420
-
#274 Nem kell annyiszor, de konzolból lehet ezzel a módszerrel is. Erre utaltam. Uptime ügyében meg merre fussak ijedtemben? :) Nekem azért szokott max 5-6 nap lenni az uptime, mert napokig nem használom a gépem, vagy éppen zavar a zúgása, ha alszok. (nem hangos, simán tudok mellette aludni)
Aktuálisan 1 nap 12 óránál járok. -
#267 LOL. :-)
Amúgy miért kéne a linuxot annyira újraindítani? Az én uptime-om 7:33, pedig nem is vagyok rendszergazdi. Nem nagy kunszt, de mégis cáfolja egy kicsit az állításodat :-) -
#265 Én előbb ismertem meg a VS-t, nehezen tudtam átálni a vim+gcc+gdb-re, de miután megszoktam, azt mondom, hogy nem olyan rémes, mint egyesek mondják (nem itt).
Amúgy hogy jön ide a Borland Pascal?
"...NORMÁLIS hangnemben közelít affelé a réteg felé, aki a legkevésbé elégedett a termékeivel..."
Rég tudják, mi tetszik a linuxosoknak a Linuxban: az, hogy ingyenes és megbízható (nem megbízhatóbbat írtam, azt előre leírnám)
"Mit kap? Anyázást."
A Linuxosok is kaptak anyázást.
Különben is, mi lenne, ha megkérdezné az UHU Linux Kft. vezetője a Microsoft magyarországi főnökét, hogy mit tanácsolna az UHU terjesztésének sikerességéhez? -
#263 Csak hogy legyen némi gyalázás is:
Míg régen újraindításra, most beléptetésre alkalmas a bevállt eszköz. Linux alatt megmaradt az újraindítás funkciója :) -
#262 Sokáig én is azt hittem, hogy a Borland Pascalnál nincs jobb a világon :) -
#261 "Ha az MS kiváncsi a linuxosok véleményére, akkor ez nem valami "piackutatás", hanem polgárpukkasztás"
De ki is volt a bunkó ebben az esetben? Van egy cég, aki szeretne jobb programokat készíteni és NORMÁLIS hangnemben közelít affelé a réteg felé, aki a legkevésbé elégedett a termékeivel. Mit szeretne? Véleményeket, hogy jobban megfelel ennek a rétegnek is a következő terméke. Mit kap? Anyázást. -
#260 Nekem elég a vim+gcc+gdb. A VS tényleg jó, de nem szoktam álmodni róla. -
#259 Hát LOL! Te mindent elhiszel? Ha csinálok egy hasonló oldalt, ahol kiírom, hogy a Matáv minden telefonhívást lehallgat, azt is elhiszed? TÉNYEKET, ne legendákat! -
#258 Kamion = Komolyan :-) (szlengszó ebben az értelemben)
A tcpa.vajko.hu pedig nem minősül hitelesített forrásnak, mint pl. az FSecure, de azért érdekes.
A világhatalom pedig készül, csak nem úgy, ahogy várjuk. Nem lesz nyilvánvaló, nem lesz tökéletes, de bizonyos szinten az MS már uralkodó, nem "csak" pénze van, hanem hatalma is.
"Te mit gondolsz a felmérések hogyan szoktak zajlani? Ez ugyanis egy piackutatás semmi több..."
Ha az MS kiváncsi a linuxosok véleményére, akkor ez nem valami "piackutatás", hanem polgárpukkasztás. Pl.
LINUXOS 1> Ez a Surkan fiú azt akarja tudni, hogy miért használok linuxot.
LINUXOS 2> Debunkó. Mit képzel ez magáról ...
...
Kb. így értem :-) -
#257 "Persze ahoz, hogy .net-ben megoldhasd a programot, gondolom megvetted tőlük jó pénzért."
A fordító ingyenes, a framework ingyenes. Ha nem értesz hozzá, akkor nézz utána és ne beszélj sületlenségeket. Ez már a sokadik volt...
Ami pénzbe kerül, az a fejlesztőkörnyezet, de ez nem elengedhetetlen a fejlesztéshez, csupán megkönnyíti azt. Többek között a VS az a program, amiről más platformon még álmodni sem lehet... -
Zoldalma #250 Nem mondanam a Borlandrol h szar fejlesztoeszkozoket gyart, a Kylix ill. JBuilder pedig Linux/BSD alatt megfeleloen fut. -
#246 "egy papirfecnit vagy egy online kérdőiv kitöltését kérte, tényleg komoly..."
Kamion? Hol írják ezt? -
#244 Ez a vajkos csak egy fordítás.
