Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantasztikus, amit a srácok mûvelnek!
Telt ház elõtt, ilyen szépen verni a norvégokat.
A közvetítést nagyon élveztem, Gulyás vehetne néhány leckét <#mf1>
Remélem a holtpont majd Angola ellen jön el és nem 20-al, csak 10-el verik õket!<#nyes>
Breki33
Ilyést miért küldték ki pirossal azt értette valaki?
Breki33
Azt hiszem ezekkel a meccsekkel kezdem a barátnõm megfertõzni kézilabdával.

Egyenlõre a férfi kézi jobban tetszik neki.

Tényleg fantasztikus volt a tegnapi közvetítés, ilyxet máskor is.
Végre újra verjük a norvégokat. Jó volt látni az arcukat.......
Duby
Mindenképpen szót érdemel a fantasztikus közvetítés is. Rég nem hallottam ilyen jót, tán utoljára a 2004-es Dunaferr-Slagelse a legemlékezetesebb, azt Matúz Krisztián követte el.
A tettesek: Méhes Gábor és Borsos Attila <#taps>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

szerintem erre mindeki számított csak Skala nem 😄DDD szegény látszott, hogy majd megüti a guta 😊)))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Amikor ment a kapu felé én már mondtam a többieknek, hogy hátmögötti lesz, nem is csalódtam ;-)))

Amúgy a két szerb igencsak szemét módon próbálta kompenzálni a norvég teljesen jogos piros lapját <#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

FAAAAAAAAAAAAANTASZTIKUS MECCS VOLT 😊
Gyuszkó gálagól 😊)))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Gratulálok a fiúknak!!! Le a kalappal elõttük!!!<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Nem hittem volna, hogy mindkét skandináv csapatot megverjük. Hihetetlen mekkora küzdelemben húzták be a mai meccset. Mindenki hozzátette a magáét, de Puljezevics megint hihetetlen mit mûvelt és Csaszi is nagyon nagyot játszott. A norvég csapat nem nagyon nyerte el a szimpátiámat és akkor finoman fogalmaztam...
Imádom a skandináv veréseket, lányok itt a követendõ példa! <#wink>

SZÉP VOLT FIÚK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
"Puljezevics: elõvételezi a lövõ szándékát"
(Prof)
<#vigyor2><#nevetes1><#nyes>

25-22

kaloz174
Iskolajátékkal csoportgyõztes kézicsapatunk

Magyarország - Norvégia 25-22 (15-12)
Kiel, 10 200 nézõ
v.: Stanojevic, Visekruna (szerb)
gól: Császár 8/5, Gál 5, Diaz 3, Iváncsik G. 3, Nagy L .3, Ilyés 2, Mocsai 1, illetve Löke 7, Kjelling 5, Lund 2, Buchmann 2/2, Lauritzen 2, Tvedten 1

Duby
Tényleg nem lehet jelzõket találni, örök élmény marad ez a két meccs!
Részemrõl köszönöm ezt a produkciót, és nagyon büszke vagyok rájuk. Ilyenkor jó magyarnak lenni.
(Azér az tök állat, hogy rég nem látott barátok, ismerõsök hívnak, akik tudják, milyen kézibolond lettem, hogy milyen jók a fiúk a VB-n, és hogy nézem-e a meccseket. <#vigyor2>)
-jaaaj szegény skandinávok <#mf1>
-Puljezevics egy ÁLLAT <#eplus2>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

hát ez egy nem semmi meccs volt! Hatalmas gratula nekik!

esetleg eredmény?

kaloz174
A fiúk egy "lassan érõ" válogatott.😊De már az olimpiáról is jó emlékeim vannak róluk.
Csak így tovább!!!

kaloz174
Bármi is lesz az eredmény, nekem kimondottan tetszik, hogy mennyi kipattanó a miénk. Remélem, ez így is marad!

kaloz174
NSO:
"Kézilabda: elismerõen írnak a német lapok a magyar válogatottról
2007-01-21 00:00 Utolsó módosítás: 2007-01-21 10:37

Elismerõen írtak a vasárnapi német lapok a magyar kézilabda-válogatott Dánia felett aratott gyõzelmérõl.
Az elsõ értékelések arra mutattak rá, hogy a fiatal magyar együttes drámai küzdelemben csaknem elveszített mérkõzést fordított meg, szó szerint az utolsó pillanatban. Az újságok - akárcsak a találkozót szombaton élõben közvetítõ DSF televízió - mindenekelõtt a "magyarosított" szerb Puljezevic Nenad parádés védéseit és az Iváncsik-testvérek góljait emelték ki. A magyar gyõzelem értékét növelte, hogy a csapat az egyik titkos esélyesnek tartott dánokat fektette két vállra. Mindennek alapján egyes kommentárok már temették a dánokat, s az E csoportból magyar és norvég továbbjutást jövendöltek.

