Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Ezt a mai orosz válogatottat verni kellett volna.. A jó védekezés mellett kihagyott hetesek, ziccerek, balszélsõ játék hiánya és az ellenszenves lengeyel bíráskodás vezetett a vereséghez. Pedig ma nyerhettünk volna, elég lett volna a kimaradt heteseket belõni.. 😞

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

REALista
Semmivel sem játszott gyengébben mint a többiek sajnos...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Görbicz eddigi legrosszabb játékán ment el a mecs, egy verhetõ orosz csapat ellen!
Korea megszor bennünket. 4 hely az nem is olyan rossz.

azért ilyet, hogy emberelõnyben mintha nem is lennénk elõnyben, emberhátrányban meg nagy nullák vagyunk, erre nincs magyarázat

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nincs semmi gond, ha kikapunk. Ez az orosz válogatott verhetõ csapat! 4 most a külömbség, mondjuk 4 hetest belõvünk akkor egál! Iszonyat rosszul játszunk. remélem még utolsó 10 percre összekapjuk magunkat!

ilyen nincs: 4 hetes, két tiszta ziccer lépéshiba, Hornyák/Tomori labdakezelési hibái támadásban....
meg vagyunk cseszve a két hülye lengyellel! Úgy védik az óriás oroszokat a törpe magyaroktól, mintha mi akarnánk õket a földbe döngölni! A brazilok ellen ugyanezt tették....
Vértent is elveszitettük...
háát, nem rajta mult, az biztos, de a többiek......
Duby

<#worship><#rinya><#sir><#falbav>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

ha háérom lehetõség közt vállaszthatnak, fix a legrosszabbat fogják! Kész csoda, hogy egyáltalán gyõzni tudnak....
no, életemben ilyen buta csapatot még nem láttam mint a nõi polócsapat! ha fele annyira okosok lennének mint amennyire a fizikai képességeik megvannak, akkor örökös bajnokok lennének minden tornán!
háát a románoknál szép kis cirkusz lesz, amibe belecsöppennek újdonsûlt légiósaink is...
Duby
Nemigaz, hogy a támadásaink 10%-át fejezzük csak be lövéssel, míg az ausztrálok az összeset! Miért nem lövünk?

Duby
Na románok...

Isthy
Valószínûleg úgy gondolták a csoportmeccsek teljesítményei alapján, hogy sima meccs lesz az oroszoknak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezek után sztem egyértelmû, hogy miért ténykedtek úgy a spanyol bírók, ahogy... itt a dánok visszaadták volna... ez így mûködik az IHF-nél és az EHF-nél is...

DUNAFERR FOREVER!!!

na ez érdekes, a dánoknak spanyol birók vezetnek, a spanyoloknak meg dánok! Ki lehet ilyen okos arrafele....
vajon muszáj két ilyen analfabéta kinai csjt odatenni egy ilyen fontos és elõreláthatóan szoros mérkõzésre?
a fennvaló mentsen meg ettõl a két gazember spanyoltól! nem ég a pofájuk egész nap, vajon? OK, a kinai csjok nincs honnan tanuljanak, komoly tapasztalatot szerezzenek, de ezek a lókötõk sem?
Isthy
A fiúknál is hullanak az esélyesek. A világbajnok németek után most kiestek a vb ezüstérmes lengyelek és az az eb gyõztes dánok is. Pedig a 2 spanyol bíró elég komoly segítséget nyújtott a dánoknak, fõleg a végén. De a horvátok így is nyertek 26-24-re. Nem hullajtok krokodilkönnyeket a dánokért, sõt <#eljen><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
IHF döntés

A franciák óvása és újrajátszási kérelme elutasítva. Ha akarnak még 2 órán belül fellebbezhetnek 1500 svájci frank befizetése mellett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Érdemes elolvasni

"Itthon vagyunk!"

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Megvan a magyarázat:
A rántott hús volt Görbiczék doppingja<#nevetes1>

Okos, szellemes játék volt ez a mai. Mindenképpen méltó hagyományainkhoz.<#worship>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Táncos ETO
Így van!
Hihetetlen mennyire hullámzó a játékunk és a hangulatunk, de ez ma fantasztikus volt, köszönjük csajok!!!

HAJRÁ MAGYAROK!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Megnézve a meccset én is azt mondom, ez a CSAPAT nagy gyõzelme volt. Persze volt aki többet hozzátett és volt aki kevesebbet, de mindenki hozzátette a magáét. Azért Dettinek és Móninak én is külön gratulálok!

Hajdúval kapcsolatban is meg kell említenem a pozitívumot. A 2. félidõben, amikor a kapkodásaink után 24-18-ról feljöttek 24-21-re a románok, jókor kért idõt és igyekezett megnyugtatni a csapatot, türelmesebb játékra intette õket. Meg is lett az eredménye, mert egy 6-0-ás rohammal 30-21-re elléptünk és sztem itt lett meg a meccs.

A közönség pedig ismét fantasztikus volt, hazai pályát teremtve a csapatnak. A gratuláció nekik is jár.

