Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
10. perc: 06 - 03
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
SZT, örülök hogy már itt vagy, remélem vasárnap találkozunk is😊
SomogyiG, egyszer mindenképpen válaszolok, még ha addira - remélem - elveszti is aktualitását😊 A csomag megjött, nagyon nagy köszönetem érte!
Ishty, nem tudok ma menni. (telefon nincs nálam)
Férfi világbajnokság, középdöntõ, Csehország-Magyarország (élõ)
18:15 Kézilabda SPORT1
Férfi világbajnokság, középdöntõ, Spanyolország-Oroszország (élõ )
Természetesen ma!!!!!!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Gyula, azért megint megdobta a "pofátlan" gólját!!<#eljen>#eljen><#smile>#smile>
Köszi az üdvözlést!!!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
(27-35 nekik)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
mms://80.160.76.117//tv2live4 Dánia-Norvégia
mms://80.160.76.117//tv2live5 Brazília-Argentína
mms://80.160.76.117//tv2live6 Franciao.-Izland
mms://80.160.76.117//tv2live3 Tunézia-Szlovénia
(nem próbáltam ki)Talán itt!😊
DVSC-Hódmezõvásárhely 31-25 (18-10)
Ramadamammy rapidrandi
DUNAFERR FOREVER!!!
Üdv. újra köztünk! <#integet2>#integet2><#eljen>#eljen>
"Legtöbbször a képernyõn
Írta: Cseszregi Balázs
2007. január 22.
A magyar nõi klubcsapatok közül az Audi ETO mérkõzéseit közvetítették a legtöbbet a televíziók 2006-ban és a zöld-fehérekre voltak a legtöbben kíváncsiak a képernyõk elõtt.
ETO
Dunaferr
FTC
Debrecen
Mérkõzésszám
17
15
11
10
Össznézõszám
11 331 945
8 385 339
4 127 889
2 823 370
Átlagnézõszám
666 585
559 023
375 263
282 337
(Forrás: AGB Nielsen Médiakutató kft.)"
Úgy gondolom, nem is rossz ez, Dunaferr szemszögbõl.<#taps>#taps> Mivel a Kohász "csak" bronzérmes volt az elmúlt idényben. <#taps>#taps>
Ráadásul arra is emlékszem, hogy milyen lehetetlen idõpontban közvetítették a meccseinket idõnként.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mérik ezt? <#vigyor2>#vigyor2> Engem még sosem kérdeztek meg. <#nyes>#nyes>
Hajrá fiúk!
Ez a Puljezevics?! <#taps>#taps><#worship>#worship>
"Örülök, hogy a csapatba vetett munka visszajönni játszik, büszke vagyok, hogy a pálya szélén állhattam ezen a meccsen is. Ezt meg is mondtam a fiúknak, és emlékeztettem õket, otthon mennyi szurkoló örülhetett miattuk. Komoly csatákon vagyunk túl, ráadásul gyõzteseken. Remélem, a mentalitásunk továbbra is ilyen marad, úgy gondolom, a kihívások kellenek ennek a csapatnak, és az ilyen gyõzelmekkel jönnek az újabb kihívások" - nyilatkozta Skaliczki László szövetségi kapitány a Sport1 csatornának a találkozó után.
remélem már ok minden, és ezentúl újra olvashatjuk a hozzászólásaid, és tudod nézni a fiúkmeccseit 😊))
Sajnos, egykis egésségügyi, és munkaügyi kitérõ után, tegnap voltszerencsém látni a srácokat, és nemakartam hinni a szememnek, hogy a MAGYAR VÁLOGATOTT mire képes! Nagyon büszkevagyok arra, hogy ilyen mérhetetlen összetartást, és akaratot lehet látni a csapaton! Puki a kapuban, pedig Gint, és Legangert (szerintem a világ két legjobb nõi kézi kapusai) juttatja az eszembe! Remélem a folytatásban is megmarad a tûz, és a lendület a csapatban!
A lányoknak meg, lesz lehetõségük a BL-ben a javításra, az biztos!!!
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!!!!