1586
Tűzfal
-
Ez most nem értem. Részletesebben plz. :)
-
Csak idegesít hogy a méret fölött ? van operánál. -
Miért kell neked egy fájl mérete egy tűzfalnál? Mire vagy kíváncsi?
-
demga #583 A ZA Pro 6 -ossal van egy nagy problémám. GPRS nettel próbáltam kimenni a netre, de nem engedi sajnos, még akkor sem, ha kikapcsolom a zonealarmot, csak uninstall után.
Viszont ha aktív a net telepítésnél, akkor újraindításig megy.
Próbáltam ip tartományt megadni, de akkor sem engedi ki sajnos.
Várom az ötleteket.
Üdv. -
Bocs a hülye kérdésért. 
Közben azzal kezdtem el babrálni hogy "megbízható" helyekre mit engedjen ki, meg milyen program indít másikat. Azt valaki nem tudja hogy mi felelős azért hogy megtudjam a fájl méretét? A ZA-ban nem nagyon jöttem rá és mindig ismeretlent mutatott.
-
Annál csak igazán! A ZA hasonló bulija kismiska a Kerio-hoz képest. :) (Bár lehet a Kerio-t ZA szinten is kezelni, nem törődve a nagyon részletes finomhangolással.)
-
Ezt ugye kerionál is meglehet tenni? Egyébként én azt hallottam a za-ról hogy az ingyenes jelentéseket küld a készítőknek, ha tévedek bocsi. -
Mindenre rákérdez, hogy mit szeretnél kiengedni és mit nem és amelyiket mindig ki akarod engedni arra létrehoz egy állandó szabályt. A probléma ott van ha fölöslegesen engedsz ki dolgokat és be mert az már kiskapu ahol bejönnek ártó dolgok vagy infókat szednek le tőled.
Én mindig tiszta gépre teszek tűzfalat még net elött majd miután beindul a net sorba nyitom meg a netes progikat és azokat kiengedem. Ha olyan alkalommal jön kérés mikor nem csináltam semmit az gyanús. -
Én is kérdeznék a ZA-mal kapcs.ban. Nem lehet elmenteni valahogy a configját, ha esetleg újrahúznám az oprendszert, ne kelljen újra betanítanom a tűzfalat? -
galocza #577 köszönöm a válaszokat, tűzfalazás akkor asszem egyelőre elmarad (már megint 8).
azt hittem, van vmi tanító mód, hogy mindenre rákérdez, én meg okosan megmondom mit szabad és mit nem - és így idővel majd konfigolódik saját magától...
ja, még 1 kérdés: régebbi verziókkal szemben van vmi ellenvetés? szeretem a kicsi, hatékony, kevéssé éhes progikat. 8) -
Én meg a Keirot.
A tűzfal csak akkor jó ha jól van configolva mert ő magától nem találja ki mi jó neked és mi nem vagyis nem mindig.
Ezért nem árt kicsit utánnaolvasni a témának mielött tűzfalazol.
Pl. ezen a fórumon -
Aspyrin #575 én a za-t ajánlanám -
galocza #574 kerio és zonealarm közül melyiket ajánlanátok tökhülyének?
-olyan kéne amit nem kell öszzevissza konfigolni (marhára nem értek hozzá)
-magánhasználatra ingyenes
-nem eszi meg a rszemet
olyan is rémlik (valaha régen utánaolvastam csak már elfeledtem), hogy vmelyiknek vmi régebbi verzióját jobban szeretik, mert kisebb a rszigénye...
ps: tegnap eltűnt egy szép nagy könyvtáram, és nem szeretném még 1x 8)
köszi
ps: bocs hogy kérdezek visszaolvasás helyett, de most rohadtul nem érek rá, a cucc meg kéne 8(. még 1x thx. -
a ZA-ban van egy olyan "fül", hogy Program Control, ott meg van egy csúszka, amelyen lehet OFF-LOW-MEDIUM-HIGH fokozatokat állítani, ha offra kapcsolom, akkor kikapcsolom a tűzfalat? Mert a tűzfal egy teljesen más "fülön" van, amin úgyszintén van egy csúszka MEDIUM-on.
