Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Mármint a középdöntõbõl hátramaradt 3 meccsbõl kéne még egyet nyernünk, s akkor továbbmegyünk. Remélem.. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Háromból egyet.. 😉

Breki33
Én ügy tudom negyed hétkor, de te ezeket jobban tudod sztem :-)
bazza
term. a férfi vb

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

VMan
hány órakor lesz ma?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

bazza
tud vki olyan oldalt ahol a már lejátszott meccseket esetleg újra meg lehet nézni neten? THX!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Breki33
Akkor a kettõbõl egy gyõzelmet elfogadnátok ti is elõre?
Táncos ETO
Szerintem ma egy döntetlen közeli meccset tudunk akkor játszani, ha legalább úgy felszívjuk magunkat, mint a dánok ellen. Persze kellene hozzá Nándi jó teljesítménye, mert tegnap azért gyengébben muzsikált, mint Puki.. Igaz, a kritikus pillanatokban fantasztikus volt! 😊
De ha ki is kapunk, akkor sincs baj.. Elsõsorban az Oroszokat kell majd megvernünk, szerintem..

igen a háta miatt 😊 a mienk asszem 3,9-es, a cseheké 3,5-ös vagy fordítva 😄

Grave: Dunaferr oldallal mi a helyzet?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
a háta miatt?

Hányszoros a szorzó?
én fogadtam a gyõzelemre, sõt a csehekét is megtettem 😄

bár ez inkább csak kincstári optimizmus, a horvátok nagyon jók, Balic támadásban fantasztikus -bár azért láttuk Veszprémben, hogy neki sem megy mindig annyira- védekezésükbõl bár hiányzik egy kulcsember, attól még remekül zárnak, kapusuk is rendben van, függetlenül attól hogy Sola nincs ott. szóval nagy csoda lenne ha nyernénk, ahhoz kicsit kombinatívabb támadások kellenének, vagy Nagy LAci nagy góljai, és Nándi jó védései -ahogy hallom Puki kihagyja a meccset- és még ballövõben és irányítóban is extra teljesítmény kellene, plusz a jó védkezésünk.
nehéz lesz, de remélem nyernek nekem a fiúk egy kis pénzt 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
BEszéljünk egy kicsit a fiúkról

KI mit vár a mai mecstõl?
Táncos ETO
Szerintem meg egyikünk sem tudja megítélni, hogy pontosan mi játszódik le a színfalak mögött.. Ez lehet akár mentális, akár szakmai, pszichés, pedagógiai probléma.. Nyilván nem véletlenül tette ezt a nyilatkozatot Kálmán, ezért mondtam, hogy elgondolkodtató.. Egyébként pedig nehéz érzelmek nélkül beszélni eg ilyen mérkõzés után.. Róth korrekt edzõ, nem kell a kákán is csomót keresni..

kaloz174
Szerintem meg, már ne haragudj, hogy ezt mondom, túlzottan érzelmi alapú, csalódás keltette nyilatkozat. Ettõl nem lesznek meg az okok. Márpedig a BL-re meg kellene õket keresni.
(Azt azért nem bánnám nagyon, ha még 1 hétig nem derülnének ki. <#smile>)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Táncos ETO
Korrekt, elgondolkodtató és egyben szomorú is.. <#ejnye1>

Isthy
Róth Kálmán, a Gyõr vezetõedzõje:

„Arra számítottunk, hogy egy nagyon harcos
ellenfelet kapunk, legalábbis én erre számítottam.
Úgy látszik, a csapatom ugyanezt nem hitte el.
Természetesen azt gondoltuk, nyerünk, hiszen a
játékosállomány alapján erre reális esélyünk is
volt, csak ezt a pályán nem így számolják, ott
másképp dõlnek el a dolgok. Itt ma kaptunk egy
rendkívül lelkes és jól küzdõ csapatot, melynek az
edzõje presztízsnek is vette a mai találkozót,
mivel Gyõrbõl érkezett. Vura József fel tudta
paprikázni a saját játékosait, akikkel fél éve
dolgozik. Nekem ugyanez nem sikerült, én nem
tudtam felpaprikázni azokat a játékosokat, akikkel
már több mint három éve dolgozom együtt. Ez jelzi
a csapat és edzõ közti viszonyt is. Valami nem
stimmel nálunk, ezt már a legutóbbi meccsünk
alkalmával is éreztem. Ma az a csapat nyert, aki
jobban küzdött.”

