Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van már hozzá peccs?

na valaki tudja a labirintusba mi a megoldás, mer már bolyongok 2 órája

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Privit nézd meg

beszéljünk má msn-en

háj! pont itt akadtam el, a labirintus elsõ részén, nem tudom mit kell csinálni, egy nagyobb terembe lehetne továbbmenni, felfele, de sehogy nem tudok felmászni!

Nagyon várom! Amúgy már az sokat segítene, ha tudnám, hol keressem azokat a r. rúnákat!
az atlantisz kard 4 edik darabja:
a játék vége felé a labirintusban (talán a második emeleten)
2 fele lehet menni, egyenesen meg jobbra.
ha jobbra mész egy sötét ajtóhoz akkor kimész és köetkezik egy újjab pálya.
ha egyenesen akkor ilyen plafonból lelogó himbálodzó ingákkal teli szobába juttok.. na annak a végén van a gomb a kard végére.
ha meg van többet más fegvyert nem is kell használni. 😊)
remélem jól emlékeztem

písz
A bladnek van egy nagyon jó magyar verziója, azt rakd fel, szóltam haveromnak, egy héten belül hozza az újságot, amiben magyar nyelvû leírás volt, amúgy nem nehéz, mer ahova még vissza kell menned, az általában a még választható lesz és elég egyértelmû dolgokat kell csinálni a runák megszerzéséhez, általában, mindig nyillal kell belelõni valahova rá fogsz jönni hogy hova, nekem egyszerû volt...
Meg a magyar verzió is sokat segített

Mármint a Blade-et? Azt angolul, a leírásom is angol volt, de elveszett! Ráadásul elvesztem a szövegben! Jó lenne magyar nyelvû! Conant is angolul!!
Ja bocs amúgy magyarúl nyomod?

Elõkeresem neked tuti a blade of darkness leírást

Akarom mondani:mondtam.
Rusy: jól van, remélem, nem mondta marhaságot!
A piros lámpás házat nézd meg! 😊))
Amúgy Blade of darkness leírás nincs meg? Nagyon kéne...
Lécci-lécci-lécci!! 😊)
köszi szépen, majd kipróbálom, nekem is tetszik a ém, valóban tényleg isszony szar néha az irányítás, a blade of darknessbe, legalább volt olyan opció hogy követte az ellent

Amúgy, Conan 2 dvd-n vkinek?
Rusy: Bocs, rég voltam itt!
A kard 4. darabját nem tom, lehet, hogy vmelyik ház mögött?
Piactéren, asszem east, ott vár rád a csaj, dumálj vele, aztán irány a könyvtár!
Amúgy k. nagy poén (mint anno Mafiában), ezután a pálya után, egy éjszakai piactér következik, ahol kiszúrtam egy piros lampionos házat: ha közelébe mész, hallani, ahogy a k.-t dugják, mint a gép!! 😊)) Egybõl beindult Conannál a pavlovi reflex!! 😄DDDDDDD
Nem tom, ki hogy van vele, de nekem még mindig teccik ez a gém, másoccorra is! Nagyon kellemesen csalódtam benne (bezzeg ROTK, pfuj)!
Na valaki szánjon meg please...

Na léccci valaki, már játszanék... 😊

Nah valaki esetleg tudja hogy kell továbbmenni?
Mer már próbáltam mindent, asszem valami vulture templomba kell menni de hol van?

Valaki segítsen lécci a városban a piacon, ahol a teve leköp ott akadtam el, átmentem a kocsmán, arénába, de nemtok semerre menni, innen merre kell továbbmenni, és a kard 4-edik darabja hol van?

Hali, vkinek nincs meg dvd-n (írottan is jó) a Conan 2. része? Nekem megvan aviban, de hát az, mint tuggyuk... 😊
Naggyon kéne!! Elõre is tenx!
Rusy: hú télleg nagyon örülnék egy végigjáccásnak; annyit beszéltek itt a Blade of-ról, hogy elõkaparom! Szerencsére, a mentésem is ki van írva cd-re!
Még eccer elkezdtem nyomni a Conant: közepesen izzasztóbb, és ráadásul itt még a limitált mentés bosszantóbb! 😞
de csak a tuningolt kardddal lehet kinyírni vagy bármivel?