-
Vmi olyasmi rémlik hogy az említett verzió fejlesztését megszűntették (belevágtak ugye a 4-es sorozatba), azért lett ingyenes (addig tényleg nem volt az céges szinten). Sajnos csak akkor tudom feltenni bent ha 100%-ig biztos hogy legális a dolog, ezért lenne relative sürgős a dolog, bár lehet hogy a vége az lesz hogy írok a Sicontact-nak és ha megjött a válasz, beírom ide is :) -
Nem tudok róla, hogy a PF változat bármely verziója céges szinten is ingyenes lenne. De sztem a kutyát nem érdekli, ha azt teszed fel. A 2.x vonalat ha jól tudom a TinySoft (a régi ingyenes Tiny PF készítői) vitte tovább fizetősként, lehet, hogy náluk kellene körülnézni.
-
Kar mert az egyik, ha nem a legjobb tuzfal, azok kozul amelyeket ismerek. -
A 2.1.5-ös verzióról nem tudsz esetleg vmit? Arról lenne szó hogy cégnél szeretném feltenni, állítólag már ingyenes, de nem találtam hozzá hivatalos nyilatkozatot ahol ezt megerősítenék. -
Jó tudni: a Kerio PF támogatása 2005. december 31-én véget ér, nem fejlesztik tovább. Akik megvették, egy évig még kapnak supportot. Bejelentés itt.
-
Minden blokkolásra lehet választani, hogy engedje
Progit meg csak akkor ellenőriz, ha bekapcsolod az application protection-t
-
Aha ... -
én sokat játszottam CS-el, egyszer megmomndtam aZonealarmnak, hogy engedje, és soha semmi gond nem volt.
Az próbáltad? -
Köszi. De ezt belehet állítani, hogy egy adott progit(game) semmiféleképp ne ellenőrízzen? Eddig az összes tűzfal engedte indulni(kérdés után persze), de game közben viszont egy bizonyos idő után blokkolta. :( -
BlackIce
Primitív a beállítása, profi a felépítése
Eddig a legegyszerűbb, amit láttam (a működő firewall-ok kategóriában)
Minden nem szakembernek javasolni tudom
-
Sziasztok. Nem tudtok olyan tűzfalat mondani, ami tök egyszerű, nem ugat bele olyan dolgokba, amihez semmi köze, és a neve nem WinXp Firewall?
Nekem eddig mindegyik tűzfallal gondok voltak online játék során. -
np -
htxvm :OOOOOO -
rossz a játék:| -
valaki segítsen már :@ -
Miért van az hogyha online gamekben (warcraft3, f1 challenge) ha szervert csinálok akkor nem tudnak az emberek csatlakozni? pedig a tűzfalamat (outpost) ki szoktam lőni.. mi lehet a baj? -
Jó tudni. Mindenesetre tökmind1, mert Kerioval nem sikerült a netet megosztani a másik gépre, úgyhogy váltottam Outpostra ami sokkal jobban tetszik. -
Mi a túrónak kellene a Kerio-t krekkelni? Az a funkciója (popup/web szűrő), ami nem működik regisztrálás nélkül, elhanyagolható, egy csomó böngésző már csipőből és sokkal jobban megcsinálja. A többi része pedig reg nélkül is működik, és legálisan használható akármeddig.
-
Aspyrin #554 Megjelent a legfrisebb Zonealarm. -
Felraktam a Kerio legujabb verzioját. ( 4.2.0 ) Próbáltam serial numbereket beírni de nem fogadta el. Esetleg ha vki tud krekket vagy működő serial numbert az megdobhatna vele htx. -
Kösz, megnézem őket. -
Torry #551 Helyette Outpost!
oder
Kerio vagya Sygate(már ha így kell írni) -
Na most lett elegem Zone Alarmból. Két gép van itthon. Frissítettem a legújabb Zone Alarm-ra, és most nem tudom megosztani a netet... Korábban is voltak már problémák, de mostmár végképp nem megy. :@ Az sg.hu bejön, a google.com meg nem. Az MSN messenger sem tud betölteni a másik gépen. -
Igen. -
Tud magyarul is? -
TUDJA VALAKI!!
A ZoneAlarm Security Suite hol tárolja a vírus adatbázisát?