3263
Szal...
-
#1863 Mit szólnátok,ha rendeznénk a neten egy bajnokságot ebből??
(honlap,fórum,chat,stb..)
Privátban várom a véleményeket és azoknak a jelentkezését akik segítenének ezt megvalósítani!! -
ThunderBite #1862 Helyesbítek.
Olyat aki nem routeres, mert sajna én az vok :( -
ThunderBite #1861 Keresek vkit, akinek van MSNje, mind3YuGiOh és a GIT nevű progi.
Végre ki akarom próbálni neten és a tapasztalokat megosztani, hogy mégtöbben Yugizzanak neten. -
#1860 na találtam egy leirást a GIT használlatára itt.
Kikellene próbálni hogy joey the passionnal műxik-e a dolog.
Csak olyan ember kell aki tud hostolni :) -
#1859 őőőőő hanem miért? :P -
CéZé #1858 nem jött 1 db privát sem :)))
de nem is azért kérdeztem :) -
#1857 naná!!! :)
privibe már megköszöntem de köszi még 1x :)
nos mosthogy már nekem is megvan kérema replayeket -
CéZé #1856 na sikerült? -
CéZé #1855 olvasd a prividet :) -
#1854 :S mondom inygenes...
sms fizetősre nemtudok regisztrálni mert külföldről nemlehet magyarba emeltdijasra sms-t küldeni:( -
steweee #1853 http://wandoo.try.hu/ -
#1852 Joey The Passion fentvan valami ingyenes hejenn?
Még mindig nemsikerült beszereznem :( -
steweee #1851 letölthető valyon még vhonnan a yugi the destiny? mikor jelent meg ? tavaly? -
#1850 Yugi The Destiny
Kaiba The Revenge
Joey The Passion - ebben már van PvP, de csak LAN-on
Ahhoz, hogy minden kártyád meglegyen, kell mindhárom verzió. -
steweee #1849 időrendbe hogy jelentek meg. nekem két részem van meg. a kaiba revenge és a joey the passion. akkor van még kettő? és mikor jelentek meg? -
#1848 köszi -
#1847 Hogy honnan tudnád leszedni, azt nem tudom. A 3. részben van multi, de csak LAN-on keresztül, de amit az előbb írtam programot, azzal elvileg megoldható az interneten keresztüli játék is. Sajnos mindegyik részben csak egy ellenfél van. -
#1846 Sziasztok.
Honnan lehet letölteni a legújjab részt?
ÉS lehet multizni a játékkal?
Nekem a Yugi The Destiny van meg de avval nem lehet multizni, és csak egy emberrel tudok játszani. -
#1845 GIT fórum
Ez az a program, amivel lehet LAN kapcsolatot emulálni interneten keresztül. Valakik kipróbálhatnák, hogy működik-e. -
kalimpa #1844 Nem, 3 rész volt...Yugi, Kaiba, Joey -
#1843 Tudtommal 2 rész jött ki eddig PC-re a Kaiba the revenge ez volt az első a Joey a 2. -
steweee #1842 hány része van már enne? power of chaos a legújabb és joey the passion van még meg nekem, de azt hiszem van egy harmadik is, mi annak a neve ? -
#1841 kijött a film.
[b]XviD Yu Gi Oh The Movie (2004) *DVDRiP* ALLIANCE[b] -
#1840 Bocs hogy én is ezzel zargatlak benneteket az unokaöcsém paklija is eltűnik nem tud valaki segíteni? Evin ezt a módszert hogy kell csinálni? -
#1839 :)) -
#1838 Csak ez a jó megoldás. Kell egy mentés a regisztrációjáról, egy másolat a system.dat-ról, és a deck.ydc fájlról. Ezeket csak akkor kell használni, ha újrarakod a Windowst, vagy másik gépre akarod rakni. Egyébként mindennek maradnia kellene.
Ha nagyon ráunnál a www.gamecopyworld.com-on van teljes pakli, ugyanezzel a megoldással. -
#1837 Szisztok!
Új játékos vagyok és tudom, hogy már néhányszor elhangzott itt ez a kérdés, de még mindig nem bírom megoldani azt, hogy ne tűnjenek el a kártyáim. A reg file átírása nem segít és a system.dat file ki-be másolgatása sem eredményes. Amikor másnap újra akarok játszani, akkor csak az alapdecket adja be. Ha valakinek van már erre biztos megoldása plíz segítsen. Köszi. -
#1836 Vagy ne bénázz ennyit, vagy add fel
Mint írtam, ha a megtámadott szörny védekező pozícióban van, akkor a tulajdonosa nem veszít életerőt, ha megsemmisül a szörny, viszont ha a támadó szörny ATK-ja kisebb, mint a védekező szörny DEF-je, akkor a támadó szörny tulajdonosa elveszti a 2 érték közti különbséget az életerejéből. Ha 2 egyforma ATK-jú szörny támad egymásra, akkor mindkettő a temetőbe kerül.