A fõszörny a blade of darknessbe egy nagy 25000-es állat, a közepébe egy kis ember irányítja, ha megölöd átváltozik, asszem 3-szor kell megölni mire meghal én összeszedtem mindent és kinyírtam...

Rusy: elõre is köszönöm!

Nna, végigtoltam! Hát a vége, leszámítva a fõgonit, nagyon genyó volt, fõleg a rohadt láthatatlan skorpiók! Valszeg azért elkezdem még egyszer, mert a hangulata nagyon jó! Tetszik, hogy nem eredeti Poledouris-zene megy alatta, egy-két kivételtõl eltekintve (bár lehet, hogy tévedek), csak hasonló ahhoz! A végén láttam két tételnél kiírva Basil Poledouris nevét
A záróképsor nagyon király, ahogy Conan csücsül a trónon, szakállasan, mint a filmek végén!! Király 😊))
ha már a blade of darkness szóbakerült:én 3x vittem végig, azaz majdnem végig.sosem sikerült megtalálni az összes rúnát a kardhoz, és így le sem tudtam gyõzni a végén a föld alatti barlangrendszerben egy fõszörnyet.már nem emléxem hogy nézett ki, de elõtte sok volt a láva a pályán.a kérdésem az lenne, hogy az lett volna e a végsõ elpusztítandó ellenfél, vagy rajta kívül még lett volna vmi.a másik az, hogy hogyan ér véget a játék befejezve

egy csomó olyan van, hogy nyillal kell meglõni valamit és kinyílik az ajtó

Van hozz leírásom megkeresem, egy régi pc guruba volt asszem, ha megtalálom beszkennelem neked

B.sszák má meg!!! Ott tartok, hogy egy szobában láthatatlan skorpiókat kell gyilkolni, helyére tettem azt a k. gyémántot, látom is õket, de alig sebzõdnek! Ez a vége? Mit kell csinálni?! Kezdek megõrülni!! Eddig teccett, de ez a rész kib. ROTK-os, amikor a szellemeket kellett ész nélkül hentelni!!
Rusy: Blade of-ban egy csomó helyen kellett kis köveket megtalálni, volt, amelyiket sikerült, volt, hogy kb 80% lenyomása után visszaengedett a régi pályákra, hogy keressem meg ezeket. A szopás, hogy ott már csak fõelllenfelek voltak, a f.szom ki volt, csíteltem! De így sem találtam egy csomó követ! Nincs vmi leírásod, ahol említik a lelõhelyeket? Amúgy télleg jó kis gém volt, csak a harc volt k. nehéz! Bár annyi elõny volt Conanhoz képest, hogy a mentés unlimited volt!!
én végignyomtam a blade of darknesst egy párszor nagyon jó game, tényleg hasonlít, kellemeset csalódtam

Üdv!
Tegnap kezdtem el nyomni! Nagyon bejött, eddig!
Gagyi gépemen is jácható, a sztori nekem nagyon teccik (mongyuk én csak a 2 mozifilmet ismertem Arnolddal), a játékmenet is. Ami bosszantó: kameramozgás, konzolos mentés, bár ez a szent köves dolog még elmegy. A küzdelem kicsit ROTK-os, néha az a hangulat- és LOTR-gyilkos sz.r gém ugrott be Conanról is, de annál ezerszer jáchatóbb!!
Ha csak fele ilyenre sikeredett volna a ROTK gém, nem fikáztam volna annyit a saját fórumán!
Mindegy, nekem eddig nem volt gondom a gémmel, jópofa lett, az biztos. Most a kordovai kikötõben vagyok; tökre teccett, amikor Conan pofán küldi a tevét! 😊))
Amúgy télleg emlékeztet a Blade of darknessre (amit a mai napig sajnálok, hogy nem toltam végig) meg a Rune-re!!
Szal eddig kellemesen csalódtam ebben a játékban!
Éljen!!
lwb
Megoldva ...

lwb
Elakadtam Keshanban a Stables nevû pályán, ahol a nagy dög keselyük vannak a karámokban. Fogalmam sincs hogyan lehetne innen továbbjutni. Valaki tudna segíteni?

Hali,

Melyik a leghosszabb kombó, amit el lehet nyomni? Lehet többet is egybefûzni?

