Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://iaro.srv.hu/kep/hghghghghghgh.bmp
Szerintetek valaki portScannel-i a gépem??
Szerintem a 2.xx verzió kezelhetõbb és van hozzá magyar nyelvû kézikönyv, de ha 4.xx -et telepítesz akkor Tuvok bácsi segít neked.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Csak néhány finomhangoló beállítást, szintek állítását hiányolom belõle, ebben zonealarm jobb volt, ha nem lett volna szar 😊))
erre gondoltál ?
A Személyes Tûzfal Figyelmeztetést (monitor jobb alsó sarok) hogyan lehet kikapcsolni???
Rohadtul idegesít és gátol a netezésben, hiszen oldalanként v 20x elõjön persze legfelülre. (Takar és a böngészõ funkciók + a beírás elõl elveszi a prioritást -v mit-;
Nekem kell a tûzfal, de figyelmeztetések nélkül!
Hol lehet kikapcsolni??? Mit kell átírni a progiban??? Cseréljek tûzfalat???
/Elõre kösz!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Amikor nem volt tûzfal nem kellett negyed óra és bekaptam egy vírust. 😊
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Koszi a tippet!
Csak felteszed és kész. Azt szûri amit kell - azt enged át amit kell - és semmit nem kell beállítani. ( Max. egyszer engedélyezed az adott programnak hogy kimenjen vagy ne.) A Pro rendszeresen frissíti az adatbázisát hogy magától szûrje az új genyákat.
Ezeket a portokat felszabadítod és kész.
Javaslom olvass vissza ajánlanak sok tûzfalat és hasznos tanácsokat is találsz.
Nem ertek a tuzfalakhoz, ezert irtam ide.
Nekem nem arra volt szuksegem, hogy lehulyezzenek, hanem hogy azt mondjak: A norton egy szar!
Vagy: itt es itt lehet megnyitni az email portot, illetve ha ez egy altalanos problema, akkor megmondjak, mit kell tenni a kikuszobolesehez.
Reszemrol a tema lezarva! Kosz a segitseget!
A tuzfalat probaltam allitgatni, de nem jott ossze. Csak akkor tudok levelezni, ha addig kikapcsolom.
Van valami javaslatotok, hogy mit lehetne ilyenkor tenni?
Már megbocsáss, DE
-elmondtad hogy a norton blokkolja
-elmondtad hogy megy ha kikapcsolod
-elmondtad hogy probaltad allitgatni
En elmondtam hogy mit csinalj.
Annyira nem nehez beallitani, tudod van angolszotar, stb meg readme. Ha nem tudod, torold. Mellesleg vagy 1.5 eve nem hasznalok windowst, csak hugom gepen van fennt norton.
Amugy meg egy rosszul konfigolt tuzfal is tobb mint a semmit!
Ez hülyeség.
Nem tudom konfigolni rendesen, ezert kertem tanacsot😛
Amugy meg egy rosszul konfigolt tuzfal is tobb mint a semmit!
Több klienssel/pop3 szerverrel is kiprobaltam, de mindet blokkolta.
A tuzfalat probaltam allitgatni, de nem jott ossze. Csak akkor tudok levelezni, ha addig kikapcsolom.
Van valami javaslatotok, hogy mit lehetne ilyenkor tenni?
mi a véleményetek rólla
Egyébként a probléma megoldódott,amint bekapcsoltam a win tûzfalát is.
Viszont vki ha tudja akkor leírhatná,hogy mi is ez,mert érdekelne.
Kösz a segítséget units!
Milyen tûzfalat érdemes használni ami nem túl bonyolúlt könnyû beállítani és azért véd is valamit?
Vannak-tûzfaltesztek ?
Ti milyen tûzfalat ajánlotok?
Válaszotokat elõre is köszi
Az csak azt jelenti, hogy jó valamire.
Nem kérdezhet olyan bonyolult dolgot.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Megnyitod a NISt-> Statics->Detailed statics
Bal alsó sarokban látod, hogy melyik portod van nyitva és melyig program használja. "Network connections"
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Eddig csak szenvedtem vele.Folyamatosan kérdezget...
113 Ident / Authentication. This service is required by some mail, news, or relay chat servers to allow access. A stealth result on this port could cause performance problems.
Van vmi tipp,hogy mi használja ezt a portot?Én nem találtam semmit...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ha valaki tud, kérem segítsen! Köszi
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.