Vannak flip effectes kártyák (amelyik szörny lapja narancssárga, annak van speciális képesssége), ezek akkor aktiválódnak, ha letakarva vannak a pályán és megtámadják őket. Az 1200 ATK-s szörny csak valami bónusszal (pl ATK növelő varázs- vagy csapdakártya) tudja legyözni az 1400ATK-s szörnyet (ha az is támadóállásban van). -
steweee #1835 lécci vki ! -
steweee #1834 lécci-lécci! nem tudok varázsolni, vmiért nem jelenik meg ez a lehetőség egyetlen main fázisban sem. hogyan lehet ez? mindig csak a defense position jelzés van a szörny felett, pedig tud az egyik varázsolni! és hogy lehet az hogy attack állásban egy 1200-as monstra lenyomta az én 1400-asomat? bug? sztem nem , mert a gép annyira nem hülye, hogy megtámadja akkor! biztos volt oka, de mi? -
steweee #1833 már tegnap végigolvastam az oldalt, de ott nem teljesen részletes a leírás vagy talán korábbi kártyaszabályok vannak. pl nekem előfordult olyan eset, hogy az ellenfél monstrája volt az erősebb,de nem sokkal, és a kártyám a helyén maradt, viszont levont 200 életerőt tőlem. máskor ha csak 100 atk eltérés van is pusztul a kártya. ha két azonos erejű csap össze, akkor ugye elvileg nem történik semmi. de már fordult elő hogy mind a két kártya ment a temetőbe. és végül mikor én támadtam lefordított lapját és kisebb volt az atk mint a def, volt hogy szintén nem pusztult a monstrám csak hp levonás, és volt hogy veszett a lap is. ezért kérdeztem hogy van e hpjuk a lapoknak, mert egyébként nem értem benne a logikát. és a main 1ben nálam csak a defense position jelenik meg lehetőségként, de ezt azért még ellenőrzöm, mert a varázsolós zöld szörnyem nem túl soxor van kinnt.
amire mindenképpen szeretnék választ, hogyan tudnám elölről kezdeni a játékot újrainstallálás nélkül, milyen fájlt töröljek ki, hogy csupi kártyapakli legyen nekem is és kaibanak is, mert most már túl erős a kezdeti sok győzelem miatt -
antijedi #1832 jah nagyon jók csak 5 perc után oylan unalmas lesz hogy azt kivánnád bár ki lehetne kapcsolni... :/ -
#1831 Nincs hp-je a szörnyeknek, az győz, akinek magasabb az ATK-ja (de ezt már leírtam). A játékosnak van hp-ja, és ha az megy le 0-ra, akkor veszít. Ha tud aktiválni a main phaseben képességet a szörny, akkor simán ráviszed az egeret és megjelenik az activate ikon, és nyomsz egy bal gombot (ha jól emlékszem, már rég játszottam)
Egyébként még mindig nézd meg a yugioh.fw.hu-t. -
steweee #1830 hogyan lehet előhívni a special powerjét a monstrának? mert van amelyik tud varázsolni a main 1 phaseben, de nem tudom hogy kell -
steweee #1829 hol lehet látni egy szörny hp-jét és mitől függ hogy sikertelen támadás esetén elpatkol e vagy sem? mert nem találtam benne logikát -
steweee #1828 ja,és hány része jelent meg eddig? a power of chaos, a kaliba revenge és a joey passion? mindegyikben más az ellenfél? tök jó beszólásaik vannak! már csak azért is érdemes lennek megszerezni a többit!
" do you even think for a second you're going to win me ? you are lying yourself ! " -
steweee #1827 azannyát, de belejöttem, nem bírtam abbahagyni. kár hogy most játszottam kártyás játékkal először, eleinte mindig megvert, most meg már nem tudom legyőzni, mert úgy látszik ő is fejlődött a győzelmekkel, olyan erős lapjai vannak. egy csomószor nyert a blue eyed white dragonnal. sok mindenre rájöttem közben, már egészen jól játszom, csak pár dolgot nem értek. pl mi az a side deck, és a pakli kevergetős menüpontban sosem tudom úgy elosztani a lapokat hogy jó legyen. az új lapokat már be tudom rakni a pakliba. egyébként hogyan lehetne megoldani hogy ne kellejen újrainstallálni de előlről lehessen kezdeni az egészet? az első 10 meccset elbuktam, azt sem tudtam mit hogy, hülyén hívtam le a lapokat, utána gyeregettem párat, de aztán erős lapokkal szinte mindig nyer. -
antijedi #1826 érdekes nekem a joey-s alappaklival is simán ment... :) -
#1825 Jó sok új kártya van benne, viszont ahhoz, hogy esélyed legyen Joey ellen, nem árt, ha megvan az előző két rész összes kártyája.
A deck construction alatt simán egérrel behúzod jobbról azt a kártyát, amelyiket használni szeretnéd. Kivenni a paklidból ugyanúgy tudsz (kiviszed jobbra a kártyát). Jó tanács: 45-55 között legyen a lapjaid száma.
A yugioh.fw.hu-n van magyarul szabályleírás. -
steweee #1824 Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion - na most látom hogy ez a legújabb rész. van benne vmi újdonság? vmi plusz az elődökhöz képest?