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

LSC
mega lol a vásárban leköpött a teve és pofán vágta mint a filmben😊

insp
#167-re valaki?

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Voltan
Hát ez elég érdekes...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

na ezt nemrég írtam a hostage rescue témában, de szerintem azt már nem olvassa senki, úgyhogy bocs hogy ide beollóztam, de kíváncsi vagyok mások véleményére a dologgal kapcsolatban.a conannál sajnos nem vált be, meg még ilyen jellegû volt az univerzal combat, a prince of-ot letöröltem.és csak emiatt nem akartam nyitni egy !!!gef2ti gondok!!! vagy egy ---nem megy a játék--- vagy egy ***hostage rescue help plíííz*** topicot 😊))

© steweee ma 09:12 | Privát | Válasz | #19

förtelmesen szar!nem is azért szólok hozzá, hanem érdekességképpen.mivel jelenleg gef2ti-m van, az már nem lepett meg hogy nem akaródzott neki elindulni, mert vmi pixel shader 1.1et meg még vmit kért.de azért nem töröltem le, mert most akarok új vidkarit vennni, és gondoltam addig is fennhagyom, majd akkor kipróbálom.de most olyan töménytelem mennyiségû új videofilmeket hozott egy haverom, hogy gondoltam biztosan nem egy nagy szám, letörlöm.elindítottam az add/remove 2002-t, de az unistall megnyomása után meggondoltam magam.leállította a folyamatot, kiléptem, és a könyvtárából indítottam az exe-t, hogy még mûködik e.és nemhogy elindult, hanem ezek után már a hiabaüzenet panel sem jelenktezett, és simán lehetett vele játszani.találkozott már vki hasonlóval más játékoknál is pl:prince of p, conan?na, mindjárt ki is próbálom hogy azoknál mûxik e így a dolog.de azért ez elég nagy genyóság hogy menne a játék, de direkt úgy csinálják, hogy régi vidkarival ne induljon.pedig ez egy szar, a többire meg kíváncsi vagyok

insp
Srácok, nektek mûködik Controller-rel?

Az ilyen játékokat én Gamepad-del szeretem játszani. (Logitech Dual Action) Hiába állítom át az Options-ben, hogy Gamepad-del akarom tolni, nem látja. (minden más játék igen) Esetleg tud valaki küldeni valami használható wingman profile-t?

Elõre is köszi!

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Abban a városban van a harmadik kard-elem ahol a megmentett csaj apját kinyírja a törpe? Mert akkor azt buktam... vissza lehet menni oda valahogy? 😞
Ezeket a szar szellemeket hogy vittétek át ? The last of its race ...
A csúcsdísz a game végén a labirintusba van ha jól emléxem.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

dzsonesz
negyedik meg fasztudja na az kéne nekem

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
egyik jégbarlangba volt, másik a logócsöcsü züld ribancsnál harmadik pedig a városban az 1ik sikátorban

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
thx , nekem a penge a markolat +keresztdisz van meg a negyediket nem lelem sehol, nem tudod véletlen merre van?😊

4 darabból áll...
penge,keresztdísz,nyél,aljára kis daganat😊

dzsonesz
Szeva all!
Már másodszor nyomom végig a gamet, de még mindig nem tudtam rájöönni h hogy kell öösszerakni azt a sword of atlantiant vagy mit van nálam 3 db és nem tok vele semmit csinálni, ha valaki vágja akkor megkööszöönném ha adna tippet.
elüre is thx.
bye

Sheltem
Én már a szellemgenyóknál is szívok amikor a kriptaszerûben vagyok és elõször jönnek a csontvázharcosok...na a szellemek kifingatnak...Elõször lönek rám amiket 50% ban kivédek,de ahogy rájukütök elhúznak a szoba másik sarkába...Cumi 😞 Ti hogy aprítottátok le õket? Kûr hogy nincs löfegyver 😄

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na végigtoltam...
Hátt az utolsó pályák igen szopatórsra sikeredtek...A legfõbb ganét meg szinte életerõvesztés nékül ki lehet nyirni..
A megnyerés pedig egy kemény fél perces valami...Semi extra...Jó volt a cucc de többször nemfogom végigtolni sztem.