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A szurkoló már csak ilyen. Kedvenc csapata vereségének okában szereti elsõsorban a bírópárost látni. Erre jó példa egy másik mai meccsel kapcsolatban is a handball.hu-n hozzászóló halasi hölgyszurkoló, aki rendzseresen ezt szajkózza már minden elvesztett meccsel kapcsolatban. A meccset én is láttam, mint alább írtam és véleményem szerint a jv-õk nem befolyásolták döntõen a mérkõzés kimenetelét.

DUNAFERR FOREVER!!!

ne is, majd jövõhéten szerdán odafigyelek 😄DDD

Isthy
Jótanács! Máskor figyelj oda mit iszol! Vagy odafigyeltél? Nem is folytatom! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

"Gondolták, meglesz anélkül is, rutinból; folytatják a felkészülést a BL-re, mint kiemelt célra, a bajnokit mintegy edzõmeccsként kezelve"

erre utalt egy büntetõ is 😉))))))))))) persze kellett hozzá Biga kapus 😄D

igen az a forró tea, amit a világ legjobb büfésének köszönhetek -meg kalóznak, thx- igencsak bódítóan hatott! 😄DD

Isthy
Perszeeee! Jó, hogy rá tudod fogni a Cori gyõzelemre a bódultságot mi? <#ravasz1><#vigyor>
Én inkább azt gondolom, hogy amit a gyõzelemre fogyasztottál az bódít ott a fotelben! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Olvasom, hogy van olyan ETO-szakértõ, aki szerint a bírók belenyúltak a meccsbe. Véleményem szerint a bírók oda-vissza tévedtek, összevissza fújtak, de nem volt meghatározó szerepük a meccs eredményének alakításában.

Úgy gondolom, nem jár jó úton az, aki ebben keresi a meghatározó okokat. Nekem az volt az érzésem, hogy az ETO erre a meccsre külön nem készült. Gondolták, meglesz anélkül is, rutinból; folytatják a felkészülést a BL-re, mint kiemelt célra, a bajnokit mintegy edzõmeccsként kezelve.

kaloz174
Szép, kerek értékelés! <#worship>
Nem is nagyon tudnék, mit hozzátenni.<#nevetes1>
Viszont tényleg közönség-szórakoztató jó kis meccs volt.<#taps> Semlegesként nagyon tetszett. ETO drukkerként az adna bíztatást, hogy talán a BL-ben hasznosítani fogja az erõnlétét a csapat, ha tényleg kaptak most egy nagyobb terhelést, aminek szemmel látható jele lehetetet a tompaság, ami szinte mindenkit jellemzett a gyõri csapatból.
Van még van egy apróság: az ellenfél edzõje elég tájékozott lehetett az ETO-játékosokat illetõen.😊
Alakul a bajnokság. <#wink>

Valamiért sehol nem olvashatóak a nõi kézi hírei.:
Ráadásul a Dunaferr oldal már tegnap óta valamiért nem elérhetõ.😞

de jan.30 😊)))) még a Cori gyõzelem hatása alatt állok 😊)) bódító rendesen 😄DDDDDDD

Isthy
Dec. 30. és 31. ???? <#wow1> Esetleg nem jan. 30. és 31-et akartál írni? Mert így lenne értelme az újvárosi ETO meccsnek ill. febr. 7-nek is. Lehet ez volt a fotel bosszúja, hogy ma otthagytad? <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

ááá, már nem bírtam itthon, remélem nem emiatt húznak meg szigorlaton 😄
de dec.30-án végzek, így 31-én már odamegyek ahova akarok, és utána febr.7-én is, csak a munka ami majd határokat szab 😄

a fotel megvár, most is abból írok 😄DDD

Isthy
Nocsak, mi ez a meccsrejáró lendület? Mi lesz így a fotelszurkolással?<#vigyor><#nyes>

Szóval bevállalod megint az ómen szerepet? Remélem eljött a változás ideje ezzel kapcsolatban! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

ne izgulj, oda is megyek szerencsét hozni, méghozzá zöldben 😄

jókis meccs volt, Herr Orsi tényleg parádézott, õ volt az egyetlen a gyõri csapatból, meg TemesBerni aki játszott is, nem csak a pályán volt.

