Mit kaptatok karácsonyra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ezen felül még 400ezer ft-ot, amit be is fizettem a kocsim hátralékába 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
de nem vok csalódott mert egy tábla milkára számítottam 😞
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
remélem ez lesz a folytatása : 😄😄😄😄
Az meg milyen ajándék? <#gonosz1>#gonosz1><#duma>#duma><#circling>#circling>
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
amit kaptam:ruhák, SWAT 4 gold edition, Rise and Fall, uj egér, PC Guru, más nem jut eszembe
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Én egy 530i BMW-t kaptam a szüleimtõl. Tépi az aszfaltot!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Tudtommal a topik címe az, hogy ki mit kapott karácsonyra. Legközelebb akkor nem írok be semmit. Hozzáteszem megdolgoztam a lakásért, Rengeteget dolgoztam rajta egyedül rengeteg szabadidõm beleöltem, hogy olyan legyen amilyen nekem kell. 19 éves vagyok mellesleg, egyetemre járok és dolgozom, mellette bulizok. Még esteleg valami? És ha zavaró volt az "és kb ennyi", akkor elnézést...
Részemrõl: kardigán, zakó, vízforraló (bár azt én vettem 😄) és majd lesz egy 5.1-es fejhallgató, csak még nem volt rá idõm.
szal itt olvasgass http://www.aranyalma.hu/pub/arany/arany.htm
\"PunK\'s NoT DEAD\"
World War 2 Pacific Heroes
Jet Storm Modern Dogfights
Neeed for Sped Pro Street
80l akvárium minden felszereléssel
Auto Katalogus 2008
Eröltetett menet
Takaróhuzat
Pendrive 1gigás
Uj tévé
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
azt ennyi kb
Lakásvásárlás után nagyon praktikusak a rokonok! 😊
na, ez a nem mindegy.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!