Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
a játék vége felé a labirintusban (talán a második emeleten)
2 fele lehet menni, egyenesen meg jobbra.
ha jobbra mész egy sötét ajtóhoz akkor kimész és köetkezik egy újjab pálya.
ha egyenesen akkor ilyen plafonból lelogó himbálodzó ingákkal teli szobába juttok.. na annak a végén van a gomb a kard végére.
ha meg van többet más fegvyert nem is kell használni. 😊)
remélem jól emlékeztem
písz
Meg a magyar verzió is sokat segített
A piros lámpás házat nézd meg! 😊))
Amúgy Blade of darkness leírás nincs meg? Nagyon kéne...
Lécci-lécci-lécci!! 😊)
A kard 4. darabját nem tom, lehet, hogy vmelyik ház mögött?
Piactéren, asszem east, ott vár rád a csaj, dumálj vele, aztán irány a könyvtár!
Amúgy k. nagy poén (mint anno Mafiában), ezután a pálya után, egy éjszakai piactér következik, ahol kiszúrtam egy piros lampionos házat: ha közelébe mész, hallani, ahogy a k.-t dugják, mint a gép!! 😊)) Egybõl beindult Conannál a pavlovi reflex!! 😄DDDDDDD
Nem tom, ki hogy van vele, de nekem még mindig teccik ez a gém, másoccorra is! Nagyon kellemesen csalódtam benne (bezzeg ROTK, pfuj)!

Mer már próbáltam mindent, asszem valami vulture templomba kell menni de hol van?
Naggyon kéne!! Elõre is tenx!
Még eccer elkezdtem nyomni a Conant: közepesen izzasztóbb, és ráadásul itt még a limitált mentés bosszantóbb! 😞
Nna, végigtoltam! Hát a vége, leszámítva a fõgonit, nagyon genyó volt, fõleg a rohadt láthatatlan skorpiók! Valszeg azért elkezdem még egyszer, mert a hangulata nagyon jó! Tetszik, hogy nem eredeti Poledouris-zene megy alatta, egy-két kivételtõl eltekintve (bár lehet, hogy tévedek), csak hasonló ahhoz! A végén láttam két tételnél kiírva Basil Poledouris nevét
A záróképsor nagyon király, ahogy Conan csücsül a trónon, szakállasan, mint a filmek végén!! Király 😊))
Rusy: Blade of-ban egy csomó helyen kellett kis köveket megtalálni, volt, amelyiket sikerült, volt, hogy kb 80% lenyomása után visszaengedett a régi pályákra, hogy keressem meg ezeket. A szopás, hogy ott már csak fõelllenfelek voltak, a f.szom ki volt, csíteltem! De így sem találtam egy csomó követ! Nincs vmi leírásod, ahol említik a lelõhelyeket? Amúgy télleg jó kis gém volt, csak a harc volt k. nehéz! Bár annyi elõny volt Conanhoz képest, hogy a mentés unlimited volt!!
Tegnap kezdtem el nyomni! Nagyon bejött, eddig!
Gagyi gépemen is jácható, a sztori nekem nagyon teccik (mongyuk én csak a 2 mozifilmet ismertem Arnolddal), a játékmenet is. Ami bosszantó: kameramozgás, konzolos mentés, bár ez a szent köves dolog még elmegy. A küzdelem kicsit ROTK-os, néha az a hangulat- és LOTR-gyilkos sz.r gém ugrott be Conanról is, de annál ezerszer jáchatóbb!!
Ha csak fele ilyenre sikeredett volna a ROTK gém, nem fikáztam volna annyit a saját fórumán!
Mindegy, nekem eddig nem volt gondom a gémmel, jópofa lett, az biztos. Most a kordovai kikötõben vagyok; tökre teccett, amikor Conan pofán küldi a tevét! 😊))
Amúgy télleg emlékeztet a Blade of darknessre (amit a mai napig sajnálok, hogy nem toltam végig) meg a Rune-re!!
Szal eddig kellemesen csalódtam ebben a játékban!
Éljen!!
Melyik a leghosszabb kombó, amit el lehet nyomni? Lehet többet is egybefûzni?
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
förtelmesen szar!nem is azért szólok hozzá, hanem érdekességképpen.mivel jelenleg gef2ti-m van, az már nem lepett meg hogy nem akaródzott neki elindulni, mert vmi pixel shader 1.1et meg még vmit kért.de azért nem töröltem le, mert most akarok új vidkarit vennni, és gondoltam addig is fennhagyom, majd akkor kipróbálom.de most olyan töménytelem mennyiségû új videofilmeket hozott egy haverom, hogy gondoltam biztosan nem egy nagy szám, letörlöm.elindítottam az add/remove 2002-t, de az unistall megnyomása után meggondoltam magam.leállította a folyamatot, kiléptem, és a könyvtárából indítottam az exe-t, hogy még mûködik e.és nemhogy elindult, hanem ezek után már a hiabaüzenet panel sem jelenktezett, és simán lehetett vele játszani.találkozott már vki hasonlóval más játékoknál is pl:prince of p, conan?na, mindjárt ki is próbálom hogy azoknál mûxik e így a dolog.de azért ez elég nagy genyóság hogy menne a játék, de direkt úgy csinálják, hogy régi vidkarival ne induljon.pedig ez egy szar, a többire meg kíváncsi vagyok
Az ilyen játékokat én Gamepad-del szeretem játszani. (Logitech Dual Action) Hiába állítom át az Options-ben, hogy Gamepad-del akarom tolni, nem látja. (minden más játék igen) Esetleg tud valaki küldeni valami használható wingman profile-t?
Elõre is köszi!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
penge,keresztdísz,nyél,aljára kis daganat😊
Már másodszor nyomom végig a gamet, de még mindig nem tudtam rájöönni h hogy kell öösszerakni azt a sword of atlantiant vagy mit van nálam 3 db és nem tok vele semmit csinálni, ha valaki vágja akkor megkööszöönném ha adna tippet.
elüre is thx.
bye
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hátt az utolsó pályák igen szopatórsra sikeredtek...A legfõbb ganét meg szinte életerõvesztés nékül ki lehet nyirni..
A megnyerés pedig egy kemény fél perces valami...Semi extra...Jó volt a cucc de többször nemfogom végigtolni sztem.