Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Azért egy pozitívuma volt a mai napnak. Mégpedig végre volt elfogadható beállós játék. <#eljen> Jellemzõen ez is csak erre az utolsó meccsre jött össze. Nyilván nem véletlenül. (Felkészülés...)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

mint írtam, én részben megkiméltem magam, mert 7-2-nél átkapcsoltam a lengyel-franciára és azt végig is néztem, élvezve a csigazabálók vereségét! Mazochizmusom vitt vissza végjátékra és a hosszabbitásokra, kár volt érte.
Isthy
Azért túlzásba nem vittem, csak morcos voltam rájuk. Még a hangomat se nagyon emeltem. Viszont a "kis csapatunk" egyik tagja biztosan idegbeteg lett volna és repültek volna floppy lemezek, meg a csillár is veszélyben lett volna <#vigyor> Van itt a fórumon aki tudja kirõl beszélek <#ravasz1><#nyes> De neki ma más elfoglaltsága volt, nem látta a meccset, így az õ idegei és a berendezés is megúszta.

DUNAFERR FOREVER!!!

[HUN]FaTaL
Felvételrõl láttam a meccset.

Ennyi hibával egyszerûen nem lehet meccset nyerni, pedig elnézve az elõdöntõket, akár aranyat is nyerhettünk volna.

http://goo.gl/gd6Zi5

No ezért nem kell idegeskedni! az a csapat amely ilyen hibákat követ el, nem érdemel elõdöntõt! sorry....
kaloz174
Minden példa azt bizonyítja, hogy nem tudott eléggé fejben felnõni a feladathoz a csapat jelentõs része, sajnos. Pedig nagy esély volt. Még annál is nagyobb, mint amit várni lehetett, ahogy a késõbbi eredményekbõl kiderült.

Isthy
Az emberelõnyökrõl szóltál, azért azzal kapcsolatban értettem én is.

Volt még olyan: nálam vele kb. egyenértékû Szekeres belépése a 7 m-esnél, amit amúgy kivédett Kiss Éva. Az újralõttet persze bedobták.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Németh Andrásnál is...........
ReszegKoldus
Már az elsõ félidõben durva volt, hogy a brazilok hosszú percekig nem játszottak teljes létszámban, mert sorban kapták a kiállításokat és ugyanúgy megtartották az elõnyüket gond nélkül...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

kaloz174
Na és Kovacsicz lépéshibával elpackázott ziccere?? Nálam az vitte a prímet. <#falbav>

Isthy
Én végig az voltam. A mélypont a kettõs elõnyben kapott gól volt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem. Kicsit visszatetszõ nekem is, hogy Siti is velük foglalkozott a meccs utáni interjúban.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Különösen az utolsó percekben voltam azért pipa, hogy nem tudtunk élni a megadott emberelõnyökkel. <#conf>

ReszegKoldus
Hajdu János: Elfogyott a koncentrációnk

Fura, hogy mennyit emlegetik a bírókat, pedig ha valamikor, most nem érzem jogosnak, sõt.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Isthy
Ami az elõzõbõl kimaradt: az nem semmi, hogy lejátszottunk úgy egy 2x hosszabbításos 80 perces meccset, hogy a balszélen kb. 4 percet játszott egy igazi balszélsõ... Bravoooo... <#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jövõre kellene egy normális felkészülés és meglépni a keretben is néhány szükséges cserét. Az MKSZ pedig menedzselje már rendesen ezt a válogatottat, mert megérdemelnék.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az nem semmi, hogy a B csoportból 3 csapat (brazil, szerb, dán) van a négy között <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

nos , ami kvartettünk (Norvég, Francai, Német) sokkal illusztrisabb mint a másik !-😊))s ha nyertünk volna, akkor minden csoportelsõ búcsúzott volna.
Igazat megvallva, nem hiányzott volna két sima vereség a következõkben.....
ToCsEk
norvégok hogy 2x +5rõl hogy leadták 😮 azt a picsa
serbek hogy feljöttek az szép 😊
fél világ anyázik most norvég francia "tutik" miatt<#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Breki33
itt már a gyõztesre nemis lehet tippelni
kaloz174
Pedig majdnem így lett.

Isthy
A norvégok utálni fogják Szerbiát. Mindkét címüket elbukták ott 2 éven belül.

DUNAFERR FOREVER!!!

ReszegKoldus
lengyel-szerb elõdöntõ, ahogy arra mindenki számított 😄

Isthy
Elbúcsúzott a címvédõ is! Még a 4 közé sem jutottak!

A szerbek megint visszajöttek -5-rõl és ráadásul fordítottak. A szinte biztosra vett norvég-francia elõdöntõ helyett lesz egy szerb-lengyel. Nem semmi! <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

ReszegKoldus
érem nélkül mennek haza a norvégok...nem semmi

a németek voltak az esélyesebbek szerintem, legalábbis a csoportmérkõzések alapján! De õk is bucsúznak!
Breki33
nemsemmi meglepetés lenne ha Norvég, Dán, Magyar, Francia négyesbõl egy se jutna be a négybe
ReszegKoldus
szerbek nem adják könnyen magukat

kaloz174
Sajnos, annak ellenére, hogy valóban többet tudtak pihenni játékosaink, mert tulajdonképpen jobban tudtuk forgatni a csapatot, a több egyenértékû csere okán, fejben elfáradt a gárda a végére.