Többnyire a Cori vezetett , mondtam is kalóznak, hogy majd a félidõben megveri Róth a gyõri lányokat, és a második félidõt majd 10 góllal nyerik 😊 erre a másodikfélidõ is ott folytatódott ahol az elsõ abbamaradt, illetve gyönyörõ Zia bombákkal kiegészülve 😄
Mit ne mondjak, szvsz a Cornexi sem játszott jól támadásban, de védekezésben remekül zártak.
Úgy az 50. perc táján kezdtem elhinni, hogy eddig nem csak altatott az ETO hanem ma csak ennyire megy nekik.
Görbének sem ment a játék, hozzátenném, hogy ha kevesebbet reklamált volna -kapott is beszédért 2 percet- nem húzza fel magát, akkor jobban tud összpontosítani, most is volt egy alulról felhúzott bombája, de amúgy kevés volt.

Összeségében olyan benyomást keltett a gyõri csapat, mintha alapoztak volna a meccs elõtt, lassúak és pontatlanok voltak.

Szép Cornexi gyõzelem volt, ezért megérte elmennem!

Bírókról annyit, következetlenek voltak, ami egyik oldalon kiállítás volt, a másikon nem, ami egyik oldalon hetes, a másikon nem, és nyoma sem volt a férfi Vb mutatott szigornak, hogy hátulról történõ szabálytalnság azonnal 2 perc, meg a 2kezes lökés.

Isthy
Ez nem semmi!!! <#wow1><#wow1><#wow1>

Mindamellett, hogy gratulálok a Corinak, azt kell mondjam, hogy ez most nekünk nagyon nem jókor jött. Azt hiszem 1 hét múlva Újvárosban az ETO nagyon fel lesz paprikázva. Pokoli meccs lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most értem haza Halasról, kis beszámoló a meccsrõl:

Jobban kezdett a Halas, a Fradi az elsõ gólját a 7. percben szerezte. Sokat hibáztak a vendégek még ziccerben is, a hazaiak ezt jól kihasználták. Miután 9-6-ra elment a Halas kis segítséget kapott a Fradi a sípmesterektõl és kiegyenlítettek 12-12-re. Utána viszont már teljesen önerõbõl fordítottak és hozták a félidõt 17-14-re. A félidõig Soós Viki cipelte a hátán a csapatot, 6 gólt szerzett.
A 2. félidõ elején a Halas az öltözõben maradt és ezt kihasználva a Fradi elment 6-7 góllal és ezt tartotta is jó ideig. Azután 30-23-ról elkezdett zárkózni a Halas és feljöttek 30-27-re. Ezután azonban elrontottak két ziccert meg egy büntetõt, így maradt a 3 közte, amit azután a Fradi már meg is tartott a meccs végéig.
A Fardiból Soós Viki és Zizi emelhetõ ki, a Halasból Valovics Nóri és Kocsis Ágnes. Kapusteljesítmények nem nagyon voltak egyik oldalon sem. Feltûnõ volt, hogy a Fradi alig használta a széleket. Sopi ugyan lõtt asszem 6 gólt de kb. 18 kísérletbõl és legalább 7-8 gólt róla dobtak. Még mindig eléggé gödörben van.
Összességében azt mondom, hogy igazságos eredmény született, ennyivel jobb volt a Fradi.

DUNAFERR FOREVER!!!

izland,német.spanyol nyertek?
Nézem a jegyzõkönyvet, Soós Viki 8-gól! Ez igen!

Táncos ETO
Mondom ezt Cseszi közvetítése alapján..
Bõvebbet, ha már láttam a meccset! 😊
Addig gratula a Fradinak és a Corinak is!

<#wow1><#wow1><#wow1>

Grat a csapatnak. Ijesztgetünk, ijesztgetünk... 😊

Táncos ETO
Persze, ki is vagyok akadva rendesen..
Egyedül Herr Orsi volt jó, parádézott, de a bírók is kitettek magukért..

Minden szentnek magafelé hajlik a keze!!!!<#crazya><#smile>

Azért ez vaskos meglepetés a számomra, gondolom Nekedis!!

SomogyiG
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Hogyan??????

Azonnal zárjuk le a bajnokságot!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
Sajnos igen.. 😞

Ez a vége ??

Breki33
ezis
Táncos ETO
Cornexi - ETO

24:23

😞(((((((

Azért, jó kis küzdõs meccs lehetett!!!!

<#taps><#taps><#taps>

Köszi az eredményeket!!!!!!!!!

SomogyiG
Végeredmény: 30 - 33

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
50. perc: 25 - 30

Én meg azthittem, hogy rosszúl látok!!! <#wow1><#nyes>

SomogyiG
Úgy, hogy elbazilikáztam, majd javítottam! Bocsi!