Németországban amúgy tart az eufória, s a nyári focivébé után a házigazdák legalábbis a német labdarúgókéhoz hasonló kézilabda sikerben reménykednek. Mindezt csak alátámasztotta a péntek esti megnyitón Németországnak a brazil válogatott felett aratott gyõzelme, még akkor is, ha a szakkommentátorok és maga Heiner Brand szövetségi kapitány sem volt teljes mértékben elégedett a hazaiak játékával. A kapitány elismerte, hogy különösen a mérkõzés elsõ felében a németek rendkívül nehezen találták meg a brazilok agresszív védekezésének és villámgyors támadásainak ellenszerét. "

kispad és kispad között is lehet különbség 😄DDDDDDDDDD

SomogyiG
Felemelõ érzés lehet a Cornexi kispadja helyett a Dunaferr kispadját koptatni! Annyi változás lesz az életében, hogy esélye sem lesz játszani, hiszen 1-el több embernek kell kidõlnie a csapatbajutásához, mint a Cornexiben. Na de a szakma az szakma! (a pénz meg pénz - lásd Laluska)

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

VMan
hát nem tudom mi lesz ebbõl, de itt egy elég nagy tévedésben leledzik szerintem:

- Miért került szóba az eligazolása?
- Úgy éreztem, hogy a további szakmai fejlõdésem ezt megkívánja, mivel Dunaújvárosban valószínû nem harmadik irányító lennék, mint a Cornexiben.

Ferling, Pigniczki és még Õri is ott van, aki nyilván nem jobb nála, de Kovácsnál alapember 😊
egy Tápai-Õri E. kettõst sokkal elõbb megelõzhetne, nagyon sajnálom hogy nincs meg benne a tehetségéhez arányos mértékû türelem :|

HAJRÁ MAGYAROK! :]

õszinte legyek, itt ugyanígy kispadozni fog...mert van akinek jobb a kapcsolati tõkéje, sajnos 😞
De már a Cornexi fórumon kifejtettem, hogy nekem mindegy melyik kedvenc csapatomban játszik😊))

Isthy
Méghozzá nem is rosszul játszott, csapata minden 3. gólját õ szerezte!

Annak nem örülnél ha Tillinger is végre játszhatna és a Dunaferr csapatát erõsítené? ;-) A becenevet direkt nem használtam, mert az számomra csak egyvalakit takarhat :-)

Visszatértem, mert elfogyott a nedû ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

tök ugyanez a helyzet Pumival is a Coriban....kispadozik és el akar menni máshova...én kicsit másképp látom a helyzetet mint Te, de annak örülök, hogy Reni végre játszik, és SZilárd csapatát erõsíti, ennek meg pláne 😊

kaloz174
Nem, ha így fogalmazol. De: ha a körülményeket vesszük, akkor mégis így van.😞

tényre utaló kifejezések iskola példája 😊)))))))))))

miazhogy el kellett mennie???????? nem küldte senki, vagy tévednék?

kaloz174
Ebben az az érdekes, hogy kész tényként tálalták az átigazolást. Szegény G. Reninek meg el kellett mennie, mert nem kapott elég lehetõséget.<#szomoru1> (Nagyon sajnálom, mert az egyik legközvetlenebb, legszimpatikusabb csapattag. (volt?) Jó lenne hinni, hogy van számára visszaút.)

SomogyiG
Már megint azok a "szakmai" indokok...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174

Isthy
Gratulálok a fiúknak ez valami fantasztikus volt!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>
Kétszer álltak fel és fordítottak hátrányból, ráadásul mindkétszer a félidõ végén. Puljezevics elõtt le a kalappal, az elsõ válogatott tétmeccsén nagyot alkotott. Persze többen is jók voltak, Mocsai, Csaszi, az Iváncsik testvérek, Diaz. Utóbbiról jut eszembe: ez azért tényleg hihetetlen, hogy egy mez miatt ment el majdnem a meccs. Amikor õ pályán volt másként festett a játék képe, fõleg támadásban. Remélem Nagy Laci elkezd majd 9-rõl felugorva is lövöldözni és akkor még elõrébb juthatunk.
De a lényeg: Imádom a dánok vesztes, döbbent képét nézni!!! <#vigyor><#nyes> Már sikerült ezt átélnem 2005. márciusában Viborgban testközelbõl és tavaly Szentpéterváron a TV-n keresztül a bronzmeccs után. Még!Még! Még! Ez az amit nem lehet megunni!!! <#wink><#vigyor2>

Nahh, megyek vissza bodzázni a többiekhez!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Annak örülnék leginkább, ha erre maga SzT adna választ, de ha nem, holnap megpróbálom megkérdezni.

