Tűzfal HELP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Valaki megtudna gyõzni engem arról hogy miért is kell tûzfal? Soha se használtam és nem látom a hiányát. Szerintetek szükséges?

AVIRA - \"More than security.\"

bmate0007
jaja.

Elõtte Avast! home edition-t használtam. Tökéletes.
Most is erõsen gondolkodom a telepítésén.
Ugyanis a NOD32 / most ez van/ talált egy Exploit.Multi.Qtp.trojan-t, amivel a NOD nem tudott mit kezdeni, de az Avast! kinyírta.
Hát ennyi.

Walk the Talk.

Én nem mondtam, hogy a BOCLean is elsõ.
A teszteken a Webroot AntiSpyware vitte el a pálmát 75%-os biztonsággal.

De, ha tökre biztonságossá akarod tenni a gépet, az rohadtul lelassítja.

Walk the Talk.

tyler82
Agnitum Outpost Firewall erre gondoltam...próbaképp

A smooth sea never made a skillfull sailor

tyler82
No. Csak tûzfal!!<#hawaii><#circling>

zvaragabor
Szimpla tûzfa, vagy lehet internet security is?

Chaos Anno Domini

tyler82
Értek én angolul. De tény hogy nem néztem meg kompatibilis é...Akkor a nagy kérdés: Mit tegyek fel Vista Ultimate 64re???????

zvaragabor
Hát igen, néha nem árt.

Chaos Anno Domini

Doomista
Mi ebböl a tanulság ? Mindig néz utána egy programnak...ha meg nem érted amit irnak rola,mivel angolul irják le,akkor meg... webforditas.hu

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Én csak a rendszerkövetelményeket néztem meg. 😊

"Sunbelt Personal Firewall 4 DOES NOT run on:

* Windows Vista (We plan on releasing a Vista compatible version in the near future)
* Any 64 bit Versions of Windows

Chaos Anno Domini

Doomista
Igen,vagy nem komptatibilis,vagy nem vista64hez van,hanem 32höz,84hez,mindent figyelemben kell venni vistán egyenlöre,sok programot nem támogat.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zvaragabor
Talán ezért fagy le visztán a sunbeltes, mert nem viszta kompatibilis? 😊

Chaos Anno Domini

tyler82
És Sunbelt Kerio personal firewallból ban olyan ami nem fagy le vista 64en?? Mert nekem csak XPn mûködik rendesen. Ezért szedtem le winroute firewall-t...

lck
Look'n'Stop - kb. 9 megát eszik.
Ha már itt vagyok. 1 GHz-s 128 MB RAM-os gépre szeretnék tûzfalat ami jobb mint a zikszpéé.
Miért felsõbbrendû a Nod? Az Avast!-nak nincs más pártfogója csak én?
tyler82
Az addig oké hogy lebutul trial period után de nem bírom beállítan ihogy utorrent meg emule/DC mûködjön. a kerio 4 nél nem volt gond...

lck
Most miért kell mindenáron nodozni ?
Ö spywarevédelemrõl beszélt te meg vírusirtót ajánlasz helyette. ( Nem vagyok meggyõzõdve a nod felsõbbrendüségérõl )
bmate0007
a boclean nem biztos, h elsõ xD
inkább hastnálj helyette nodot.😄

Nem tudom segítek-e valakinek. Én már nagyon sok tûzfalat kipróbáltam, de a legjobb, amit már kb egy éve használok : Comodo firewall, párosítva a szintén Comodo BOCLean-nel, ami antispyware. Ezek ingyenesek, és a teszteken elsõk lettek.

Walk the Talk.

zvaragabor
Kerio Winroute Firewall vállalati hálózatra van tervezve. Az asztali gépre terezett terméket megvásárolta a Sunbelt cég. Náluk tudsz desktop verziót szerezni ingyen(30 napig teljes értékû, utánna lebutul, de frissít).

Chaos Anno Domini

Doomista
Csak valahol abeállitásban lehet,ha ott télleg végigsuhintottad magad,és semmi,akkor nem lehet beállitani :S Asszem nálam is volt egy ilyen hiba,de én ekkor letiltottam a keriot...

bmate0007
Üdv. megint!

lehet, h most megnézem hová fejlõdött elfeledett barátunk, a ZoneAlarm Pro. 😉
megnézem, h hogyan fog mûködni a noddal.😄

tyler82
igen ezt ismerem. a kerio 4 nél így van. csak be kellett pipálni hogy ne krdezzen többet és csináljon rá egy szabályt. De ez a kerio 6.4 más...szóval ott másképp kéne...
De hogyan???????

