Tűzfal HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Igaz, maga a Outpost Pro nem ingyenes, de ingyenesen letölthetõ és használható az 1-es széria (jelenleg 2-es van, amit ugye meg "kell" venni 😊 ), amit letesztelve ugyan azokat az eredményeket kaptam mint a Pro-nál. Tehát, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vagy az a legjobb?
Ingyeneset!!!
REAL MADRID
Nekem ezt ajánlották.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
Ha el akarod rejteni magad és úgy netezni tovább, más IP-vel, egy nem publikus gateway szerverre kell account-ot szerezned. Na, ehhez sok sikert...
Lehet hogy ostobaság amit kérdek, de szeretném megtudni, hogyan lehet beállitani a gépet, hogy változo IP cimmel jelentkezzen a netre.UPC kábel a net és Norton Internet Security van a gépemen. Elöre is köszi.
Viszont a 4.x grafikus felülete egyértelmûen lassabb, mint a 2.x.
Én felraktam, egyelõre mûködik, nem csinál rosszaságokat, de kb. 1 óra intenzív netezés után és p2p programokat (azaz jó sok kapcsolatot) használva a Kerio GUI gyakorlatilag bedöglik. A konfigurációs ablak felhozása egy 1700-es Athlon XP-n, 512 megával olyan 10-15 perc (!!!) és 80-90%-os CPU terhelés, utána pedig bármely al-ablak kiválasztása további 5-10 perc, az ablak lezárása további 2-3 perc. A 4.0.16 sem volt az a száguldó paripa, de ehhez képest még az is fénysebességgel vágtatott.
nagyobban
de más pl a startlapon vagy az autohifi lapon nem tudom megnyitni az adott címeket és ez is tûzfalas mert ha a kikapcsolom már kattintok is és mükszik
"tud valaki beállításokkal kapcsolatos tanácsot adni, hogy a legjobb a beélítás, és hogyan kell beállítani, hogy biztonságos legyen a netezés" .
Még mindig várom a segítségeket
elõre is köszi
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
nézz körül a logban, hátha találsz bõvebb infót.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com