Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a nevem rosszul írtad!😞
Köszonöm szépen a segítséget!
Örök hála. Jövök egy sörrel! 😊
LoCk
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
En most Outpost Pro 2.0.240-est hasznok...
Ez allitolag kirr, de nekem fura, hogy egy deka riasztas sem jon tamadasrol 😊))
Egyebkent tudja valaki, hol lehet ebben letiltani a net send jellegu message boxokat?
sztem ez egy dekat sem ved jelenlegi allapotaban 😊)))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Minden nagy dolog úgy kezdődött, hogy egy \"marha\" elkezdte csinálni!
Valaki plz. segitsen!
Az egyik ismerosom, arra panaszkodott, hogy, amikor az Internet Explorer-t elinditja, mindig valami idiota search page jon be.
Na en feltelepitettem neki a spybot progit, de az sem tudta kiszedni, próbáltam a registry-bol kiszedni, de akkor is inditaskor visszairta magat az oldalt.
Vakali adjon nekem egy oldalcimet, ahonnan olyan progit tudok letolteni, ami tenylegesen letudja szedni ezt az atkozott kezdo search page-t!
Elõre is köszönöm!
LoCk
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Az ID önmagában csak egy fogalom, lehet bármilyen karaktersorozat.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Minden nagy dolog úgy kezdődött, hogy egy \"marha\" elkezdte csinálni!
-UDP out, TCP out, mind engedve
-UDP in, TCP in csak arra a lokális portra, amit a DC++-ban beállítottál alapértelemezettnek (alapban 2000), a többi tiltva
-ICMP in/out a következõk szerint:
--engedve: 3 in/out, 11 in, 5 in, 8 out
--tiltva: 0 in, 8 in, 4 in, 11 out
(a számok a különféle ICMP parancsokat jelentik, a "set ICMP" gombbal tudod beállítani)
vannak am kerdeseim is😊
az biztos jo ha az IGMP le van tiltva????
es a Other ICMP is le van tiltva
dddstudio.tk
amugy ha downloads.com on rakerestek a firewall ra akkor a kerio kapta a legjobb szavazatokat...
zonealarmbol elegem van...
én a ZoneAlarm-ra esküszöm
Kerio
McAfee
ZoneAlarm
Sygate
.Amúgy meg keresd meg a szabályok között a 22-es portra vonatkozó engedélyt (feltételezem tud ilyen a tûzfalad, ha nem - cseréld le), és szedd ki vagy tedd át tiltása.
Ja meg nézd meg, hogy esetleg nem fut-e vmi programod, mely igényli ezt a 22-es nyitott portot (több tûzfal is install alatt/után feltérképezi a gépedet és a biztonságosnak ítélt programokat magától kiengedi - lehet hogy ez a 22-esre vonatkozó szabály is így került bele).
Amúgy meg: használj Kerio-t, az legalább nem enged ki minden vackot, csak ha te is akarod 😄
Service:SSH
Ports:22
Status😮pen
Additional Information:Secure Shell, a encrypted type of Telnet.
If misconfigured it can allow for brute-force attacks on your administration account.
Jelenleg a McAfee Personal Firewall Plus 2004-et használom.
Megoldás??
Kerio Personal Firewall 4
Mind ingyenes tûzfal, de van még a Sygatenek, azt is dícsérik, bár nálam fagyasztotta a Windowst.
ja és valami vírusírtót is ajánlonátok ami ingyenes(bocs tudom nem itt kellet volna)
Köszi
HijackThis töltsd le!
Katt a scanra, jelöld be az összes 01-est, majd katt fixcheked-re.
aztán menj a windows mappába, majd keress egy sytem(vagy system32).reg fájlt (lehet hogy teljesen más a neve, de a kiterjesztése *.reg, nézd meg notepaddal, milyen beállításokat végez). Vagy töröld a (regedit) HKLM/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run (vagy RunOnce,RunServices,RunServicesOnce) kulcsnál töröld az erre a *.reg fájlra mutató bejegyzést.
Használja vki?
nem xar a hálókártyád????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Van 1 elég nagy problémám.
Bármilyen tüzfalat teszek fel 1 semm müködik, mind hiba miatt elszáll, már vagy 3at probáltam.
Tud vki segiteni.
(nembizok az emberekben tüzfal nélkül grr)
Vagy amig a messengert használod, addig az XP tüzfalát kapcsolod be, és a ZA-t ki.
Sziasztok! Volna 1 kis gondom a tûzfallal: Messengerrel szeretnék telefonálni, de ha megy a Zone alarm, nincs hang. Hogy lehetne ezt beállítani, ill. milyen tûzfallal menne?
A 3.x, 4.x verziók bétáival jártam én is így, és szvsz használhatatlanabb is lett (alig lehet rajta kiigazodni), ezért maradtan a 2.15-nél.
Egyébként én is a 2.15-öt használom, a 3.x, 4.x verziókból csak a bétákat próbálgattam, de voltak gondjaim velük, így visszatértem a stabil régihez.