1586
Tűzfal
  • sirdond
    na akkor honnan töltsem le a pandát?
  • Tuvok #345
  • sirdond
    ha segítesz beállítani a keirohoz akkor nekem jó lesz az
  • Tuvok #343
    jaa :)

astalavista.box.sk
    serials.wz

vagy ha azt a verziót használdán amit én (2.05), akkor én is odaadhatom
  • sirdond
    usernevet meg passot
    ha nem akarom megvenni
  • Tuvok #341
    Mármint mit ?
  • sirdond
    és én honnan tudok szerezni?
  • Tuvok #339
    user és pass kell hozzá, hogy aktiváld, lehet találni minden verzióhoz .

Panda nekem egyáltalán nem lassít, de régebit használok, mer nekem fölösleges a spam meg emailszűrő, vírust keresni kell, arra pont tökéletes ami van .

Azokat nem ismerem .
  • sirdond
    milyen segédeszköz? crack?
    a panda nagyon belassítja a gépem?
    és ha az antivir guardot,vagy az avastot akarom haszálni akkor segítesz nekem bekonfigolni?
  • Tuvok #337
    nem, de van segédeszköz hozzá ;)
    ingyeneseket itt találsz
  • sirdond
    a panda az ingyenes?
    mert nekem vmi ingyenes vírusírtó kéne.
  • Tuvok #335
    ha ezeket rakod tudok segíteni :)
  • Tuvok #334
    minél újabbat !
    kerio + panda nekem bejött, de izlés kérdése
  • sirdond
    hello
    az lenne a kérdésem hogy a keironak a 2.* vagy 4.* verzióját töltsem le?
    ti melyik vírusírtót ajánljátok a keirohoz?
    vki segitene bekonfigurálni úgy hogy nekem is 100% legyen?
  • Tuvok #332
    Igaz, jogos, sry
  • PetruZ
    Fordítva: az iexplore.exe az IE, a "sima" explorer.exe meg az Intéző. :)
  • Tuvok #330
    Azok a Windows alaphülyeségei, LSA Shell, Windows NT bejelentkezés, Userint bejelentkező, Generic Host Process (ebből 3 fajta is), Microsoft Internet Sharing, Regszámellenőrzés stb, stb, stb jó hosszan ...
    Ezeket én nem szoktam kiengedni, fölösleges, csak bejelentkezne a Microfoshoz, és kituggya ...

Másik kérdésre, a ZA-ban (is) ott vannak a programok ikonjai, útvonala, pl. icq.exe az az ICQ, ezt engedd ki ha használni akarod, iexplore.exe a gépeden az Intéző, ezt nem kell engedni, de explorer.exe-t igen, ha IE-t használsz ...
    Amiről tudod (pl. épp indítod), hogy ki fog netre menni, azt engedd bátran, ami meg csak úgy felugrik, hogy ki akar menni, vagy be akar jönni, azt tiltsd le, de csak 1 alkalommal, és ha minden működik tovább rendesen, akkor ha legközelebb megkérdi már véglegesen tiltsd le . Így idővel kitapasztalod mit kell engedni, mit nem . Lényeg, hogy ami fölösen kommunikál netre, az le legyen tiltva .
  • Bakka
    Zone Alarm tuzfalat hasznalok...
    Mikor felugrik egy sarga ablak, akkor tenyleg be akarnak torni a rendszerbe? Van, hogy percenkent felugrik akar 2-3, viszont mikor az elobb felcsatlakoztam a netre 44 volt! Tenyleg ilyen brutalis sok tamadas van manapsag vagy csak a progra hülye?
    Lenne egy masik kerdesem is: Honnan lehet tudni pl. egy programrol, vagy egy exe-rol, hogy kiengedhetem e a netre? Pl. az iexplorer.exe vagy icq.exe de vannak olyanok amikrol nem tok semmit... Ilyenkor mit kell tenni, hogy ne legyen fennakadas belole ha mondjuk nem engedelyezem!?
    thx.
  • Tuvok #328
    nm
  • gyűjtő
    köszönöm!
  • Tuvok #326
    elküldtem
  • Tuvok #325
    monnyad
  • gyűjtő
    Szia!

Szeretném, ha megadnád azt a címet, amelyről magyar nyelvű Kerio 4.0.16 programot le lehet tölteni.

Előre is köszönöm.

Üdvözlettel:
  • blackhole
    aki ért a keiro tűzfal beállításaihoz kérem segítsen (fontos)
  • CSOCSO
    keriot fel eve hasznaltam az sem tetszett.. nemtom.. eddig nekem a zonealarm jott be a legjobban!!! sosem zavar.. mindig csinalja a dolgat, tok zsir!!! kaspersky utan vissza is teszem azonnal!!!
  • CSOCSO
    igen.. mindjart torlom.. szerintem uberszar.. es nemtok rendesen FTPzni...
  • giz
    Sziasztok!
    1 kérdésem lenne: Milyen ADSL router-t ajánlotok max 12-13 ropiért !?
    Ahol venni szeretnék ott ez a két lehetőség van:

Dialcom ADSL router BBR-1400 4port 8300
    Planet XRD-401D ADSL/CABLE router 4LAN, 1WAN 12490

