Mit kaptatok karácsonyra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind megbízhatatlan.
Nekem volt ne mis egy
Mindenk beszart a Jostickja, szoftverhiba, lefagy, újraindul stb...
Ezért van Nokiám és semmi baja sincs pedig 3 éves a jostick benne.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Neten a T-tõl 2 nap alatt ott volt a kezében!
2 ms válaszidõ... az enyémnek 4.
kontrasztarány 2000:1 az aztán szép képet ad.
mindegyiknek nagyon nagyonörülök 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Elfogyott mindenhol már két héttel ezelõtt is. Kérdeztem van-e valahol, közölték, hogy országos hiány van és idén már nem is lesz. :-/
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
henger üres DVD
ágyúgolyó futam DVD
parfûm
meg majd egy pulcsit, csak a nagy karácsonyi tömegben nem volt kedvem elmenni! 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
sziasztok
majd írjatok
akkor...plüüssmackot, türcsit, meg money-t is...
Megmég jah én is kaptam de azt karácsony elött vette meg apám Sony ericson w300i walkman mobile-t
új fejhallgató
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ja és ha öszejön akor a 2 ünnep között egy sony ericsson w300 + egy router 😊
2 játék(FEAR,GTR2)
könyvet
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
és megajándékoztam magam egy asus 7600GT-vel 😄
meg tesómék még ma jönnek szal majd tõlük is kapok leht valamit 😄😄😄😄
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Logitech Desktop Microphone
Labtec multiméida bill
Apokalipszis most DVD rendezõi változat
Ruhák
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES