Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két kellõképp feltüzelt válogatott fog játszani egy remek döntõt, ez jól hangzik. A dánoknak pedig szorítok, megérdemlik a szokásos negyedik helyet.
nagyon gyengék voltak 14eladott labda, ziccerek pff 😄
arenhart miket védett durva
döntõ durva lesz ha brazilik nyerik 😄
serbek csak nem bukják már el 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem volt kérdés, ki fog nyerni.
Gratulálok a braziloknak. (lehet, hogy ez valahol NA sikere is?<#vigyor0>#vigyor0>)
Ragozva még kicsit a dolgot: vajon mi mit játszottunk volna ezzel a, szerintem gyenge, dán csapattal?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Érik a bodzaszörp :-)
Mondjuk korábban sem értettem miért mindenki a Dánokra fogadott
lutri meccs bár mi lehet kb igaz most már nem nagyon 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
remélem flébrednek
Értékelés a legilletékesebbtõl.
Sokan a szinte erõszakos fiatalítás hívei, a közelgõ olimpia miatt. Véleményem szerint azért, mert valaki fiatal, nem biztos, hogy alkalmas is. Elõbb talán a bajnokságban kellene bizonyítani.
Ráadásul nem biztos, hogy az EB miatt megengedhetünk magunknak egy mindegy, mi lesz, csapatot építünk helyzetet. Arról nem beszélve, hogy ehhez azért elõbb egy átgondolt munkaterv is kellene. Nem csak azt kellene deklarálni, hogy most aztán új csapat, új remények. Annak a vége az lenne, hogy a fürdõvízzel megint sikerülne a gyereket is kiönteni...Jó magyar szokás szerint.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A csajok következõ nemzetközi tornáján (E😎 viszont már a legjobb 4be kerülés az elvárás, ha az nem jön össze, akkor lehet rinyálni, meg bakikat/felelõsöket keresni!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerbia - Lengyelország 18:00 Sport1
Brazília - Dánia 20:30 Sport1
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként én is õket tartom az esélyesnek, de a tippelés variálása kedvéért tettem a dánokra. Õk nem a teher alatt "betojós" fajta, megszerezhetik az aranyat.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
emelhetnénk úgy a tétet, hogy a tippverseny gyõztese kap vmit :-)
Arra gondoltam, hogy a következõ kupadöntõn a többiek fizetik a bodzaszörpjét 😛
Nekem ez a beszélgetés is tetszett. Az "Öreg" még éjjel az ágyban is kézilabdázik <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Én is megnéztem volna õket még 2 meccsen, a vasárnapit ráadásul a helyszínen, ugyanúgy, mint tavaly. Most meg mehetek visszaváltani a maradék dinárt amit vasárnapra tartogattam...
DUNAFERR FOREVER!!!
2. Dánia
3. Brazília
4. Lengyelország
De kevesebb meccset láttam, mint szerettem volna, például a lengyeleket és a dánokat egyáltalán nem, így ez csak tipp. A braziloktól zakózást várok az elõdöntõben, de a bronzmeccsre utána magyarosan összeszedhetik magukat.
Természetesen a lengyeleknek szorítok, de amúgy a dánok kivételével mindegyik csapatnak örülök a négy között. Na jó, a brazilok helyett lehetne ott más is, és egyesekkel ellentétben én meg néztem volna a lányainkat még két meccsen.
2.dán
3.brazil
4.lengyel
Ezerrel megy az okoskodás, bûnbak-keresés, egymásra mutogatás...
Dánia
Szerbia
Brazília
Lengyelország
(de remélem nem a dánok nyernek és a lengyeleknek fogok szurkolni)
DUNAFERR FOREVER!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Szerbia,
Dánia,
Lengyelország,
Brazília
Az én tippem:
Brazil
Szerb
Dán
Lengyel
Elsõsorban amúgy azt hiányoltam, hogy aránylag felszabadultan játszhattunk volna, és hiányzott a vért ivott állapot a csapatból (lásd a szerbeket, örülök, hogy azt a meccset választottam a miénk után; amúgy Zivkovic pedig meglepõen hasznosan és bátran játszott), mintha a kapitány biztosara megyünk, majd lesz valahogy szellemisége átragadt volna rájuk. Talán a spanyolok elleni meccsen is a spanyolok gyorsan szétzilálható védelme hozta fel mentálisan a csapatot? Vagy tényleg egy meccsre lõttük be magunkat? Azt hiszem, hogy mindkettõben lehet valami, mindenesetre a zseniális formaidõzítéses elméletet nem igazolta vissza a negyeddöntõ, de hát a felkészülés is olyan volt, amilyen.
Részemrõl amúgy nem tartom távolról sem tragikusnak a meccselést, bár tény, hogy egy ilyen kiélezett párharcban éppen ott lehetett volna még azokat az apróságokat, amivel behúzhattuk volna. Bódit én is hiányoltam, ahogy a rövid oldalról a legvégén Soóst is. A vb egész ideje alatt pedig Tomori túl sok játékideje bosszantott, hogy visszaüthet. Persze Amorim sem játszott kevesebbet, sõt a végsõ gyõzteseknél is szokott lenni túlhasznált játékos, de én azért végig sajnáltam, hogy nélküle csak percekre merünk felállni. A kapusoktól meg több kéne. A legjobbaktól az közepes teljesítmény, ami a mieinknél extázis. Folyamatos hátrányban vagyunk ezzel, akkor is, ha az elvárthoz képest nem szerepeltünk le ezen a poszton - rengeteg (legtöbb?) meccs kihegyezhetõ a hálóõrök közötti különbségre, akkor is, ha a védelemtõl és az ellenfél sikeres indításaitól nehezen választhatók el. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ezzel a hátulsó teljesítménnyel világversenyt lehet nyerni. Nem azt mondom, hogy ezt várom el, de a keret alapján egyébként ebben a sûrû mezõnyben mi is ott lehetnénk bármikor, ha vannak is még hiányposztjaink. (Bár tegnap az egyiket Cifra éppen megoldotta, de hát nem egyszer kell.)
(A felfokozott figyelem sem tehetett jót.) Azt egyébként egyáltalán nem értem, miért cserélte le Bódi Bernit. (Max. annyi "bûne" volt, hogy nem kapott labdát, mint ahogy a másik szél sem.) Ráadásul miért nem cserélte vissza.
Pontosabban azt sem értem...
ps: Bódi is ETO-s már.😊
Legalább az összeszokottságra nem lett volna panasz s kevesebb eladott labda is lett volna.