Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes2>#nevetes2>
GRATULA A CSAJOKNAK DETTI FATASZTIKUS VOLT ZÁGRÁBOT IDÉZTE
Mikor Oris átdobta a másik szélsõnek a 6-oson belül és Móni onnan bedobta könnyes lett a szemem <#love12>#love12><#nevetes1>#nevetes1>
Mind1, tovább, elõre, a bronzért is menni kell! <#eljen>#eljen>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
gyerünk csajok, ez erõt kell adjon!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Hollandia - M.orsz. 5-4 (3)
HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!
Mosolyog!!!
Egy Detti öröm!
És a vége!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ez egy tényleg mesébe illõ gyõzelem volt. Sikerült legyõzni a románokat, valamint valahol önmagunkat is.
Ez a közösség bizonyította, hogy igazi Csapatként a csoda sem lehetetlen!
SZÉP VOLT CSAJOK! <#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
honnan álltak fel, két ilyen vereség után így játszani...azért nem tudom mit gondoljak a csapatról, iszonyat kétarcúak, remélem még az elõdöntõben is ezt az arcukat mutatják!!!
szép volt csajok!!!
DETTTTTTTTTTTTTTTTTTTI FANTASZTIKUS VOLT!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Részemrõl bevetem a net+rádió kombót a melóhelyen, remélve nem adódik semmi délelõtt, mert ha túléljük a kézimeccset, egybõl vizilabda. Kemény lesz.
Bravúr lenne bejutni a négy közé ma, de nem lehetetlen. Viszont akkor sincs vége a világnak, ha vélhetõen a svédek, kína és a franciák sorsára jutunk. Az sem gyenge mezõny, és még ott is hatalmas eredmény lenne egy 5. hely. Remélem ezt a lányok is így fogják gondolni, és nem esünk szét a végére. Van itt még tét.
Vádaskodni (egyes csapattagok), sejtetni dolgokat (Piga), miközben "nem nevezi nevén a gyereket", nagyon nem elegáns. <#ejnye1>#ejnye1><#levele>#levele>
Sajnos így van: én sem látom azokat, akik alkalmasak lennének az egész sportág helyzetének átfogó átszervezésére. Pedig nincs más lehetõség. Ha nem történik semmi, tényleg csak nosztalgiázni lesz módunk. <#szomoru1>#szomoru1>
"nem baj, majd a következõ meccsen" , nem fogadkozni kell, hanem akkor és ott tenni amit, különben mindig lesz egy következõ meccs amin majd...
ettõl függetlenül Hajdu kifelé való megnyilvánulásai nekem épp annyira nem tetszenek mint anno NA hasonló dolgai, ha van benne igazság , ha nincs, csapjon az asztalra az öltözõben, ott legyen indulatos, és kritikus, ne a sajtó elõtt sírjon... neki lenne a feladta motiválni, felkészíteni, és válogatni, kifelel meg és ki nem az elképzeléseinek -már ha vannak elképzelései :S-, ha meg rosszul döntött, rossz embereket vitt ki, vállalja érte a felelõsséget...
volt 10 jó évünk 😞 ha csak egy kicsi tudatosság, sportszakmai hozzáértés lett volna a vezetõkben nem sütkéreznek a sikerek dicsfényében, hanem tesznek érte, hogy ne ennyi legyen...
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Sajnos nem tudta felvenni a versenyt a döntõben. Két ugrása nem is sikerült, a többit meg sztem jócskán lepontozták.
Pedig én titkon bíztam a bravúrban tõle.
Mindig tanulságos újranézni egy ilyen összecsapást, ez most is így volt.
Bár sosem feküdt nekünk igazán a koreai stílus, de most egyértelmûen úgy éreztem, hogy a csapat nincs felkészítve ellenük. Gondolom, nyilván nem így volt, de - külösen a meccs elején - nagyon nem sikerült eltalálni azokat a változatokat, amikkel viszonylag hatékonyan lehet velük szemben eredményt elérni.
Ezért is aztán különösen sportszerûtlennek éreztem Hajdu nyilatkozatát, ahogy saját magáról szerette volna letolni felelõsséget, ahogy támadta a játékosokat.
Ha rosszul teljesít a csapat, akkor annak õ is oka.
Ha most jön rá, hogy egyesek mentálisan alkalmatlanok egy ilyen feladatra, akkor az megint csak elképesztõ, mert akkor hogyan hívta be és jelölte ki a kerettagokat?
Akik ott vannak, biztos vagyok benne egyébként, hogy igenis jól akarnak játszani. Elképesztõ még csak feltételezni is, célozgatni is rá, pontosan egy csapatvezetõtõl, hogy ebben kételkedik. Ez ugyanis nem egy bulimeccs. Ez - olimpia.
