Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont van már hozzá +5-ös trainer ami többek között végtelen mentési lehetõséget ad. Letölthetõ pl. innen akit érdekel a dolog...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hát sajnos tényleg nem egy nagy szám, elindítottam és semmi sem fogott meg benne. Az intro grafikája kifejezetten ronda, maga a játéké valamivel jobb de sajnos az sem az igazi. Elnagyolt textúrák a tárgyakon és valahogy az egész olyan gyenge benyomást kelt. Azért a fõhõs tulajdonképpen jól néz ki és a sokféle kombó lehetõsége is jó , valamint a mozgása is elmegy ami viszont az ellenfelekrõl nem igazán mondható el. Csatlakozom az elõttem szólókhoz, hogy az Enclave fényévekkel jobb ennél a POP-ról nem is beszélve. Úgyhogy csak az próbálja ki szerintem aki tényleg nem tud már mással játszani! Kár érte... RIP

na megvan a megoldas szetfolyasra nvidia 53.03-as drivere de attol meg ez egy szar jatek

guba nekem latod milyen vidkarim van (alairasomban) megis nekem is szetfoylik a kep mint a szar szoval ez driver problema vagy nemtom

I.C.ram
Kipróbáltam ezt a Conant. Hát valami borzalmasan gagyi...

Enclave sokkal, de sokkal jobb volt!
lwb
Evileg megvan az atlantiszi kard mindhárom része, de nemtudom hogyan lehet összerakni. Valaki tart elõrébb már?

GaVino
Elég primkó a játék, de el lehet szórakozni vele, csak azt nem értem miért nem kell az arany ennek az izomagyú barbárnak, mert egy petákot se akar eltenni, abból a tengernyi aranypénzbõl, amit találni lehet. 😊)

lwb
Mondjuk én speciel semmilyen pixel shader effektet nem láttam a játékba ...

Bazeg a legegyszerübb megoldás sztem az hogy feladod apróneten a 460-at olyan 15 körül és abból simán tudsz venni egy gef3ti-t ami gyorsabb is és nincs ez a ín vele a Pixel Shaderes játékoknál...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DONGUBA
Jo neked.Nekem betolt azt osszevissza foyik a kép.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

GaVino
Hmm, érdekes de nálam simán elfut geforce2mx-en 1024ben.

dikki*yysw
Nem, nem tud menni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

DONGUBA
De azzal sem mukodott.Marmint a 3d analyze programmal se ment nekem a pop.Lehet en vok láma?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

dikki*yysw
Prince of Persia

hé #83

DONGUBA
Ezt hogy erted?POP?

Én ezt a progit egy másfél hónappal ezelõtt vittem végig, és mindenért kárpótolt. A Grafika is mai szintnek megfelelõ, ráadásúl lehet benne darabolni is. 😊
dikki*yysw
GF3 Ti500 körül.

dikki*yysw
Nincs.

Én a Blade of Darkness-t ajánlom. Az a legjobb.
Szerintem akkor sem. Ez a progi olyan a POP. Az is kizárólag DX8-as kártyákon futott.
DONGUBA
De van valami 3d analyze nevu progi ami allitolag ezt szimulalja csak nem tom kezelni.

Ahhh, akkor az enyémen menni fog. 😊 Huh.
Az ATI 9100 Sapphire 128MB-os kártya minek felelne meg Nvidia szinte (teljesítmény, típus)?

A Trap izé palyán hogy kell kinyírni a zöld kurvát?

Esetleg ha kimaradt volna a Blade of Darkness, akkor inkább játsz azzal- Még ma is megállja a helyét, és boltban 2000Ft-ért lehet venni a Bestseller sorozatoknál keresd. Ha nem maradt ki, akkor még mindig ott a Rune, ami igaz kicsit már kopottas, de még mindig igen jónak mondható, és azt hiszem az még olcsóbb is, mint a BoD. Ha viszont ez is megvolt, akkor néz át valami haverhoz, és ott nézd meg a Conan-t. Ha haver sincs, akkor itt egy kötél és egy szék. A többit már megoldod. 😊 Csak poén.
Nem ezt csak hardware-esen lehet kihozni. Geforce3, ATI Radeon8500 és efölött minden viszi. Sajnálom.
DONGUBA
csupán a Pixel shader 1.1-et támogató videókártyákon hajlandó elindulni ezt nem tudom valahogy szimulálni vagy valami?

DONGUBA
Bassza meg a qrva isten!!!!!!!!!!!!!
Hat nem leszedtem es megse megy a geforce4 mx460-as kartyammal.Valaki segitsen.

Voltan
O.K.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lwb
Télleg! Igazad van, bocsi! Egy CD-n van nekem Norriconékkal és keverem ...

Voltan
Az nem Morricone, te! Basil Poledouris. Nem illik összekeverni!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szerintemm nem megerõltetõ picit visszaolvasni hogy elemzést találj róla....Nem tucathent hanem jó gamma amúgy..

RangeR
Szerintem jó ez a Conan pofa a képek alapján, olyan, mint régen a képregény-Conan. Vagyis ez arról van mintázva, úgy tûnik. A könyvbeni Conan a Robert E. Howard féle meg a képregényre hasonlít, Schwarci feje kicsit másabb volt.Szem, haj, ilyesmi kicsit eltért.Testalkat az viszont rendben volt 😊

Jaja, nemtom miért nem liszencelték le a Schwarzi pofázmányát a játékhoz, azzal lett volna igazán klassz. Vagy õkelme kormányzóként már nem foglakozik ilyesmivel? :-)))))))))

insp
Ez a játék király. Hangulatos, megvan benne a "Conan" fíling, egyedül Schwarzi hiányzik belõle. Aki fikázni akar, menjen máshová!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

lwb
Valami atlantiszi kardnak a részeit találgatom én is...

