Mit kaptatok karácsonyra?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Én egy CD tartó tartó tokot, egy Old Spice Stift-et, meg pénzt kaptam a jézuskától... 😊)

shit happens

Tufa16
nem azért mondom de több az mint ahogy te azt leírtad...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
apuka születésem elött lelépet...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Balo
milyen giccses 😄D

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Pempő
😄D

kurvanyu jó-johánzon!!44

Shaman
mijaza sólámpa?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Dynamic
Nekem apuka sosem küldött semmit, csak a pár ezer forintos gyerektartást, azt is anyukának😊
Shaman
Baumg. Zsótika meg kapott egy helyet a Minardiba:-p
Szép Karácsony!:-)

Dynamic
Egyébként én parfüm, telefonkártya, könyv, sólámpa, meg pénsztet.(A pénzt most direkt én kértem, mert kell az új számítógépembe)
Breki33
apuka küld majd nekem 100ezret

lol

apuka lelépett? P
Dynamic
LOL😊
De miért kell beírni a márkát meg az összegeket, ez annyira rongyrázós stílus😄
zaki
hát ebben igazad van

zaki
az szép... gondolom egy olyan csuka 35-40 rongy, 2 pulcsi olyan 30, + asok zseton... elég jól megy nektek

Match
Szerintem is a pénz valahogy nem az igazi....de lehet hogy csak én vagyokl ilyen konzervatív.
ha nem tudom mit szeretne a másik akkor valahogy kiszedem belõle véletlenül....szerintem ez a legnagyobb buli az egészben, hogy hogyan tudd meg mit szeretne a másik.
Tõlem ha megkérdezik mit eszeretnék, mindig azt mondom hogy húrkészletet (cirka 1600 Ft)...és senki nem hiszi el hogy akkor lepõdnék meg igazán ha kapnék egyet 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Shaman
Amúgy ennek a Topicnak azért nincs értelme,mert a sok hülye kis gazdag gyerek leírkálja,mennyi millió mindent kapott,hogy mások irigykedjenek....
Ennek aztán télleg sok értelme van!

Shaman
Egyébként ezt én sem értem,hogy hogy lehet Karácsonyra pénzt adni/kapni???
Itt mindig az ajándék a lényeg,nem? Miért nem vesznek valamit inkább,ha nincs ötlet,akkor veled együtt,vagy valami.......

Tuvok
#22 eleje
!

Match
Tufa: az igen....

Shaman
Ijen fijatalon házasodni........

Tufa16
én kaptam egy Jordan nike cipõt, egy oniel és egy reebok pulcsit, elcserélték nekem a samsung telcsim egy 7650re + 30ezer ft , akkor nagymamitól 20ezer és apuka küld majd nekem 100ezret. asszem ennyi de lehet hogy elfelejtettem vmit! na mind1! Utólag is mindenkinek boldog karácsonyt

Tuvok

Tuvok
20

Bandew
Inkább kirõl.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
Tuvok te hány éves vagy? 😊

Tuvok
mirõl? 😊

Breki33
oda P
Breki33
oks kérem a cimet
addig odeköltözök

de komolyan
mutathatnál képet
Tuvok
hát még odébb van, de lehet róla szó

Breki33
gratula
meghívsz?
Breki33
gazdagék karácsonya

amúgy hogy lehet pénzt adni karácsonyra? P
Tuvok
'igen'-t a bnõmtõl 😊

zaki
2 pulcsi, 3 dvd film, pénzt, csokit, zoknit, 1 pólót, ébresztõórát, csokit, meg ilyeneket

"szétröhögtem az agyát" 😄DD

itt az enyémek:
canon a60
papucs, feltöltõkártya 😊
zokni 😊

Ams
1szép inget
1 19colos acer LCD-t

1.tesó:
ruha
Samsung sgh-e700 mobil

2.tesó
ruha
usb-s mp3 pléyert

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

már késõ letagadni 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Bandew
Ja, a mûfasz természetesen csak vicc volt. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
szétröhögted az agyát? 😄DD

Bandew
Pulóver, zoknik, boxerek, CD tartó, üres videó meg kamera kazik, Discman, mûfasz, tusfürdõ

DJ Skyline
Nokia 3510i
pulóver
mexx-es parfûm
egy könyvet a programozásról

Mighty
hmmmm.... autot akartam venni, de letettem rola. Igy most nem kaptam semmit se karacsonyra 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[Walaki]D`Lair
2 nadrágot meg 1 felsõt...

1 Levi's Farmer
1 Levi's kordbársony
1 Adidas felsõ...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
hát úgy könnyû 😊

I.C.ram
Ja meg még régebben vehettem egy profi kabátot magamnak szülõi finanszirozásból 😊
I.C.ram
Én könyveket meg PÉNZT!!! 😄
PResident Evil
én kaptam pénzt és azt verhettem el 😊 vettem cipõz meg sapkát, korábban meg kabátot 😊

faternak meg pizsama LOL szétröhögtem az agyát 😊 muter vette neki 😄

Match
jah, akkor van egy nagy elõnyöm 😊
Szerintem ez a topic tele lesz "zokni"-val meg "sapká"-val 😊)

PResident Evil
lol 😄DDDDDDD 3 ból 2 nekem is... papucsot nem kaptam 😄DD

Match
karlánc, papucs, feltöltõkártya 😊