Egyébként én - Dubyhoz hasonlóan - összességében nem esek kétségbe, mivel tényleg már azt is eredménynek éreztem, hogy sikerült kijutni az olimpiára.
Mint már írtam is elõtte, ezt a csapatot gyengébbnek gondolom az elõzõeknél, így nem is várok különösebben nagyon jó helyezést tõlük.
Természetesen nem lennék boldogtalan, ha nem így történne.😊
Ráadásul tegnap külön örültem Piga játékának, góljainak. <#taps>#taps>
Lassan végképp kifulladnak a sportágban lévõ régi tartalékok. Sürgõsen módszert kell váltani a jövõ szebb eredményei érdekében, mert ha nem, akkor végképp maga alá gyûri a kézit is a mostani általános helyzet.
Ma olvastam valahol, hogy Paula talán szintén a Podravka felé veszi az irányt (csak mint lehetõségként merült fel). Érdekesen lesz az a csapat egyre "magyarabb".
Ez is összefüggést mutat azzal, hogy a magyar bajnokság már sok esetben nem képes megtartani a minõségi játékosokat.
RMCF
Nem hittem, hogy ennyire gyengék tudunk lenni, semmi tartása a csapatnak. De MIÉRT?! Egyértelmûen lástzik, hogy a fejekben van gond, mert ezek a lányok nem felejtettek el kézilabdázni, az biztos! Nincs akarat, nincs összpontosítás, nincs csapat, nincs védekezés.. <#shakehead>#shakehead>
S ami ennél is szomorúbb: nincs edzõnk.. Nem tudom Konkoly milyen szerepet kaphat a csapat mellett, de gyanítom nem sokat. Hajdu ámokfutása elképesztõ. Tolja le magáról a felelõsséget és nyilatkozik olyat, hülye volt hogy elvállalta a kapitányságot. Hát valóban az volt. Mert szakértelme, tekintélye, motivációs képessége nulla, s az olimpiánkat faszán elkúrta.
El vagyok keseredve, semmi bíztatót nem látok, ráadásul a mai magyar közállapot már a sportot is behálózta. Sportsikereknek sem örülhetünk már.. Mi lesz Veled Magyarország?!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Több szempontból lehet azt vizsgálni, hogy miért csúsztunk le ennyire. A végsõ tanulság azonban mindig ugyanaz. Ellenõrizetlen, nem létezõ pénzek, tisztázatlan viszonyok, élõsködõk, álprofizmus, szánalomtenger...
Gundel Takács Gábor reagálása a négyszeres olimpiai bajnok kijelentéseire >>
Akkor azt hiszem meg kell emlékeznem a mai meccs egyetlen pozitívumáról: kalapot emelek a magyar szurkolótábor elõtt, akik végigszurkolták ezt a szörnyû meccset. Nem is akárhogyan! Minden tiszteletem az övék, lehetne a pályán lévõknek is példát venni róluk!
SZÉP VOLT MAGYAR SZURKOLÓTÁBOR!!! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
Csak abban reménykedem, hogy egyszer a románok is botlodhatnak (elvégre õk is nõbõl vannak, nemde?). a mai vereségüket nem tartom annak, jól jászottak, de nem volt szerencséjük.nekünk olyan kell, amikor rosszul is játszanak s szerencséjük sincs!-😊)) S hol kell elintézni,hogy normálisan biráskodó játékvezetõket kapjunk? ne pártoljanak, de legalább ne bántsanak!
Görbe hajtott még és emelhetõ ki... és talán Piga... a többiek csak a ziccerek kihagyásával és a technikai hibák tömkelegével hívták fel magukra a figyelmet... meg a szar védekezéssel... talán 10 percig volt normális védekezés a 2. félidõben... a 60 percbõl... sikerült összehozni 19 technikai hibát... és kihagytunk kb. tucatnyi ziccert... 2-3 ember cipeli a hátán a csapatot és ennyi... a többieknek néha csak felvillanásai vannak... vagy még azok sem... Hajdú meg azt hozta amit már februárban is vártam tõle... a semmit... a VB óta semmi fejlõdés
sztem a románoktól is kapunk egy 8-10-est... szép lassan rá lehet döbbenni a szomorú valóságra... már nincs helyünk a világ közvetlen élvonalában... és ennél még lejjebb is fogunk kerülni azok nélkül akik vissza fognak vonulni... majd játszogatunk a 9-16. helyekért... fõleg, ha a szövetségben is marad minden ugyanígy... márpedig a hazai viszonyokat ismerve maradni fog...
elvileg kedden 8:15-kor lesz a román meccs... remélem azért nem lesz mészárlás...
DUNAFERR FOREVER!!!
1-6. hely még meg lehet, az volt a célkitûzés, de ha csak 8. akkor is a VB helyezésünket beállítottuk, nincs itt semmi baj, lehet sütögetni a pecsenyét...