1586
Tűzfal
-
#546 Én i ZA-ról váltottam kerióra, de a legjobb tűzfal az ha nincs neted. :D -
andykaufman #545 én is keriot használok, za-t váltottam vele, nem bántam meg
azért várom az újabb verziót... :D
Outpostot még nem használtam, mit jelent a sokak által mondott "nehéz beállítás"? -
andykaufman #544 érdemes lenne összeszámolni hányszor tették fel ezt a kérdést errefelé.... -
Aspyrin #543 zonealarm -
#542 Sziasztok.
Melyik tűzfalat ajánljátok?
Fontos az, hogy biztonságos legyen és azért kezelni is lehessen.
Segítsetek!
-
#541 Én azt használok, nekem bejön, csak sokat kell bíbelődni míg beállítod. -
sirdond #540 igen? akkor jól van, mert én azt hittem azt jelenti hogy frissíteni kellene. -
Aspyrin #539 Az "up to date" annyit tesz: legfrisebb, vagyis nincs újabb verzió. ZA-nál egyébként sem jön ki évente 1-3 verziónál több. -
sirdond #538 nekem zone alarm prom van, de nem tom hogy lehet frissíteni. amikor arra megyek hogy update, ellenőriz vmit, és azt mondja hogy firewall is up to date.
ha vki tudja hogy lehetne akkor plz segítsen -
Xing #537 Kösz a segitséget. -
#536 Hát én nem crackelnél egy biztonsági progit. Amúgy nem tudom. -
#535 zone alarm pro-t meg lehet ugy crackelni, hogy folyamatosan mukodjon, és tölthessem az updateket is?
Ja köszi az előbbi válaszokat! -
lakika #534 és az XP beépített tűzfala? -
Xing #533 Hello
Nem tudod véletlenül hogyan lehet kikapcsolni a Keiro figyelmeztetését ha blokkol?
Köszi -
#532 Tűzfalnak a Keiro és a Zone Alarm ajánlott sokaknak ez jött be, de értemes átolvasni a fórumot nagyon sok hasznos dolgot tanulhatsz. Outpost-ot nem ismerem.
Ad-Aware ajánlott még és Spybot de elég lenne ezt az oldalt elolvasnod és a kérdésed is megspóroltad volna. -
#531 jobb az ad-awarenál -
#530 off:
Az MS AntiSpyware nem szar de ha igazán jót akarsz válaszd inkább a Spy Sweeper 4.0-át!! -
#529 szerintem a legjobb tűzhal az outpost -
#528 Hello!
Zone alarm szerintetek megfelelő tűzfal pc-hez, átlagos használatra?
másik (tudom nem ez a topic, de ide tartozik): Ms AntiSpyware ér valamit vagy szar? Ha szar, akkor melyik a jó? Ad-Aware?
Előre is köszi
Márk -
Xing #527 Hello
Használ valaki Keiro-t? -
Thanatos #526 nincs..., vagyis attól függ miylen router..., vannak oylan routerek amiknél gyk bármelyik biztonságossabb :DD -
#525 Sziasztok!
Segítsetek pls.
Szerintetek van olyan TŰZFAL ami van olyan biztonságos, mint egy ROUTER?
Előre is köszi a válaszokat:
David -
Cill #524 Sziasztok.
Hirtelen nem találtam a régebbi hozzászólások között letöltő linket az outpost tűzfalhoz.
Fel tudnátok nekem rakni egyet???
Amit talátam a neten a legtöbb Shareware és ha jól tudom, van magyarul is.
De bármi érdekel, ami használható
Köszi mindenkinek!!! -
#523 Én Blackice-t használok, és eddig mindent megfogott :)) -
#522 Kösszi, de közben és is találtam egy oldalt ahonnan leszedtem ugyanezt. -
#521 Elvileg innen leszedheted a legújabbat . -
#520 A professiontalt használod, mert idegesít hogy a personalban alig tudok valamit beállítani, esetleg linket tudsz küldeni? -
#519 2 gép között osztom meg a netet egy switch-en, az elsődlges gépen pedig NIS2005 fut. Miért nem tudok megosztani semmit, annak ellenére, hogy engedélyeztem az XPben? -
#518 Nekem tökéletesen megy a DC Keiro-val a hiba az ön készülékében van. -
Grusi #517 Üdv, egy kis segítségért folyamodom hozzátok :)
Az a problémám, hogy Torrenttel vagy DC++-al egyik tűzfalam sem barátkozik, értsd ahogy csatlakozom 5-nél több peerhez, szanaszét fagy a gép és a net. Van esetleg más, ilyen célre alkalmas tűzfal a Kerion és a ZA-on kívül? -
#516 Mindkettő ugyan arra a célra van, külön-külön is jó mindkettő, de együtt használva érheted el a legjobb hatást .
(Mondjuk én az Ad-Aware-t megbízhatóbbnak tartom, de persze fenn van mind a kettő .) -
#515 Nem tudsz nekem segíteni hogy megmond az ad-aware vagy a spy sweeper a jobb? -
#514 Van szüksége mindenkinek aki netre kimegy sajnos.
Keiro Personal Firawall vagy Zone Alarm ezt a kettőt ajánlom.
Vírusírtó is kell nagyon fontos és Ad-Aware meg Spybot. Ha ezek megvannak és frisssíted őket nagy gond nem lehet. -
#513 Hello!
Kis helpet kérnék. Átlagos felhasználónak, átlagos használatra (netezés, letöltés, + netes játék) van e szükség tűzfalra, és ha igen, akkor erre melyik tűzfal a legmegfelelőbb?
Előre is köszi -
bubitoo #512 kedves ildiko
a 413 at akartam ratelepiteni a regire es most az uj nem megy fel mert azt mondja fenn a regi pedig mar a registrybol is kivakartam a regit meg azert nem ah lentebb nezed akkor látod miert igí kenytelen voltam a zonealarm utan (ami sokmindent blokkolt) a blackicet feltenni... -
Riba Ildikó #511 még mindig automata a tárcsázód? nekem nem! töröltem a 7.0-ás msn-t, és vége a bajnak, ennek van olyan beállítása, ami ezt okozta. lehet ezt megszüntetni, de visszaállítja magát. ezért jobb az unistall.próbáld meg.
-
Riba Ildikó #510 szia! lehet, hogy már tettél fel valamit, de a kerio 4.1.3 jó, és nem lassít! ráadásul magyar!
a zone alarm meg angol,nincs magyarított változata.használd a keriot
-
bubitoo #509 de pont mikor a 4.1.2-t akarom feltenni akkor irja ezt :a használni kivant lehetöseg olyan cd romon vagy cserélhetö lemezen van ami nem áll rendelkezesre helyezze be a következö lemezt Kerio personal firewall utana kattintson az oke gombra...a következö forrás 1 ...fogalmam sincs mit jelent -
_Vegeta_ #508 gyóó:) -
#507 rakd újra a 4.1.2-t, aztán uninstall, és fel az újat