DUNAFERR FOREVER!!!

háát az ténleg nagy volt, hogy Stancat sikerült kivenni, igaz mayer helyettei s szórta a gólokat....szerencsére nem eleget.
A román sport fórumokon sütik és eszik Tadiciot meg a fõtitkárt Gatut. Sõt Tadicinak felemlegetik Hajdu igéretét, ha kikapunk az elõdöntõben, elmond! Példaként!
Az külön szám, hogy a vereség lgfájóbb oldala, hogy pont tõlük kaptak ki! Ettõl függetlenül, nem viszik túlzásba az "antimagyarizmust", inkább magyar edzõket importálnának és a csapatot dicsérik (sõt felvetik, hogy álnokul titkolta a magyar csapat eddig az erejét!).
szerintem Tomori szerintem nagyot védekezett Stancán, és támadásban legalább 2asszisztjára emléxem így hirtelen.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Interjú a kézis lányokkal, és Hajdú János szövetségi kapitánnyal

http://streamer.carnation.hu/mtvod/telesport/20080819/35_500_kezi_interju.wmv
tesó07
Nagyon nagy meccs volt!Az egész csapat fantasztikusan játszott,talán csak Tomori lógott ki,védekezésbe és támadásba is nagyon gyenge volt.Ha még egyszer tudunk ilyen tökéletesen játszani akkor meglehet a döntõ a remélem fáradtan játszó orosz csapat ellen majd.<#taps><#taps>

RMCF

Breki33
ja azután anyu megkérdezte a helyieket de ott kollégiumot nem tudtak ezért nem írtam

vmelyik nap láttam kéziseket a városban meg ilyen feliratú buszokat
SomogyiG
Igen, köszi. Írtad, hogy este még küldesz újabb verziót, azt vártam. Közben a kollégiumban sikerült helyet kapniuk, így rendezõdött a dolog.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
a szállás megoldódott?

nem jeleztél vissza
SomogyiG
Elõször is nagy gratula a CSAPATNAK! Ezen belül elsõsorban Ferlingnek és Kovacsicznak, de úgy összességében mindenkinek!
Más. Sajnos munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtam megnézni a meccset. Tud valaki idõpontot és magyar nyelvû csatornát (fel szeretném ezt is venni, mint a többit) ahol ismétlik?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

ha jól emléxem a Vb-n is volt egy hosszabbításos negyeddöntõ, amin a franciák és a románok csapatak össze, és románok nagy csatában nyertek, majd megkapták az oroszokat és õk lelépték õket 10 góllal, szinte mozdulni nem tudtak, na meg mentálisan sem pörögtek annyira.
remélem most mi leszünk azok akik lelépik azt a csapatot, amely hosszabbításban továbbjutott 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

az orosz-francia nem volt semmi, és mindenképpen marad nyoma a nagy oroszokban. Ha egy hasonlóan biráskodó párt kapunk mind az ukránok (eleve kizárva a lengyelek, spanyolok és kinaiak) akkor van keresnivalón egy maihoz hasonló játékkal, elvégre a románok játéka az oroszokéhoz hasonlit a legjobban minden ellenfél közül.
A vizilabdás lányok sajnos elcseszték a döntõbe jutást, és bár sokat krtizáltam a kézis lányokat, részükrõl még olyan nem láttam, hogy nem is akartak volna befejezni kapuralövéssel egy-egy támadást. A polósk ma sokszor eljátszották ezt! S hogy a jó lövõk miért ejtegettek s nem mertek lõni, azt csak õk tudhatják....
Breki33
ha nyerünk az oroszok ellen maradhat Hajdu név a konyhában (ez a boiler neve) <#papakacsint><#eljen>
Isthy
Most értem haza, mindjárt nekiállok megnézni a meccset, mert csak a Kossuthon tudtam hallgatni délelõtt, de elõtte:

GRATULÁLOK A CSAPATNAK A GYÕZELEMHEZ!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
A franciák jól kifárasztották õket
kaloz174
Akkor jöhetnek újra az oroszok...

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Magyarország-Románia 34-30 (16-14)
Vezette: Alekszabder Ljudovik és Valentin Vakula (ukránok)

Magyarország: Pálinger – Ferling 7, Vérten 6, Görbicz 4, Tóth T. 4, Szamoránsky 3, Szûcs 2, Borbás, Kovacsicz 7, Tomori 1.

Románia: Dinu, Pislaru – Maier 11, Amariei 3, Olteanu 3, Neagu 6, Bradeanu 1, Stanca 1, Elisei 3, Meirosu 2, Bese, Ani Senocico, Lecusanu.

Kiállítások: 14 perc (1 végleges, Tomori), ill. 4 perc.

Hétméteresek: 1/1, ill. 4/5.
Breki33
Hajdu János: Teljes extázisban játszottunk
Ághassi Attila (Peking) - [email protected]
2008. augusztus 19., kedd 12:12 | Frissítve: 26 perce
A legutóbbi olimpián nem jutott a legjobb négy közé a magyar nõi kézilabda-válogatott, most igen. A második súlyos vereség után nagy lelkizés volt, a csapat ahogy ígérte, összekapta magát. Hat klasszisteljesítményt láttunk, ennyi kell a világbajnok oroszok ellen is.

http://sportgeza.hu/2008/peking/mar_nem_szabad_gorcsolnunk/
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33