivel akadhat?
  • bobo11
    azt meg hogy ugyanis ripellt game és nincs uninstall
  • Cobra.
    Gond van a registryben, esetleg próbálj egy reinstallt.
  • bobo11
    sziasztok
    miért irja ki a joe-s ban amikor mentenék hogy failid to save file?