Doomista
Mikor rádob egy ablakot az utorrentre,akkor zöld nyilas gombot kell megnyomni,avagy azzal engedélyezed.A programban meg nem tod ezt azt engedélyezni,mert ablakot töbször rádob,hogy mindig változhassad a döntésedet.De persze volt olyan verzio,ahol egyszer elég volt vele utasitani,aztán nem nyaggatott.

tyler82
Üdv. Kerio Winroute Firewall 6.4.0.3176 64bit nél egyszerûen nem tudom beállítani, hogy engedje a fájlcserélõt pedig már mindent állítottam. Valaki tud segíteni?? uTorrent klienset se engedi....
Vista Ultimatem van. A másik winyón XP SP2 van ott a Kerio personal firewall 4 tökéletesen muzsikál.<#conf><#csodalk>

Humesz
Köszi
egy kis segítség : tesz!
Humesz
Tök egyszerû kérdés: Melyik a legjobb tûzfal??? Úgy összességében melyik az, amelyik csinál is valamit ha fent van a gépen?
ZoneAlarm-ot használok, de gondoltam váltani kéne, ha esetleg van jobb.
bmate0007
aha. 😄

Doomista
Én free-t trialnak értettem 😄

bmate0007
Hogy lenne már free? Amikor ott van az, hogy Purchase..Akkor hogy lenne? Meg kel venni..Free trialnak persze, h az.

Doomista
Jah ez télleg free.
Magyarul aszem csak a spy emergency tud,az nekem megis volt régen,nemvolt rossz spyware ölö program !

JoeFromHun
Ma meg Ebbe botlottam bele... állítólag teljesen free és tud magyarul.
Nem próbáltam ki mert én maradok a Look 'N' Stop-nál.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Doomista
Nem tudod

Shortstop
Hali

Kerioban hogyan tudom limitálni a kimenõ sebességet?

elõre is kösz

Ingyen van a Comodo<#vigyor>
Mi bajod van a felületével?<#wow1>
A Look 'n' Stop crackelve van nem?<#eplus2>
Comodo nekem x2-szer szólt az MSN miatt. Gondolom lehet rá hálózati szabályt alakítani. Kipipáltátok a megjegyzés kockát a bal alsó sarokban? Mert akkor jó, hogy nem jegyzi meg.
JoeFromHun
Nekem egy jó évvel ezelõtt ajánlotta itt a fórumon LCK a Look 'n' Stop-ot ... Én azóta is azt használom.
Kipróbáltam mellete a Comodo-t, KIS, és a OutPost-ot is.
A KIS az tetszett de soka darálta a gépet és emiatt meguntam.
A Comodo hát nem tudom amennyire dicsérik nekem annyira nem jön be és az MSN-ért állandóan nyavékolt. Meg az a felület... Jézusom! Ingyér se kell!
Az OutPost-ot meg nem is minõsíteném... egy káosz!
Marad a Look 'n' Stop!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

zvaragabor
Comodot használok már mióta kijött a 2.4 végleges. 😊 Nagyon jó tûzfal, szeretem. Várom a hármas véglegest, azt mondják még jobban alá fog verni a mezõnynek.

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
De a Comodo-nak elég jó (jobb mint a ZoneAlarm-nak). Ráadásul ez teljesen ingyenes.

zvaragabor
És sajnos a szivárgásvédelme nem olyan jó, mint a fizetõs testvérének.
http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php

Chaos Anno Domini

Dj Faustus
"az inygenes változatról mit érdemes tudni?korlátlan ideig használható?vannak "nem elérhetõ" dolgai a free miatt?"
A Zone Alarm ingyenes változata csak egy egyszerû tûzfal. Nincs benne antispyware (azt úgy is érdemes külön felrakni), alkalmazásfigyelés, phising-oldalak szûrése (ésszel kell netezni, és nincs ilyesmire szükség), e-mail szûrõ (az meg van a jobb e-mail kliensekben - például a Thunderbirdben).
Ez mind fel van sorolva az összehasonlító oldalon.
Korlátlan ideig használható.

Wreck86
az inygenes változatról mit érdemes tudni?korlátlan ideig használható?vannak "nem elérhetõ" dolgai a free miatt?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Dj Faustus
"ZoneLabs ZoneAlarm Internet Security Suite v7 0 302 Incl Keymaker "
Ez egy tûzfalat, vírusirtót és kémprogramirtót tartalmazó csomag.
Ehhez van regisztrációs kulcs-készítõ mellékelve, amivel illegálisan kiiktathatod a program másolásvédelmét.

"Zone Alarm Pro 2007"
Ez meg csak tûzfal, de annak a professzionálisabb, fizetõs (van ingyenes is) változata.

De egyébként itt vannak összehasonlítva a különbözõ változatok.

Mellesleg jó dolog a legálisan ingyenes szoftver - én is javaslom a Comodot (vagy ha elég merész vagy, használj Linuxot - például Ubuntut 😉 ).

Wreck86
😄 azt miért,sok mindent kellett állítani?
Amúgy a legújabb zone alarmnak mi a verziója?
Melyik kell?:
-ZoneLabs ZoneAlarm Internet Security Suite v7 0 302 Incl Keymaker
vagy
-Zone Alarm Pro 2007 ?
Mi a különbség?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Én idegileg kikészültem tõle. Comodo sokkal jobb szerintem.
Doomista
jah egyszerû,és remek tûzfal.

Wreck86
"jó lesz neked"-et hogy érted? egyszerû vagy miért?