Ismeritek ezeket, tudnátok vmelyik ajánlani, vagy vhol máshol mást !?
    Fontos lenne amúgy QoS (ha jól műkszik), de mintha ezekben nem lenne.
    Köszi a segítséget.
    üdv.
    -giz
  • Erron
    Switch-en keresztül csatlakoznak a netre. (router->switch->gépek) Azért mert szokott olyan lenni, hogy csatlakozik a hálóhoz még 3-4gép.
  • Random_
    Nem értem, hogy volt ez a háló? Az egyik csatlakozott a netre és megoszottad a másikkal hálón?
    Mert csak elég arra a gépre tűzfalat tenni amelyik közvetlenül a netre csatlakozik mert azon keresztül megy a másik gép internete is.
  • Erron
    Anno feltettem a Keiro tűzfalat. 2gép volt hálóba kötve. És a következőket csinálta:
    az egyik gép 3247-es portról a másik gép 139-es portjára küldözgetett folyamatosan, ezzel leterhelve a hálót.
    Nem tudtam semmi képen letiltani a forgalmat (a fájl és nyomtatómegosztásra mindenképpen szűkség van), próbáltam szűrőszabályokkal is, de a 139-es port mindig le volt terhelve.
    Feltelepítettem az Sp2-est mind a 2 gépre, és leszedtem az egyik gépről a Keiro-t és helyette a Windows tűzfalat kapcsoltam be.
    A másik gépen viszont meghagytam a Keiro-t. A forgalom megszűnt. A betörésnaplóba a frissítés előtt ezek kerültek be:
    -ICMP L3retriever Ping,
    -NETBIOS SMB SMB_COM_TRANSACTION Max Parameter and Max Count of 0 DOS Attempt
    A frissítés után ezek megszűntek.
    Tudja valaki hogy ezek mit jelentenek? Vírusirtó volt fent a gépen (nod32,f-prot), nem volt vírusos. Ad sem volt rajta. Egyszerűen passzolom. Tudna valaki egy ötletet mondani, hogy miért kellet feltelepíteni a frissítést mért nem ment sp1 alatt? A beállítások a tűzfalon szerintem jók voltak.

Ja és a tűzfalteszeken 100%-osan átment. Valsze a router miatt(szvsz).

Erron
  • Random_
    Sokan azt mondják jó az XP tűzfal szerintem túl keveset kérdez és nekem az gyanús. A Keiro sokkal több jelentést küldött kapcsolódásokról az megnyugtatóbb volt és volt benne egy kódolás ami megakadályozta, hogy átírt megfertőzött alkalmazásunk már engedéllyel kimenjen a netre.
    Az XP tűzfal jó ha kezdő vagy és nincs kedved nyűglődni beállításokkal.

2 tűzfal egyszerre fölösleges.
  • Erron
    Nekem van egy Draytek Vigor2200e router/tűzfalam. Továbbá be van kapcsolva az xpsp2 tűzfala is. Lefuttatam a tűzfalteszteket is. Nem talált nyitott portot. Arra lennék kíváncsi hogy ez így mennyire biztonságos (mondjuk levelezés, p2p, web, alkalmazása esetén )?
    Érdemes-e a xp tűzfala helyett egy másikat használni? Vagy ez a kombináció is megfelelő?

Erron
  • Met
    Használ valaki Kaspersky tűzfalat és/vagy Kaspersky anti hackert?
  • Norbi27
    Sziasztok!

Én is Kerio 4.1.1-et használok. Olyan gondom van vele, hogy Outlookból nem tudok levelet küldeni csak fogadni. Az e-mail fiók beállításainak tesztelésekor azt írja, hogy tesztüzenet küldése sikertelen, a megadott kiszolgáló megtalálható de nem válaszol.
    Ha kikapcsolom a tűzfalat működik. Próbáltam már a hálózatbiztonság/csomagszűrő/szűrőszabályok menüben engedélyezni az Outlooknál minden portot mindkét irányba de akkor sem megy.
    Ha valaki tudja a megoldást legyenszíves írja meg.
    Előre is köszönöm!
  • Random_
    Hát ha ismeretlen ip címről akarnak csatlakozni az 90%-ban tiltható.
    Szerintem prógálgasd. Ha működő net esetén böngészés közben akad egy kérés azt el lehet utasítani. Próbálok keresni configot neked. Én sokat próbálgattam úgy, hogy először engedélyeztem majd letiltottam és ha ment a net akkor nem volt gond maradt tiltva. Ad-Aware SE is fusson a gépen, de ha jó lesz a tűzfal nem sok káros dolog juthat be.
  • giz
    Sziasztok!

Visszaolvasgattam.. de azért megkérdezném, miket kéne engednem a "szokásos" portokon, progikon kívűl, ha 2 gép van a hálózatban, és a tűzfalat a netmegosztó gépre tenném természetesen.
    A tűzfal: Kerio 4.1.1!

Esetleg valaki 1 configot is küldhet !?

Tegnap feltettem ZoneAlarm-t, beállítgattam jól(asszem), de 20 perc után leszedtem, semmi sem akart menni, nem látta egymást a két gép, az oldalak sem jöttek be...

Remélem lesz segítőkész ember! Köszi. üdv.
    -giz
  • Random_
    Főlösleges win tűzfal ha van másik is!
    Amúgy olvass vissza ezen a lapon és okosodsz!
  • Mat
    Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogy az Outpost Firewall 2.5 öt hogy konfiguráljam be? Mert ahogy feltettem azt vettem észre mintha lassabb lenne a NET. Vagy egyáltalán jó ez a tűzfal? Segítsetek lécci! Illetve mégegy kérdés! Ha használok egy tűzfalat, akkor az nem gond a win tűzfal is megy mellette? Előre is köszi a seítségeteket!
  • mikike
    Hardveres tűzfalakat ismer valaki?
    Kellene egy ISDN tűzfal + router, ebből mit ajánlanátok?
  • fifi
    pl ha a freemail.hu-ra mész ott is portscant fogsz tapasztalni, amit uú. fog logolni/IP/...