1586
Tűzfal
-
#1346 Ez angol és magyar nyelven elérhető. -
feri22 #1345 tényleg jó én eddig "OutpostFree"-t használtam amitől ez sokkal jobb (gyorsabb,kevesbbet fogaszt). Kérdésem annyi hogy van-e neki magyaritása -
#1344 Ezt a tesztet el is lehet nyomban felejteni, totál ***** az egész. -
Waldec #1343 A jobbak közül való -
#1342 XP-n használtam - jó !
Most Win7 alatt nem használom - mer minek ? -
feri22 #1341 erről ki mit tud: PC Tools Firewall Plus 6.0.0.69 -
#1340 Ez is ! -
#1339 Rossz topikba ment ! -
#1338 -
#1337 -
Apocalipto #1336 Tűzfalban van: Comodo -
#1335 Bő 5ször több memóriát eszik az Outpost bármelyik verziója ZAES-nél. Amúgy sincs jobb a piacon ZoneLabs termékeknél.
SEP vállalati verzióját is használtam az meg átenged mindent kb. -
feri22 #1334 Nekem ez vált be: "Outpost Firewall 2009 ver. 6.5.1 (2725.381.0687)" -
#1333 Comodo -
#1332 Olvastam sokról sokmindent, de mégis milyen tűzfalat ajánlotok? Ami nem tilt le mindent és normális grafikus felülete is van. -
pumecedli #1331 köszönöm, csak ijesztgettek, hogy nem lehet nyitva,ezért kértem a segitséget. -
#1330 Pontosabban nem lesz különös baja a gépnek, ha 22-es port nyitott. Ne fájon ezért a fejed. -
pumecedli #1329 nem, nincsen rúterem.WDSL.-es netem van. -
#1328 Rútered van? -
pumecedli #1327 köszönöm, igen megtaláltam.De megoldásom még nincsen, elfogadnák bármi tippet.hogy a 22 portot hogyan tudnám zárttá tenni a gépemen.Mert azt hozza ki, hogy válaszol, nyitva van. -
#1326 Jah látom megtaláltad :) -
#1325 Tessék! -
#1324 Comodo > Firewall > Stealth ports wizards > a legalsót jelöld be és futtasd le. -
pumecedli #1323 ismét visszatérnék, nekem a felajánlott fórumok között nem hoz be comodos fórumot, amit ajánlottál. Ezen az oldalon találom??? -
pumecedli #1322 köszönöm a választ, a topicot megnézem, sajna angolul nem beszélek, igy az általad adott linknél nem tudom melyikre kell kattintanom a bejövők közül, és nem szeretném elrontani. -
Puhos #1321 Szia!
Van egy olyan topic, hogy Comodo Firewall Pro. Ott olvasgass sok hasznos dolgot megtalálsz. A Wigwam tesztet pedig felejtsd el, használ helyette ezt. -
pumecedli #1320 Segitséget szeretnék kérni. Kezdő,nő vagyok, aki sajna nem profi a számitógéppel kapcsolatban.Gépemen XP.-t használok, most lett újratelepitve.Avast fut a gépemen ésComodo tűzfalam van. Elvégeztem a Wigwam által ajánlott tesztet,a teszt nyitottnak mutatja 22.portot.Kérdésem, :hogyan tudnám láthatatlannak tenni.Megköszönném ha valaki részletesen le tudná irni. -
#1319 ez is egy megoldás...:D -
saseke #1318 Persze így a dátum nem helyes de szerintem ez nem gond.Ettől még az időt jól mutatja.Meg amúgyis tudom hányadika van -
saseke #1317 -
saseke #1316 A probléma megoldva :-)
Nem kellett semmilyen crack vagy serial!
Egyszerűen csak vissza állítottam az időd a BIOS-ban pár évvel korábbra és a 30 napos próbaverzióval még 2923 nap van hátra. :-)
-
#1315 Le**arom a tékelést!:) Nem vettem zokon semmit. -
#1314 szép ték !
amugy meg szerintem direkt azért irta a verziot is,mert lehet az ujabbba van valami ami gázos neki ! de csak egy tipp volt ! nem kell zokon venni ! -
#1313 Majd letölti a legújabbat. -
#1312 de ez 4.5....neki 4.2 höz kell ! -
Möbiusz #1311 Innen is próbáltad? -
saseke #1310 Helló napokat töltöttem el csak kereséssel de mindenhol ugyanazt a crack fájlt találtam.(keriokey.exe) de ez nem regisztrálja a programot sőt semmit nem csinál. -
etele34 #1309 Nem nagy probléma ha lejár a 30 nap próbaidő. Utána néhány szolgáltatása letiltódik a tűzfalban, de a fontosabb moduljai működnek továbbra is. A HIPS modul is inaktív lesz, de ez kibírható. Ettől kezdve addig maradhat a gépen a tűzfal butított verzióként amíg a felhasználó meg nem unja. Itt az összehasonlítás a fizetős és az ingyenes(butított) verzió között. -
#1308 ahoz nincs rendes crack,se más egyéb.
ugyhogy válts tűzfalat inkább !
én a comodot ajánlom ! -
isss #1307 ..tűzfal crack .. nagy öngól lehet belőle. Ingyenes alternatívára még egy szavazat. ..comodo, pctools - magyarul is tud -, Online Armor Free, Zone Alarm.. - Keriohoz - Sunbelt - van még frissítés ??