Szinte minden meghatározó játékos. (Tomori esetében nem csodálkozom, õ szinte végig pályán volt.) Talán csak Herr Orsit tudnám dicsérni. A ziccer kivédésével hatalmas lehetõséget adott a csapattársak kezébe, amivel, sajnos, õk nem tudtak élni.

Hiányzott a kispad segítsége, tehát egy igazi kapitány. A meccs utolsó perceiben is ott tartottunk, ahol az elsõ félidõben, vagyis nem állt össze a támadó sor. Azt meg végképp nem értem, hogy miért nem játszott többet akkor pl. Zácsik és Soós Viki. A balszélt gyakorlatilag feladtuk. Ha már Vincze Melit kivették a csapatból - hiba volt - akkor legalább próbálkoztunk volna Vérten Orsival.

Az, amit fentebb ragoztam, szépen visszavezethetõ a nem kellõ mennyiségû és minõségû felkészülésre.
Tudom - én tudom - hogy nagyon szerencsétlenek voltak az elõzmények, vagyis KEB betegsége és az így kialakult helyzet. (Mielõbbi gyógyulást és visszatérést kívánok!) Ezzel együtt talán (biztosan) lehetett volna jobban szervezni a nemzeti csapat munkáját.

A végjátékban visszaütött minden eddigi, szezon-beli gondunk. (Még az is, hogy a bajnokságban elnézik Kovacsicz technikai hibáit). Jó lenne, ha végre tényleg megértenék a Szövetségnél, hogy ad hoc hozzáállással nem várhatunk komoly eredményt.
A hazai EB-re mindenképpen illene rendet tenni, igazi esélyt adni a válogatottnak.

a németek is, pedig végig simán vezetek a dánok! igaz a francia hölgyek ismét vigyáznak Müllerékre!
Isthy
A szerbek szépen visszajöttek -5-rõl a norvégok ellen. A félidõben még teljesen nyílt a meccs (15-16 a norvégoknak). Az nem semmi, hogy Lunde 18-20 m-rõl milyen gólt kapott a félidõ végén...

DUNAFERR FOREVER!!!

megmondom õszintén, hogy a katasztrófális kezdés után csak a lengyel -franciát néztem élõben a sport2-õn! a magyar meccs eredményét a neten követtem. Csak a hosszabbitásokat láttam élõben, de semmi örömem nem volt benne! Biz'sten nem kivántam magamnak még két meccset részükrõl.
Jövõt néznéd akkor eleve nem írtad volna amit írtál, kb ennyire van jövõ kép az MKSZ háza táján is.
felõlem ríhatsz is, s mire mész vele? Ez már a múlt, a jövõt kell nézni!
Sippie
Amúgy Tomori a végén kinek mutogatta a díját?
Sippie
döbbenetes hibák voltak, egyszerûen katasztrófa... lépés, 2 méterre elpasszolás, emberelõnyös szituk kihasználatlansága...

mondjuk adná az isten, hogy minden sportágban a legjobb 8-ban legyünk, de elég szar, hogy a 4-ben is lehettünk volna simán :/
ReszegKoldus
Kirsner Era tolmácsolta a gondolatom: "legalább a franciáknak sem sikerült" <#hehe>

Isthy
A lengyeleknek hatalmas gratuláció, örülök, hogy megverték a franciákat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Rióra készülve egyre több figyelmet kap náluk a nõi kézi csapat és az elõzõ vb-n valamint az olimpián is negyeddöntõt játszottak. Akkor még mindkétszer 1-1 góllal kikaptak a norvégoktól és a spanyoloktól, most már harmadszorra bejutottak az elõdöntõbe.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csak magát okolhatja a csapat ezért a kiesésért...

Többször volt a kezünkben a meccs a 2. félidõben és az elsõ hosszabbításban is. Egy közepes játékkal ez a meccs hozható lett volna, vagy egy kis odafigyeléssel és vállalkozó kedvvel. Végre volt beálló játékunk is, de a szélsõinket megint nem játszottuk meg, középen erõlködtünk. Rengeteg hiba és eladott labda, amibõl sok lerohanás gólt kaptunk. Nálunk meg lerohanás ziccerben meccslabdánál lépéshiba... Eszméletlen... A brazilok még csak jól sem játszottak, megkaptuk tõlük az esélyt, de nem éltünk vele.

DUNAFERR FOREVER!!!

No comment..., vicc kategória!
"Jöjjön KEB és az EB-on lássunk játékot is"
Hagyjuk már ezt, és kezeljük már felnõttként ezt dolgot.
no ennyi volt, elég volt, a spanyol meccs még szép is volt. Érem nincs, lebõgés sincs. Jöjjön KEB és az EB-on lássunk játékot is!
ToCsEk
kabaré meccs 😄
meg is érdemeltük a vereséget 😄
32.gól meg tükrözi a meccs színvonalát... 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ReszegKoldus
ilyen gyenge emberelõnyös játékot...

REALista
Vereség magyar módra...ahogy az lenni szokott...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Effe88
húha elég izgi

a brazilok mióta számítanak jó csapatnak nõi kézibe?
nem pofozógépek voltak eddig?a spanyolokat meg rommá vertük õk nem jobbak a braziloknál?
vagy a spanyolok csak férfi kéziben jók?
(nem vagyok szakértõje a nõi kézinek)

Ezt már meg kell(ene) nyerni,nincs mese.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ToCsEk
adjuk már le
kabaré meccs

Sippie
ez hihetetlen, ilyen hibákat a végén baz+... lépés, eladott labda, 4 védõvel szemben megoldják 2-en... :/