Mit kaptatok karácsonyra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Szép Karácsony!:-)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
, meg pénsztet.(A pénzt most direkt én kértem, mert kell az új számítógépembe)
ha nem tudom mit szeretne a másik akkor valahogy kiszedem belõle véletlenül....szerintem ez a legnagyobb buli az egészben, hogy hogyan tudd meg mit szeretne a másik.
Tõlem ha megkérdezik mit eszeretnék, mindig azt mondom hogy húrkészletet (cirka 1600 Ft)...és senki nem hiszi el hogy akkor lepõdnék meg igazán ha kapnék egyet 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ennek aztán télleg sok értelme van!
Itt mindig az ajándék a lényeg,nem? Miért nem vesznek valamit inkább,ha nincs ötlet,akkor veled együtt,vagy valami.......

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
itt az enyémek:
canon a60
papucs, feltöltõkártya 😊
zokni 😊
1 19colos acer LCD-t
1.tesó:
ruha
Samsung sgh-e700 mobil
2.tesó
ruha
usb-s mp3 pléyert
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
1 Levi's Farmer
1 Levi's kordbársony
1 Adidas felsõ...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
faternak meg pizsama LOL szétröhögtem az agyát 😊 muter vette neki 😄
Szerintem ez a topic tele lesz "zokni"-val meg "sapká"-val 😊)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"