1586
Tűzfal
  • Dj Faustus #1306
    "Kerio Personal Firewall 4.2.3 -hoz kellene crack vagy serial.15 nap múlva lejár a próbaidő."
    Keress rá fájlmegosztó hálózaton (Torrent, Emule), vagy keress ingyenes alternatívát (Comodo).
  • saseke
    Helló
    Tudna valaki segíteni?
    Kerio Personal Firewall 4.2.3 -hoz kellene crack vagy serial.15 nap múlva lejár a próbaidő..Nagyon megköszönném ha valaki segítene.A keriokey.exe crack progi ezt írja ki: "Not an application directory or file in use!"Nem tudom keyt szerezni hozzá:( Valaki légyszi!!Előre is köszönöm!
    ([email protected])a címemre is lehet írni.Köszike
  • slime001
    A routerben engedd ki azt a portot amit az uTorrent használ.
  • Doomista
    Nálam is ugyan ez a gond.Router blokkolja a bejövö kapcsolatot,az miatt nem tudnak rolad tölteni.Szal huzd ki a routert,vagy csináld meg ahogy ott levan irva...inkább a router topikba[nem vágja ugy a routereket].
  • dbz
    de hüe vagyok, nem is azt akartam beilleszteni :P

Hali!

Van kis problémám.
    uTorrent 1.8.1-et használok. Eddig ADSL-em volt, a routerben a "Virtual Server"-nél be volt adva az uTorrentben kiválasztott port meg a gépem ip-je, így a programban lent kis zöld pipa volt és mindenki tudott szépen csatlakozni hozzám és töltötték tőlem a cuccokat. Mától kábelnetem van, a router-ben be is lett állítva szépen, megy is a net rendesen, de az a Virtual Server-es dolog nem megy. Az uTorrentben lent piros felkiáltójel és hozzám nem tud senki sem csatlakozni, csak én a seed-ekhez!
    Mi lehet a gond?
  • dbz
    http://87.229.108.59:1290/gui/
  • Doomista
    ték
    [bocs az offért]
  • Doomista
    avirát használok :_)
  • etele34
    Akkor már értem, hogy miért mondasz ilyeneket. Szerintem gyorsan hörpints le valamit gyorsítónak, talán akkor kezdesz normálisakat is mondani.
  • lck
    Ashampoo-nak csak a CD-írója jó. A képnézegetője pedig elmegy. A többit hagyjuk.
  • etele34
    Majd nyitunk egy 'komolytalan-állítások' topikot és akkor oda írogathatsz ilyeneket ezerrel.
  • Doomista
    favorit program ne hülyéskedj már :o
  • Doomista
    nem ittam ma semmit,jo tuzfal telleg :D
  • etele34
    Ugye ez nem mondod most komolyan? Pont Te!
    Vagy már volt egy kevéske belőle és ezért nem vagy tudatában annak mit mondasz?
  • Doomista
    én
  • etele34
    Nem hiszem el!!!
    Létezik még valaki ebben a világban, aki bedől újra és újra és megint csak újra ennek (minek is nevezzem?):- tűzfal utánzatnak?! ]
  • Doomista
    tudjuk :)
  • Möbiusz
    Na ennyit az idióta haverom (eddig) agyon dícsért Ashampoo tűzfaláról.
    Ennél még a Windows tűzfala is többet tud.
    Gyorsan le is szedtük.
  • Doomista
    dehogy :o
  • etele34
    Ez ingyenes lenne?
    Thank you!
  • Doomista
    itten e ;)
  • Wreck86
    hú,erről még nem hallottam.kérhetek infot róla?
  • Doomista
    Zone Alarm Force Field
  • Wreck86
    mintha valami blokkoló progit pedig mondtak volna,átnyálazom a topikokat.
  • Doomista
    arra nincs =(
  • Wreck86
    Szia! Érdekel persze! Esetleg IntExplorer-re nincs vmi hasonló?
  • Möbiusz
    Használ valaki Online Armor Free tűzfalat?
    Ezzel a programmal kapcsolatban lenne kérdezni valóm. Felraktam a NOD mellé és azt vettem észre, hogy a gép bekapcsolása után, amikor megjelenik az üdvözlő (kék) képernyő és a zene, utána még vagy fél percig hanem tovább, ezt a kék képernyőt látom és csak utána kezdenek megjelenni és elég lassan a Tálcán az óra mellett az ikonok. NOD; A-Squared; Malwarebytes'. Eddig nem kellett ennyit várnom, sokkal gyorsabb volt a folyamat. Elképzelhető, hogy ez a tűzfal az Online Armor ennyire belassítja a Windows indítását? Valahogy nem tetszik ez nekem.
  • Doomista
    Hát én erre firefox kiterjesztéseket ajánlnék,ha érdekel...Ott faszán letiltja a kiterjesztés az oldalt,deha megakarod nézni/nyitni mégis,akkor csak egy gomb nyomás és nézheted.
  • Wreck86
    Srácok! Nincs ötlet?:(
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy sajnos a Zone Alarmom Pareantal Controlja (BlueCoat) elég régóta nem megy és keresek egy oldal illetve tartalom blokkoló programot,tudnátok segíteni?Például ha erotikus témájú oldalakat szeretnék tiltani,akkor bepipálom,és nem tölti be,vagy akármilyen lehet,ez egy népszerű példa volt :)
  • Martinho
    Köszi szépen!
  • isss
    Hát az ESET Smart Security tartalmaz beépített tűzfalat, amely valószínűleg jobb, mint az xp sajátja. - ..még egyiket sem használtam.
    Tűzfalat én a comodo - t ajánlanám , "ESET" - leg Online Amor Free, Kerio , PC tools firewall. Utóbbi kettő talán magyarítható is.
    Már ajánlott link !
  • Martinho
    Sziasztok!

Most telepítettem újra a win-t, és fölraktam az ESET Smart Security-t. Emellé szerintetek milyen tűzfal kell? Elég az XPs?
    Köszi előre is!
  • Wreck86
    Sziasztok!

Tudtok valamilyen tartalom,vagy megadott oldal blokkoló progit?
    Mondjuk megadom a tartalmat,amit blokkolnia kell,vagy beírom az oldal címét és úgy blokkolja.Ilyen jellegűt használ valaki?

köszi
  • ba32107
    Megcsináltam már ezt is jópárszor.
  • Wreck86
    Felnyitod a Zone Alarmot,program control,ott alistában megkeresed és végigpipálod.:)
  • ba32107
    Kérdés:
    ZoneAlarm-ban minden egyes gépindításnál bejön, hogy engedélyezem-e a Generic Host Process for win32 Services-nek, hogy hozzáférjen az internethez, meg satöbbi. Akárhányszor ikszelem be, hogy remember this setting, mindig előjön. Mit lehetne vele csinálni?
  • robinho1
    le is töröltem de egyet nem értek nem találom az általános tűzfalat ami automatikusan rajta van a gépen de a hamachim azt írja kapcsoljam ki!! elöre is kösz
  • etele34
    Szerintem nagyon gyorsan szabadulj meg az Ashampoo "tűzfalától". Én kipróbáltam nem rég egy barátom gépén, de rengeteg portot nyitva hagyott. Úgy nézett ki a Tűzfalteszt után a portscan jelentése mint egy piros szita. Ha nem hiszel nekem, akkor futtasd le ezt a tűzfaltesztet. Ha bejön az oldal akkor alul katt a 'Proced' fülre majd utána az 'All Service Ports'.
  • Doomista
    ez jo kérdés :s sosem használtam ashampo firewallt,de nem is ajánlom neked ezt a progit.