Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ennyi hibával egyszerûen nem lehet meccset nyerni, pedig elnézve az elõdöntõket, akár aranyat is nyerhettünk volna.
http://goo.gl/gd6Zi5
Volt még olyan: nálam vele kb. egyenértékû Szekeres belépése a 7 m-esnél, amit amúgy kivédett Kiss Éva. Az újralõttet persze bedobták.
DUNAFERR FOREVER!!!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
DUNAFERR FOREVER!!!
Fura, hogy mennyit emlegetik a bírókat, pedig ha valamikor, most nem érzem jogosnak, sõt.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Igazat megvallva, nem hiányzott volna két sima vereség a következõkben.....
serbek hogy feljöttek az szép 😊
fél világ anyázik most norvég francia "tutik" miatt<#taps>#taps>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DUNAFERR FOREVER!!!
A szerbek megint visszajöttek -5-rõl és ráadásul fordítottak. A szinte biztosra vett norvég-francia elõdöntõ helyett lesz egy szerb-lengyel. Nem semmi! <#wow1>#wow1>
DUNAFERR FOREVER!!!
Szinte minden meghatározó játékos. (Tomori esetében nem csodálkozom, õ szinte végig pályán volt.) Talán csak Herr Orsit tudnám dicsérni. A ziccer kivédésével hatalmas lehetõséget adott a csapattársak kezébe, amivel, sajnos, õk nem tudtak élni.
Hiányzott a kispad segítsége, tehát egy igazi kapitány. A meccs utolsó perceiben is ott tartottunk, ahol az elsõ félidõben, vagyis nem állt össze a támadó sor. Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem játszott többet akkor pl. Zácsik és Soós Viki. A balszélt gyakorlatilag feladtuk. Ha már Vincze Melit kivették a csapatból - hiba volt - akkor legalább próbálkoztunk volna Vérten Orsival.
Az, amit fentebb ragoztam, szépen visszavezethetõ a nem kellõ mennyiségû és minõségû felkészülésre.
Tudom - én tudom - hogy nagyon szerencsétlenek voltak az elõzmények, vagyis KEB betegsége és az így kialakult helyzet. (Mielõbbi gyógyulást és visszatérést kívánok!) Ezzel együtt talán (biztosan) lehetett volna jobban szervezni a nemzeti csapat munkáját.
A végjátékban visszaütött minden eddigi, szezon-beli gondunk. (Még az is, hogy a bajnokságban elnézik Kovacsicz technikai hibáit). Jó lenne, ha végre tényleg megértenék a Szövetségnél, hogy ad hoc hozzáállással nem várhatunk komoly eredményt.
A hazai EB-re mindenképpen illene rendet tenni, igazi esélyt adni a válogatottnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
mondjuk adná az isten, hogy minden sportágban a legjobb 8-ban legyünk, de elég szar, hogy a 4-ben is lehettünk volna simán :/
DUNAFERR FOREVER!!!
Többször volt a kezünkben a meccs a 2. félidõben és az elsõ hosszabbításban is. Egy közepes játékkal ez a meccs hozható lett volna, vagy egy kis odafigyeléssel és vállalkozó kedvvel. Végre volt beálló játékunk is, de a szélsõinket megint nem játszottuk meg, középen erõlködtünk. Rengeteg hiba és eladott labda, amibõl sok lerohanás gólt kaptunk. Nálunk meg lerohanás ziccerben meccslabdánál lépéshiba... Eszméletlen... A brazilok még csak jól sem játszottak, megkaptuk tõlük az esélyt, de nem éltünk vele.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hagyjuk már ezt, és kezeljük már felnõttként ezt dolgot.
meg is érdemeltük a vereséget 😄
32.gól meg tükrözi a meccs színvonalát... 😞
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
a brazilok mióta számítanak jó csapatnak nõi kézibe?
nem pofozógépek voltak eddig?a spanyolokat meg rommá vertük õk nem jobbak a braziloknál?
vagy a spanyolok csak férfi kéziben jók?
(nem vagyok szakértõje a nõi kézinek)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
kabaré meccs