Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telt ház elõtt, ilyen szépen verni a norvégokat.
A közvetítést nagyon élveztem, Gulyás vehetne néhány leckét <#mf1>#mf1>
Remélem a holtpont majd Angola ellen jön el és nem 20-al, csak 10-el verik õket!<#nyes>#nyes>
Egyenlõre a férfi kézi jobban tetszik neki.
Tényleg fantasztikus volt a tegnapi közvetítés, ilyxet máskor is.
Végre újra verjük a norvégokat. Jó volt látni az arcukat.......
A tettesek: Méhes Gábor és Borsos Attila <#taps>#taps>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Amúgy a két szerb igencsak szemét módon próbálta kompenzálni a norvég teljesen jogos piros lapját <#boxer>#boxer>
DUNAFERR FOREVER!!!
Gyuszkó gálagól 😊)))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nem hittem volna, hogy mindkét skandináv csapatot megverjük. Hihetetlen mekkora küzdelemben húzták be a mai meccset. Mindenki hozzátette a magáét, de Puljezevics megint hihetetlen mit mûvelt és Csaszi is nagyon nagyot játszott. A norvég csapat nem nagyon nyerte el a szimpátiámat és akkor finoman fogalmaztam...
Imádom a skandináv veréseket, lányok itt a követendõ példa! <#wink>#wink>
SZÉP VOLT FIÚK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
(Prof)
<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Magyarország - Norvégia 25-22 (15-12)
Kiel, 10 200 nézõ
v.: Stanojevic, Visekruna (szerb)
gól: Császár 8/5, Gál 5, Diaz 3, Iváncsik G. 3, Nagy L .3, Ilyés 2, Mocsai 1, illetve Löke 7, Kjelling 5, Lund 2, Buchmann 2/2, Lauritzen 2, Tvedten 1
Részemrõl köszönöm ezt a produkciót, és nagyon büszke vagyok rájuk. Ilyenkor jó magyarnak lenni.
(Azér az tök állat, hogy rég nem látott barátok, ismerõsök hívnak, akik tudják, milyen kézibolond lettem, hogy milyen jók a fiúk a VB-n, és hogy nézem-e a meccseket. <#vigyor2>#vigyor2>)
-jaaaj szegény skandinávok <#mf1>#mf1>
-Puljezevics egy ÁLLAT <#eplus2>#eplus2>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Csak így tovább!!!
"Kézilabda: elismerõen írnak a német lapok a magyar válogatottról
2007-01-21 00:00 Utolsó módosítás: 2007-01-21 10:37
Elismerõen írtak a vasárnapi német lapok a magyar kézilabda-válogatott Dánia felett aratott gyõzelmérõl.
Az elsõ értékelések arra mutattak rá, hogy a fiatal magyar együttes drámai küzdelemben csaknem elveszített mérkõzést fordított meg, szó szerint az utolsó pillanatban. Az újságok - akárcsak a találkozót szombaton élõben közvetítõ DSF televízió - mindenekelõtt a "magyarosított" szerb Puljezevic Nenad parádés védéseit és az Iváncsik-testvérek góljait emelték ki. A magyar gyõzelem értékét növelte, hogy a csapat az egyik titkos esélyesnek tartott dánokat fektette két vállra. Mindennek alapján egyes kommentárok már temették a dánokat, s az E csoportból magyar és norvég továbbjutást jövendöltek.
Németországban amúgy tart az eufória, s a nyári focivébé után a házigazdák legalábbis a német labdarúgókéhoz hasonló kézilabda sikerben reménykednek. Mindezt csak alátámasztotta a péntek esti megnyitón Németországnak a brazil válogatott felett aratott gyõzelme, még akkor is, ha a szakkommentátorok és maga Heiner Brand szövetségi kapitány sem volt teljes mértékben elégedett a hazaiak játékával. A kapitány elismerte, hogy különösen a mérkõzés elsõ felében a németek rendkívül nehezen találták meg a brazilok agresszív védekezésének és villámgyors támadásainak ellenszerét. "
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
- Miért került szóba az eligazolása?
- Úgy éreztem, hogy a további szakmai fejlõdésem ezt megkívánja, mivel Dunaújvárosban valószínû nem harmadik irányító lennék, mint a Cornexiben.
