301
Na?
-
Károly73 #301 Látom,kicsit korai, hogy mit kaptatok, de hogy mit adhatnátok, arra, nem is rossz 5letem van: nethatter.hu/egyediajandek -
#300 papucsot -
COOLancs #299 szifiliszt -
#298 karácsony utánra magamnak egy kromatikus szájharmonikát, mást nem is kértem, ez meg érdekelt
-
#297 szar lehet!! Még semmit! -
sasvader #296 1 kg váza szart -
Ronny #295 egy könyvet -
#294 sztrájkokat. -
#293 iPhone 3G,Juve-s sál,kulcstartó,párnahuzat,sapka,kesztyű,X-men trilógia,Grinch,Gladiátor DVD,Harrington kabát,társas -
#292 póker készlet, két könyv: póker filozófiája, póker enciklopédia...
ezen felül még 400ezer ft-ot, amit be is fizettem a kocsim hátralékába :D
-
#291 Kaptam (bár inkább nagyrészt vettem) egy 4. generációs Ipod-ot. Könyvet, pizsamát, meg alsógatyát. -
#290 legcsóróbb kari ever,én is papucsot :)
de nem vok csalódott mert egy tábla milkára számítottam :( -
#289 Repülőjegyet az USA-ba, egy PSP-t, North Face pulcsit, apróságokat. Ja, meg egy új munkahelyet! :) Komoly Karácsony lett! :) -
#288 Papucsot...
zsííír xD -
#287 sokmindent kaptam majd leírom de most játszanivalóm van (L4D) :D -
#286 kaptam egy Logiteh G25 kormányt meg anyáméktól 30ezer forintot, és délelőtt egy telefon hívást ami elbaszta az egész karácsonyom:( -
#285 egylőre a L4D-t tudom csak, most töltöm :) -
#284 én még előző héten előlegben kaptam egy t240HD-t :D
amúgy a ma esti ajándékokat nem tudom.... -
#283 na gyerünk -
#282 Én csak egy SAMSUNG TFT 26" wide SyncMaster T260 monitort és LG Blu-Ray/HD DVD GGW-H20L blu-ray írót. -
#281 egy részét már most tudom. *.* -
#280 hmmmm, egy ilyen doboz érkezett elénk, apám mondta hogy 24-ig nem nyithatom ki
remélem ez lesz a folytatása : :D:D:D:D -
Robicsek #279 mp 4 -
Robicsek #278 nah majd 7 nap mulva mennyi üzenet lesz itt -
Szoki333 #277 hű!
Az meg milyen ajándék? -
roli613 #276 én pénzt szexre,18 lettem és megengedték hogy óvszerrel megkúrjak egy prostit,szép karácsonyom volt -
#275 én egy xbox 360-at szerettem volna, de nem kaptam.
amit kaptam:ruhák, SWAT 4 gold edition, Rise and Fall, uj egér, PC Guru, más nem jut eszembe -
Szoki333 #274 Milyen jachtot? -
#273 Én meg egy Jumbo Jet-et és három Jachtot. Meg egy saját golfpályát. -
Szoki333 #272 Helló!
Én egy 530i BMW-t kaptam a szüleimtől. Tépi az aszfaltot! -
#271 Akkor bocsi :) De én is teljesen normálisan írtam be a dolgot, csak támadásnak éreztem :) -
#270 Mint mondtam, nem basztatásból írtam. Csak épp nem általános, hogy egy 19 éves valakinek saját lakása van, pláne nem ekkora. -
#269 Hali!
Tudtommal a topik címe az, hogy ki mit kapott karácsonyra. Legközelebb akkor nem írok be semmit. Hozzáteszem megdolgoztam a lakásért, Rengeteget dolgoztam rajta egyedül rengeteg szabadidőm beleöltem, hogy olyan legyen amilyen nekem kell. 19 éves vagyok mellesleg, egyetemre járok és dolgozom, mellette bulizok. Még esteleg valami? És ha zavaró volt az "és kb ennyi", akkor elnézést... -
#268 Mit csodálkozol? Lazán beírod, hogy kaptál egy 82 M2-es lakást, tele bútorral, és kb ennyi. Hát ez azért röhej. Nem baszogatni akarlak, és elhiszem, hogy neked ez alap,és nem tudom, hány éves vagy, de a legtöbb ember itt a fél karját odaadná egy fele ekkora lakásért.
Részemről: kardigán, zakó, vízforraló (bár azt én vettem :D) és majd lesz egy 5.1-es fejhallgató, csak még nem volt rá időm. -
#267 Nem kötekedni akarok de sztem te nem nagyon kaphattál 24 karátos nyakláncot mivel az szín arany lenne és ugye bár oan nincs
szal itt olvasgass http://www.aranyalma.hu/pub/arany/arany.htm -
#266 csak? -
#265 ? -
#264 -
#263 LOL -
#262 Blitzkrieg 2 Liberation
World War 2 Pacific Heroes
Jet Storm Modern Dogfights
Neeed for Sped Pro Street
80l akvárium minden felszereléssel
Auto Katalogus 2008
Eröltetett menet