1586
Tűzfal
  • robinho1
    ugyértem kikapcsolni mint a sima tűzfalat!! belépek a hamachiba azt írja kapcsoljam ki!
  • Doomista
    alt+f4 vagy feladatkezelöben megkeresed a futo folyamatát és kideleteled.
  • robinho1
    hogy kell kikapcsolni a az ashampo firewall 1.2??
  • Doomista
    szar hibás a windows cd,szerezz be ujat,stb.
  • JuveDelPiero
    Sikerült! Újra raktam a gépet azóta 4-szer. Most úgy raktam újra, hogy az automatikus frissítéseket kikapcsoltam. Így működik. Nem értem ez hogy zavar be nála, de ha be van kapcsolva, akkor a lent említetteket csinálja.
  • JuveDelPiero
    Sikertelen csatlakozás
    A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.malwarebytes.org helyen lévő kiszolgálóval.

• JuveDelPiero
    Igy se jön be, firefox nem tudja betölteni a megadott oldalt... ilyesmit ir ki, de egyre több oldalnál... újabb problem, hogy ha leszedek valamit, kiirja, hogy file is corrupt meg ilyenek... hivatalos oldalról leszedett dolgok pedig... és ne mis engedi feltelepiteni... de ez más tészta... leszedtem avastot, de nem frissitmert a kiszolgálót nem találja... le akarom törölni de nem tudom hol... ahol kell ott nem szedi le... ajjj
  • etele34
    http://www.malwarebytes.org/mbam.php
    Próbáld meg így.
  • etele34
    Pedig itt van.
  • JuveDelPiero
    Köszi, de nem nyitja meg nekem az oldalt! De rákeresek, és megnézem!
  • etele34
    Figyusz. Ez egy szemét malware szerintem.
    Próbáld meg ezzel leszedni. Ez a program ilyenekre szakosodott. Hátha segít. Már sok hasonló problémát megoldott ahogy vissza olvastam a fórumban.
  • JuveDelPiero
    4 napja raktam újra a gépet, de ebből 2 napot nyaralással töltöttem, ezért kb 2 napja használom. Szóval 2 napja csinálja. De ha beszerzek egy Kasperskyt akkor az nem fog bezavarni a nodnak? És akkor szerezzek be egy tűzfalat, vagy ne?
  • zvaragabor
    1 antivírus nem antivírus, futtass le szerintem egy másikat is. Avira, Kaspersky. Egyébként mindig is kikapcsolt, vagy csak most egy ideje kezdte el?
  • JuveDelPiero
    Szedjek le talán egy tűzfal progit? Ha igen, melyiket?
  • JuveDelPiero
    Csak a sima ESET NOD32 Antivirus 3.0 van fent. Megnéztem, nekem automatikus volt alapból is. Virusellenörzést is csináltam már, de nem talált semmit sem, naprakész adatbázissal. CCleanert is lefutattam 2-szer. De sajna semmi... :( :(
  • zvaragabor
    Igen, egy megoldásnak akartam szánni a vírusellenőrzést is.
  • zvaragabor
    Valószínű, csak a sima nod van (Ha az Eset Smart Security lenn, biztos tudnád).

Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Szolgáltatások > alul megkeresed a Windows tűzfalat, az állapota legyen Automatikus.
  • kollektor
    A Windows tűzfalát is kikapcsolja a Vxgame trójai program
  • JuveDelPiero
    Leszedtem CCleaner-t, lefutattam, újraindítottam a gépet, de utána megint kikapcsolt a xp-s tűzfal... :S Akkor maradjon csak a NOD?
  • JuveDelPiero
    NOD32 van fent, ha annak van tűzfala akkor csak az van a sima xp-s tűzfal mellett. De tudtommal csak vírus és kémprogram védelem a NOD32.
  • zvaragabor
    Van külön telepített tűzfal a gépen? Ha van, uninstalláld, ha nincs, futtasd le a CCleaner Registry pucoló részét.
  • JuveDelPiero
    Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy beállítom az xp sp2-es tűzfalat. Működik is, de amint kikapcsolom a gépet, vagy újraindítom, már nem működik, újra engedélyeznem kell. Ez miért van, be tudom állítani, hogy állandóan menjen?
  • Tenzing
    Még igazából próbálgatom csak, de most pl. DC++-on keresést letiltotta azonnal. Kell itt még állítgatnom 1-2 apróságot...
  • Doomista
    tök mind1,kapcsold ki nem lényeg...nálad nem ir ki ablakot folyton mindenre [programra,játékra] hogy elfogadod vagy blokkolod ?
    mert én nálam mindig ez van,hiába állitom a legalacsonyabb fokozatra a kérdezösködést,nem változik semmi :o
  • Tenzing
    Sziasztok!

Outpost Firewall Pro-t raktam ma a Vistámra, és a telepítésnél volt egy ilyen opció, hogy "Automatikus tanuló mód". Egy hétig megy így elvileg. Jó ez hogy be van kapcsolva, vagy kapcsoljam ki?
  • lck
    Pedig megnézheted ! Pl.:
  • Morphin
    feltenni a "macot" (mac-et amugy...) a pc-re??? azt megnézném
  • Squid
    "Hasonló a ping elárasztáshoz, de itt a ping csomag broadcast üzenetként kerül elküldésre, és fejlécében a megtámadott gép címe van feltüntetve, mint feladó. A csomagot akár több száz gép is megkaphatja, amelyek válaszukat mind a megtámadott gépre küldik. Ez tehát többszörös támadás, mert közben a válaszadó gépeket is leterheljük."
  • Squid
    Vegyél egy ROUTERT!

• Doomista
    rakd ujra a wint
  • robinho1
    most komolyan nincsen mit csináljak!?
  • Atkamon
    Na persze lol...
  • trident
    win sp2 fenn?

Erre pedig szeretnek hivatkozni a milyen tűzfalat kérdésnél.
  • robinho1
    de akkor töltsek le egy új tűzfalat?
  • Doomista
    hagyni a wint,és feltenni macot,vagy linuxot.
  • robinho1
    mit kell olyankor csinálni amikor nem találom a tűzfalamat még a biztonsági beállítás is eltünt!
  • slime001
    De van csak nem a free-ben!
  • vezse49
    Csak annyi a baja hogy nincs benne állandó védelem.
  • vezse49
    Kipróbáltam, elég jónak tűnik! Használsz más vmi melette?
  • etele34
    A-SQUARED Free