VMan
ez az arányú Larvik gyõzelem azért igencsak meglepett <#wow1>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Itt kevésbé árnyaltan: AZT A K.RVA, AZTA K.RVA 😄DDDDDDDD
Hát ez vmi fantasztikus meccs volt, vmi ilyesmi miatt szeretem a kézit 😊
Iváncsik Tesók, Mocsai Tomi, Csaszi, Ivo, Gyuszkó és akinek a legnagyobb TISZTELET, ÉS GRATULÁCIÓ JÁR: PULJEZEVICS 😊)))) (bár ettõl még nem szeretem 😉)))
Mi lett volna ha Laci csak egyszer felugrik 9-10rõl lõni 😞((

Húúúú, ez fantasztikus volt 😊

SomogyiG
100 kisleány 100 csókot ád... 😄

Természetesen gratula a gyõzteseknek, és nagy-nagy gratula a FIÚK-nak!!!

Mi meg majd javítunk a következõkben... 😞

SomogyiG
Bocs, valóban megtévesztõ a megfogalmazás - pusztán dicsekedni akartam egy kicsit, s némi magyarázatot adni arra, hogy miért zavarom ilyen ritkán a fórumot a jelenlétemmel.

Apropo! Már korábban is akartam többször is kérdezni: SzT-vel mi van? Remélem, nem negatív dolog, ami hátráltatja a fórum látogatását?

kaloz174
Hajrá Dunaferr!<#wink>

De ebben az esetben: SZÉP VOLT FIÚK!<#taps> HAJRÁ MAGYAROK!!!

Táncos ETO
HAJRÁ ETO! 😊)))

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
Iváncsik Misi mit érezhetett, amikor a 2 fiú összehozta a gólt a végén? <#eljen><#eljen>

webibebi
De kibaszott kurva jó meccs volt😄😄!!!!!Grat a srácoknak

msn:[email protected] bárki felvehet

kaloz174
Szegény dánok! Végre egyszer ezt mondhatjuk!😊)
Gratulálok a gyõzelemhez a fiúknak, de nem lehetne ezt egyszerûbben?😊

Táncos ETO
FANTASZTIKUS MECCS, FANTASZTIKUS FIÚK, ATYAÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

kaloz174
"A Vác-Makó találkozón 31-24-es hazai siker született."

banok
döntetlen lett.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ép most néztem az eredményt, elõszõr elírásra gondoltam...

banok
vezetnek a koreaiak az oroszok ellen <#wow1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kaloz174
Egy bajnoki: Szpari - Vasas 22-33

kaloz174
A Fradi nagyon jól kezdett, de valamiért ez a jó kezdés nem adott kellõ lendületet a továbbiakra. Pontosan ez a kezdeti kiváló játék okozta leginkább, hogy úgy éreztem, a Fradi többre lett volna képes.
Nem hiszek olyanokban pl., amikor valaki azt mondja, hogy a játékosok megijedhetnek mondjuk Legangertõl. Mitõl kellene félni ezektõl a helyzetektõl? Bátor játékkal csak nyerni lehet. A képességek, sõt, több Fradi-csapattagnál, a tapasztalatok is megvannak hozzá.
Sajnálom, hogy ennyire kikapott a Fradi. Szerintem - itthoni meccsen - ennyit nem szabadott volna kapni. <#szomoru1>
Valahogy az az érzésem, sorozatmeccsek tekintetében van mit javítani NA gárdájának.
(Ráadásul idõnként még a vendég drukkerek is hangosabbak voltak, mint a Fradi tábor.)
Lehet, persze, hogy mindez csak az én szurkolói csalódásom. Ezt azért írom, mert NA nyilatkozata ellentmond az érzéseimnek, véleményemnek. Õ nyilván jobban ért hozzá.

Isthy
Egyéb BL eredmények:

Aalborg-Volgograd 32-26
Larvik-Viborg 31-19!!! (a BL címvédõ hatalmas verést kapott)
Ribarroja-Krim 31-33

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Zvezda Zvenyigorodhoz a játékosokkal együtt. A Zvezda az EHF kupában érdekelt és a kupa egyik esélyese is jónéhány orosz válogatott játékossal.

DUNAFERR FOREVER!!!