RangeR
Még nem láttam, csak innen olvasgatom a véleményeket. Viszont könnyebb helyzetben vagyok másoknál, mert nekem jöhet az esztelen hent is és az is, ami annál több 😊

LSC
miféle game ez? Esztelen hent vagy érdekes is? Infót plz.

RangeR
Nem az atlantiszi kard, amit a filmben talál?

És a filmekhez is igen hasonló most mentettem meg egy elég jó kiépítésü spinkót a feláldozás elõl,mosmeg a csaj mindenhova követ...Csak az az iszonyat fegyver ami a kezében van kicsit mókás...Ahogy elnézegettem valószínüleg majd kenyeret lehet kenni a játékban vagy nemtom mire vélni azt a bicskát..😊
Szvsz van olyan jó mint a rune egyes dolgokban felül is múlja..
Hja és tuti lesz valami iszonyat tápos kard a játékban mert felvettem két alkatrészt is hozzá...

RangeR
Akkor nincs más hátra mint beszerezni, aztán hentelni a bastard-sworddal!

Sgtfathi
Van! és amit még észrevettem hogy változatos ellenfelekkel hentelsz ami ugye nem rossz,és 1 kicsit parázni is lehet itt ott ami ugye nem árt néha!by

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

RangeR
Van olyan zúzós a game mint mondjuk a Rune volt? Vagy annál lightosabb?

sumi
hali.leszedtem,felraktam,+krekkeltem és addig jó amig elkezdi betölteni a játékot,és kilép.mi lehet a hiba??help....
gépem:celeron 1.7proci,512 ram,gef4 128 ddr.

lwb
Én mindet karddal vertem le 😊

Hm ha nincs win gombot noymdmeg a CTRL+ESC-et bejön a startmenü meg a tálca...😊

ÕÕ ahogy írtam a kamerakezelést meg kell szokni amúgy nem a scrollhiányos a kamera hanem szánt szándékkal a mostanság elég sok progban elõjövõ stabil kameranézetes,vagyis az egérrel csak a palit forgatod a kamera meg rárá mozdul vagy fix nézetet vesz fel.
Ez van akinek fexik van akinek nem...Szvsz jóis meg nemis,jó mert így kicsit többet lát az ember a harcból nem úgy mint amikor végig a seggében van a kamera a mikiegérnek. Rossz mert ha nézelõdni akarunk ahoz be kel váltani belsõnézetre...
A pályák késöbb ennyir már nem lineárisak,igaz eltévedni sem nagyon lehet de több irányba ágaznak jól.
Hogy Mx-en elindul-e hát passz...Nézz utánna vagy nemtom..
Hatalmas pixelshad effekteket,textúrákat nemnagyon láttam,biztos van nemtom,de nem olyan szembetûnõek mint a Prince-ben...
Fegyvereket lehet felszedni igen...Eddig találtam buzogányt,csatabárdot,és még biztos lesz egy két eszköz..
Hangulat szvsz van a kamerakezelést szoknikell és nemkell nyomni a tipikus konzolszöveget mer bermbolok a diablo topicba és leosztom világlegnagyobbhentjátékaként mint a sz.rt...😊
Normal módban tolom a játékot harc közbeni elhunyásnál elég nagy help ez a "continue" lehetõség menteni szinte eddig csak akkor mentettem amikor kiléptem a cuccból...Van a szütyõben vagy 4-5 mentõkõ...És elég sokat lehet találni de nemhinném hogy komolyabb fejfájást okozna a progi keménység téren (bár a fax tudja mi lesz késöbb)..
Az életerõelixirekrõl meg csak annyit,ha odafigyeltél volna amikor elég kevés az életed,ha felveszed az életerõelixírt azért nem jelenik meg az invertoryban mert automatikusan benyomja...Ha van elég életerõs akkor viszont az invertoryba teszi és raktározhatod,ugyanígy a teljesítmény elixirrel...
Hja és ahogy írtam nem csak a kombókat lehet fejleszteni,hanem reflex,életerõ,gyorsaság,ütéserõ,"teljesítmény" részeket is...
A kamera meg igazából eddig egy helyen volt idegesítõ mert valahogy rossz helyre ugrott amúgy mivel megszoktam ezt az egérrel fordulok de a kamera nemmászik a seggembe dolgot tök faján lehet irányítani,hja és mikiegerünk automatikusan a legközelebb esõ célpontot gyapja így ha körülállnak soxor jól is jön hogy ide oda csapatja a bicskát..😊
A fõgonoszokra meg nemtudom mit akarsz gyüjteni igaz elég védhetetlenek a támadásaik de azért nem nehéz fektetni õket...Hja és nemárt adott ellenfelekhez a logikus fegyvert kiválasztani,tehát például ha a jégemberek jönnek ellenünk akkor buzogány sebezzrajtuk iszonyatot kard meg elény halványat...

lwb
Nekem a windows billentyû lenyomására simán feljött a start menü és a tálca.

A játék amúgy grafikailag elég gáz. Még a víz sem pixel shaderes 😊 De jó a hangulata és a zenéje (eredeti Morricone). Ezekért érdemes leszedni. Engem is leginkább a Blade of Darknessre emlékeztetett.

Kiírod cd-re, vagy bemountolod elõre a három cd-t és átírod a meghajtó nevét amikor kéri, ez a legegyszerûbb.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

shaba23
ha megnyomod a windows logot ábrázoló billentyût, akkor jó esélyel lemegy tálcára a telepítési kép (általában)