Az eredeti Ross Andersoné, aki a cambride-i. A cím:
http://www.cl.cam.ac.uk/~rja14/ -
#241 Amúgy ha már M$ szidásnál tartunk, akkor ajánlom a http://tcpa.vajko.hu/ linket. Az ott leírtak hitelességéről nem tudok semmit, de ha a fele is igaz, akkor M$ sux. -
#240 Haveromnak az van, így gyakorlatilag használom is, de egy kicsit nehéz. -
Zoldalma #238 Meg jo hogy kapni :o))) -
Zoldalma #237 Sztem eloszor a FreeBSDvel probald, nem olyan nehez az... -
#235 Ha jól emléxem egy MSDN Universal 1 évre most 800k HUF.
gyk: az Universal a legnagyobb. Ennél már debug infos binarykat is kap az ember. -
#234 Korrekt. Lehetett volna egyből így :)
XP-hez kiegészítés: a csicsa elég egyszerűen kikapcsolható. Jóérzésű ember ki is kapcsolja. -
#232 Tudom, néha bepipulok. De az állításom érvényes. Az még szép, hogy ilyen szép cégek nyilatkoznak, mint a Symantec, meg a Norton, de én mást tapasztaltam.
A Linuxom nem fagyott le szinte soha, Win98-cal meg sok gondom volt. Az NT alapúak közül sok nem alkalmas a gépemre, mert azon lassú. A WinXP pedig undorítóan néz ki (ízlés kérdése). Marad a Linux v. BSD. A BSD egyszerűen nehéz nekem.
Én ezért vagyok Linux Fan. -
Zoldalma #230 Nade kerlek, a slusszpoenhoz kell ez a link is :
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30253
:o) -
#229 Én nem csináltam meg, de mondjuk nem azért, mert nem ment volna, hanem mert nem vagyok pösti. :) (MÉG) -
#227 Nem volt ajándék! .NET programozni kellett érte :-P -
#226 A korod jött a nickedből.
20 évesen amúgy én is meg akartam váltani a világot, nincs ezzel semmi baj. A baj ott volt, hogy nem érvekkel próbáltad. -
#223 A vinyócserék macerásabbak, de ezért van a bootolható telepítő CD meg a konzol ugye. Aztán az ember vagy ismeri és tudja mit lehet ott csinálni, vagy nem. Neked az utóbbi.
Persze volt már rá példa, hogy nem szaroztam vele, hanem újraraktam. -
#222 kb. ugyanennyi linuxos.
Amúgy vki említette a főnökömet. Közlöm, hogy SZAROS EGYETEMISTA vagyok, aki nem ért semmihez. Nem kéne 20 évesen olyanokkal vitázni, akiknek millió éves a tapasztalatuk.
De ne zavarjon senkit, hogy az egyetemem (Veszprémi Egyetem) egyetlen problémás szerver a Neptun kiszolgáló, ami kb. kéthetente kifagy.
Nem akarom magam magasztalni (nyelvtan 1-es :-), de az egyetemem nem éppen Windowsos, mégis megvan, és nálunk nem történtek betörések. -
#220 Meg úgyis tervezik kiadni a 3.1-et forrásban :) -
Zoldalma #217 Ruszki siteokon keress sourcet...:o)
Anno volt egy ruszki betores MSekhez. -
#216 Mondjuk ebből kiindulva ti fordítjátok magyarra a man-t meg a HOWTO-kat...
Bár ezt nem hiszem, mert akkor nem mondanátok ennyi színeset :) -
Zoldalma #214 Nem vartam valaszt, LOL akart lenni, elvegre OEMet megerti mindenki....talan :o) -
#212 Egyszerű: ha valami bevált és nem hiányzik belőle semmi, akkor nem változtatok :) Persze időnként készül új image is, de ahhoz nem kell újrarakni semmit, csak a patch-elt Windowst kell tükrözni :) -
#211 Vazze, de lenne már kedvem Windows Kernel-t fordítani. -
Zoldalma #208 Azert ha OEM XP, akkor egesz nehezen fogjak ujraaktivalni :o) Asszem. -
#207 Látszik, hogy tényleg nem értesz hozzá. Simán túlél szinte teljes cserét is az XP... -
Zoldalma #205 LOL, eszre sem vettem. :o))) Ha ilyen utemben megy, eljutunk 1000ig is :o) -
Zoldalma #204 Egyekbent LOL h minden MS hir ilyen flamebe torkollik es ennyi hozzaszolas lesz hirtelen.
Amugy a cim meg mindig all. :o) -
#203 Te vagy a 200.! Gratula! :) -
#202 Fejlesztesz te Linux alatt? Árulod, amit csinálsz? Elolvastad már csak egyszer is a GNU/GPL-t? -
Zoldalma #200 Volt erv csak max nem vetted eszre es/vagy kikerulted a valaszt...de mar megszoktuk. :o) -
#199 "PHEEL: TE MEGVETTED AZOKAT A PROGRAMOKAT AMIKET EGY NAPIG TELEPÍTESZ? Valahogy úgy elsiklottál ezen kérdésem felett!!!"
Valószínűleg azért siklottam el felette, mert nem nekem címezted, mivel én nem írtam egy napi telepítést.
Én nem telepítek. Van egy image-em, ha szükségét érzem, fél óra alatt egy szűzi tisztaságú, de teljesen bekonfigurált rendszer boldog tulajdonosává tudok válni.
Mellesleg te meg elsiklottál afelett, hogy elismerd, hogy az RPC bug nem kernel hiba... (meg még jópár ilyen felett, de gáláns vagyok, nem sorolom fel)