1586
Tűzfal
  • Doomista
    Ez angol és magyar nyelven elérhető.
  • feri22
    tényleg jó én eddig "OutpostFree"-t használtam amitől ez sokkal jobb (gyorsabb,kevesbbet fogaszt). Kérdésem annyi hogy van-e neki magyaritása
  • Doomista
    Ezt a tesztet el is lehet nyomban felejteni, totál ***** az egész.
  • Waldec
    A jobbak közül való
  • lck
    XP-n használtam - jó !
    Most Win7 alatt nem használom - mer minek ?
  • feri22
    erről ki mit tud: PC Tools Firewall Plus 6.0.0.69
  • Doomista
    Ez is !
  • Doomista
    Rossz topikba ment !
  • banfaiadam
  • banfaiadam
  • Apocalipto
    Tűzfalban van: Comodo
  • Lord Nomak
    Bő 5ször több memóriát eszik az Outpost bármelyik verziója ZAES-nél. Amúgy sincs jobb a piacon ZoneLabs termékeknél.
    SEP vállalati verzióját is használtam az meg átenged mindent kb.
  • feri22
    Nekem ez vált be: "Outpost Firewall 2009 ver. 6.5.1 (2725.381.0687)"
  • slime001
    Comodo
  • helliSh
    Olvastam sokról sokmindent, de mégis milyen tűzfalat ajánlotok? Ami nem tilt le mindent és normális grafikus felülete is van.
  • pumecedli
    köszönöm, csak ijesztgettek, hogy nem lehet nyitva,ezért kértem a segitséget.
  • ffxi
    Pontosabban nem lesz különös baja a gépnek, ha 22-es port nyitott. Ne fájon ezért a fejed.
  • pumecedli
    nem, nincsen rúterem.WDSL.-es netem van.
  • ffxi
    Rútered van?
  • pumecedli
    köszönöm, igen megtaláltam.De megoldásom még nincsen, elfogadnák bármi tippet.hogy a 22 portot hogyan tudnám zárttá tenni a gépemen.Mert azt hozza ki, hogy válaszol, nyitva van.
  • ffxi
    Jah látom megtaláltad :)
  • ffxi
    Tessék!
  • slime001
    Comodo > Firewall > Stealth ports wizards > a legalsót jelöld be és futtasd le.
  • pumecedli
    ismét visszatérnék, nekem a felajánlott fórumok között nem hoz be comodos fórumot, amit ajánlottál. Ezen az oldalon találom???
  • pumecedli
    köszönöm a választ, a topicot megnézem, sajna angolul nem beszélek, igy az általad adott linknél nem tudom melyikre kell kattintanom a bejövők közül, és nem szeretném elrontani.
  • Puhos
    Szia!
    Van egy olyan topic, hogy Comodo Firewall Pro. Ott olvasgass sok hasznos dolgot megtalálsz. A Wigwam tesztet pedig felejtsd el, használ helyette ezt.
  • pumecedli
    Segitséget szeretnék kérni. Kezdő,nő vagyok, aki sajna nem profi a számitógéppel kapcsolatban.Gépemen XP.-t használok, most lett újratelepitve.Avast fut a gépemen ésComodo tűzfalam van. Elvégeztem a Wigwam által ajánlott tesztet,a teszt nyitottnak mutatja 22.portot.Kérdésem, :hogyan tudnám láthatatlannak tenni.Megköszönném ha valaki részletesen le tudná irni.
  • Doomista
    ez is egy megoldás...:D
  • saseke
    Persze így a dátum nem helyes de szerintem ez nem gond.Ettől még az időt jól mutatja.Meg amúgyis tudom hányadika van
  • saseke
  • saseke
    A probléma megoldva :-)
    Nem kellett semmilyen crack vagy serial!
    Egyszerűen csak vissza állítottam az időd a BIOS-ban pár évvel korábbra és a 30 napos próbaverzióval még 2923 nap van hátra. :-)

• slime001
    Le**arom a tékelést!:) Nem vettem zokon semmit.
  • Doomista
    szép ték !
    amugy meg szerintem direkt azért irta a verziot is,mert lehet az ujabbba van valami ami gázos neki ! de csak egy tipp volt ! nem kell zokon venni !
  • slime001
    Majd letölti a legújabbat.
  • Doomista
    de ez 4.5....neki 4.2 höz kell !
  • Möbiusz
    Innen is próbáltad?
  • saseke
    Helló napokat töltöttem el csak kereséssel de mindenhol ugyanazt a crack fájlt találtam.(keriokey.exe) de ez nem regisztrálja a programot sőt semmit nem csinál.
  • etele34
    Nem nagy probléma ha lejár a 30 nap próbaidő. Utána néhány szolgáltatása letiltódik a tűzfalban, de a fontosabb moduljai működnek továbbra is. A HIPS modul is inaktív lesz, de ez kibírható. Ettől kezdve addig maradhat a gépen a tűzfal butított verzióként amíg a felhasználó meg nem unja. Itt az összehasonlítás a fizetős és az ingyenes(butított) verzió között.
  • Doomista
    ahoz nincs rendes crack,se más egyéb.
    ugyhogy válts tűzfalat inkább !
    én a comodot ajánlom !
  • isss
    ..tűzfal crack .. nagy öngól lehet belőle. Ingyenes alternatívára még egy szavazat. ..comodo, pctools - magyarul is tud -, Online Armor Free, Zone Alarm.. - Keriohoz - Sunbelt - van még frissítés ??