Ferling, Pigniczki és még Õri is ott van, aki nyilván nem jobb nála, de Kovácsnál alapember 😊
egy Tápai-Õri E. kettõst sokkal elõbb megelõzhetne, nagyon sajnálom hogy nincs meg benne a tehetségéhez arányos mértékû türelem :|
HAJRÁ MAGYAROK! :]
De már a Cornexi fórumon kifejtettem, hogy nekem mindegy melyik kedvenc csapatomban játszik😊))
Annak nem örülnél ha Tillinger is végre játszhatna és a Dunaferr csapatát erõsítené? ;-) A becenevet direkt nem használtam, mert az számomra csak egyvalakit takarhat :-)
Visszatértem, mert elfogyott a nedû ;-)
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Kétszer álltak fel és fordítottak hátrányból, ráadásul mindkétszer a félidõ végén. Puljezevics elõtt le a kalappal, az elsõ válogatott tétmeccsén nagyot alkotott. Persze többen is jók voltak, Mocsai, Csaszi, az Iváncsik testvérek, Diaz. Utóbbiról jut eszembe: ez azért tényleg hihetetlen, hogy egy mez miatt ment el majdnem a meccs. Amikor õ pályán volt másként festett a játék képe, fõleg támadásban. Remélem Nagy Laci elkezd majd 9-rõl felugorva is lövöldözni és akkor még elõrébb juthatunk.
De a lényeg: Imádom a dánok vesztes, döbbent képét nézni!!! <#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes> Már sikerült ezt átélnem 2005. márciusában Viborgban testközelbõl és tavaly Szentpéterváron a TV-n keresztül a bronzmeccs után. Még!Még! Még! Ez az amit nem lehet megunni!!! <#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2>
Nahh, megyek vissza bodzázni a többiekhez!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hát ez vmi fantasztikus meccs volt, vmi ilyesmi miatt szeretem a kézit 😊
Iváncsik Tesók, Mocsai Tomi, Csaszi, Ivo, Gyuszkó és akinek a legnagyobb TISZTELET, ÉS GRATULÁCIÓ JÁR: PULJEZEVICS 😊)))) (bár ettõl még nem szeretem 😉)))
Mi lett volna ha Laci csak egyszer felugrik 9-10rõl lõni 😞((
Húúúú, ez fantasztikus volt 😊
Természetesen gratula a gyõzteseknek, és nagy-nagy gratula a FIÚK-nak!!!
Mi meg majd javítunk a következõkben... 😞
Apropo! Már korábban is akartam többször is kérdezni: SzT-vel mi van? Remélem, nem negatív dolog, ami hátráltatja a fórum látogatását?
De ebben az esetben: SZÉP VOLT FIÚK!<#taps>#taps> HAJRÁ MAGYAROK!!!
msn:[email protected] bárki felvehet
Gratulálok a gyõzelemhez a fiúknak, de nem lehetne ezt egyszerûbben?😊
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Nem hiszek olyanokban pl., amikor valaki azt mondja, hogy a játékosok megijedhetnek mondjuk Legangertõl. Mitõl kellene félni ezektõl a helyzetektõl? Bátor játékkal csak nyerni lehet. A képességek, sõt, több Fradi-csapattagnál, a tapasztalatok is megvannak hozzá.
Sajnálom, hogy ennyire kikapott a Fradi. Szerintem - itthoni meccsen - ennyit nem szabadott volna kapni. <#szomoru1>#szomoru1>
Valahogy az az érzésem, sorozatmeccsek tekintetében van mit javítani NA gárdájának.
(Ráadásul idõnként még a vendég drukkerek is hangosabbak voltak, mint a Fradi tábor.)
Lehet, persze, hogy mindez csak az én szurkolói csalódásom. Ezt azért írom, mert NA nyilatkozata ellentmond az érzéseimnek, véleményemnek. Õ nyilván jobban ért hozzá.
Aalborg-Volgograd 32-26
Larvik-Viborg 31-19!!! (a BL címvédõ hatalmas verést kapott)
Ribarroja-Krim 31-33
DUNAFERR FOREVER!!!